Şimdi Ara

Aziz Yıldırım Ne Yaptı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fenerbahçeli arkadaşları anlayamıyorum, 104 yıllık büyük bir camiaya böyle kara bir leke sürüldü bunun sorumlusu Aziz Yıldırım değil mi? Fenerbahçe taraftarının yarısından çoğu şu an Aziz Yıldırım taraftarı nerdeyse.

Bazı Fenerbahçeli arkadaşların birkaç yorumuna cevap vermek istiyorum..
    Bazıları diyorki çanta dolusu paralar var peki neden suçüstü yapılmadı?
    O çanta dolusu para olayı gerçek kesinlikle kanıtı var, neden suçüstü yapılmadı? Çünkü orada Emenike' ye vs vs. oyunculara istedikleri yapıldığı takdirde Fenerbahçe' ye alınma vaadedildi orada suçüstü yapmamanın amacı gerçekten fenerbahçe o oyuncuları alacak mıydı? Bunu beklediler ve bekledikleri gibi sonuçlandı, her şey bunun gibi sabır gerektirecek olaylardı ve suçları biriktirdiler en son gelecek raddeye kadar... Sonunda baskınları düzenlediler...

Ayrıca bazı arkadaşlar gelmiş geçmiş sadece fenerbahçe değil Türk futbolunun en büyük başkanı sayıyor Aziz Yıldırım' ı.
    Geldiği tarihten beri klübü uçurmuş, şaha kaldırmış adeta.
    Peki...
    Geldiği tarihten itibaren Galatasaray' ımızla karşılaştırsak Fenerbahçeyi ? 1998 yılında geldi Aziz Yıldırım öyle değil mi?

Galatasaray' ın 6 Lig Şampiyonluğu, 3 Türkiye Kupası. UEFA' yı felan katmaya gerek yok sanırım?
    Fenerbahçe' nin bu seneyide SAYARSAK 5 Lig Şampiyonluğu, bildiğiniz üzere Türkiye Kupası yok.
    (Aklıma gelmeyenler olduysa düzeltin)

Biz Halı sahaya alınmayacak oyunculara tahammül ederken(Inamoto vs vs.) , fenerbahçede Ortega' lar, Rapaiç' ler, Anelka' lar, Appiah' lar vardı. Para konuşur tabikide, mali açıdan en zengin klüptü fenerbahçe ona kimse bir şey diyemez.
    Peki neden başarı bizde bende onu sormak istiyorum.
    Teşekkür ediyorum, Türk futbolu için hayırlısı neyse o olsun..

• silahlı suç örgütü kurma, yönetme ve şike için organize örgüt kurmadan tutuklu şuan...

artık destek veren buna göre versin...
  • Fenerbahçe bölümlerindeki konulara baktıkça kan beynime çıkıyor, ''bu ülkeye bu kadar hizmet etmiş adamı içer attılar'' tarzı yorumlar var, fenerbahçe taraftarı ciddi bir psikolojik bunalım içinde kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

fenerbahçeli arkadaşları anlayamıyorum, 104 yıllık büyük bir camiaya böyle kara bir leke sürüldü bunun sorumlusu Aziz Yıldırım değil mi? Fenerbahçe taraftarının yarısından çoğu şu an Aziz Yıldırım taraftarı nerdeyse.

Bazı Fenerbahçeli arkadaşların birkaç yorumuna cevap vermek istiyorum..
    Bazıları diyorki çanta dolusu paralar var peki neden suçüstü yapılmadı?
    O çanta dolusu para olayı gerçek kesinlikle kanıtı var, neden suçüstü yapılmadı? Çünkü orada Emenike' ye vs vs. oyunculara istedikleri yapıldığı takdirde Fenerbahçe' ye alınma vaadedildi orada suçüstü yapmamanın amacı gerçekten fenerbahçe o oyuncuları alacak mıydı? Bunu beklediler ve bekledikleri gibi sonuçlandı, her şey bunun gibi sabır gerektirecek olaylardı ve suçları biriktirdiler en son gelecek raddeye kadar... Sonunda baskınları düzenlediler...

Ayrıca bazı arkadaşlar gelmiş geçmiş sadece fenerbahçe değil Türk futbolunun en büyük başkanı sayıyor Aziz Yıldırım' ı.
    Geldiği tarihten beri klübü uçurmuş, şaha kaldırmış adeta.
    Peki...
    Geldiği tarihten itibaren Galatasaray' ımızla karşılaştırsak Fenerbahçeyi ? 1998 yılında geldi Aziz Yıldırım öyle değil mi?

Galatasaray' ın 6 Lig Şampiyonluğu, 3 Türkiye Kupası. UEFA' yı felan katmaya gerek yok sanırım?
    Fenerbahçe' nin bu seneyide SAYARSAK 5 Lig Şampiyonluğu, bildiğiniz üzere Türkiye Kupası yok.
    (Aklıma gelmeyenler olduysa düzeltin)

Biz Halı sahaya alınmayacak oyunculara tahammül ederken(Inamoto vs vs.) , fenerbahçede Ortega' lar, Rapaiç' ler, Anelka' lar, Appiah' lar vardı. Para konuşur tabikide, mali açıdan en zengin klüptü fenerbahçe ona kimse bir şey diyemez.
    Peki neden başarı bizde bende onu sormak istiyorum.
    Teşekkür ediyorum, Türk futbolu için hayırlısı neyse o olsun..

Altına da imzamı atarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Fenerbahçe bölümlerindeki konulara baktıkça kan beynime çıkıyor, ''bu ülkeye bu kadar hizmet etmiş adamı içer attılar'' tarzı yorumlar var, fenerbahçe taraftarı ciddi bir psikolojik bunalım içinde kesinlikle.

öyle deme "Fenerbahçe Türkiye"(ymiş)
  • http://forum.donanimhaber.com/m_50630723/tm.htm

şu başlığa bir bakın. azizi sevmeyen fenerli olamaz diyen bile var.
  • Ben 2001 deki sampiyonlugunda arastirilmasini istiyorum su aralar katillikten kaptanliga terfi eden e.belozoglu o gunlerde hatirlarsaniz mac satmisti ve fb ye samp.kaybetmistik.

Aziz de zaten mustafa denizliye sen degil ben sampiyon yaptim demisti :)
  • fb taraftarı
    Gs taraftarı
    bjk taraftarı
    aziz yldrım
    mahkeme

• Haklısın, biz artık ugrasmayalım bence. Sahada konusalım, cevap verelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilyavas

fb taraftarı
    Gs taraftarı
    bjk taraftarı
    aziz yldrım
    mahkeme

doğru tespit

• quote:

aziz yldrım

• Akıllarınca kendi kendilerine efsane başkan yaratmaya çalışıyorlar. Yav Türk futbolu deyince kimin aklına Aziz Yıldırım gelir? Bu ülkede yaşamasak inanacağız bunlara. Önceden "stat stat!!" diyorlardı artık onu da diyemiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tritium

quote:

fb taraftarı
    Gs taraftarı
    bjk taraftarı
    aziz yldrım
    mahkeme

doğru tespit

• Aziz Yıldırım tutuklu yargilanacagina göre ortada bir suc var. Artık Fenere gecmis olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.