Şimdi Ara

iOS üzerinde multiboot ile ANDROID

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. iPod Touch 2G jailbreakli 4.2.1 (MB528BT) kullanmaktayım. Sorunlarım şunlar müzik dinlerken tuş kilidini kapatıp ana ekrana bastığımda dinlenen şarkının değil, çok alakasız şarkıların albüm kapakları gözüküyor ( Aynı sorun ipod nano 4 te de vardı ). İkinci olarak yine müzik dinlerken çalma ekranında şarkıların albüm kapakları bazen sapıtabiliyor yerine yine alakasız albüm kapağı resimleri gözüküyor. Bu sorunları nasıl aşabilirim?

iPod Touch 2G 4.2.1 MB528BT için en son iOS sürümü yanılmıyorsam 4.3.3 değil mi? Jailbreak yapılabiliyor mu ?

Son olarak internette iphone 2G/3G ve ipod touch 1G için ANDROİD kurulumu var ( detaylı bilgi youtube & google ) 2G için de uygulanabilir mi araştıran bir veriye rastlayan arkadaşlar var mı?

Şimdiden teşekkürler

---0---

Arkadaşlar herkese merhaba eski mesajımı konuya ekledim konu kirliliğini engellemek için. Öncelikle tartışma çıkartarak kendini tatmin edecek arkadaşlardan yardım kesinlikle beklemiyorum ve istemiyorum ( keza zaten ios tarafında değilim, android tarafında olduğum da tam anlamıyla söylenemez. ) Neyse konuya girelim bu girişin ardından,dün akşam youtube'da gezinirken iphone 3G-2G ve ipod touch 1G cihazlarına sorunsuz olarak android kurulum videoları vardı multiboot kullanılıyor cihaz açılırken ios - android arasında seçim yapılıyor, ben ipod touch 2G kullanmaktayım buna dair de videolar vardı ancak tam olarak emin olamadım. Acaba aranızda android kurma işlemine girişen arkadaşlar oldu mu hiç ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gravis -- 26 Mayıs 2011; 23:26:16 >

• http://www.idroidproject.org/wiki/Status idroid projesinin apple cihazları üzerindeki ilerleme ve işlevsellik tablosu bu sayfada arkadaşlar. itouch 2G için çalışmalar devam ediyormuş yıl sonuna doğru belki o vakte kalmadan bir şeyler görülebilir

yinede iphone 2g/3g ve ipod touch 1g üzerinde uygulayan arkadaşların deneyimlerini almak isterim

• android te batarya süresi ne kadar değişiyor bilgin var mı?
  • Bir bilgim yok malesef ancak projenin sayfasında vardır belki.
  • İlk sorun için restore önerebilirim.
    Evet 4.3.3 için jb var.
  • mesajım bulunsun,,, hemen bakayım 2G için varsa bir yöntem deneyim... Zaten 3.1.3 için shsh kaydı da alamıyoruz, kayıtsız update yapacaz, bari yaparken 4.0 sürümünden sonraki hangi sürümle stabil çalışıyorsa ona update edeyim
  • bende deneyecegim buraya donerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Projenin sayfasında status kısmında itouch 2G için henüz tamamlanmadığı yazıyodu, youtube da aksini iddia eden videolar var ama güvenmedim. iphone 2g 3g ve itouch 1g sahibi arkadaşlar denerse ve sonuçları yazarsa çok harika olur.
  • güzel konu teşekkürler sonuçları bekliyoruz
  • Açık konuşmak gerekirse ben çok bi sonuç gelceğine inanmıyorum forumda deneme açısından. Bu konuyu ilk okuduğumda it 2G için yapım aşamasında olmasını görmek beklemekten başka çare bırakmadı açıkçası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.