Şimdi Ara

En iyi yol bilgisarı hangi araçta? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim mesajım silinmiş... ancak parayı bulan herkesin gdipte mutlaka bir mercedes aldığı gerçek... kokpitinde tamamen aynı olduğunu savunuyorum hala...

Orjinalden alıntı: okan

quote:

Orjinalden alıntı: gkkt

Sen hiç kokpit tasarımı aynı demedin idrive özelliğinin takliti dedin.Bende bu özelliğe karşılık Mercedesin daha önce kullandığı ilk özelliklerini soyledim.Bunda fanatiklik yok mercedes bana çalışmıyor.Kalite farkı ortada olmasına ragmen asıl sen BMW fanatikliği yapıyorsun.Ayrıca mercedesin taklit yapmayada ihtiyacı yok.Kalitesi ortada.Yok onla kaza yaptım yok şuna bindim filan olayına girersen zararlı çıkarsın.Ben senin yaşının karesi kadar farklı araç kullandım. Neyse uzatmaya gerek yok hangi araç iyi tartışmasına girmeye gerekte yok.S serisinin dünya üzerindeki satış rakamlarına bakarsın bide 7 serisinin o zaman yaparsın yorumu!

resmi rakamları koyda bilgi sahibi olalım
    (kaynakta göster yanlız)

Araba konusunda siz daha iyi biliyosunuz süpersiniz ya bunuda bilirsiniz.Yollarda sen bana 78 model 7 sersi veya o zaman hangisine denk geliyosa goster.30-40 yıl hala sorunsuzca binilebiliyor ve sayısı oldukca fazla.Ben cevremde hic 30-40 yıllık BMW göremiyorum nedense!Merak etme resmi rakamları bulup onlarıda koyacam buraya.

• Valla meraktan bu soğukta aşağı inip baktım. Settingse basılı tutunca dediğin gibi bi diit sesi geliyor. Ama değişik bir menü açılmadı gene aynı menü de kaldı. Normal radyo ile sistemin ayarları gözüküyor sadece. Acaba yazılım farklılığı falan olabilir mi? ya da başka bi tuşa bascaz mı sonra??
    quote:

Orjinalden alıntı: Umit

quote:

Orjinalden alıntı: berk984

Ya benim astra böyle şeyler göstermiyor ya da ben bilmiyorum.

Zaten meraklanmaya başlamıştım kimse benim yolbilgisayarımda bunları görmüyorum dememişti, kimse bilgisayara filan bakmıyor demek ki. İnfotaiment düğmesinin yanında dört basılacak tuş var ya onlardan sağ üstte olan settings e bir dııt sesi gelene kadar bas ondan sonra bc içinde dolaş tüm bilgiler emrinde olacak. Sonra tekrar bir konuşalım çünkü konu gene her uzayan topic de olduğu gibi başka yöne kaydı. Radyonun da alt fonksiyonlarına girdiğini fark edeceksin. radyo ve cd'de de alt menüler açılacak.

• en iyi yol bilgisayarI gitte dügün paketi falan var
    İlave :lütfen baktıktan sonra sen de bunda ekstra fazla bir özellik yok deme, dendiğine göre o menülerde de görülmeyen 250 yakın hata kodu varmış , hata oluşunca ortaya çıkan. Umarım hiç görmezsin

quote:

Valla meraktan bu soğukta aşağı inip baktım. Settingse basılı tutunca dediğin gibi bi diit sesi geliyor. Ama değişik bir menü açılmadı gene aynı menü de kaldı. Normal radyo ile sistemin ayarları gözüküyor sadece. Acaba yazılım farklılığı falan olabilir mi? ya da başka bi tuşa bascaz mı sonra??
    quote:

quote:

Ya benim astra böyle şeyler göstermiyor ya da ben bilmiyorum.

Zaten meraklanmaya başlamıştım kimse benim yolbilgisayarımda bunları görmüyorum dememişti, kimse bilgisayara filan bakmıyor demek ki. İnfotaiment düğmesinin yanında dört basılacak tuş var ya onlardan sağ üstte olan settings e bir dııt sesi gelene kadar bas ondan sonra bc içinde dolaş tüm bilgiler emrinde olacak. Sonra tekrar bir konuşalım çünkü konu gene her uzayan topic de olduğu gibi başka yöne kaydı. Radyonun da alt fonksiyonlarına girdiğini fark edeceksin. radyo ve cd'de de alt menüler açılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umit -- 20 Aralık 2005 22:52:16 >

• en iyi yol bilgisayarı bende demek ki:

saatle dış ısıyı gösteriyo, onlar da hiç şaşmıyo. değiştirmeden önce teybin yönünü de gösteriyodu, onu da hiç şaşırmadı teybi sökene kadar...

ne kadar az fonksiyon, o kadar az yanılma..:)

Ben yaşamayı göze aldım...!
  • EN İYİ YOL BİLGİSAYARI NİSSAN SKYLİNE R34 GTR da vardır.
    Yine konu da almış başını gitmiş, bilgisayarlardan... fanatizme.
    Arkadaşlar inanın bana neyi savunduğunuz hiç önemli değil, hakkını vererek tam manasıyla kullanın yeter.Cep telefonunu sadece alo demek için kullanan kişi gider NOKİA 6600 alır ???, netaş da yapıyor aynı şeyi ama değil mi? sadece alo demeye yarıyor birde mesaj yeter.Yok yetmez 6600 alalım sabun kalıbı gibi olsun karizma olur.Kullanmayı bilmesekte bulutut var oradan resim müzik alırım falan. hadi fikir üretelim birbirimizi yiyelim nokia netaşdan iyi, ama netaş Türk yapımı kardeşim falan diye.
    Neyse mesaj yeterince anlaşılmıştır sanırım.
    Bu tür kapışmalar zevkli, bilgi verici, araştırmacılığı geliştirici olmakla beraber belli bir süre sonra objektif yaklaşımınızı kaybetmenize neden oluyor.Objektif yaklaşımı kaybetmeden konuşup, fikirleri paylaşmak daha güzel değil mi sizce de?

Saygılarımla.

• range rover ve discpver lerde baya iyi yol bilgisayarı var. nissan almera primera modelleride kendi sınıflarının en iyi yol bilgisayarlarına sahipler.
    ama en en iyisi hangisi bence kesin bişi sölenmemez.
    Yakında ilk bakıma gidecek araba senin söylediğin menüleri sorim diyceme ama onu da bilmeyecekelr büyük ihtimal

Yahu yazıyorum ya dıt sesinden sonra BC (Board Computer) tuşuna basıp ilerle işte, bu soğukta inme artık yarın giderken yaparsın hoş ben de ilk okuduğumda gece yarısı inip denemiştim.
    İlave :lütfen baktıktan sonra sen de bunda ekstra fazla bir özellik yok deme, dendiğine göre o menülerde de görülmeyen 250 yakın hata kodu varmış , hata oluşunca ortaya çıkan. Umarım hiç görmezsin

• Test menü diye bir şey çıkıyor. Ümit gayet güzel tarif etmiş, teşekkürler kendisine. Bir de neyin ne olduğunu ve de ne işe yaradığını anladığımda bir kez daha teşekkür edeceğim.

Ben de açılmadı o menüler
    Hata mesajları olduğuna inanırım doğrudur fakat acaba servis bu hata mesajlarının ne anlama geldiğini biliyor mu?
    Ben de ara sıra dış ısı gözüken yerde F harfi çıkıyor. Kitapçığında da F harfi çıkarsa servise sorun diyor. Servis bana benim böyle bir hata kodundan haberim yok diyor.
    Yakında ilk bakıma gidecek araba senin söylediğin menüleri sorim diyceme ama onu da bilmeyecekelr büyük ihtimal

Yahu yazıyorum ya dıt sesinden sonra BC (Board Computer) tuşuna basıp ilerle işte, bu soğukta inme artık yarın giderken yaparsın hoş ben de ilk okuduğumda gece yarısı inip denemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buena -- 21 Aralık 2005 22:48:28 >

• Mercedes BMW arasında taklitçilik filan yok. Yalnızca en ergonomik olanını üretmeye çalışıyorlar o kadar. Havalandırma ızgaralarının o bölümde daha verimli olacağı, iDrive ve Mercedes'teki her neyse onların kumandalarının uç bölgelerde daha rahat kullanıldığını v.b. bulmuşlar kullanıyorlar. Ortada taklitçilik filan yok. Hadi Toyota Lexus'lara iDrive'ın kopyasını koyar ona birşey demem ama Mercedes-BMW arasındaki hele amiral gemileri arasında taklitçiliğin söz konusu olacağını zannetmiyorum.

•  En iyi yol bilgisarı hangi araçta?
     En iyi yol bilgisarı hangi araçta?

Bir iki ekran daha vardı ama benim için çok fazla anlam içermedikleri için buraya koymadım

• yav baba bu mersedesteki hangi tuşun ne işe yaradığını hatırlıycanda kullancanda of aman nalan ne gerek var bu kadar şeye anlamıyorum bırakalım da arabayıda sürsün bari...

Ford Focus TDCi güncel ortalama yakıt tüketimim :

• Yeni kasa 307 ve 407'lerin yol bilgisayarlarıda çok hoş.En önemli özelliği herşeyi bir anda görebiliyor olmanız.Diğer taraftan 407'nin türkiye'ye ithal edilmeyen GPS navigasyonlu ekranlarıda harika....

2011 1.3 CDTI Astra Cosmo
  • quote:

Orjinalden alıntı: smartcard
    Yeni kasa 307 ve 407'lerin yol bilgisayarlarıda çok hoş.En önemli özelliği herşeyi bir anda görebiliyor olmanız.Diğer taraftan 407'nin türkiye'ye ithal edilmeyen GPS navigasyonlu ekranlarıda harika....

Resim ekleyebilme şansın varsa çok sevinirim. düttürüleyla sende yeni 307 vardı, senden de resim bekliyorum arkadaşım.

Ford Focus TDCi güncel ortalama yakıt tüketimim :

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.