Bildirim
Modern Warfare 3 Official Gameplay Trailer YENİ-GERÇEK 24.05. 2011

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
MW3, MW1 den beri aynı motorla yapıldığı için tabiki BF3 Grafik ve kalitede 352458 basar.
MW3 ve MW1 trailerleriyle karşılaştırınca pek bi görüntü farkı yok.
Aynı şeyin ısıtılmışı işte.. Ama ismi Call Of Duty.
Adamlarda bunu biliyor nası olsa satar deyip aynı şeyi ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: nucLear
MW3, MW1 den beri aynı motorla yapıldığı için tabiki BF3 Grafik ve kalitede 352458 basar.
MW3 ve MW1 trailerleriyle karşılaştırınca pek bi görüntü farkı yok.
Aynı şeyin ısıtılmışı işte.. Ama ismi Call Of Duty.
Adamlarda bunu biliyor nası olsa satar deyip aynı şeyi ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar.
Aslında battefield fanı değilim,ama bıktım artık kendini tekrar eden oyun ve oyun motorlarından,ben asıl yenilikçi ve önü açık her oyunun fanıyım!!!! -
battlefield3 daha kaliteli olacaga benziyor... -
Modern Warfare 3'e yeni bir grafik motoru yakışırdı aslında.. Koskoca Activision. Adamların gözünü para hırsı bürümüş. Zaman yok temişmez vs.. bahaneler üreteceğine oyun konusunda üretici olsa.
Bak BF3 yapımcısı DICE'e. adamlar hem motoru hem oyunu yaptılar gümbür gümbür. Herşey yıkılıyor oyunda gerçekçiliğin dibine vurmuşlar.
COD'da napıyoruz? En fazla kümesteki tavukları vurabiliyoru o kadar. :)
Yanlış anlaşılmasın bende hiçbirinin fanı değil. Aksine ikiside çok sevdiğim oyun serileri ama MW serisine yakışmıcak gibi duruyor :(
COD:MW3 Aksiyon ve hikaye bakımından güzel. Ama grafik ve teknoloji bakımından eski.. -
Şu an izleyemiyorum fakat 4te ki nba maçında gosterilmeyecek miydi ?
Boşuna beklemeyelim. -
quote:
Orijinalden alıntı: trane1
Şu an izleyemiyorum fakat 4te ki nba maçında gosterilmeyecek miydi ?
Boşuna beklemeyelim.
Öyleydi fakat sanırım sürpriz yaptılar.
Buda gerçek olduğunun kanıtıdır.
Official Youtube Call Of Duty Kanalı.
http://www.youtube.com/user/CALLOFDUTY -
Benim oyunum geliyor. İşte buuu
Belki aynı oyun motoru ile yapıyorlar, ama adamlar oyun motorunu geliştirdik diyolar. Video izlerken dikkat ettimde gerçekten daha gelişmiş grafikler görcez gibi geliyo bana sabırsızlıkla bekliyorum seni mw3
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KonsolMania -- 24 Mayıs 2011; 3:31:05 > -
ısıtıp ısıtıp önümüze koysalar bile , seviyorum call of duty i AMA kesinlikle battlefield 3 daha iyi olacak
ayrıca 2 oyununda fanı değilim
-
Ana konu vardı be hocam bölmeseydik yorumları zaten bölüm çok aktif değil.
http://forum.donanimhaber.com/m_45751636/mpage_4/tm.htm -
Uzun süredir başka işlerle uğrastığım için xbox'ımı açamıyorum bu oyun bağımlığımı tekrardan geri getiricek gibime geliyor -
Grafikleri gecersek cok guzel bir senaryo,single bizi bekliyor. -
Senaryo ve aksiyonda MW önde, farklı alanlardan görüntüler var deniz, hava görevleride aktif rol oynuyor gözüküyor.
Grafik ve özellikle hasarda BF duvardaki ateş anındaki izler, çıkan toza varana kadar detaya gidilmiş seste iyi gibi duruyor ayrıca grup operasyonlarıda gerçekçi sahnelendirilmiş.
İkiside güzel ama battfielddaki sokaklar detay daha hoş geliyor insana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butterfly24 -- 24 Mayıs 2011; 8:15:53 > -
Senaryo inanılmaz. -
2 dakikalık videodan senaryoyu çözdünüzya achievement vermek lazım size -
quote:
Orijinalden alıntı: paypay88
2 dakikalık videodan senaryoyu çözdünüzya achievement vermek lazım size
Senin elindende klavyeyi almak lazım. -
Ya bana biraz türk bayrağı gibi geldi
-
WW3 yazdı world at war 3, 3.dünya savaşı diyor -
Bir BF3 değil
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X