Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY S2 [ANA KONU] ★★ (304. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
94.839
Cevap
248
Favori
3.530.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: viranufuk
    teşekkürler babcan bende 2 saattir arıyorum bide maps kendiliğinden güncelleneiyor onuda mapsa girip içinden mi, yapıyorz caba ben bulamadım

google mapsin böyle bir ayarı yok maalesef

Önce CF-Root KF1-2 yada 3 kernel dosyasını indirin ve odinle flashlayın
    Yükleme bitince telefon açılmadan bataryayı söküp takın
    Sonrahttp://www.multiupload.com/UNNM2UKPBC bu linkten KG1 stock kerneli indirin
    Şifresi : intratech@XDA

indirdiğiniz exe dosyasını çift tıklayarak klasöre çıkartın
    Telefonu download Mod a alıp KG1 stock kerneli flashlayın ve telefonu açın.

Root işlemi tamamdır.İlla beklemeye gerek yok :)

Miui - Nexus 4
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexxter

2.3.4 yükleyen arkadaşlar için root yapmak

abi yatmadınmı ne yaptın ne ettin teli rootldın valla helal olsun sana baba ya

Orijinalden alıntı: viranufuk

quote:

Orijinalden alıntı: Dexxter

2.3.4 yükleyen arkadaşlar için root yapmak

abi yatmadınmı ne yaptın ne ettin teli rootldın valla helal olsun sana baba ya

muslera nın maçını izliycem ama gidiyorum herkese iyi geceler :)

Miui - Nexus 4
  • dexxter sana uyup 234 yukledim
    bu cf root kf3 icin link verir misin? ve nasil flasliyoruz?
  • tamam abi oldu tam copy yapamamışım

Orijinalden alıntı: Drewenia

@Androidfurkan daha once bir cok kisi paylastigi icin kimse sana yorum yapmamis olabilir. Guzel gunlerde kullanman dilegiyle.

Bu paylasildimi bilmiyorum ama 2.3.4 based Darky Rom

http://forum .xda-developers.com/showthread.php?s=deb6a022a5aae3446ee1b284f0fdf91f&t=1159920

Sagol dostum muhakkak gorulmedi heralde dedigin gibi

Orijinalden alıntı: Topal Asker

quote:

Orijinalden alıntı: androidfurkan

quote:

quote:

Kustum arkadaslar valla size

çok güzelmiş hocam, tam aradığım şey. htc 4G nin arka kapağında vardı. hayırlı olsun. umarım çok kaba durmuyordur,

Sagol dostum kullanmaya baslayinca goruslerimi yazcam birde abiler darky yi yukleyen var mi bug varmi acaba fazla

Orijinalden alıntı: Gubar-ı Gam

quote:

Orijinalden alıntı: hakan911

size bir sorum olacak.fotoğraf çekiminde kırmızı göz engelleme s2 de mevcut mu? nerden ulaşırız.

Yok.Belki 2.3.4 güncellemesi ile gelmiştir.

KaraKule06 teşekkürler anladım=)

cevabı bilmiyorum ama çektiğim hiçbir fotoğrafta kırmızı göz görmedim.

İçersinde kırmızı göz giderme ve dahasıda bulunan bir fotoğraf editörü

PicSay Pro (1.4.0.2)

http://hot file.com/dl/123523678/c701364/PicSay_Pro_-_Photo_Editor_(1.4.0.2).apk.html

PSN : SucukEkmek
  • Tekrardan merhaba arkadaşlar. Almanya'dan yakınlarımla sipariş ettiğim telefon geldi. Yarın gidip alacağım. İlk elime alacağım Android telefon olacak. İlk elime aldığımda kurmamı önerebileceğiniz şeyler var mı? (Dolphin tarayıcı gibi. Öneriler görmüştüm zamanında arka sayfalarda.)

Ayrıca .apk dosyalı yazılımları nasıl kurarım? Kurunca tespit edip siler mi? Her girmeden önce aynı yöntemleri uygulamak zorunda mıyım?

Son olarak: konuyu açan kişi adımı listeye yazarsa sevinirim. Artık ben de bir Samsung kullanıcısıyım.
  • EmreOzcelik61 hayirli olsun apk dosyalirini direk cihazi pcye baglayarak surukle birak seklinde atabilirsin.Sonra attigin apk dosyasinida cihazin uzerinden, dosyalarim klasoru bolumden bulup yukleyebilirsin.

AMD Phenom II X6 1090T Black Edition| MSI 870A-G54 Soket AM3 DDR3-2000MHz|KINGSTON HyperX 8GB(2x2x2x2GB) DDR3-1333MHz|SAPPHIRE Radeon HD6870 1GB GDDR5|SAMSUNG Spinpoint 1TB|XIGMATEK UTGARD PURE BLACK EDITION|XIGMATEK NRP-PC SERİSİ 80PLUS 700W|ASUS MS238H LED PANEL
  • Bu samura2 oyununu bir türlü yükkleyemedim mobilisimden yükledim ama calışmıyor acaba link verebilirmisiniz arkadaşlar yada nasıl yükleyeceğiz bunu acaba

PSN : SucukEkmek
  • Android 2.3.4 Root İşlemi

Cihazınızı 2.3.4 I9100XXKG1 sürümüne güncelledikten sonra;
    - Öncelikle edinilmesi gereken dosyalar;
    Odin Downloader 1.85 - Odin 1.85
    Insecure Kernel - XXKF2 Insecure yada XWKDD Insecure
    SuperOneClick Root 1.1 - SRoot 1.1
    KG1 Stock Kernel - I9100XXKG1 Kernel

-Ayarlar\Uygulamalar\Geliştirme\USB Debugging kısmını aktif hale getirip cihazınızı kapatın
    -Ses kısma, home tuşu ve power tuşun basarak cihazınızı Download moduna alın
    -Odin programını çalıştırın. Insecure kernel, tar uzantılı dosyalarından birisini programda PDA bölümüne seçip başka bir ayarı değiştirmeden cihazı bağladıktan sonra flaşlıyoruz.
    -Bittiğinde telefon kapanıp açılacak ve açılışta sarı ünlem işareti çıkacaktır.
    -Tamamen açıldıktan sonra SuperOneClick programını çalıştırın(win7 kullananlar yönetici olarak çalıştırsın) ve hiçbir ayarı değiştirmeden Root butonuna basın.
    -Programda Done! yazısı göründükten sonra telefon yine kapanıp açılacaktır. Tamamen açılmasını bekleyin ve USB kablosunu çıkarın.
    -Açıldığında menüden Super User uygulamasının gelip gelmediğini kontrol edin.
    -Eğer geldiyse tebrikler Root işlemi başarılıdır. Gelmediyse cihazı usb ile tekrar bağlayıp SuperOneClick ile aynı işlemleri tekrar uygulayın.
    -Son aşamada cihazı insecure kernelden kurtarmak için stock kerneli tekrar flaşlamak gerekli.
    -Ayarlardan USB Debugging kısmını tekrar aktif hale getirip cihazı download moduna alın.
    -Odin çalıştırıp hiçbir ayarı değiştirmeden sadece KG1 Stock kernel (tar) dosyasını PDA kısmından seçin.
    -USB kablosunu bağlayıp flaşlayın. Bittiğinde telefon kapanıp açılacak ve normal şekilde kullanmaya devam edebileceksiniz.

2.3.4 sürümü ile birlikte gelen yenilikler güncellenmiştir;
    http://forum.donanimhaber.com/m_49417326/mpage_101/key_/tm.htm#msglink_50589863

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawgent -- 9 Temmuz 2011; 3:43:38 >
    Logitech G900 - Logitech G303
    Steelseries Apex 7 - Arctis Pro Wireless - Logitech G29+Shifter
    Galaxy Note 10 Plus - Galaxy Tab S7 Plus
    PS4 Pro - XBOX One X - Nintendo Switch(2019)
  • arkadaslar bende galaxy s2 var ve telefondan cok cok memnunum ancak bir sey haric.....telefondan wi-fi ye baglandigimda surekli 1 cizginin ustune cikmiyor evde bile....neden olabilir acaba?bir ayari mi var yoksa bu genel olarak bir sorun mu?bu arada surumum XWKE2.onceden tessekurler. (ayni konuyu diger s2 konusunda da sordum)

Orijinalden alıntı: levis_mk

arkadaslar bende galaxy s2 var ve telefondan cok cok memnunum ancak bir sey haric.....telefondan wi-fi ye baglandigimda surekli 1 cizginin ustune cikmiyor evde bile....neden olabilir acaba?bir ayari mi var yoksa bu genel olarak bir sorun mu?bu arada surumum XWKE2.onceden tessekurler. (ayni konuyu diger s2 konusunda da sordum)

bende oyle bir sorun yok..evde ful cekiyor..bildigim kadarı ile bir ayarı yok bunun daha guncel bir rom dene birde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunkeser -- 9 Temmuz 2011; 3:55:00 >

yalniz isin kotu tarafi 3 dosya ollmasina ragmen wipe etmemis. programlar ortada yok ama dosyalari hep telefonun icinde kalmis
    kimbilir registry ne haldedir
  • 
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.