Şimdi Ara

reedPAD2 Android Multitouch Capacitive Conference

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de aynı soruyu soracaktım- 1 de onyo smart plus modeli var kafama takılan
  • Yazık etmeyin paranıza, reedpad de işçilik kalitesi çok kötü onyo daha da kötü, donanımları vs hiç yazmıyorum bile. reedpad alacağına 20 tl daha koy samsung galaxy tab 7" wi-fi al dahi. Gerçek tablet sürümüne sahip modeller hariç (Asus Transformer, Acer Iconia A500, Galaxy Tab 10.1) sadece galaxy tab 7" wi-fi ve exper easyad i öneririrm diğerleri para kaybıdır; aklınızda olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaq t -- 8 Ağustos 2011; 0:19:42 >
  • burda ahkam kesmemek adına bende birçok arkadaş gibi araştırma yaparken nelerin gerçek nelerin yalan olduğunu tüm distribitörlerle konuşarak öğrendim.reedpad in telefonlarından (dünya tic. merk.)Uygar bey ile bir görüşürseniz tablet piyasasının nasıl döndüğünü sizlere anlatacaktır.reedpad 200mil$ cirosu olan benq global firmasıdır.kullandığı teknolojinin hangi ünlü markalarda kullanıldığını açıp öğreniniz.piyasada 485 tl ye alabileceğiniz(avea kamp.) en iyi gerçek tabletlerden biridir.evet kasa kötü.mobee,onyo,qubepad vs. geçiniz.biraz daha param var diyorsanız galaxytab.ama market kısıtlamaları ile..bu yüzden size önerim reedpad2 için uygar bey ile görüşünüz.
    ürünü bimexde deneyebilirsiniz.mobee t1200 yi darty de deneyebilirsiniz.qubepad i istoç da deneyebilirsiniz.galaxytab 1010 u teknosada deneyebilirsiniz.
  • bır cok yerde bu urun ıle ılgılı kullanıcı yorumlarını okudum sımdıye kadar okudugum yorumlarda memnun olmayan kımseyı gormedım buna alternatıf olarak ozellık acısından qubepad var ama nasıl bır cıhaz oldugu hakkında fıkrm yok kullanıcı sayısı cok az
  • archos 101ide düşünebilirsin gerçekten çok performanslı bi ürün
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

archos 101ide düşünebilirsin gerçekten çok performanslı bi ürün

o cıhaz guzel ama fıyatı 1000 tl reedpad ın fıyatı 500 tl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar reedpad2 hakkında biraz daha açıklayıcı bilgiler vereyim.öncelikle avantajlarından birisi android 3.0 a yükseltebileceksiniz.şu an hangi 2.2 tablet bunu söylüyor.ayrıca eğer android telefonunuz var ise ekran paylaşımı yapabiliyorsunuz.yani android 2.2 yada 2.3 olan telefonunuzun ekranını reedpad2 ye aktarabiliyorsunuz.microsoft office desteği var.gidip andoridin word excell açan programına muhtaç değilsiniz.cando 4 nokta ekranı var aletin.ipad ile aynı.içinde samsung galaxy tab işlemcisi var.ve andorid market full açık.yani herşey ücretsiz.root işlemi gerektirmez.bu çok önemli.bir çok andoridde sınırlıdır.birden çok pencere açılabilir.flas 10.1 yada 10.2 değil 10.3 var.ve fiyatı 485 tl.hdmi usb ve bloutooth 2.1 var.ve global bir marka.çin,kore taiwan değil.benq.tek eksi gibi duran gps yok ve çözünürlük 800x600.ama bu fiyata süper.eldede güzel duruyor.dokunmatiği galaxy 7 tab ile aynı.yine söylüyorum inceledğim tüm tabletler arasında bu fiyat aralığındaki 7'' alınabilecek 2 cihaz galax tab ve reedpad2.birazdan hiç görmedğim sadece web bilgisine sahip olduğum bilinmez bir ürün olan qubepadi göremeye gideceğim.
    sevgiler..

• quote:

Orijinalden alıntı: strong.

quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

archos 101ide düşünebilirsin gerçekten çok performanslı bi ürün

o cıhaz guzel ama fıyatı 1000 tl reedpad ın fıyatı 500 tl

ikinci el 450 liraya aldım sayılır
  • Tekrar merhaba.reedpad2 hakkında ki bilgilere devam ediyorum.Ürünün benq oladuğunu söylemiştim. benq.com/product/tablet/r70/add adresinden de inceleyebilirsiniz.Yurtışındaki ismi Benq R70'dir.İşlemcisi samsung galaxy tab ile aynıdır.a8 1ghz.cihazda Ipad de kullanılan Samsung SGX540 grafik işlemcisi vardır.söylemiştim yine Ipad de kullnaılan cando 4 noktalı film üzerinde yer alır ekranı.Çift hopörlörü var.android 2.2.1 ile gelir ve rakiplerini ezen en büyük avantajı honeycomb 3.0 a yıl sonunda yükseltilebilecek olması. ve sınırsız market.qubepad forumunda izah etmiştim.google 3.0 ı herkese nasip etmiyor.Şu an zaten sadece bir kaç cihazda var.onlarda 1000 tl nin üzerinde cihazlar.Bildiğiniz gibi android 2.2 ve 2.3 pda telefonlar için üretilmiştir.arka plan resim sorunları yaşanır genelde.Şu an reedpad2 fiyatındaki bazı cihazlar 1080p avi,1080p mkv oynatmada sorun yaşar.Ben rock playerda denedim.donanım gerçekten harika.Bana göre böle karemsi değilde biraz daha diktörgen olsaydı daha iyi olurdu sanki gibime geldi.birde keşke gps ve 3g sim olsaydı:)kutusundan hdmi kablo,sd kart falan çıkmıyor bilginize.selekt bilg. dağıtıcısıdır.orjinal kılıfı 25 tl dir.cihazın yurt dışında r70 olarak satılan hali 300$.f/p ürünüdür.
    sevgiler..

• Burası ve hepsiburada'da okuduğum yorumlardan sonra cihazın siparişini verdim. Dün kargoya verildi, yarın elimde olacak inşallah. Böylece ilk tablet deneyimim olacak :)

NOT: Ayrıca internete bağlanma olayını da Nokia N95 telefonum ile çözdüm. N95'e yüklediğim bir program ile telefonu Wireless modeme dönüştürdüm, laptoptan aratınca wireless modem olarak buluyor ve nete bağlanabiliyorum. Vodafone'un da aylık 8 TL'ye sınırsız internet paketi var, telefonumu modem olarak ReedPad2'den de nete bağlanabilirim sanıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therkut -- 1 Ekim 2011; 3:04:54 >
  • burada izlenimlerini paylaşırsan sevinirim bende almayı düşünüyorum teşekkürler......
  • quote:

Orijinalden alıntı: therkut

Burası ve hepsiburada'da okuduğum yorumlardan sonra cihazın siparişini verdim. Dün kargoya verildi, yarın elimde olacak inşallah. Böylece ilk tablet deneyimim olacak :)

NOT: Ayrıca internete bağlanma olayını da Nokia N95 telefonum ile çözdüm. N95'e yüklediğim bir program ile telefonu Wireless modeme dönüştürdüm, laptoptan aratınca wireless modem olarak buluyor ve nete bağlanabiliyorum. Vodafone'un da aylık 8 TL'ye sınırsız internet paketi var, telefonumu modem olarak ReedPad2'den de nete bağlanabilirim sanıyorum :)

oncelıkle hayırlı olsun ızlenımlerını beklıyoruz
  • hayırlı olsun arkadaşım. bence ilk deneyim için iyi tercih. zaten söylediğim gibi ilk tercih qube, reed ve galaxy arasında olmalı bence. f/p olarak. güle güle kullan.bu arada vodafone olayını biliyorsundur.100 mb a kadar 7mb daha sonra 64kb e düşüyor.100 mb dan sonra oldukça yavaş bir kullanımın olacak.tabletinde sıkıntı var sanma:)
    sevgiler..
  • Tekrar merhaba arkadaşlar.Reedpad2 den sonra yeni bir cihazı piyasaya sürüyorlar.reedpadx.reedPADX modeli 2.3.4 Android versiyonlu, 10 inch ve VINN modem takılabilir.
    youtube a videosu konmuş.800 tl kdv dahil fiyat.Yine gps yok yine simkart yok:)
    youtube.com/watch?v=cTEwKLGe44I

sevgiler..
  • Cihazı alalı 1 hafta falan oldu sanırım, şu ana kadar çok memnunum. Üzerinde Froyo 2.2 var, Android'lerdeki ad-hoc wfi noktalarını görmeme durumunu da bir yamayla hallettim ve şu anda hiçbir sorun olmadan kullanıyorum. Cihaz çok hızlı ve hiç kasılma takılma yaşamadım. Aletin ekranının küçük olması da rahatsız etmiyor, sonuçta çok da küçük değil ve cihaz da fazla yer kaplamıyor böylece. Dahili GPS olmaması benim için bir sorun teşkil etmiyor, zaten Navigasyon kullanmıyorum. İnternet bağlantısını olayını da telefonumun internetini cihazla paylaşarak çözdüm. Herşey tıkırında yani cihazla ilgili :) Beğendim...
  • Beyler bayanlar reedpadin beklenen cihazı satışa çıkmıştır.şu an piyasadaki f/p olan en iyi tabletlerden biridir.cihazda yok yok..(tek eksik gps ve düşük pil).cortexa9 tegra2 çift çekirdek+5 noktalı+1366x768 süper hd ekran(gerçekten çok iyi)+wifi+bluetoout+1gb ddr sd ram+10.1''+8gb dahili,64 gb arttırılabilir+usb+hdmi+android 2.3.1 ile geliyor android 3.0 a yükselme imkanı+lisanslı adobe 9.1+flash 10.3+2mp kamera. 767 tl.
    hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?productId=kreeder16&categoryId=15043649

Alınasımı kesinlikle evet.gps ve pil dışında bir eksik yok.yıl sonuna doğru fiyatı belki biraz daha düşer kampanya falan olabilir.şu anda teknoloji mağazalarında yok sanırım,olduğunda incelerim hemen.ama benim hiçbir şüphem yok.cihazı 600 civarı tutsalardı heralde yok satardı..ama yinede benzerlerine göre f/p ürünü.
    Sevgiler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozanlar

Beyler bayanlar reedpadin beklenen cihazı satışa çıkmıştır.şu an piyasadaki f/p olan en iyi tabletlerden biridir.cihazda yok yok..(tek eksik gps ve düşük pil).cortexa9 tegra2 çift çekirdek+5 noktalı+1366x768 süper hd ekran(gerçekten çok iyi)+wifi+bluetoout+1gb ddr sd ram+10.1''+8gb dahili,64 gb arttırılabilir+usb+hdmi+android 2.3.1 ile geliyor android 3.0 a yükselme imkanı+lisanslı adobe 9.1+flash 10.3+2mp kamera. 767 tl.
    hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?productId=kreeder16&categoryId=15043649

Alınasımı kesinlikle evet.gps ve pil dışında bir eksik yok.yıl sonuna doğru fiyatı belki biraz daha düşer kampanya falan olabilir.şu anda teknoloji mağazalarında yok sanırım,olduğunda incelerim hemen.ama benim hiçbir şüphem yok.cihazı 600 civarı tutsalardı heralde yok satardı..ama yinede benzerlerine göre f/p ürünü.
    Sevgiler..

Yorumlarınızdan anladığım kadarıyla reeder yetkililerinden birisiniz.Reedpadx almayı düşünüyorum.Şuan ön satış görünüyor ne zaman satışa çıkar acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: atalay3650

quote:

Beyler bayanlar reedpadin beklenen cihazı satışa çıkmıştır.şu an piyasadaki f/p olan en iyi tabletlerden biridir.cihazda yok yok..(tek eksik gps ve düşük pil).cortexa9 tegra2 çift çekirdek+5 noktalı+1366x768 süper hd ekran(gerçekten çok iyi)+wifi+bluetoout+1gb ddr sd ram+10.1''+8gb dahili,64 gb arttırılabilir+usb+hdmi+android 2.3.1 ile geliyor android 3.0 a yükselme imkanı+lisanslı adobe 9.1+flash 10.3+2mp kamera. 767 tl.

Sevgiler..

Yorumlarınızdan anladığım kadarıyla reeder yetkililerinden birisiniz.Reedpadx almayı düşünüyorum.Şuan ön satış görünüyor ne zaman satışa çıkar acaba?

anladığınız kadarı ile reeder yetkilisi değilim:) sanırım hangi forumlarda olduğuma bakmadınız.sadece hobi olarak tüm tabletleri inceleyen karşılık beklemeden yazan çizen biriyim.türkiyede satılan garantili tüm cihazlarıda inceledim yazdım diğer forumlarımda.bu forumda da bu cihazı izah ettim.birde sirf star olsaydı cuk olcakmış.ama yinede fiyatı 699 falan olmalıydı.belki 7'' ni yaparlar.
    sevgiler..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atalay3650

quote:

Sevgiler..

anladığınız kadarı ile reeder yetkilisi değilim:) sanırım hangi forumlarda olduğuma bakmadınız.sadece hobi olarak tüm tabletleri inceleyen karşılık beklemeden yazan çizen biriyim.türkiyede satılan garantili tüm cihazlarıda inceledim yazdım diğer forumlarımda.bu forumda da bu cihazı izah ettim.birde sirf star olsaydı cuk olcakmış.ama yinede fiyatı 699 falan olmalıydı.belki 7'' ni yaparlar.
    sevgiler..

O zaman sizide buraya bekleriz. Reedpadx i bekleyenler:)

http://forum.donanimhaber.com/m_54824506/tm.htm

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.