Şimdi Ara

Club3D hız aşırtmalı GeForce GTX 560 Ti CoolStream OC Edition v2'yi duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj






  •  

    Hollandalı ekran kartı üreticisi Club3D, fabrika çıkışı hız aşırtmalı olarak gelen özel tasarımlı GeForce GTX 560 Ti modellerine yeni bir çözüm daha ekliyor. GeForce GTX 560 Ti CoolStream OC Edition isimini taşıyan yeni model, aynı model adını taşıyan önceki kart ile kıyaslandığında bazı farklılarak sahip. 40nm GF114 GPU'sunu kullanan DirectX 11 destekli ekran kartı, hız aşırtma tutkunları için güçlü bir soğutucu ile geliyor. 




    Arctic Cooling tarafından üretilen ve 92mm çapında iki adet fan ile 6mm kalınlığında üç adet bakır ısı borusuna sahip olan soğutucunun kartı serin bir şekilde çalıştırdığı ve daha yüksek saat hızlarına çıkılmasına olanak tanıdığı belirtiliyor. 384x CUDA çekirdeğine, 256-bit bellek veri yolu desteğine ve 1GB GDDR5 bellek kapasitesine sahip olan kart, 880MHz GPU, 1760MHz paralel işlemci ve 4100MHz bellek hızlarında çalışıyor.




    Çoklu ekran kartı kurulumları için SLI desteği sunan ekran kartı, görüntü aktarımı için çift DVI ve HDMI konnektörlerini kullanıyor. Club3D'nin yeni modeli yurt dışında 289$ seviyesinden sunuluyor. 







  • bence çok hoş bir kart olmuş ama tek dezavatajı 3 slot yer kaplıyor olması.. onun haricinde serin ve sessiz çalışır.
  • güzel kart.. alınabilir
  • Hız aşırtmalı ise iyiymiş :)
  • Güzel ve sade bir tasarımı var, Arcting Cooling ürünlerine her zaman güvenirim zaten zira fiyat performans odaklı soğutma çözümleri var ayrıca sessiz çalışıyor. Soğutucuyu söküp bakmak lazım,bellekleri de kapsıyor mu acaba. Video incelemesi olursa daha iyi anlaşılır bu. Fiyatı da alınası yapmış bu kartı, güvenle oc yapılabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GurkanE

    Güzel ve sade bir tasarımı var, Arcting Cooling ürünlerine her zaman güvenirim zaten zira fiyat performans odaklı soğutma çözümleri var ayrıca sessiz çalışıyor. Soğutucuyu söküp bakmak lazım,bellekleri de kapsıyor mu acaba. Video incelemesi olursa daha iyi anlaşılır bu. Fiyatı da alınası yapmış bu kartı, güvenle oc yapılabilir.

    resimden görünüyor, bellekler açıkta bırakılmış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alpcan Aksoy

    quote:

    Orijinalden alıntı: GurkanE Güzel ve sade bir tasarımı var, Arcting Cooling ürünlerine her zaman güvenirim zaten zira fiyat performans odaklı soğutma çözümleri var ayrıca sessiz çalışıyor. Soğutucuyu söküp bakmak lazım,bellekleri de kapsıyor mu acaba. Video incelemesi olursa daha iyi anlaşılır bu. Fiyatı da alınası yapmış bu kartı, güvenle oc yapılabilir.
    resimden görünüyor, bellekler açıkta bırakılmış.

    Biz de soğutucuyu söküp modifiye yaparız :) 3D Connect kartıma öyle yapmıştım.
  • 3 slot çok fazla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.