Şimdi Ara

Aziz Yıldırım'a Hala Büyük Başkan Diyenler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne dersek diyelim hiç bir kanıt olmadan 25 milyon taraftarı olan 104 yıllık çınarın yönetim kadrosunu hiç kimse içeri atamaz!Aziz Yıldırım'ın 15 yıldır Fenerbahçemizi her yönden geliştirdiği aşikar ancak %1 bile şike yaptıysa benim için büyüklüğü yoktur.Tarihimizdeki en kara lekeyi yedik.Hala bu adamın arkasında durucağınıza hangi takıma gönül verdiğinizi hatırlayın ve FENERBAHÇE'nin arkasında durun.Çok kötü günler bizi beklemesine rağmen,her zaman her yerde FENERBAHÇE

• quote:

Orijinalden alıntı: Lich King.

Ne dersek diyelim hiç bir kanıt olmadan 25 milyon taraftarı olan 104 yıllık çınarın yönetim kadrosunu hiç kimse içeri atamaz!Aziz Yıldırım'ın 15 yıldır Fenerbahçemizi her yönden geliştirdiği aşikar ancak %1 bile şike yaptıysa benim için büyüklüğü yoktur.Tarihimizdeki en kara lekeyi yedik.Hala bu adamın arkasında durucağınıza hangi takıma gönül verdiğinizi hatırlayın ve FENERBAHÇE'nin arkasında durun.Çok kötü günler bizi beklemesine rağmen,her zaman her yerde FENERBAHÇE

+1907

Hala Aziz Yildirimi destekleyenler var
  • Aziz Yıldırım Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Efsane Başkanıdır ve her zaman öyle kalacaktır. Var ol Büyük Başkan, bütün emeklerin, Fenerbahçemize kattıkların için sağol...
  • Şuana kadarki emeklerini boşamı atacaksın her şey için teşekkürler başkan
  • Nankörlük yapmayın be... Bu sanal ortamda yorum yapanlar nedir de değildir bilmiyorum ama okuyoruz işte yinede.

Aziz Yıldırım bırakın FB nin Türk futbolunun, sporunun en büyük başkanıdır... Azcık bakın 13 yılda yaptıklarına.
  • Emek vermek başka böyle emek olmaz olsun şike işlerine girdi ise...
    Hizmet ve emek legal yollardan verilir kanuna aykırı yollara saparsan buna emek denmez.
    Nitekim istediği kadar hizmet etsin eğer şike yaptıysa tüm o pislikler yüzünden bir anda 10 yıl geriye gideceğiz ne hizmetinden bahsediliyor?
    Mahkeme sonucunda şike belgelenirse Aziz Yıldırım Fenerbahçe'ye kuruluşundan beri kimsenin veremediği zararı vermiş olacak hem maddi hem manevi..
  • Lan sanki şike yapmış gibi konuşmayın asla inanmıyorum şike yaptığına !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen arkadaşlar, şike yapmadı kimse ama hala anlayamıyorsunuz..
  • UYUMA TARAFTAR KOR OLMA! Oynanan oyunları göremeyen vefasizlara inat yasa BÜYÜK BASKAN AZİZ BASKAN!
  • adam geldiğinde beri kulüp şaha kalktı nankörlük yapmanın alemi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: scanh

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Efsane Başkanıdır ve her zaman öyle kalacaktır. Var ol Büyük Başkan, bütün emeklerin, Fenerbahçemize kattıkların için sağol...

Rakip takim taraftarlarini sevindirmeyelim aziz baba 2 donem yine gelip baskan olur.. Hem daha baskanligi bitmedi gorevinin basinda

Gs liler gibi davranmayin

Efsane baskandir Buyuk baskandir hapse girecek kadar hasta Fb lidir
    Suanki 55 bin kisilik stadi kendi imkanlariyla yapan baskandir Aziz baba gorevi birakmayacak insallah
  • Beyler kendinize gelin, daha bir şey belli değil. İddialar ispatlanmadı. Bu zaman birlik olma zamanıdır. Ayrıca Aziz Başkanın icraatleri bir kalemle silinecek cinsten değil.
  • arkadas bu basligi acmis,bu olaylari yapanlarin istedikleri bu zaten,bizi sindirmek,2-3 gune cogu kisi aziz yildirima baslayacak.birseyler donuyor ama ne?hersey gizli medyanin iddalari sadece.
  • Şike iddiaları ispatlanmadı, neyin kafasını yaşıyorsunuz?

Birlik olmazsak nasıl geçicek bu günler?
  • ölümüne FENERBAHÇE

BÜYÜK BAŞKAN
  • Kimin feykisin?
  • ben mi?
  • Büyük başkan, Aziz Başkan!
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnyglle

ben mi?

yok hocam konuyu açan arkadaşa söyledim. 5 Eylül 2010 da üyelik açmış. En son mesaj 22 Aralık 2010. Ondan sonraki mesajı 8 Temmuz 2011. Ben ne anlayım bundan?
  • Büyük olmasına büyükte, şimdi onun kadar büyüğünü nereden bulacağız!?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.