Şimdi Ara

In-Stat: 2015'te mobil cihaz kullanıcıları 693 milyar dakika video izleyecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  •  

    Gün geçtikçe akıllı telefon ve tablet gibi mobil cihazlara teknoloji meraklılarının rağbeti artıyor. Örnek verecek olursak uzmanlar 2011 yılında 450 milyon, 2016 yılına kadar ise dünya çapında 1 milyar akıllı telefon satışı gerçekleştirilmesini bekliyor, küresel bazda web trafiğinin %1'ini tek başına iPad oluşturuyor.

     

    In-Stat'ın yaptığı son araştırma, mobil cihazlara talebin 2015 yılına kadar daha da artacağını kanıtlar nitelikte. In-Stat'ın araştırmasına göre akıllı telefon kullanıcılarının 2/3'si, tablet kullanıcılarının %86'sı cihazlarında video izlemiş veya izlemeye devam ediyor. 2015 yılına gelindiğinde ise teknoloji meraklıları cihazları aracılığıyla toplamda 693 milyar dakika uzunluğunda video izlenmiş olacak. 








  • ne gereksiz bir araştırma.video uzunluğumu izlencek peh.. yarında şu haber çıkar. ipad ile izlenen videolar dünyanın etrafını şu kadar kere sarıyor.
  • Bu fotoğraftaki arkadaş HEROES dizisindeki Syler'i oynayan arkadaş. Kendisinin rolü çok önemli idi dizi içerisinde. Şimdi ne halt etmektedir bilmemekteyim. Gören olursa selam söylesin, gizli bir hayranınızdan dersiniz !..
  • @umutarslan.com

    Dostum senin anlamsız ve gereksiz diye tabir ettiğin bu rakamlar mobil cihazları üreten firmaların veli nimeti. Tabi bizim için hiç bir anlam ifade etmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.