Şimdi Ara

Yeni Creative Zen Vision M (30 GB) (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.194
Cevap
0
Favori
283.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1. Bu divx decoder programı orjinal dvdleride aviye dönüştürebilirmi
    2. Mp3 playerinizi seçin diyo ilk açıldığında sadece archos ve iriver var hangisini seçeceğiz zen vision m için hangisini seçeceğiz?
    3.Radyodan kaydın geri dönmesi çok iyi olmuş, böylece hem radyo kaydına hem de türkçe dil şeçeneği,ses kısıtlama gibi özelliklere tekrar kavuşabileceğiz.
    4. ÇOK ÖNEMLİ!!! Zen vision mimde son zamanlarda siyah renk olduğu için kenarlarındaki boyalar çıkmaya başladı. Bunun sebebi nedir? Bunu nasıl önleyebilirim?

Bu mesajın aynısını dün yazmıştım fakat kimse cevap atmamış. Lütfen bilgisi olanlar cevap atsınlar.

Ayrıca merak ettiklerim:

5.Yeni firmwarei yüklemeden önce 1.50yi de mi yüklemek gerekiyor. (Türkçe dil şeçeneği için)
    6.Dvd den zen vision m'e video göndermeyi biri ya anlatsın ya da onu açıklayan bir site söylesin lütfen.

• firmware inin ne olduğu önemli değil 1,60 dan küçük bi rakam olması yeterli

1. Hayır DVD den divx için AUTO GK yi dene
    2. PC yi seçeceksin
    4. İlk kez duyuyorum BSE kullanmıyorsun sanırım eğer öyleyse büyük hata böylece BSE nin bir faydasını daha görmüş olucaz demek
    5. Fw yüklemek için sıra takip etmene gerek yok istediği vers. yükleyebilirsin.
    6. Google da auto gk yaz ana siteden programı indir
    Audio / Video : OnkyoTX-NR656 | Xgimi H2 Projektör | Heco Victa Prime 702 + 302 + C102 | Zidoo X9S & Apple TV 4K | Samsung 60 KS8000 SUHD TV | Logitech Harmony Elite & Hub | Onkyo Aktif Sub | Vu+ Solo 4K | Asustor AS-6204T (NAS)
    PC : MSI B350 Tomahawk, AMD Ryzen 7 1700X (Xigmatek TYR SD1264B), ViewSonic VA2419-SH 24", Corsair Vengeance DDR4-3000Mhz C15 16GB (2x8GB), Gigabyte GTX 1070 Windforce OC, Coolermaster HAF912 Plus, FSP HD700 Hydro 700W PSU, Logitech MX 1000 Laser | Logitech Formula Force EX Direksiyon
    Muhtelif : Huawei P20 Pro | Ipad Pro 10.5 | Sennheiser Momentum 2 True Wireless | Jabra 65t Elite | Canon 60D with 18-55 & 50mm f1.8 | Braun 790cc | Philips Bodygroom TT2021 | Philips OneBlade | Philips Hue Starter - Lightstrips | Ambilight LED System Behind TV | Resmed Airsense 10 CPAP - Resmed AirFit N30i, Resmed F30i
  • Veee Creative Zen vision:M ime kavuştum

Hemen ilk soruma geçeyim.. Creative Zen vision:M un içine bir dosya atacağım.. Bu dosyanın içinde resim de var klip te var.. Başka formatta bir sürü şey var. Bunu 30 gb nın içinde açtığım removable space disk in içine atmam gerekmiyor mu? Creative ın içinden 4 gb lık removable ayırdım sonra settingsden '' Show my player as a Portable media device in my computer'' dedim fakat o böldüğüm dosyayı bilgisayarda göremiyorum.. Bölmemiş olmam imkansız çünkü bölündüğünü görebiliyorum kalan alan kısmında..
  • şarj konusu reloaded. bugün ataba marka bir usb çıkışlı priz adaptörü aldım. usb çıkışına da ucunda ac/dc girişi olan bir kablo aldım. yani usb'den değil direkt diğer girişten şarj ediyorum. henüz denemeye cesaretim yok. adaptörün nitelikleri şunlar.

giriş voltaji: 100-240V AC 60/50Hz
    çıkış voltajı: 5V DC, 1000mA, 5VA (max)

ne dersiniz? her zaman pc ile şarj etme şansım yok. işyerinde pc yok. risk almış oluyormuyum?

Bu arada saat bende ileri atmadı enteresan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozen81 -- 17 Kasım 2006; 18:51:03 >
    Audio / Video : OnkyoTX-NR656 | Xgimi H2 Projektör | Heco Victa Prime 702 + 302 + C102 | Zidoo X9S &amp; Apple TV 4K | Samsung 60 KS8000 SUHD TV | Logitech Harmony Elite &amp; Hub | Onkyo Aktif Sub | Vu+ Solo 4K | Asustor AS-6204T (NAS)
    PC : MSI B350 Tomahawk, AMD Ryzen 7 1700X (Xigmatek TYR SD1264B), ViewSonic VA2419-SH 24", Corsair Vengeance DDR4-3000Mhz C15 16GB (2x8GB), Gigabyte GTX 1070 Windforce OC, Coolermaster HAF912 Plus, FSP HD700 Hydro 700W PSU, Logitech MX 1000 Laser | Logitech Formula Force EX Direksiyon
    Muhtelif : Huawei P20 Pro | Ipad Pro 10.5 | Sennheiser Momentum 2 True Wireless | Jabra 65t Elite | Canon 60D with 18-55 &amp; 50mm f1.8 | Braun 790cc | Philips Bodygroom TT2021 | Philips OneBlade | Philips Hue Starter - Lightstrips | Ambilight LED System Behind TV | Resmed Airsense 10 CPAP - Resmed AirFit N30i, Resmed F30i
  • quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

Heheh @melik evet valla romantik anlar yaşandı o sırada ZVM ile Brasso arasında

Şaka bir yana Brasso geldiğine göre sıra bizim siparişlerde onuda bekliyorum hasretle

O Günleride göreceğiz

özellikle sıkı bir test olması için görüntü üzerinde kastım. cihazda şu an sadece 220 mb boş alan olduğu halde sıfır takılmayla saçma testimden geçmeyi bildi :)

bunlar dışında epizenter den bir kullanıcının bazı albumartlarında uyum sorunu cıkmıs. tam kare değil falan diyor. ama üzerinde durmamak lazım. çünkü resmin boyutuna göre dikdörtgen olarakta gösterebiliyor biliyorsunuz..

ekstra özellik olarak kulakiçi kullanan bi kaç şahıs sesde belirgin bir artış gözlemlemiş. ben o artışı 1,5 hafta sonra hissedebileceğim muhtemelen..(um1 ler yolda)

bunlar dışında eozen in sorunu bende olmadı. yani resim klasörlerim eskiden nasılsa şimdi de ayni hızla açılıyorlar...

Orjinalden alıntı: turuncu

ub otg 60 gb lıkta var.
    surukle bırak yapabilirsin.

Yani bu demek oluyorki 60gb ında standart usb bağlantısı var ve yazılımsız pc de görebiliyor cihazı ve usb host olarak foto makinası filan bağlanabiliyor bu çok güzel bir özellik ben 60gb getirtcem arkadaşlar kafaya koydum bilgiler için saolun

• quote:

Orjinalden alıntı: CoxeD

Arkadaşlar bu benim söylediğim mail işine pek katılan yok mu saydığım 4 konu dışında kimsenin bir şikayeti yok mu?

Oralarda birileri varmı???

Bende yeni firmware i yükledim hiçbir sorun yok sadece radyo eklenmiş başka bir değişiklik yok. saatte problem yaşamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoxeD -- 18 Kasım 2006; 2:15:26 >
  • beklıyecem dedımdı ama herkes yukleyınce dayanamadım bende yeni firmware i yükledim. emre abı'de olan degısıklıklerın hıc bırıyle karsılasmadım ve saat'de degısmedı. sonunda ZV:M Turkce kullanmaya basladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmbrbr -- 19 Kasım 2006; 3:07:01 >
  • Bende demin yükledim ve ses seviyesi artmış bariz şekilde. Ben 18 de dinlerim genelde, şu an aynı şiddeti 16 da alıyorum.( Bu ses seviyesinde gümbür gümbür geliyor, yoksa 12-13 bile dinlenir çok rahat, zevke bağlı biraz tabi)
  • Ben Fw i yüklediğimde aleti restart ettikten sonra aleti kapadıo ve ekranda fw succesfully completed yazmamıştı bende manuel kapattım o zaman, demek ondan olacakki bir daha yükledim bu sefer sorunsuz kendi ok ledi ve resimlerdeki sorun düzeldi.

Gelelim sizlere söz verdiğim gibi gündüz BRasso Macro incelemelerine,

Arkadaşlar ilk 3 resim Brasso öncesi (Before Brasoo yazan) Diğerleri de Brasso uygulandıktan sonraki hali, keza resimlere bakıyorumda 2 çizgi allahıma bin şükür gitmiş :)

Audio / Video : OnkyoTX-NR656 | Xgimi H2 Projektör | Heco Victa Prime 702 + 302 + C102 | Zidoo X9S &amp; Apple TV 4K | Samsung 60 KS8000 SUHD TV | Logitech Harmony Elite &amp; Hub | Onkyo Aktif Sub | Vu+ Solo 4K | Asustor AS-6204T (NAS)
    Muhtelif : Huawei P20 Pro | Ipad Pro 10.5 | Sennheiser Momentum 2 True Wireless | Jabra 65t Elite | Canon 60D with 18-55 &amp; 50mm f1.8 | Braun 790cc | Philips Bodygroom TT2021 | Philips OneBlade | Philips Hue Starter - Lightstrips | Ambilight LED System Behind TV | Resmed Airsense 10 CPAP - Resmed AirFit N30i, Resmed F30i

• bende yükleyeyim şu son fmyi hala ingilizce kullanıyorum.sp2 yüklü olmadan yükleyebilmemin bi çaresini bilen varmı yoksa format atıp tekrar sp2 ile beraber winxp mi kuracam mecburen..?şu an yükleyemiyorum sp2 ürün anahtarını kabul etmiyor nedense

http://eozen81.googlepages.com/WindowsXpProSerialChangerandWiever.rar
  • turuncu abı sayesınde benı yenı firmware i yükledim dun aksam bende hıcbı aksaklık cıkmadı sukur...turuncu abının dedıgı gıbı menudekı gecısler daha hızlı o benı sevındırdı herhalde tez canlı bırıyım ondandır...hemen 2-3 tane sarkıyı radyodan kaydettım neyse bence guzel olmus bakılım yenı firmwarelerde neler cıkcak karsımıza...ınanın her gecen gun CZV:M aldıgıma bır kez daha sukur edıyorum bı yanlıslıkla ıpot almadıgım ıcın

• emre dostum çok sağol beni büyük bir zahmetten kurtardın

(RADYO,RADYODAN,KAYIT,TÜRKÇE MENÜ) artık hiç bir eksiği kalmadı cihaz 10 numara oldu. MP3

Playerlarda aranacak tüm özellikler var. Bu kadar kombineli bir mp3 player daha yok.

PlayStation 2 yapımcıların söylediği bir sözü creative uyarlayarak son noktayı koyuyorum.

BİZ DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR EN İYİSİ BU.
    4.7 saat sade video ile.
    Müzik ömrü çok spesifik olmasa da video'da müthiş bir performans...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.