Şimdi Ara

iPhone 3Gs versiyon 4.3.3'ten 4.3.5 e geçişte hata 1015 (recovery mode da kalma)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benzer konuları da okudum burda ancak yinede açmak zorundayım bu konuyu:

Model: iPhone 3Gs daha önce jailbreak yapılmış versiyon 4.3.3 (cydia yüklü idi) telefon pasaporta kayıtsız,sim takılı değil SL(ama ben bilmiyordum tabi jb neymiş cydia neymiş...hepsi başıma gelince öğrendim)

Arkadaşlar olay şöyle gerçekleşti..Amerikadan iPhone 3Gs getirmişti arkadaşım SL deniyor sanırım daha pasaporta kaydını yapmadım ve sim kartı da takılı değil... sonra itunes a girdim 4.3.5 güncelleme yapılsın mı dedi(hay kabul etmez olaydım) evet dedim..ancak tam yükleme sonuna gelmişti ki hata 1015 verdi ve itunes simgesi + usb şeklinde takılı kaldı :S forumlara baktım,videoları inceledim..fixrecovery,iReB,redsnow,tiny umbrella.. denemediğim program kalmadı..her programda aldığım hataları tek tek açıklayım bilen biri var ise bana nerede hata yaptığımı gösterebilir:

şimdi 1015 hatasını aldıktan sonra fixrecovery'de dfu mode ve ekran kendi akıyor zaten..ardından tele geçiyor yine ekranda yazılar akıyor..iyi güzel..ama en son ''No Successful Firmware Download 60000ms.Giving up...'' yazısı geliyor..elma simgesi çıkıyor..tam altına yükleme barı çıkacakken çaaat tekrar recovery modda geri dönüyor baştaki gibi oluyor(20 kere denemişimdir.hosts dosyaları silmeler,antivir,firewall kapamalar... yaramadı)

tiny umbrella v5.0 da ise telefonu soru işareti(? 726882995) şeklinde görüyor..exit recovery dediğimde ise önce bi kapanıyor sonra elma simgesi çıkıyor bi 10-15sn..ardından tekrar recovery mode...

iReb r4 de dfu ya getirip ya da getirmeden set auto-boot yaptıktan sonra olmuyor..

redsnowda(0.9.8b4) da 4.3.4 e indirgemeyi denedim..aynen bu sitedeki resimli anlatımlardaki gibi.. ama olmadı...

telefonun elimde kalma olasılığı var mıdır ? bir şekilde hallolur mu..yardımcı olursanız sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polovayne -- 12 Eylül 2011; 4:25:00 >

• host dosyasını temizlediniz mi ? host dosyasını temizledikten sonra bilgisayarı yeniden başlatıp 4.3.5 e yükseltmeyi deneyin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bird-hunter

host dosyasını temizlediniz mi ? host dosyasını temizledikten sonra bilgisayarı yeniden başlatıp 4.3.5 e yükseltmeyi deneyin..

olmadı arkadaşım :(
  • yok mu yardımcı olabilecek biri ya kaç gündür telefon bu şekilde kaldı :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tab s 10.5 ve note pro 12.2
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.