Şimdi Ara

Dell Ultrasharp U2711 model 27'' Monitör ( Satılmıştır )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
3
Favori
4.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Diyarbakır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 19-04-2011 tarihinde alınma Türkiye Dell firmasından 3 yıl garantili faturalı Dell Ultrasharp U2711 model 27' monitör satılıktır Sıfırdan farksız kutu ve full içerik.Profesyonellerin tercihi bir monitördür...

Fiyat: 1350 Tl Oldu ve Türkiyenin her yerine kargo benden.

http://www.sanalmarketim.com/urun/84e53ca897afb044880816b1c51c5542/DELL-UltraSharp-U2711-27#34;-6ms-DVI-DP-HDMI-Usb-Full-HD-Genis-Siyah-Lcd-Monitor.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ea_wanted -- 16 Ekim 2011; 23:27:50 >

• alienware monitörümü almadan önce bunu almayı planlıyordum fiyatı yüzünden geri adım atmıstım ama muazzam bir monitördür, burada satılması zor ama inşallah satılır hocam.
  • 1450 tl tl mi? hocam sen ne yaptın hemen birazdan vatan biglisayardan 32" tv leri eklemeye başlarlar
    bunu alanaa kadar bunu alırım diye

burası DH orda durucan
  • Çok kaliteli bir monitor bu tip monitorlerin kullanım amaçları farklıdır standart kullanıcılar icin degil.

Hayırlı satıslar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teksalih

1450 tl tl mi? hocam sen ne yaptın hemen birazdan vatan biglisayardan 32" tv leri eklemeye başlarlar
    bunu alanaa kadar bunu alırım diye

burası DH orda durucan

quote:

sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu forumda kimse öyle bir şey yapmaz.O fiyata 46" lcd alırım beee

SAMSUNG LE-46C650 46" 117cm Full HD 100Hz Usb 4xHDMI Lcd Tv (1479 TL)
    http://www.birnumaram.com/urun/en-ucuz-samsung-le46c650-full-hd-lcd-televizyon-.aspx?ref=akakce&v=1.58.4

Arkadaşlar şaka bir yana bu tip monitörler ips panel yapısına sahiptir ve profesyonel grafik işlemleriyle uğraşanlar içindir.Piyasanın oldukca altında satıyor arkadaşımız(1757 lira civarı) Kolay gelsin alana şimdiden hayırlı olsun

• Güzel monitör benim elimde zamanında iiyama vardı tr de yok zaten ürün bilmeyenler normal crt gözü ile bakmıştı nokta aralıgı ve renk tonları farklı oluyor beni 2 ay sonra aramıştı bir arkadaş ona satmıştım kısa sürede satılacagını sanmıyorum 450TL teklif glir birazdan
  • apple'nin monitörleriyle yarışan hatta başbaşa giden bir monitördür hayırlı satışlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Artık satmıyorsunuz galiba, PM lere hiç cevap yazmadığınıza göre...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Izzet

Artık satmıyorsunuz galiba, PM lere hiç cevap yazmadığınıza göre...

Hocam ölü fiyatlı pm'lere cevap vermiyorum. bana 1200 tl veren oldu vermedim siz kalkmış 1000 tl diyorsunuz insafmı bu ?
  • Bu ürünün sıfırı 1,740 liraydı askere gitmeden önce sormuştum Dell'in TC distribütörüne.

aradan 17 ay geçti şuan bu ürün 1500 küsür olmalı. Doların artması bi takım kurumların satış stratejisini etkiliyor. Nasıl mı?

Taban fiyat uygulaması denen bi yol izliyorlar.

1 dolar 1,40 lirayken 999 dolar olan bi ürün

1 dolar 1,85 liraya yükseldiğinde gene 999 dolar olarak satılmıyor... 820-850 dolar seviyelerinde müşteriye sunuluyor.

O yüzden 1,350 liraya 2. el almayı düşünenler 200-250 lira daha koyup sıfırını alabilirler. Hem 2. el bi ürün fiyat olarak sıfırından %25 - 35 daha düşük fiyatlı olmalı. Bu bağlamda bu IPS Panelin gideri 1,050 - 1,150 lira sularında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CihanKaygusuz

Bu ürünün sıfırı 1,740 liraydı askere gitmeden önce sormuştum Dell'in TC distribütörüne.

aradan 17 ay geçti şuan bu ürün 1500 küsür olmalı. Doların artması bi takım kurumların satış stratejisini etkiliyor. Nasıl mı?

Taban fiyat uygulaması denen bi yol izliyorlar.

1 dolar 1,40 lirayken 999 dolar olan bi ürün

1 dolar 1,85 liraya yükseldiğinde gene 999 dolar olarak satılmıyor... 820-850 dolar seviyelerinde müşteriye sunuluyor.

O yüzden 1,350 liraya 2. el almayı düşünenler 200-250 lira daha koyup sıfırını alabilirler. Hem 2. el bi ürün fiyat olarak sıfırından %25 - 35 daha düşük fiyatlı olmalı. Bu bağlamda bu IPS Panelin gideri 1,050 - 1,150 lira sularında.

sen gereksiz bir insan olarak gereksiz bir yorum yapmışsın. monitörün fiyatı 1900 lerde şu anda fazla söze gerek yok bilen bilir araştırırda alır.

• Dostum gereksiz insan dedin bu adam prof çıktı..

Dell Ultrasharp U2711 model 27'' Monitör ( Satılmıştır )

Yani 825 dolar bugün 1,528 lira. + KDV ile e-mail de söylenen fiyat çıkıyor ortaya.

Bakın ne dediğimin farkında mısınız? Bugünün dolar kuruna göre fiyatı bu. Yani öyle 1900 lerde falan olduğu yalan. Aldırmayın bu tarz söylemlere.

Hem dolar düştüğü vakit, bu ürün yukarda ilk yazdığım mesajdaki belirttiğim fiyat aralığına gelecektir.

Sen bana bu ürünün Dell Türkiye Distb. de şuanki fiyatının 1900 lerde olduğunu kanıtla ben senden o fiyata alıcam. Yok o fiyat değilse burdan bir özür buyur zahmet olmassa.

• bende bu monitörü aldım dell distriitörü bana 805+kdv fiyat verdi hatta 6 taksit secenegi ile, taksit secenegi az oldugu için alamadım şirketimiz işini alan bi abi aracılıgı ile pentanın satması 835$ ama abi 810$ + kadvye aldı banada 1678e mal oldu monitör güzel şimdilik bi sıkıntı yok monötör ekranı acaba dönüyormu onu bulmadım bazı fotolarda monitör ekranı dikey durmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ea_wanted

quote:

Hocam ölü fiyatlı pm'lere cevap vermiyorum. bana 1200 tl veren oldu vermedim siz kalkmış 1000 tl diyorsunuz insafmı bu ?

Normalde cevap yazmazdım, ister satarsınız ister satmazsınız sizin bileceğiniz iş

Ama bu monitör şu anda 1750 TL 12 taksit ile Eksen Bilgisayardan alınabilir
    Sıfır monitör 12 taksit ile 1750 TL
    2. el kullanılmış bir monitöre nakit para olarak yaptığım teklifin insafsız olduğunu kesinlikle kabul etmiyorum

Fazla söze gerek yok, size iyi satılşlar dilerim, kolay gelsin

• quote:

quote:

quote:

Normalde cevap yazmazdım, ister satarsınız ister satmazsınız sizin bileceğiniz iş

Ama bu monitör şu anda 1750 TL 12 taksit ile Eksen Bilgisayardan alınabilir
    Sıfır monitör 12 taksit ile 1750 TL
    2. el kullanılmış bir monitöre nakit para olarak yaptığım teklifin insafsız olduğunu kesinlikle kabul etmiyorum

Fazla söze gerek yok, size iyi satılşlar dilerim, kolay gelsin

şuan baktım da 1791 olmuş

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/dell-ultrasharp-u2711-27-2560x1440-6ms-full-hd-siyah-lcd-monitor.aspx?ttype=Instalments#pt

monitör güzel kullanmaktayım

• Arkadaşlar monitör bazı arkadaşların göstermeye çalıştığı gibi hurda bir monitör değildir.Evet ikinci eldir fakat alan kişi sıfırından ayırt edemeyecektir.Ürün sadece 1.5 ay kullanılmış ve şu an kutusunda muhafaza edilmektedir.Ürün şu an kullanımda değildir.Bahsi geçen eksen bilgisayar peşin fiyatı bile şu an 1791 tl olan bir üründen bahsediyoruz ve ben aynı çok az kullanılmış sıfırından ayırt edilemeyecek durumdaki ürüne 1350 tl istemekteyim.Ürünün dolar yükselmeden önceki fiyatıda 1750 civarıydı,yani doların yükselmesi ile üzerine çok fazladan eklenen bir meblağ söz konusu değildir.İkinici el diyerek,her ikinci el ürüne illaki en az %30 indirim yapılacaktır diye bir kural olmadığı halde,bazı kişilerin güzel hatırını kırmayıp bu indirimi sıfır ayarındaki ürüne uygulasak dahi ürünü 1260 tl fiyata satıyor olmamız gerekir.1260 tl nere 1000 tl nere diye düşünüp el insaf dememizde bu yüzdendir.Aradaki 90 tl farkı üründen anlayan,gerçekten bu ürünün ne olduğunu bilen ve her ikinci el ürünün aynı olmadığını bilen kişiler hiç gocunmadan verecektir.Temiz olsun varsın 90 tl fazla olsun diyen gerçek alıcılar çıkacağı gibi gerçek insaflı alıcılara çok cuzide olsa yardımcı olunacaktır.Tüm insaflı yorumlara eyvallah ama yok geçmişte buydu gelecekte bu olacak gibi yorumlara aldırmayıp ürünün sıfır olan arada hiç fark olmayan muadilinden 450 tl gibi bir rakam daha ucuza satıldığınıda unutmayalım der iyi forumlar dilerim.

• quote:

Arkadaşlar monitör bazı arkadaşların göstermeye çalıştığı gibi hurda bir monitör değildir.Evet ikinci eldir fakat alan kişi sıfırından ayırt edemeyecektir.Ürün sadece 1.5 ay kullanılmış ve şu an kutusunda muhafaza edilmektedir.Ürün şu an kullanımda değildir.Bahsi geçen eksen bilgisayar peşin fiyatı bile şu an 1791 tl olan bir üründen bahsediyoruz ve ben aynı çok az kullanılmış sıfırından ayırt edilemeyecek durumdaki ürüne 1350 tl istemekteyim.Ürünün dolar yükselmeden önceki fiyatıda 1750 civarıydı,yani doların yükselmesi ile üzerine çok fazladan eklenen bir meblağ söz konusu değildir.İkinici el diyerek,her ikinci el ürüne illaki en az %30 indirim yapılacaktır diye bir kural olmadığı halde,bazı kişilerin güzel hatırını kırmayıp bu indirimi sıfır ayarındaki ürüne uygulasak dahi ürünü 1260 tl fiyata satıyor olmamız gerekir.1260 tl nere 1000 tl nere diye düşünüp el insaf dememizde bu yüzdendir.Aradaki 90 tl farkı üründen anlayan,gerçekten bu ürünün ne olduğunu bilen ve her ikinci el ürünün aynı olmadığını bilen kişiler hiç gocunmadan verecektir.Temiz olsun varsın 90 tl fazla olsun diyen gerçek alıcılar çıkacağı gibi gerçek insaflı alıcılara çok cuzide olsa yardımcı olunacaktır.Tüm insaflı yorumlara eyvallah ama yok geçmişte buydu gelecekte bu olacak gibi yorumlara aldırmayıp ürünün sıfır olan arada hiç fark olmayan muadilinden 450 tl gibi bir rakam daha ucuza satıldığınıda unutmayalım der iyi forumlar dilerim.

monitör çok güzel parasını hak ediyor 1350tl de cok güzel bi fiyat 24 ay garantiden sadece geri 20 ay kalmış monitör burda olsaydı ve taksit imkanı yada alacagı ürünü ben taksitle alsaydım şahsen ben alırdım

• Ali Arslan kardeşim teşekkür ederim.

Monitörün garati süresi 24 ay değil 36 ay resmi garanti altındadır.Ürünün 32 ay garantisi kalmıştır.Saygılar
  • Bunun 30" olanın almak istiyorum. 1 gün daha bekleyeceğim eğer satan arkadaş sözünde durmazsa bu monitör için temasa geçmek isterim. İyi alışverişler diliyorum.
  • Ürün satılmıştır lütfen konu hakkında mesaj atmayınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.