Grand Reset : Max 4 Event : Standart Event+Season 4/5/6 Reset Stili : Website Clear Inventory : Hayır Clear Magic List : Hayır /Post : Aktif [ /post “1.000.000zen” ] /add : Aktif : [ /addstr,/addagi,/addvit,/addene,/addcom “1.000.000zen” ] /pkclear : Aktif [ /pkclear “5.000.000 x kill sayısı ]
...:::LVL Başı Point:::..
Dark Knight : 5 Dark Wizard : 5 Fairy Elf : 5 Magic Gladiator : 7 Dark Lord : 7 Summoner : 5 Ragefighter : 7
...:::Jewel Başarı Oranı:::..
Jewel of Bless : %100 Jewel of Soul : %50 Jewel of Soul + luck : %80 Jewel of Life : %70
Blood Castle : Aktif Devil Square : Aktif Illusion Temple : Aktif Chaos Castle : Aktif Castle Siege : Aktif Nightmare Event : Aktif Cry Wolf Event : Aktif Happy Hour : Aktif
...:::Admin & GM:::..
Admin : RE5P3CT, |Uqur|. Xobi
Co-Admin : VictoriA
delimanda tarafından anlatılan mu helper kullanma ve özellikleri.
Arkadaşlar bu MuHelper ile biraz uğraştım ve öğrendiklerimi sizle paylaşmak istedim, buyrun.
UXC-Network MuHelper Rehberi.
A – HUNTING (Savaşma ayarları)
1. Karakterinizin saldırmak için düşman seçeceği menzili belirtir.
2. Long-Distance Counter Attack; Size bir oyuncu yada yaratık uzaktan saldırırsa, karşılık verip vermeyeceğini belirtir. Hemen çaprazındaki Distance; bu karşı saldırının verileceği en uzun mesafeyi belirtir. Mesafe birimidir, yanındaki “min” sizi yanıltmasın. Original Position; karakterinizin yerden eşya alma, birisine saldırma, buff ya da heal atma halinden sonra ilk pozisyonuna geri dönüp dönmeyeceğini belirtir.
3. Basic Skill; karakterinizin kasarken kullanacağı temel skilldir. (SM’ler için ES, BK’ler için TS vesaire). Buraya sadece ofansif skilleri koyabilirsiniz. Activation Skill 1 ve 2; bunlar ise belirli bir durum olduğu anda kullanılacak skilleri seçtiğimiz yerlerdir. Delay; bu koşullar oluştuğunda karakterimizin bu skill’i kullanmasına gecikme ekleyebilmemiz içindir. (Mesela yaratık 5 saniye boyunca saldırdıktan sonra). Yanındaki kutucuk da gecikme süresini belirler. Birimi saniyedir. Con (Condition); bu kısım Activation Skill’leri kullanmak için gereklidir. Hemen sağlarındaki Setting; burada gözden geçirilecek durumları belirler. Aşağıda daha detaylı bilgi verdim;
a. Pre-Con (Ön Koşul); Burada Activation Skill’lerimizin hangi koşullarda çalışmasını istediğmizi seçiyoruz. “Monster Within Hunting Range” seçeneğini seçerseniz, kasma menzilinize bir yaratık girdiği anda kullanır. “Monster Attacking Me” seçeneğini seçerseniz ise, yaratık size saldırırsa kullanır.
b. Sub-Con (Alt Koşul); Burada da ön koşullarımızı destekleyecek alt koşullar seçebiliyoruz. “More than 2 Mobs”; 2’den fazla yaratık olma koşulunu ekler. Diğer seçenekler de 4,6 ve 8’den daha fazla yaratık olma koşulunu ekler.
c. Initialization; Bu sayfadaki ayarlarınızı sıfırlar. Save Setup; ise ayarlarınızı kaydeder.
Tekrar en üstteki Hunting'e dönelim. Soldaki Party kutucuğu party halinde iseniz ve partydeki arkadaşlarınıza otomatik buff veya heal atmak isteyip istemediğinizi gösterir. Altındaki Setting kısmı yalnıca heal yada buff skilleri olan class lar için geçerlidir ve aşağıda anlattım.
a. Heal Support;
- Preference of Party Heal; Bu kutucuğu açarsanız partydeki arkadaşlarınızın gücünü otomatik olarak doldurabilirsiniz. - Altındaki kutularda güçlerini dolduracağınız party üyelerine otomatik heal atmak için ne kadar güçlerinin kalması gerektiğini gösterir.
b. Buff Support;
- Buff Duration for All Party Members; Bu kutucuğu açarsanız, karakteriniz buffları durmadan atmak yerine, belirli bir süre aralığında atar. - Time Space of Casting; Buradaki kutuya ne kadar aralıkla buff atmak istediğimizi yazıyoruz. Birimi saniyedir, “Min” sizi aldatmasın. Ben şahsen 20 saniyenin uygun olduğunu düşündüm.
c. Initialization; ayarlarınızı sıfırlar. Save Setup ise ayarlarınızı kaydeder.
Tekrar en üstteki Hunting ayarlarından devam ediyoruz.
4. Buradaki Potion kutucuğu, karakterinizin otomatik olarak health potion içmesini istediğinizde açılması gerir. Auto Heal ise sadece elfler için geçerli olup potion yerine kendizi otomatik olarak heallamak için kullanılıyor. Setting ayarları altta.
a. Auto Potion; Burada karakterinizin otomatik olarak potion içmesi için ne kadar gücü kalmasını istediğinizi belirtmeniz gerekiyor.
b. Auto Heal; Bu kısım yalnızca elfler için geçerli olup, otomatik olarak kendinize heal atmak için ne kadar gücünüzün kalmasını istediğinizi belirtir. NOT=Party buffer elf olsanız da kendinizi heallamak için bunu açmalısınız.
c. Bu kısımda Initialization; yaptığınız ayarları sıfırlamak için, Save Setup ise ayarlarımızı kaydetmek için basacağımız butondur.
Tekrar en üstteki Hunting'den devam ediyoruz.
5. Bu kısım karakterinizin kullanabildiği defansif skiller ve bufflar içindir. Buff Duration kutucuğunu açmazsanız karakteriniz durmadan bu skilleri kullanmaya çalışacaktır, bu yüzden bunu açmanızı öneririm. Hemen altında seçtiğim skillerden anlayacağınız üzere burada atmak istediğiniz buffları seçeceksiniz. Hangi sıra yada kısayoldaki skili seçmiş olmanız önemli değil.
6. Burada gördüğünüz üzere 2 tane buton var. Initialization; bu ayarların hepsini sıfırlar. İlk haline getirir. Save Setting; ise ayarlarınızı tamamladıktan sonra kaydetmek için basmanız gereken butondur.
OBTAINING (Eşya toplama ayarları)
1.Range; burada karakterimizin otomatik eşya toplama menzilini belirliyoruz. Uzaklık belirtir.
2.Repair Item; bu kutucuğu açarsanız eşyalarınız düşünce otomatik olarak tamir edilir.
3.Pick All Near Items; Bu kutucuğu açarsanız karakteriniz düşen eşyaların otomatik olarak İSTİSNASIZ hepsini alır, yada çantanızın dolu olması durumunda almaya çalışır.
4.Pick Selected Items; Bu kutucuğu açarsanız otomatik toplama sistemi yalnızca altındaki listede seçeceğiniz eşyaları alır. Add Extra Item; Bu kutucuğu açarsanız manuel olarak otomatik eşya toplama filtresi oluşturabilirsiniz. Hemen altındaki yazı kutusuna eklemek istediğiniz eşyanın adını yazıp “Add” butonuna tıklayarak listenize eşya ekleyebilirsiniz. Örnek olarak göreceğiniz üzere ben “Loch’s Feather” ı ekledim.
5.Burada da daha önceden anlattığım gibi Initialization; ayarlarınızı sıfırlar ve Save Setting; ayarlarınızı kaydeder.
UXC-Network serveri temel alınarak hazırlanmıştır.
Umarım herşeyi açıklayabilmişimdir. Birkaç yerde yazım hatası yapmış olabilrim, bütün arkadaşlar hızlı bir şekilde bilgi edinsin diye şimdi hazırladım. Eğer anlatamadığım bir şey varsa lütfen sorun. Biraz uzun bir post oldu özür dilerim.
Alıntı değildir kendim hazırladım.
UXC-Network oyuncusuyum – Shiva, Muse Elf
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Önlerden yerlerinizi kapın
Hadi bakalim hayirli olsun hepimize :)
20 dk sonra oyun online :D haydi hayırlısı
Herkese iyi oyunlar dilerim. Şimdiden başarılar hepinize.
Kalamam Evil'ın Gerisinde Mana Pot'um var En zor VS'mde Koysalar Önüme Zirvedekileride Pk'da Yaparım Hustle'de . .. :) Tamamen Kendi uydurmamdır . : ) Alıntı Değildir. .. : )
Nasıl giremiyorsun hata mı veriyor ? Clienti silip baştan kur setuptan. Clientin içine başka birşey atma. Winmode maine entegre edildi. Çakışma yapabilir.
Server hareketli,harıl harıl yaratık kesişi var.İlk günkü izlenimim tahmin ettiğim gibi güzel başladı böyle devam etmesi dileğimle..
Eski Castle Mu Clienti ile girebileceğimiz bir patch yapıp koyabilme imkanınız var mı??
quote:
Orijinalden alıntı: Murd3R
Eski Castle Mu Clienti ile girebileceğimiz bir patch yapıp koyabilme imkanınız var mı??
Version neydi hocam ?
quote:
Orijinalden alıntı: |Uqur|
quote:
Orijinalden alıntı: Murd3R