Bildirim
Call of Duty: Modern Warfare 3 [Ana Konu - Final Assault!] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
@In Isaac We Trust
Yazını gözden kaçırmışım,saol.
Frost'un resminin daha sızmamasının nedeni çok gizli bir karakter olduğundan olabilir mi acaba?Sandman'de karizma duruyor ama bir MacTavish veya Ghost değil.
Price ve MacTavish'in her iki tarafında düşmanı olması süper oldu bence.Aksiyon tavan yapıcak bu sayede.
Ayrıca Time kapağının alt tarafında Shepard'ın mezarına defnedildiği yazılmış.Adamı kahraman ilan ettiler demek. -
3 4 tane konsept çizimden senaryoyu çıkaranlar var. garip yani ne bileyim. gerçi hoş. bir maskesi sevildi diye iki oyunda da figuran rolde olan ghostu ilah yapmadılar mı. Arkadaş nedir bu ghost sevgisi inan anlamıyorum. bir maskeden yahu. bir maskesi güzel tasarlanmış diye çizgi romanını bile çıkardılar herifin. uydurma ghost biyografileri mi dersin. yok ghost olsaydı şöyle olurdu. yeni oyunda ghost şu rolde olacak. vallahi çözemedim ben bu ghost işini.
gerçi bf3 ün bir trailer ını gördü diye gelmiş geçmiş en iyi aksiyon oyunlarından biri olan mw2 yi ( muhtemelen salyalar saçarak oynamışlardır ) bu kadar kolay satanlar bile var forumda. biri diyor bf3 varken bu oynanır mı. biri diyor bf3 ün yanında adı bile geçmez. harbiden nasıl bu kadar kolay unutursunuz şu mükemmel mw serisinin yaptıklarını. bu kadar kolaymı harbiden. hiç mi saygınız yok.
gerçi adım gibi eminim. şu oyun çıkınca göreceğim ben mw ye laf edenleri başında saatler geçirmiyorlarmı. susuyorum şimdi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Razura
@In Isaac We Trust
Yazını gözden kaçırmışım,saol.
Frost'un resminin daha sızmamasının nedeni çok gizli bir karakter olduğundan olabilir mi acaba?Sandman'de karizma duruyor ama bir MacTavish veya Ghost değil.
Price ve MacTavish'in her iki tarafında düşmanı olması süper oldu bence.Aksiyon tavan yapıcak bu sayede.
Ayrıca Time kapağının alt tarafında Shepard'ın mezarına defnedildiği yazılmış.Adamı kahraman ilan ettiler demek.
klasik ya zaten kötü adam iyi bir adam gibi kahraman gibi gösterilir bu tarz trajik askeri olaylarda aslında hainler bizim elemanlar değildir ama halka veya uluslararası olaylar bozulmasın diye üstünü örttüler. bu arada tekrar ediyorum ghost yaşamıyor arkadaşlar malesef kaybettik kendisini en ufak bir bilgi yok zaten heralde ulan bunu göğsünden vurduk hayvan gibi magnumla yaşarsa çok saçma olur diye kabul etmişlerdir ama bir yandan yürekleride yanıyordur ghost için oyunu alacak adam çokgerçi soap ve price için daha çok orası ayrı.
@kubillian
senaryoyu okudum ben oyunun şu an internette geziyor kotaku'da ordan biliyorum.
al hatta okumak istiyorsan
http://kotaku.com/5801345/where-youll-go-how-youll-kill-and-who-will-die-in-modern-warfare-3
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In Isaac We Trust -- 18 Mayıs 2011; 17:03:13 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: kubillian
3 4 tane konsept çizimden senaryoyu çıkaranlar var. garip yani ne bileyim. gerçi hoş. bir maskesi sevildi diye iki oyunda da figuran rolde olan ghostu ilah yapmadılar mı. Arkadaş nedir bu ghost sevgisi inan anlamıyorum. bir maskeden yahu. bir maskesi güzel tasarlanmış diye çizgi romanını bile çıkardılar herifin. uydurma ghost biyografileri mi dersin. yok ghost olsaydı şöyle olurdu. yeni oyunda ghost şu rolde olacak. vallahi çözemedim ben bu ghost işini.
gerçi bf3 ün bir trailer ını gördü diye gelmiş geçmiş en iyi aksiyon oyunlarından biri olan mw2 yi ( muhtemelen salyalar saçarak oynamışlardır ) bu kadar kolay satanlar bile var forumda. biri diyor bf3 varken bu oynanır mı. biri diyor bf3 ün yanında adı bile geçmez. harbiden nasıl bu kadar kolay unutursunuz şu mükemmel mw serisinin yaptıklarını. bu kadar kolaymı harbiden. hiç mi saygınız yok.
gerçi adım gibi eminim. şu oyun çıkınca göreceğim ben mw ye laf edenleri başında saatler geçirmiyorlarmı. susuyorum şimdi.
3-4 konsept çizim dediğin bilgilerden çoğu var şu an internete sızan.In Isaac We Trust vermiş işte Kotaku linkini.Sızan spoiler değerindeki bilgileri sen bilmiyorsun diye başkalarına da bilmiyormuş muamelesi hiç hoş değil.Ayrıca senaryoyu 2-3 bilgiden çıkarmıyoruz,merakımızdan dolayı tahmin yürütüyoruz.
Bf3'ü dediğin kadar savunanlardan değilim ama yine de açıklayayım.Bf serisini takip edenler Bf3'ün nasıl bir oyun olacağını aşağı yukarı kestirebiliyor.Mw serisini de millet hikayesinden ve hızlı,aksiyon dolu multisinden dolayı bu kadar çok sevdi.Mesela şu an için Bf3'ün nasıl bir senaryo ile geleceği umrumda değil,tek düşündüğüm Bf serilerinden gelen mükemmel multisi.
Bence yazılanlar çok yanlış anlamışsın.3-4 konseptten senaryoyu çıkaranlar,ghostun neyini sevdiniz,mw'yi sattınız,hiç mi saygınız yok,bf3'ü tek video ile kral ilan ettiniz gibilerinden.Herkes burada görüşlerini bildiriyor ve katılıp katılmamak sana kalmış.Bence sen yazılanları bir daha oku.
-
quote:
Malesef oyunun sonuna kadar bütün senaryosu sızdı.Zaten bu yüzden 23 mayısı beklemeden teaser vs yayınlamak durumunda kaldılar.Twitter'da fourzerotwo(Robert Bownling) plansız şekilde oyunu duyurduklarını söylemişti.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tinúviel
quote:
Malesef oyunun sonuna kadar bütün senaryosu sızdı.Zaten bu yüzden 23 mayısı beklemeden teaser vs yayınlamak durumunda kaldılar.Twitter'da fourzerotwo(Robert Bownling) plansız şekilde oyunu duyurduklarını söylemişti.
üzerinde oynama yapabilirler ama bazıları doğru bazıları yanlış demişti bide boşluk bilgilerde var kotaku'da bunlar doğru büyük ihtimal ama arada bilgiler ve tamamen senaryo bu değil filan diye not yazmıştı. serinin en iyi hikayesi bu oyunda an itibariyle hem fikiriz bunda.
-
Ortalık spoiler doldu iyice heyecanı kaçtı işin. -
quote:
Orijinalden alıntı: themagnificent
Ortalık spoiler doldu iyice heyecanı kaçtı işin.
spoiler nerde ki? ne oyunun başı ne ortası sadece herkesin yazdığı şeyler yazılı bunu preview videosundada duyarsın yani önemli bir spoiler yok linkleri var ama girip girmemek sana bağlı. -
http://www.callofduty.com/
Site tamamen yenilenmiş.
Yapımcı IW ve Sledgehammer olarak görünüyor ama Raven'ın multiplayer'a yardım ettiği biliniyordu belki ufak bir rol oynamışlardır.Gelecek hafta merakımız yerini "oyunla" ilgili yorumlara bırakır umarım ilk videoda multiden birşeyler görebiliriz. -
mw gibi 100 de 80 single player kasan bir oyunun senaryosu nete sızmaz. hadi diyelim kotaku bi şekilde elde etti. senaryonun çok önem arzettiği bu oyunun baştan senaryosunu değiştirirler.
ancak film tanıtımı gibi senaryonun da ilk kısımlarını bilebiliriz. belki tahmin yaparız ve tutar tahminler. ama mw gibi bir oyunun senaryosunu önceden öğrenebileceğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. -
quote:
mw gibi 100 de 80 single player kasan bir oyunun senaryosu nete sızmaz. hadi diyelim kotaku bi şekilde elde etti. senaryonun çok önem arzettiği bu oyunun baştan senaryosunu değiştirirler.
ancak film tanıtımı gibi senaryonun da ilk kısımlarını bilebiliriz. belki tahmin yaparız ve tutar tahminler. ama mw gibi bir oyunun senaryosunu önceden öğrenebileceğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.
bundan kimse emin olamaz robert bowling doğruladıktan sonra hele düştüğü kesin ama bazıları doğru bazıları yanlış diyor oynama yapacaklar ki zaten düşen senaryoda olan yerlerin videoları resmi teaserlarda kullanılmaya başlandı kotaku'da yazıyordu berlin, paris, new york'da geçecek yerler arasında vs vs diye ve teaserlar direkt döküldü aynı günün sabahı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: In Isaac We Trust
quote:
ancak film tanıtımı gibi senaryonun da ilk kısımlarını bilebiliriz. belki tahmin yaparız ve tutar tahminler. ama mw gibi bir oyunun senaryosunu önceden öğrenebileceğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.
bundan kimse emin olamaz robert bowling doğruladıktan sonra hele düştüğü kesin ama bazıları doğru bazıları yanlış diyor oynama yapacaklar ki zaten düşen senaryoda olan yerlerin videoları resmi teaserlarda kullanılmaya başlandı kotaku'da yazıyordu berlin, paris, new york'da geçecek yerler arasında vs vs diye ve teaserlar direkt döküldü aynı günün sabahı.
kökten değil ama büyük bölümünü değiştirirler o zaman kesin. olan da çıkacağı tarihe olur bizlere olur. daha geç çıkarırlar.
-
facebookta bu etkinliği oluşturmuşlar gameplay videosu gelirmi acaba
http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=203583023010486
"Modern Warfare® 3 World Premiere on May 23rd during game 4 of the Western Conference Finals on ESPN"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archerTR -- 19 Mayıs 2011; 16:52:23 > -
ilk trailer geliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: In Isaac We Trust
ilk trailer geliyor.
Ntvdpor Dallas - OKC 04:00
Macında
23 Mayıs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 20 Mayıs 2011; 8:35:55 > -
Yazıldımı bilmiyorum ama,
quote:
Call of Duty Modern Warfare 3
Modern Warfare is back. On November 8th, the best-selling first-person action series of all-time returns with the epic sequel to the multiple Game of the Year award winner Call of Duty: Modern Warfare 2.
Format: Xbox 360
Availability: Pre-order
Released: 08/11/2011
RRP: £54.99
Our price:£44.86
Saving: £10.13
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tinúviel
http://www.callofduty.com/
Site tamamen yenilenmiş.
Yapımcı IW ve Sledgehammer olarak görünüyor ama Raven'ın multiplayer'a yardım ettiği biliniyordu belki ufak bir rol oynamışlardır.Gelecek hafta merakımız yerini "oyunla" ilgili yorumlara bırakır umarım ilk videoda multiden birşeyler görebiliriz.
Yapımcı Infinity Ward yazıyor harika , işin içinde IW varsa MW2'den de muhteşem bir oyun bizi bekliyor desenize . -
yeni multiplayer detayları şöyle sıralanıyor.
* call of duty: modern warfare 3'te hem spec ops hem de survival modları olacak.
* call of duty: modern warfare 3'te yaklaşık 20 adet harita bulunacak. ancak bunların hepsinin en başından mı olacağı yoksa bir kısmının dlc ile mi satılacağı henüz bilinmiyor.
* spec ops modu ile birlikte oyunda sivilleri kurtarmaya çalışacağınız çeşitli görevleri yerine getireceksiniz.
* bu sivil kurtarma görevleri şöyle sıralanıyor: flood the market, invisible threat, wing man, out of africa, no fly zone ve little bro's.
* oyunun yaklaşık 12 adet special ops modu içermesi bekleniyor. bunlardan ikisi no fly zone ve radar olacak.
* yeni call of duty'de bir survival modu da olacağı belirtiliyor. treyarch'ın call of duty oyunlarındaki zombi moduna benzeyecek olan bu survival seçeneğinin oynanacağı haritalar ise şöyle sıralanıyor: radar, dome, survival, carbo , seatown, mission ve village
* survival modda zombiler yerine silahları olan insan topluluğu sizlere saldıracak ve mümkün olduğunca fazla süre hayatta kalmaya çalışacaksınız.
survival'ı zombiler yerine dalga dalga silahları adamları yollamaları çok daha güzel olmuş gears of war'daki horde mode'u gibi.
-
2 gün sonra büyük merakın ilk kısmı gidecek umarım ilk videoda biraz multiplayer detayı olur ama sanmıyorum.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X