Arkadaşlar bildiğiniz üzere reeder ın yeni tablet ürünü reedpadx yakında çıkıyor özellik ve youtube daki videoya bakılırsa bomba gibi geliyor.Ekran kalitesi oldukça iyi görünüyor videoya göre.Özelliklerde sitelerindeki bilgiye göre oldukça iyi. Bu cihza bi şekilde sahip olmuş ya da sitelere verilen sample ları kullanıp yorum yapabilecek kimse var mıdır? Cİhazı ciddi anlamda almayı düşünüyor ve ipad ten daha iyi bir cihaz olduğunu düşünüyorum.
bende takip ediyorum fakat satış işlemi yeni başladı inceleme hemen gelmez sanırsam
merhaba benimde ilgilendiğim bir model reederpadx,mesajım bulunsun istedim. altta bir önceki versiyon olan reeder2 genelde iyi yorumlar almış görünüyor. konuyu oldukça iyi bilen arkadaşlar zaten aramızda mevcut. Sayın mozanlar hepsiburada'da ön sipariş aşamasında haber vermişti. Şöyle güzel bir yeni yıl indirim ile 600-700lira aralığında güzel olabilir. Umarım tez zamanda kullanıcı yorumu görüp cesaretleniriz. selamlar....
Evet acaip şekilde bu modeli bekliyorum bende.YOrum inceleme video vs bulsam hemen paylaşacağım. Bu arada hepsiburada da şuan 400TL üzeri 75TL hediye çeki veriyorlar maximum kartında 300TL üzeri alışverişe 30TL maxipuan hediyesi var.Bunları toplayınca 100TL gibi bir indirim yapıyor.Şuan ön siparişte kdv dahil 799TL bu indirimlerle 700TL ye geliyor.Ama dediğiniz gibi sağlam bi indirim yakalamak lazım. Mesela resmi sitedeki %35 avea indirimi müthiş.Tabi yeni çıkan cihaza direk kampanya yapmazlarda artık bekleyecez bakalım hayırlısı..
güzel bi cihaza benziyor, takipteyim
680gr çok fazla neden daha düşürememişler ki, ayrıca dahili 3g de yok. tutunamaz....
quote:
Orijinalden alıntı: style_cool
680gr çok fazla neden daha düşürememişler ki, ayrıca dahili 3g de yok. tutunamaz....
Çıkmadan cihazı karalamayalım. 3G çokta sorun değil şahsen benim için telefonu yanımdan hiç ayırmadığımı düşünecek olursak telefon üzerinden hotspot ile wifi ile internete bağlanabilirim.Hatta 3G olmadığı için işime bile geliyor diyebilirim.Yok yere 3G içinde fiyat artacaktı
Ağırlığa gelince ipad ve ipad2 nin kaç gr olduğunu kontrol ettiniz mi? Biliyor musunuz? Her ikisininde yalnızca wifi li modelleri ipad için 680gr ipad2 için 600gr olduğunu biliyor musunuz? Bu durumda ipadler piyasada tutunamadı mı sizce? Kaldı ki ilk çıkan ipad in 3G li versiyonununda 730gr olduğunu unutmayalım. Yorumda bulunurken adil olalım lütfen.
arkadaşlar ASUS Eee Pad Transformer 900 tl.100 tl fazla verip direk and. 3.0 tablet kullanın.reedpad2 çıkalı yıllar oldu,3.0 desteklenecek dediler olmadı.f/p mı evet türkiyede çinli tabletler yerine tercih edilebilecek yegane tablet.reedpadx ise bu fiyata nasıl satsın.bu cihaızn fiyatı 650 tl civarı olmalıydı.şimdi almak yersiz.zaten asus transformer 2 yi çıkardı.iyice düşer fiyatı ilkinin.aynı fiyata transformer alırsınız 2 ay sona.artı cihazı neden hepsiburadada satıyor,tekno marketlere vermior ilginç..bi elleseydik değilmi yani.. eski iş yerim dünya tic. merkezinde idi.reed deki amcaları tanırım.özellikle satış yöneticisi ile çokçana konuşmusuzdur.dediği tek şey reedpad almıyorsan galaxytab al.galaxy tabın bir alt kalitesindeyiz demişti.üretici benq beni takip ettiyseniz biliyorsunuzdur.diğer forumlarımda özelden atılan tüm mesajlarda (reedle ilgili) 485 tl ye reedpad2 alın daha iyi diye söylüyorum.ve herkes memnun.ilk tecrube ilk önce nasıl kullanıyoruz,neye ihtiyaç var,neye yok belli etmek lazım.sona nasıl bir tablet alalıma başvurmak daha mantıklı.f/p olarak kaliteli cihazda düzgün destek türkiyede reedpad2 dir. sevgiler..
quote:
Orijinalden alıntı: mozanlar
arkadaşlar ASUS Eee Pad Transformer 900 tl.100 tl fazla verip direk and. 3.0 tablet kullanın.reedpad2 çıkalı yıllar oldu,3.0 desteklenecek dediler olmadı.f/p mı evet türkiyede çinli tabletler yerine tercih edilebilecek yegane tablet.reedpadx ise bu fiyata nasıl satsın.bu cihaızn fiyatı 650 tl civarı olmalıydı.şimdi almak yersiz.zaten asus transformer 2 yi çıkardı.iyice düşer fiyatı ilkinin.aynı fiyata transformer alırsınız 2 ay sona.artı cihazı neden hepsiburadada satıyor,tekno marketlere vermior ilginç..bi elleseydik değilmi yani.. eski iş yerim dünya tic. merkezinde idi.reed deki amcaları tanırım.özellikle satış yöneticisi ile çokçana konuşmusuzdur.dediği tek şey reedpad almıyorsan galaxytab al.galaxy tabın bir alt kalitesindeyiz demişti.üretici benq beni takip ettiyseniz biliyorsunuzdur.diğer forumlarımda özelden atılan tüm mesajlarda (reedle ilgili) 485 tl ye reedpad2 alın daha iyi diye söylüyorum.ve herkes memnun.ilk tecrube ilk önce nasıl kullanıyoruz,neye ihtiyaç var,neye yok belli etmek lazım.sona nasıl bir tablet alalıma başvurmak daha mantıklı.f/p olarak kaliteli cihazda düzgün destek türkiyede reedpad2 dir. sevgiler..
reedpad2 ye kıyaslanacak birde qubepad var sanırsam gerçi ben hala ikisinin arasındayım güncelleme olarak ikisinden biri ötekine fark atsa hemen onu alacamda takip ettiğim kadarıyla ikisinde de güncelleme yok daha
quote:
Evet bu 3.0 konusuna bende takılmamış değilim hala reedpad2ye 3.0 yayınlayacaklar...
quote:
Orijinalden alıntı: cografik
quote:
reedpad2 ye kıyaslanacak birde qubepad var sanırsam gerçi ben hala ikisinin arasındayım güncelleme olarak ikisinden biri ötekine fark atsa hemen onu alacamda takip ettiğim kadarıyla ikisinde de güncelleme yok daha
yok hocam qube ile kıyaslanmaz.bu konuda çok pm aldım.kesinlikle reedpad2.kalınlık farkı,bluetooth,üretici kalitesi,firmanın sunduğu destek ve ilgi,işlemci v.s bir çok yönden üstün.qube türkiyede satılan garantili çin mallarının iyisinden.polypad,mobee,onyo v.s gibi yani.ama reed farklı.zaten forumlarımı takip ettiyseniz farklar çok net.ama reedpadx için aynı şeyi söyleyemiyorum.çok iyi cihaz ama türkiyede bu fiyat politikası ile yanlış çıkış oldu.he cihaz hakeder haketmezi tartışmıyorum.ama ben 100 tl verip asusu tercih ederim.ayrıca reedpadx alacaklar and. 3.0 sürümü güncellemesi çıkmadan bence almasın.he 3.0 yayınlarlar fiyatta makul seviyeler gelir 699 gibi,marketlere yayarsın insanlar dokunur eller.he sonra herkes satın alır.ama bu şekilde bu parareedpadx e verilmez.reedpad2 ye 485 veririm daha mantıklı. sevgiler..
quote:
Orijinalden alıntı: atalay3650
quote:
Evet bu 3.0 konusuna bende takılmamış değilim hala reedpad2ye 3.0 yayınlayacaklar...
Şimdi bu olay güvenle alakalıdır.taa geçen sene çıkmış cihaza söz veriyosun hala bişi yok.sona x modeli çıkarıyosun ondada gelecek diyosun hala bişi yok.üstüne bu fiyat koyuyorsun.olmaaaz.and. 3.0 için tegra2 yada snapdragon çift çekirdek gpu(grafik işlemci) ve en az 1ghz ana işlemci ve 1gb ram lazım.bunuda unutmayalım. sevgiler..
Arkadaşlar reeder adresine bu cihazın fiyatının piyasadki diğer bilinen markalara göre biraz yüksek olduğunu söyledim.nebilim asus transformer 100 tl daha fazla,neden bunu almayalım dedim.cevap şu oldu.asus transformer donanım olarak, reedpadx ten 2 kat 'alt' tır dediler.yani ben ürününüzü almak istiyoruz aslında ama biraz pahalı marka ürünlere göre diye + bir yaklaşım sergiledim adam koca asusu yerlere attı.eğer 2 kat altındaysa o ürün yani aslında biz 1600 tl değerinde olan cihazı 800 tl ye satıyoruz demek gibi bişi..bu yaklaşım doğrumu sizce..yada gerçekten 2 kat üstünmü asus dan. sevgiler..
sayın mozanlar yazdıklarınızdan benim de kafam karıştı bugüne kadar Asus bir çok ürününü kullandım ve kullnaıyorum. Benimde gözü kapalı alacağım markalardan birisidir. Özellikleri ne kadar iyi olsada ben reedpadx elime almadan son sözü söylemek istemezdim. malum herkez en çok kendi malını över. Bu arada hepsiburada satışı 6 aralık ertelemiş herhalde ithal sorunu sürüyor. daha önce size özwelden yazdığımda aynı soruyu sormuştum. biz tüketiciler elimize almadan içimize sinmeden bu parayı vermeyiz diye vdüşünüyorum. reedpadx gören dokunan varsa konu başlığı adına düşüncelerini bekliyoruz. selamlar...
quote:
Orijinalden alıntı: etayfun
sayın mozanlar yazdıklarınızdan benim de kafam karıştı bugüne kadar Asus bir çok ürününü kullandım ve kullnaıyorum. Benimde gözü kapalı alacağım markalardan birisidir. Özellikleri ne kadar iyi olsada ben reedpadx elime almadan son sözü söylemek istemezdim. malum herkez en çok kendi malını över. Bu arada hepsiburada satışı 6 aralık ertelemiş herhalde ithal sorunu sürüyor. daha önce size özwelden yazdığımda aynı soruyu sormuştum. biz tüketiciler elimize almadan içimize sinmeden bu parayı vermeyiz diye vdüşünüyorum. reedpadx gören dokunan varsa konu başlığı adına düşüncelerini bekliyoruz. selamlar...
Evet hatırlıyorum,sormuştunuz.Bende cihazın iyi olduğunu biliyorum ama yazan arkadaşın sivri cevabı beni rahatsız etti.kağıt üzerinde baktığımızda nerdenmiş 2 kat donanım farkı.ondan mı asus yok satıyor. reedpadx 3.0 ile birliktemi geliyor, hayır.uptade olacakta göreceğiz.reedpad2 içinde aynısını dediniz yok.nedenini ben biliyorum 3.0 ı karşılayacak güçte değil fakat reedpadx o güçte.google bize 3.0 lisansı vermedi diyemiyo tipik satıcı başka ürüne mok atıyo.çok yanlış..sonra neden 10$ değerinde sirf star gps çipi koymadınız dedim,biz tablet satıyoruz cevabı geldi.bende anladım dedim.siz bi açık havaya çıkın oksijen alın dedim.sonra arkasında neden tekno marketlerde yok.hepsiburada şu tarihte gelecek dedi ama olmadı.hadi gümrük işleri v.s uzadı.neden göremiyoruz,önceki ürün bimexde idi şimdi niye yok dedim,cevap gelmedi.bu kadar terletme ardından heralde bida bana cevap vermez.ama şunu anladığını umuyorum.sosyal medya çok güçlü.istersek istediğimiz bir ürünü batırır istersekde çıkarırız.sizde yazın mail atın sıkıştırın bak neler oluyo sona.Neyse cihaz tekno marketlerde satılınca fiziki yorumlarımı yazarım.şimdi diğer tablet forumlarımda devam edeceğim. sevgiler..
Sevgili arkadaşlar
Reedpadx modelini bende uzun süredir takip ediyorum.Ürünü satınaldım ancak elime geçmedi.Ürün şuan gümrükte firma bu sorunu çözmeye çalışıyor aradabir görüşüyor ve mailleşiyorum.Beklemedeyim.Elime geçer geçmez yazacağım.Sanırım 1 haftaya kadar elimde olur.Ürün hakkında ön görüşüm şöyle ; beklentileri karşılayabilecek derecede kaliteli olduğunu önceki çıkan modellerinden ve değerlendirmelerden anlıyoruz.Önceki ürün samsung destekliydi şimdiki ise BENQ destekli.Genel olarak özelliklerine bakacak olursak çokta göze batan bir eksik göremiyorum.Asus a kimsenin birşey söylediği yok elbette ancak bazı özellikleri ile Reedpadx hakikaten çok iyi görünüyor.Youtube taki video gerçeği ve beklentiyi yansıtmayabilir ve demo versiyonu olabilir o nedenle o videoya bakıp aldanmamakta fayda var.Ürün şuan gümrükten çıkmadığı için teknomarketlere de girmiş değil.Ben sabırla bekliyorum.Ürüne içim ısındı görmeden ve dokunmadan da önyargılı olmayacağım.Heyecanla bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Kaya Kartalı
Sevgili arkadaşlar
Reedpadx modelini bende uzun süredir takip ediyorum.Ürünü satınaldım ancak elime geçmedi.Ürün şuan gümrükte firma bu sorunu çözmeye çalışıyor aradabir görüşüyor ve mailleşiyorum.Beklemedeyim.Elime geçer geçmez yazacağım.Sanırım 1 haftaya kadar elimde olur.Ürün hakkında ön görüşüm şöyle ; beklentileri karşılayabilecek derecede kaliteli olduğunu önceki çıkan modellerinden ve değerlendirmelerden anlıyoruz.Önceki ürün samsung destekliydi şimdiki ise BENQ destekli.Genel olarak özelliklerine bakacak olursak çokta göze batan bir eksik göremiyorum.Asus a kimsenin birşey söylediği yok elbette ancak bazı özellikleri ile Reedpadx hakikaten çok iyi görünüyor.Youtube taki video gerçeği ve beklentiyi yansıtmayabilir ve demo versiyonu olabilir o nedenle o videoya bakıp aldanmamakta fayda var.Ürün şuan gümrükten çıkmadığı için teknomarketlere de girmiş değil.Ben sabırla bekliyorum.Ürüne içim ısındı görmeden ve dokunmadan da önyargılı olmayacağım.Heyecanla bekliyorum
Android 3.0 gelmeden o cihaza para verilmez.800 tl para vereceksem android 3.0 olacak.Millet bas bas bağırıyor dahili 3g sim slot diye.nasıl önemli bir eksiği yok.Bakın blackberry yaptığı tableti (playbook) satamadı şimdi bedeva dağıtıyor.okuyun haberlerini.fiyatı 199$ http://www.computerworld.com.tr/blackberry-bedava-playbook-dagitiyor-detay_6930.html her balık her yemle avlanmaz. sevgiler..
quote:
Orijinalden alıntı: Kaya Kartalı
Sevgili arkadaşlar
merhaba reedpadx e ilk sahip olacaklardan biri sizseniz sevindirici bir gelişme tez zamanda yorumlarınızı bekleriz. piyasadaki bir çok ürüne göre nitelikli görünüyor androidle ilgilenenler arasında sayfa bakış sayısı üzerinden pek ilgi çekmiş gibi görünmüyor. belki piyasaya girince ilgi artar. siz firmanın kendisindenmi yoksa hepsiburada üstündenmi alıyorsunuz?. fiyat konusunda bir indirim oldumu acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: etayfun
[ reedpadx e ilk sahip olacaklardan biri sizseniz sevindirici bir gelişme tez zamanda yorumlarınızı bekleriz. piyasadaki bir çok ürüne göre nitelikli görünüyor androidle ilgilenenler arasında sayfa bakış sayısı üzerinden pek ilgi çekmiş gibi görünmüyor. belki piyasaya girince ilgi artar. siz firmanın kendisindenmi yoksa hepsiburada üstündenmi alıyorsunuz?. fiyat konusunda bir indirim oldumu acaba?
etayfun merhaba,
Evet umarım çabucak gelir ve bende deneyimlerimi aktarırım.Resim de koymaya çalışacağım.Ben şunu gördüm genel olarak; teknoloji ile ne kadar haşırneşirsek beklenti de okadar çok yükseliyor.Benim beklentilerim basit ve beklentileri karşılayacak gibi görünüyor.Ayrıca android 3 e yükseltme imkanı var.Aralıkta olmaz da Ocak ta olur Şubat ta olur acelem yok.Beklemekten ölmem.Forumda bazı arkadaşlar bu zamana kadar yükseltme olmadı diye eleştiriyor ama benim bildiğim Ocakta olacak.Yine firma ile görüştüğümde bilgi veririm.Ben ürünü direkt firmadan Seltek bilgisayardan satınaldım.İndirim olmadı ama siz hepsiburada com dan veya başka güvendiğiniz site üstünden alın.Orda taksit ve indirim imkanları da mevcut.Stoğa giriş tarihini değişken veriyorlar ama ben burda zaten bilgi ve resim yayınlayınca stoğa girdiği de anlaşılacak.Firmadan direkt alacaksanız Uygar Bey ve Duygu Hanım yardımcı oluyorlar.
Bazı arkadaşlar dahili 3G / sim slot vs yok diye önemli eksik olarak gösteriyorlar ancak şuana kadar açıkçası 3 G ye ihtiyacım da olmadı.Hayatım onsuz da devam ediyor.Basit ihtiyaçlarımı karşılayan kaliteli bir tablet olsun yeter.Herşeyden önce servisi iyi olsun.ilgili olunsun bunlar önemli.Geçmişte Acer laptopum vardı,kasa çatlağı ve servisinden illallah ettim.Sorunum çözülmedi mahkemelik oldum,maddi manevi kayıp ve yıpranma vs vs vs.Ama sonuçta baktığında marka ne ? Acer !!! O nedenle hocam rahat olmak lazım.Ben reeder 'ı ilk kez 3 ay önce duydum.Bu işi bilen kişilerin yazılarında ve değerlendirme videolarında markadan ve özelliklerinden övgü ile bahsediliyordu.Çok araştırdım ve almaya karar kıldım.Firmaya ulaştım onlar da bana yakında yeni bir model çıkacağını(reedpadx) ve sabırla beklememi söylediler.Memnuniyet garantisi verdiler.Ben de bekliyorum.
Rakiplerden archos, lidya grup ile giriş yapmıştır.G9 modelleri gelmiştir. bazılarıda uyusun..