Şimdi Ara

Sağlam Sözler (2)....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Takım içinde karar aldık ve Robben'e bildirdik. Sahaya çıktığımızda o kendi topunu getirecek" Wesley Sneijder
    Sinisa Mihajlovic: "Mourinho ile futbol konuşmam. Futbol oynamamış birinin bazı şeyleri anlamasını beklememeli" Jose Mourinho: "Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
    "Ben NBA'in en iyi Amerikan futbolcusuyum ve 12 yıldır da NBA'deki en seksi 2.20'lik oyuncuyum" Shaquille O'Neal
    "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo
    "Hiçbir kuvvet beni bu stadda 25.000 kişi olduğuna inandıramaz! Dida'yı bir kere bile duyamadım" Galatasaray mağlubiyeti sonrası Milan kaptanı Paolo Maldini'nin sözleri...

"Eğer beyaz mendiller sizin için sallanıyorsa fazla endişelenmeyin, başkanınız size sahip çıkar. Ancak beyaz mendiller başkan için sallanıyorsa siz en iyisi mi yeni bir yer bulun" Bobby Robson
    "Boca es mi religion, Maradona es mi dios, La Bombonera es mi iglesia" (Dinim Boca, Tanrım Maradona, Mabedim La Bombonera) Boca Juniors'un Stadyumu La Bombonera'nın giriş kapısında yazan cümle
    "Eğer biraz çirkin olsaydım ne Pele'nin ne Maradona'nın adı hatırlanırdı" George Best
    "Arsenal ile hazırlık maçı yapacaktık. Maçtan evvel gittim Arsene Wenger'e, 'Çıkar tam kadronu da güçlerimizi görelim' dedim. Tam kadro çıktılar, 4 tane attık" Hikmet Karaman'dan Arsene Wenger'e... (2001 yılında Kocaelispor'un Arsenal'ı 4-1 yendiği hazırlık maçı öncesi)
    "Futbol basittir. Zor olan basit futbol oynamaktır" Johan Cruyff
    "Bazı insanlar futbolun bir ölüm kalım meselesi olduğuna inanırlar. Sizi temin ederim ki ondan çok çok daha önemlidir" Bill Shankly
    Herkes bir gün Michael Jordan olmak istiyor. Ben ise her gün Michael Jordan olmak zorundayım" Michael Jordan
    "Ben Jordan'a maçta ne yapması gerektiğini söylemezdim ama sana söylüyorum" Phil Jackson'dan Kobe Bryant'a...
    "Top bizdeyken onlar gol atamaz" Johan Cruyff(bir barca felsefesi)
    "1969'da içkiyi ve kadınları bıraktım. Hayatımda geçirdiğim en berbat 20 dakikaydı" George Best
    "Doktorlar sigarayı bırakmazsam futbol oynayamayacağımı söylediler, ben de futbolu bıraktım" Johan Cruyff
    Muhabir: İspanya'da başarılı olabilecek misin? Maradona: Top orada da yuvarlak değil mi?
    "Yarın yine borçlarım olacak ama bu gece kral benim" Şampiyonluk kutlamaları sırasında Napoli taraftarları...
    "Tanrıya inanmam, İspanya'da 22 futbolcu da istavroz çıkarır, eger bir faydası olsaydı bütün maçların berabere gitmesi gerekirdi" Johan Cruyff
    "En güzel gol, boş kaleye atılan goldür" Johan Cruyff()
    Pele'den Maradona'ya...: "Allah vergisi bir yeteneği var. Bu yüzden hep şanslı oldu. Hayatında tüm olan bitene rağmen hala onunla kontrat imzalayan insanlar var. Eğer bu insanlar daha bilinçli olsalardı bunu yapmazlardı" Maradona'dan Pele'ye...: "Pele kimin umurunda. O artık bir müzeye ait"
    "Normal şartlar altında Porto şampiyon olacaktır; anormal şartlar altında, Porto yine şampiyon olacaktır" Jose Mourinho
    "Çocuk bakıcılığı yapmaktan takımını şampiyon yapamıyor" Jose Mourinho'dan Arsene Wenger'e...

• hepsini anladımda robben neden kendi topunu getircek onu tam anlayamadım. müthiş süratli bi adam ama neyi kastetmiş olabilirlerki
  • çok iyilerdi sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumak

hepsini anladımda robben neden kendi topunu getircek onu tam anlayamadım. müthiş süratli bi adam ama neyi kastetmiş olabilirlerki

adam topu ayagına bı aldımı bı daha vermıyor,bencıl oynuyor yanı demek istemiş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: mumak

hepsini anladımda robben neden kendi topunu getircek onu tam anlayamadım. müthiş süratli bi adam ama neyi kastetmiş olabilirlerki

adam topu ayagına bı aldımı bı daha vermıyor,bencıl oynuyor yanı demek istemiş..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok hoş bir şarkı değil mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arsenal ile hazırlık maçı yapacaktık. Maçtan evvel gittim Arsene Wenger'e, 'Çıkar tam kadronu da güçlerimizi görelim' dedim. Tam kadro çıktılar, 4 tane attık" Hikmet Karaman'dan Arsene Wenger'e... (2001 yılında Kocaelispor'un Arsenal'ı 4-1 yendiği hazırlık maçı öncesi)

adam fazla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.