Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, transfer çalışmaları hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu. Taraftarlarımız istediği için Drogba'ya talip olduk diyen Ünal Aysal, Forlan transferi hakkında da bilgi verdi. Camiasına umut dolu mesajlar veren Galatasaray Başkanı, "Herkes Ağustos ayında zımba gibi bir takım görecek" ifadesini kullandı...
artık transfer zamanı geldi, takıma daha 5 tane adam lazımken medya bilgilendirmek yerine transferlerle uğraşsınlar...
kamp dönmine tam takım giremeyecekler sanırım yapacak bişe yok , keşke an başta böyle konuşup dahada konuşmasa idi
ayrıca şu atletico olayını kıvırmaya negerek var yok tanışmaya gitmişte bilmem ne
teşekkürler güzel bir paylaşım
Keşke saçma sapan medyamız yerine biraz bizim başkanımıza güvense taraftarımız. Ama şimdi bu konuya gelip hala transfer yok diye bağıracaklar biliyorum ben. Onun için Allah kolaylık versin Ünal Aysal
menacır :D öldürdün başkan beni ya
drogba dan başka önceliklerimiz var gibi bişe cıkardım ben bundan
Bunlardan biri gelse yeterli . Göbeğe sol ayaklı defansif özelliği iyi olan bir oyuncu lazım öncelikle . Bir de stopere rotasyon için takviye lazım .
Pino-Baros-Elmander-Stancu 4lüsünü çok küçümsüyoruz .
drogba ile forlan beraber nasıl oynayacak
23 haftasından Ağustos sonuna oyuncu alınırken maliyet vs muhabbetlerinide başladğına göre yukarıdaki gibi fantezi kadroları aklınızdan çıkarın arkadaşlar..
yo ondan değil dostum. bu isimler ciddi cidd haftalarca gerek bizim tarafımızdan gerekse yönetim tarafından ucundan köşesinden bahsi geçen oyuncular o yüzden yazdım. forlan-drogba ikisi birden olamaz mı yani. reyes in madrid başkanının ricası yüzünden açıklanmadığı da konuşuluyo. j.cesar en iyi 10 kaleci arasında(@ü.aysal)ayrıca brezilyalı tafo torpili diyelim.e biraz da sıkalım totem gücüylr cambiasso yu ekleyim..sonuç ortada bence yüzyılın takımı olur.şu ortamda....
@arftly zımba gibi takımın sağ beki sabri, sol beki balta, stoperi servet. Zımba gibi gerçekten
@ artfly
O da gelse bu da gelse de diyorsun da . O adamların sadece yıllığı minimum 20m euro .
Bonservis desen 30 da o . Gerçekçi olun biraz .
ya öyle de .şimdi doğrya doğru sabri gibi adamı avrupadan kaça alırız.zaten orta yapmayı bi becerebilse çoktan avrpanın ilk 5 kulübündeydi.kötünün iyisi. hakan balta için de fatih terim den dolayı son şansı verdim euro 2008 in hatrına. oradaki performanslarını sergilesinler bu senelik yeter. seneye onların yerine de birilerini düşünürüz.
ulan cenaze var orda başkanın anlattığı şeye bak
quote:
Orijinalden alıntı: arftly
Benim ve çoğumuzun gönlünden geçen zımba takım şudur herhalde.....
bu kadro için kafadan nakit 40milyon€ çıkar kasadan + fazladan yıllık 20-25m € ödeme yükü biner
Avrupa kupalarında olmayan bir takım için bu para harcanmaz.
servet iyi.sarbinin nesini beğenmiyosunuz bilmiyorum fıstık gibi adam hızlı ortalarınıda geliştiriyor.balta odununun yerine adam alınabilir ama çağlar var
quote:
Orijinalden alıntı: Duman7
servet iyi.sarbinin nesini beğenmiyosunuz bilmiyorum fıstık gibi adam hızlı ortalarınıda geliştiriyor.balta odununun yerine adam alınabilir ama çağlar var
Çağlarında odundan farkı yok.
@anjelique söylediklerine tamamen katılıyorum.ama o kadar üzüldükten sonra taraftarı stada m.sarp la çekemez stad geliri forma geliri gibi şeyleri yani takımın dinamiklerini harekete geçirmek için böle bi şoka ihtiyacımız var.94 -95 ler benim çocukluğum ve hatırladığım kadarıyla takımımız acayip sıradan olmuştu.f.terim ve hemen arkasından pope-hagi şokuyla kendimize gelmiştik ve o heyecan bizi 2000 e götürdü.ki ayrıca pope-hagi barca dan gelirken acayip uçuk fiyatlara gelmişti o zaman.....