Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY S2 [ANA KONU] ★★ (1021. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94.839
Cevap
248
Favori
3.529.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10191020102110221023
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Shankai, ben turkbey rom kullanıyorum siyah kernelle. bende şu ana kadar gayet stabil. v21 versiyon bendeki. üstelik bence hoş bir rom. yukarıdan aşağı indirdiğimiz notification bar detay kısa yolu hoş olmuş. ayrıca kısa yol tuş kilitleri yaratılabiliyor. tavsiye ederim. pil norml kullanımda günü geçiyor.

Orijinalden alıntı: noyancelebi

Herkese selam :)

@noyancelebi
    Hocam

Selam,
    İş yoğunluğu veya seyahat sebebiylemi ?
    yaklaşık 2 gündür forumda yoktunuz.

Hoşgeldiniz.

Orijinalden alıntı: Dexxter

@akarian

Kurulum yapmadan önce Recovery mod a girip Mounts & storage bölümünde bulunan format /system sekmesini tıklayıp sistemi silmemenden kaynaklanan bir durum..

Wipe data factory reset
    Wipe cache partition
    Advanced / Wipe dalvik cache
    Mounts & storage / format /system

yukarıda ki işlemlerin hepsini recovery mod üzerinden yapman gerekiyor.Eksiksiz yaparsan siyah ekran da takılı kalmaz

ustad tesekkur ederim yardimin icin fakat dedigin adimlari yaklasik 10 kere uyguladim ve gina geldi, yesilcin de Turkbeyin verdigi cozum cozdu sorunumu,

http://yesilcin.com/sgs2-bazi-costum-rom-kurulumundan-sonra-sari-unlemde-kalan-sistemlere-cozum-t857.0.html;msg6699#msg6699

Lenovo IdeaPad Y570
    CPU: Intel Core i7-2670QM || RAM: 8GB DDR3-1333MHz || HDD: 750GB HDD + 32GB SSD || GPU: 2GB nVidia GeForce GT 555M GDDR5
    Display: 15,6" HD LED Backlight || Speaker: 2.0 JBL with SRS Premium Sound || ODD: DVD Super Multi || OS: Windows 7 Home Premium SP1 64-bit
  • kieste görünen resmi son sürüm hâlâ KG1 midir arkadaşlar?
  • s2 nin grey olanlarıyla grey olmayan arasındaki fark nedir arkadaşlar.ikiside aynı cihazlarmıtelefonu 2 gün sonra teslim alacam arkadaşlar. galaxy s2 grey yazıyor faturanın üzerinde. evkurdan aldım. ACABA TELEFONU TESLİM ALIRKEN NELERE DİKKAT ETMELİYİM. bazıları kutunun üzerinde 1,2ghz yazmayanların ilk seriler olduğunu yazıyor. bunun gibi nelee dikkat etmeliyim..Şu GREY olayı kafama takıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali282 -- 26 Ekim 2011; 14:53:41 >

Orijinalden alıntı: ONALTIKIRKALTI

kieste görünen resmi son sürüm hâlâ KG1 midir arkadaşlar?

Malesef.....sırf bu yüzden taaa Omniahd zamanından beri nefret ediyorum Samsungtan ona rağmen gittik gene yapıştık aldık galaxys2'yi... Kağnı hızı ile yazılım yayınlıyorlar, mecburmuyum ben telefona bi dünya farklı yöntemle son sürüm yazılım yüklemeğe...

Orijinalden alıntı: XenonX
    S2'de ise üretim ile alakalı olarak tuş tam otumamış gibi. İlerde bu boşluk nedeniyle cihaza toz girmesi gibi problemlerde olacaktır.

Bende hiç sızma yok, sıfır ışık... Senin cihazda bir sorun var sanırım. Ama problem olacağını sanmam...
  • arkadaşlar herkese selam.. benim galaxy s2 telefonun üzerine çalışma masamın üzerinde sprey boya ile bir parça boyamaya çalışırken kaza ile az bir sprey boya geldi aksi gibide boya tam konuşuruken sesi duyduğumuz yerden içeri girdi hemen dıştan boyayı temizledik ama.. şu an telefonun kulak hoparlörüden çoooook az bir ses geliyor kulak hoparlörü bozuldu sanırım...

şimdi bana galaxy s 2 nin aşağıdaki resimdeki kulalık hoparlörü ve buzzer flex i lazım.... bunu Türkiyede nereden bulabilirim içinizde yedek parçalar ile ilgilenen ya da istanbulda oturup bilgisi olan arkadaşlarım yardımcı olabilirlerse çok sevinirim ilginiz için şimdiden çok teşekkürler... ebay dan sipariş ettim ama 20 gün oldu hala gelen giden bi şey yok...

SEVGİLER-SAYGILAR..

Orijinalden alıntı: elmasdag

quote:

Orijinalden alıntı: XenonX
    S2'de ise üretim ile alakalı olarak tuş tam otumamış gibi. İlerde bu boşluk nedeniyle cihaza toz girmesi gibi problemlerde olacaktır.

Bende hiç sızma yok, sıfır ışık... Senin cihazda bir sorun var sanırım. Ama problem olacağını sanmam...

aynı sorun bende de var ama bunun için servise vermek istemiyorum

Bir mesajı birkaç kere atmana gerek yok. Bilen olursa zaten cevaplar. Bu kolay kolay herkesin bilebileceği birşey değil, o yüzden cevap gelmeyebilir. İlgi çekmiyor sanma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmasdag -- 26 Ekim 2011; 15:18:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wapiti_01

quote:

Orijinalden alıntı: noyancelebi

Herkese selam :)

@noyancelebi
    Hocam

Selam,
    İş yoğunluğu veya seyahat sebebiylemi ?
    yaklaşık 2 gündür forumda yoktunuz.

Hoşgeldiniz.

Aynen dostum :)

hosbulduk :)
  • Telefon görüşmesi esnasında gelen msj veya mail gibi bildirimleri telefon konuşmalı yapmaya başladı. Bu olay home tuşuna çift basıp voice talk ayarlarına baktıktan sonra oldu. Bunu nasıl kapatıyorduk?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmasdag -- 26 Ekim 2011; 15:58:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907
    Schumii arkadaşımızda bende yükledim. Widget ekranında ciddi performans düşüklüğü oluyor. Geçişlerde kasıyor. Bunu farkedip sildik. Siz farketmemişsiniz sanırım.

Sizce nasıl fark edememeiş olabilirim :D Dedigim gibi 200-1400 arasında kullanıyorum ben, sorun yok. Belki düzgün kurulum yapamamış olabilirsiniz ondan kaynaklanmıştır. Hatta şarj az olunca, 200-800 e çekiyorum bazen yine ekran geçişlerinde kasma olmuyor.

Orijinalden alıntı: Tube Screamer

quote:

Malesef.....sırf bu yüzden taaa Omniahd zamanından beri nefret ediyorum Samsungtan ona rağmen gittik gene yapıştık aldık galaxys2'yi... Kağnı hızı ile yazılım yayınlıyorlar, mecburmuyum ben telefona bi dünya farklı yöntemle son sürüm yazılım yüklemeğe...

cevap için teşekkürler, telefonu geliştirecekleri kadar geliştirsinler, bu satış sonrası hizmet anlayışında bütün markalar aynı... gittiği yere kadar gitsin o zaman odin falan düşüneceğim artık...

Orijinalden alıntı: EMREMETIN

@elmasdag

Ayarlar, ses giriş çıkışı, metinden sese ayarları, sürüş modunda tik varsa kaldırın.

Bunu mu diyorsunuz ?

Bahsettiğin yerde tik yok bende de.. Ama bu sürüş modunda değil, normal modda telefon ile konuşurken oluyor. Bir bildirim geldiğinde tam anlayamadığım bir konuşma yapıyor. O esnada karşı tarafın konuşmasıyla karışıyor doğal olarak sinir ediyor beni... Voice Talk ı komple kapatmam lazım ama nereden kapanıyordu hatırlayamadım/bulamadım..
  • Arkadaşlar şirkette mesut diye teknoloji sever bir arkadaşım var, teknolojiyi yenilikleri sevmesine rağmen iphone kullanması beni ciddi manada üzüyor, makara olsun diye değil ciddi olarak onuda saflara katmak istiyorum şimdide 4s alıcam diye yırtınıyor, ne demem ne yapmam lazım, Androide ve Samsunga çok ön yargılı ?

quote:

Orijinalden alıntı: Tube Screamer

quote:

cevap için teşekkürler, telefonu geliştirecekleri kadar geliştirsinler, bu satış sonrası hizmet anlayışında bütün markalar aynı... gittiği yere kadar gitsin o zaman odin falan düşüneceğim artık...

Ben çalıştığım yerdeki arkadaşların SII'lerinin hepsine root attım 2.3.5'i yükledim. Onlarda senin gibi düşünüyorlardı açıkçası bende senin gibi düşünüyordum. Yok garantiden çıkmasın falan. bi süre sonra dayanamıyosun.
    Şu ana kadar 4 telefona aynı işlemleri yaptım hiç sorun çıkmadı. çıksa naaapardım onu da bilmiyorum. Aslında işin asıl zevkli kısmı o...
    Acaba bişey olurmu? cihazlar da pahallı cihazlar... büyük gerilim....büyük heyecan....

JİG siparişini de verdim bakalım ...inş. gelinceye kadar ihtiyaç duymam...aslında inş. hiç ihtiyaç duymam...

dosyası ile çok güzel görseller ayarlanabiliyor ben çok sevdim.

ama checkrom revolution v1.0 rom üzerine kuruluyor galiba. ben öyle yaptım xda da konusu öyleydi.

ama checkrom u hiç beğenmedim. kitchenpro.apk yi başka hangi romda kullana bilirim? criskeloda çalışmıyor mesela, kullanmak için şartı şurtu nedir?

bilen varsa yardım edebilir mi?
    T100, 3120, D900i, K850i, E66, N86, İnnov8, 6700, N79, İ8910, N82, S8300, E52, S8500, N8, İ9000, İ9100, N8 Turuncu, N7000, İ9100 (tekrar), HTC WP 8X, Lumia 920, 4S, İ9300, Lumia 1020, LG G2,4S, S4 Mini BE, S4 BE, S4 İ9505, OPTİMUS G PRO, i9500, LG G4, Note 5, Note 4 N910CQ, j7 pro 2017
  • arkadaşlar androidtürkiyede siyah karnel gibi bişi paylaşmışlar pil olayı çok iyiymiş ne diyosunuz çok hark edermi bizim turk bi arkadaş yapmış

SAMSUNG GALAXY S II
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali282

s2 nin grey olanlarıyla grey olmayan arasındaki fark nedir arkadaşlar.ikiside aynı cihazlarmıtelefonu 2 gün sonra teslim alacam arkadaşlar. galaxy s2 grey yazıyor faturanın üzerinde. evkurdan aldım. ACABA TELEFONU TESLİM ALIRKEN NELERE DİKKAT ETMELİYİM. bazıları kutunun üzerinde 1,2ghz yazmayanların ilk seriler olduğunu yazıyor. bunun gibi nelee dikkat etmeliyim..Şu GREY olayı kafama takıldı.

Bildiğim kadarıyla Grey ibaresi USA da resmi garantisi olmayan ürünler için kullanılıyor,aynı mantıkla bakacak olursak muhtemelen telefonunuz paralel ithalat olacak ve Samsung Türkiye garantisi altında olmayacak. Diğer konular içinse çok fazla bir yorum yapamayacağım ben internetten aldım telefonu geldiğinde açılmamış kutuolupolmadığına baktım. Açılmamış kutuydu ve şu ana kadar söylenen problemlerle ekran ışık sızmaı vs. karşılaşmadım.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.