Şimdi Ara

iPad 2 icin kullandiginiz internet paketleri..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPad 3G 'si olanlar kullandigi internet paketlerini ve ucretlerini paylasabilir mi ? Ben ve diger arkadaslara yardimci olur hem :)
    Simdiden tesekurler

Orijinalden alıntı: GameNotebook
    iPad 3G 'si olanlar kullandigi internet paketlerini ve ucretlerini paylasabilir mi ? Ben ve diger arkadaslara yardimci olur hem :)
    Simdiden tesekurler

Ben Avea Aylik 1Gb 9TL paketi kullaniyorum agir ama idare ediyorum

1-4 gb aşımı olduğunda hız düşüyormu ?

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

Ben vodafone net paketini kullanıyorum ayda 19 tl 1 gb a kadar 3G 1gb tan sonra 96 kbps gayet memnunum

http://www.vodafone.com.tr/Internet/nasilbaglanirim_tabletinizlebaglanin_ipad.php?default_id=bireysel-tabletlebaglanin

bunu sormuştum 1 gb - 4gb aşım olduktan sonra ücret almıyormuş.

+ 1-4 gb açımı geçtikten sonra hız düşüyormu merak ettim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aşım olduktan sonra hız 96 kbps ye düşüyor

Orijinalden alıntı: 01nisan

quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

Ben vodafone net paketini kullanıyorum ayda 19 tl 1 gb a kadar 3G 1gb tan sonra 96 kbps gayet memnunum

http://www.vodafone.com.tr/Internet/nasilbaglanirim_tabletinizlebaglanin_ipad.php?default_id=bireysel-tabletlebaglanin

bunu sormuştum 1 gb - 4gb aşım olduktan sonra ücret almıyormuş.

+ 1-4 gb açımı geçtikten sonra hız düşüyormu merak ettim.

Düşüyor dostum ama ben ortalama 900mb-1.100mb arası kullandığım için ayın sonuna denk geliyor o hız düşümü,çok etkilemiyor yani ancak 96kbps gerçekten çok yavaş,insanı ayar ediyor resmen

• Vodafone kesinlikle derin Ipad icin olan Ipad Maxi 29 TL 4GB kullan derim hemde cok hizli birde wi-fi olan yerlerdede burdan baglanirsin...Arkadasin Ipad2 ile Istanbul Izmir arasi test ettim cok iyi .

Sanirim vodafone almaliyim :) hiz, paket, fiyat vs. seylerde iyi.. 0 dan bir hat ne kadara gelir ki ?

yeni data hattı için 50 TL civarı istiyor sorduğum bayiler. onu da 12 aya bölüyorlarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Savage99

quote:

Sanirim vodafone almaliyim :) hiz, paket, fiyat vs. seylerde iyi.. 0 dan bir hat ne kadara gelir ki ?

yeni data hattı için 50 TL civarı istiyor sorduğum bayiler. onu da 12 aya bölüyorlarmış.

Tesekkur ederim, en iyisi oyle ise vodafone :)
    VW Golf 1.4 TSi 140hp ACT, DSG, 2014 U Led BiXenon Farlar, Panoramik Açılır Cam Tavan, ErgoActive Koltuklar, Keyless Entry Anahtarsız Giriş Ve Çalıştırma, Renkli Ekranlı Çok Fonksiyonlu Yol Bilgisayarı, Elektrikli Katlanır Yan Aynalar, Geri Park Kamerası, ACC Adaptif Hız Sabitleyici ve Front Asist, DCC Adaptif Şasi, Dinamik Light Asist, Yer Tasarruflu Stepne
  • eşcell diye bişey varmış o şekilde kullanan yok mu iphone 3g paketini ipad'de de kullanan ?
  • Benim ortalama kullanım 3-4 gb oluyor. Vodafone'nun 4gb'lik paketi yoktu geçenlerde. Mecbur turkcell 4gb paketini kullanıyorumdum. Az önce baktım Vodafone'da 4 gb paket yapmış. Ama aynı fiyat. Yani 39TL.
    Vodafone geçsemmi diye düşünüyorum ama şu turkcell'in servisleride güzel be. Turkcell'in mobiltv'si vodafone'nun mobiltv'sini hertürlü eziyor.

Bu arada vodafone'daki kampanyalara baktım biraz.
    12 Ay Kontratlı Faturalı Vodem Kampanyası diye bir kampanya var şurada
    Vodem almama hakkımızda var. 1GB 19TL - 4GB 29TL
    4GB'LİK pakete geçiş yapabilirim yakında.

• quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah
    Benim ortalama kullanım 3-4 gb oluyor. Vodafone'nun 4gb'lik paketi yoktu geçenlerde. Mecbur turkcell 4gb paketini kullanıyorumdum. Az önce baktım Vodafone'da 4 gb paket yapmış. Ama aynı fiyat. Yani 39TL.
    Vodafone geçsemmi diye düşünüyorum ama şu turkcell'in servisleride güzel be. Turkcell'in mobiltv'si vodafone'nun mobiltv'sini hertürlü eziyor.

Bu arada vodafone'daki kampanyalara baktım biraz.
    12 Ay Kontratlı Faturalı Vodem Kampanyası diye bir kampanya var şurada
    Vodem almama hakkımızda var. 1GB 19TL - 4GB 29TL
    4GB'LİK pakete geçiş yapabilirim yakında.

Hocam Turkcell de siniri actiginda ekstra ucret mi oluyor yoksa sadece hiz mi dusuyor?

• Dun avea dan 3g paketi aldim.sadece data.aylik 9 tl..gayet guzel. Su anda bu msgi denizin ortasinda yaziyorum pendikten yalovaya giderken. 3g gayet iyi cekiyor. Eminim turkcell filan daha iyidir fakat onlara aylik 30tl filan istiyorlar. Cok para.

Orijinalden alıntı: ham13
    Dun avea dan 3g paketi aldim.sadece data.aylik 9 tl..gayet guzel. Su anda bu msgi denizin ortasinda yaziyorum pendikten yalovaya giderken. 3g gayet iyi cekiyor. Eminim turkcell filan daha iyidir fakat onlara aylik 30tl filan istiyorlar. Cok para.

Feribottamısın hocam? Telefon yasak değilmi
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.