Şimdi Ara

2007-2008 Scenic 1.5 dci Privelege Hakkında Görüşleriniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://forum.donanimhaber.com/m_49977324/tm.htm

    Linki açtım ama istediğim cevapları alamadım.Bilgisi olan var mı?



  • http://forum.donanimhaber.com/m_13141125/mpage_136/key_/tm.htm

    Bu konu altına mesaj yazarsanız mutlaka cevap alırsınız.

    Scenic çok başarılı bir araç olmakla birlikte en iyi MPV'dir diye iddia etmek abartı olabilir belki ama ikinci elde fiyatını en çok hakeden araç olduğu kesin.
  • 2000 sceniğim vardı. İçeri aşırı ses alıyor. Scenic II lerde durum nasıl? yine çok ses alıyor mu içeri... Bilen var mı?
  • İçeri ses almaz çok makul düzeyde kesin rahatsiz etmez,0 km alınmış 2007 100 Bg 1.5 DCi Grand Scenic kullanmaktayım.
    Herşeyinden çok memnunun genelde 3 yılda araba değişirdim bu araç 6-7 ay sonra 5 yılı dolduracak ama değişmeyi düşünmüyorum.Kronik sorun görmedim inşallahta görmem 6.0-6.5 litre şehir içi yakıt kullanımı var şehir dışında fazla basmazsanız 5.5-6.0 lt yi geçmez hiç bir şekilde dikkat ederseniz 120 km ile kullanmaya 5.0-5.5 lt ile kullanırsınız.Bagaj tarifsizdir ayrıca bagajda tabana gömülü 2 koltuk istendiğinde çıkarılarak kullanılır ve hemen işi bitince yerine itilebilir.Ben çok memnunum tek memnun olmadığım yeri radyosunda hafıza sağlıklı tutmuyor**** çaları var benimkisi Cd çalarlı fakat cd changerli değil farlarıda xenon degil daha önceki meganın xenon ve cd changerli idi bixenon olmadığından ve mp3 çaları olduğundan bu opsiyona boş yere para vermemiştim.ABS-EDS-Yokuşta kalkma ve kaydırmama sistemi var EDS nin gerçekten bir çok kere yararını gördüm.Önerebileceğim bir araç.Bendeki sunruflu olan tip.Araç 1490 kg boş ağırlığa sahip olup 100 bg motoru ile gerektiğinde 190 km sürate ulaşabiliyor.Çekişi de 100 bg göre oldukça iyidir.




  • ikinci elde temiz bulunrsa alınabılecek bır arac ama aldıgın fıyata hemen satman bıraz zor. ama temız bulursan tadından yenmez ama arızalı sorunlu alırsan basın dertten kurtulmaz bıraz dıjıtal oldugundan sıkıntılı sanruf varsa calısıp calısmadıgına dıkkat et
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.