Şimdi Ara

SONY BDV-E980W nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
3
Favori
16.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     SONY  BDV-E980W nasıldır ?

http://www.sony.com.tr/product/hch-systems-with-blu-ray-disc/bdv-e980w

BRAVIA® Internet Video - BRAVIA® Internet Video platformuyla doğrudan İnternet üzerinden müzik dinleyin, video veya spor müsabakaları seyredin ve en yeni TV programlarını izleyin

Full HD 3D Blu-ray Disc™ ve DVD oynatıcı - DVD'leri 1080p'ye yakın görüntü kalitesine yükseltme özelliği ile 3D filmler izleyerek çarpıcı ve gerçekçi bir izleme deneyimi yaşayın.

3D Surround Ses - Benzersiz Sony teknolojisi, 3D görüntülerin yanında Surround Sese de daha fazla derinlik katarak sesin TV'nizin tam arkasından geliyormuş gibi duyulmasını sağlar

Wi-Fi® Dahili ve Kablosuz Arka Hoparlörler - Kablo karmaşasına son: İnternet içeriğinin tadını dahili Wi-Fi® ve kablosuz arka hoparlörlerle, kablo karmaşasından arınmış bir Ev Sineması ile çıkarın

2x HDMI® girişi - Set üstü kutusu ve oyun konsolu gibi kolay ortam aygıtı bağlantısı ve kontrolü, 2x HDMI® girişli

Daha geniş dinleme alanı - Yeni yuvarlak hoparlör tasarımı, neresinde oturursanız oturun odanızı dengeli bir Surround Sesle doldurur

Otomatik Hoparlör Kalibrasyonu - Esnek hoparlör yerleşimi ve en iyi ses kalitesi için tek tuşla otomatik ses ayarı

iPod / iPhone ile çalışır - iPod / iPhone yuvası, müzik, video ve fotoğraf içeriğini TV'nizden kumanda edebilmenizi ve çalabilmenizi sağlar.

Akıllı telefon kontrolü - iPhone, iPod touch veya Android™ telefonunuzu bir uzaktan kumanda olarak kullanarak internette video içeriği arayın

Video ve ses geliştirici - BRAVIA® Internet Video kullanırken internetteki düşük kaliteli ses ve video içeriğini geliştirmenin keyfini yaşayın

Kolay web tarama - Ev Sineması sisteminizi tüm metin ve resim tabanlı internet sayfalarında gezinmek için kullanabilirsiniz

USB ve PC'den oynatma - Dev ekranda içerik oynatmak için USB cihazlarından veya dlna PC'lerden müzik dinleyin, video izleyin veya resimlere bakın

Hızlı Başlatma ve yükleme - Blu-ray Disc™ filmlerinizi hiç olmadığı kadar hızlı açabilmenizi sağlar

Xross Media Bar (XMB) - Menü sistemi, simgeler ve izlenmesi kolay bir 'ağaç görünümü' sistemi kullanır

Evrensel uzaktan kumanda - TV ve set üstü cihaz dahil çok sayıda cihazı yalnızca tek bir uzaktan kumandayla yönetin

Yüksek çözünürlüklü ses codec'leri - Dolby® TrueHD ve Dolby® Digital Plus, DTS-HD™ Yüksek Çözünürlüklü Ses ve DTS-HD™ Master Audio codec'lerini destekler

1000W - 1000 W çıkış gücüyle gerçek sinema salonu deneyimini yaşayın

bu sistem hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim ? şuan satışta değil ama çıktığı zaman almayı düşünüyorum yorumda bulunabilirmisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trinamoe -- 11 Temmuz 2011; 18:41:41 >

• bu sistem konusunda bilgisi olanlar yorum yapabilirse çok iyi olur. zira özellikleri gayet iyi gibi görünüyor.
  • özelliklerinde yazan ses güçleri rms değildir. pazarlama politikası olsun diye pmpo güçlerini yazıyorlar. önemli olan rms güç..eğer cihazın arkasında yazan çektiği akım ve gerilim değerlerini çarparsan cihazın şebekeden ne kadar güç çektiğini bulabilirsin. cihazın kayıpları vs hesaba katılırsa, şebekeden çekilen güçten bile daha düşük güçte ses verdiğini düşünebiliriz. ben de sony, logitec vs birçok cihazı inceledim. üzerinde yazan güç değerleri yalandır.

yukarıdaki cihaza gelirsek, eğer film vs izleyecekseniz bu ürün güzel olabilir. ama eğer yüksek bass ses istiyorsanız ev sinema sistemlerinden uzak durunuz.ayrıca, bu cihazın 1000W çıkış gücüne sahip olması için o subwooferın en az 30cm çapında olması lazım. o ufacık subwooferdan taş çatlasa 100W ancak güç çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuSH86 -- 28 Temmuz 2011; 14:07:24 >

• iPod'a bağlayabilir miyiz?
  • evet ipod'a ve iphone için usb üzerinden çalışan dock kutudan çıkmakta.
  • Ürünle ilgili yorum yapacak olursak; malzeme kalitesi, görünümü ve sesi benim için yeterli geldi. Arka kolonlar kablosuz, dahili wifi var cihazda, 3 hdmi girişi ve 1 de optik ses girşi var ayrıca tamamıyla Bluray 3D sistemine uyumlu. kutudan iphone /ipod dock cihazı çıkmakta. Sony center'da inceleme fırsatım oldu ve beğendim. kafasına takılan biri olursa, elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım...
  • laptopu bu alete hdmi ile bağlayıp 5+1 ses alabilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tingle -- 1 Ağustos 2011; 10:25:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: h2e

Ürünle ilgili yorum yapacak olursak; malzeme kalitesi, görünümü ve sesi benim için yeterli geldi. Arka kolonlar kablosuz, dahili wifi var cihazda, 3 hdmi girişi ve 1 de optik ses girşi var ayrıca tamamıyla Bluray 3D sistemine uyumlu. kutudan iphone /ipod dock cihazı çıkmakta. Sony center'da inceleme fırsatım oldu ve beğendim. kafasına takılan biri olursa, elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım...

ses kalitesi çok önemli benim için. asıl amacım müzik dinlemek. sence nasıl ? ses yeterince yüksek çıkıyormu ve arka hoparlarler tam olarak nasıl çalışıyor kablosuz da nereden güç alıyor ?
  • e980'de 2 hdmi girişi ve 1 çıkış var.(yukarda 3 giriş yazmışın bu yanlış) hdmi girişlere uydu alıcını, ps3'ü, laptopu yada herhangi bir cihazı bağlayabilirsin. sistemden istediğin gibi ses çıkışı alabilirsin.
    ben cihaza ps3 bağladım (hdmi in), ve ses sisteminin çıkışını da hdmi (hdmi out) üzerinden tv'ye bağladım.
    üstelik işin güzel yanı, hdmi 1.4 sayesinde tek bir kablo üzerinden hem tv'den sisteme ses gidiyor, hem de ses sistemineki görüntü ve ses tv'ye aktarılıyor. aynı kablo üzerinden ps3 tv'ye de bağlanmış oluyor.

ses kalitesi benim için yeterli geldi. dün borusan filarmoni ile cem yılmazın bluray'ini dinledim aynı zamanda da izledim, ses beni tatmin etti. Tiz ve basslar güzel, sadece mid'ler biraz daha iyi olabilirdi.
    **ses seviyesi ve kalitesi konusunda sıkıntı yok
    **arka hoparlörler'in yine kablosu var, fakat hoparlörler arasında bir alıcı var, ve kablolar bu alıcıya bağlanıyor. bu alıcı da, ana sistemle kablosuz haberleşiyor. yani kısacası kablosuz bir hoparlör beklemeyin. İşin esprisi ana sistemden arka tarafa up uzun kablo trafiği yapmıyorsunuz.

• quote:

e980'de 2 hdmi girişi ve 1 çıkış var.(yukarda 3 giriş yazmışın bu yanlış) hdmi girişlere uydu alıcını, ps3'ü, laptopu yada herhangi bir cihazı bağlayabilirsin. sistemden istediğin gibi ses çıkışı alabilirsin.
    ben cihaza ps3 bağladım (hdmi in), ve ses sisteminin çıkışını da hdmi (hdmi out) üzerinden tv'ye bağladım.
    üstelik işin güzel yanı, hdmi 1.4 sayesinde tek bir kablo üzerinden hem tv'den sisteme ses gidiyor, hem de ses sistemineki görüntü ve ses tv'ye aktarılıyor. aynı kablo üzerinden ps3 tv'ye de bağlanmış oluyor.

ses kalitesi benim için yeterli geldi. dün borusan filarmoni ile cem yılmazın bluray'ini dinledim aynı zamanda da izledim, ses beni tatmin etti. Tiz ve basslar güzel, sadece mid'ler biraz daha iyi olabilirdi.
    **ses seviyesi ve kalitesi konusunda sıkıntı yok
    **arka hoparlörler'in yine kablosu var, fakat hoparlörler arasında bir alıcı var, ve kablolar bu alıcıya bağlanıyor. bu alıcı da, ana sistemle kablosuz haberleşiyor. yani kısacası kablosuz bir hoparlör beklemeyin. İşin esprisi ana sistemden arka tarafa up uzun kablo trafiği yapmıyorsunuz.

yani arka hoparlörlerin her birisi prize mi bağlanıyor ?

ayrıca müzik dinlerken bass konusunda nasıl ?

• arka hoparlörler, kare şeklindeki ufak sayılabilecek alıcıya bağlanıyor, alıcı'da prize bağlanıyor.

bass'lar baya sağlam çıkıyor, tiz seslerle dengeli bir şekilde çıkıyor. baskın çıkmasını istersen ayarlaması da mevcut.
  • quote:

arka hoparlörler, kare şeklindeki ufak sayılabilecek alıcıya bağlanıyor, alıcı'da prize bağlanıyor.

bass'lar baya sağlam çıkıyor, tiz seslerle dengeli bir şekilde çıkıyor. baskın çıkmasını istersen ayarlaması da mevcut.

teşekkür ederim pm ler için :) bende 1 ay içinde almayı düşünüyıorum
    sony ses de iyi olduğu için pek gidip test etme gereğide duymuyorum
  • bu sistemde atıyorum usb den mkv oynatıyoruz, altyazıları falan görür mü acaba
  • bilen arkadaşlar sorularımı yanıtlarsa çok memnun olurum

1) arka hoparlörler wireless mı wireless ready mi? yani ekstra para verecek miyiz?
    2) wifi ile internete bağlanıyor mu? yoksa illa ethernet mi
    3) usb den mkv oynatıyor mu?
    4) ntfs hard disk destekliyor mu?
    5) şu bravia internet, acaba diziport vs gibi sitelere uyarlanabiliyor mu :) (bu maddeyi anlayan anladı =) )
  • size kullandığınız için biliyorsunuzdur. ben de bu sistemi almak istiyorum. usb veya harddiskten mkv oynatıyodur zaten ; mkv de gömmeden türkçe altyazı oynatıyor mu?
  • MERHABA.
    ARKA HOPARLORLER KABLOSUZ
    WİFİ İLE İNTERNETE BAĞLANABİLİYORSUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuSH86

özelliklerinde yazan ses güçleri rms değildir. pazarlama politikası olsun diye pmpo güçlerini yazıyorlar. önemli olan rms güç..eğer cihazın arkasında yazan çektiği akım ve gerilim değerlerini çarparsan cihazın şebekeden ne kadar güç çektiğini bulabilirsin. cihazın kayıpları vs hesaba katılırsa, şebekeden çekilen güçten bile daha düşük güçte ses verdiğini düşünebiliriz. ben de sony, logitec vs birçok cihazı inceledim. üzerinde yazan güç değerleri yalandır.

yukarıdaki cihaza gelirsek, eğer film vs izleyecekseniz bu ürün güzel olabilir. ama eğer yüksek bass ses istiyorsanız ev sinema sistemlerinden uzak durunuz.ayrıca, bu cihazın 1000W çıkış gücüne sahip olması için o subwooferın en az 30cm çapında olması lazım. o ufacık subwooferdan taş çatlasa 100W ancak güç çıkar

kaç liraya ve nereden aldınız ?

• Alacak olan arkadaşlar;
    *İnternete girerken kumanda ile adres yazmak ölüm. Android işletim sistemli telefonunuz varsa markette sony'nin kumanda uygulaması var. Uygulama içerisinde klavye seçeneği de mevcut bu şekilde adres girmede hiçbir sorun çıkmıyor, fakat fare benzeri bir uygulama olmadığından sayfa içerisinde dolaşırken sinir katsayınız biraz artıyor.
    *WD 160gb 2,5" hard diski görmedi, 3,5" lik hard disk denemedim.
    *Mkv'ler genelde 4gb üstü olduğu için usb belleği ntfs olarak formatlamak gerekiyor, usb belleği ntfs olarak formatlayıp mkv oynatabildim(yani ntfs formatını okuyor)
    Önceden arkadaşlar söylemiş ama;
    *Cihazda dahili wi-fi alıcısı mevcut, kablosuz internete girebilirsiniz.
    *Arka hoparlörler kablosuz.

Almış olan arkadaşlara bir sorum olacak;
    Samsung dvd çaları hdmi üzerinden cihaza bağlayıp, dvd çaların çıkış çözünürlüğü 1080p olmasına rağmen tv ekranında 480 veya 576 olarak görünmesine bir anlam veremedim, böyle birşey yapan varsa cevap verebilirler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: nerwo

bilen arkadaşlar sorularımı yanıtlarsa çok memnun olurum

1) arka hoparlörler wireless mı wireless ready mi? yani ekstra para verecek miyiz?
    2) wifi ile internete bağlanıyor mu? yoksa illa ethernet mi
    3) usb den mkv oynatıyor mu?
    4) ntfs hard disk destekliyor mu?
    5) şu bravia internet, acaba diziport vs gibi sitelere uyarlanabiliyor mu :) (bu maddeyi anlayan anladı =) )

1 : arka hoparlörler wireless yanı sadece arka 2 tanesı kablosuz , extra bırsey almanıza gerek yok.
    2 : wifi ile kabosuz internete girilebiliyor.
    3 : evet usb den mkv oynatıyor
    4 : ntfs desteklıyor
    5 : bu konuda hıc fıkrım yok malesef
  • bu arada bu sıstemın fıyatı 1.600 tl lere düşmüş bilginiz olsun.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.