Şimdi Ara

Ttnet Mayıs (Hızlar Düşürülmüş) Tvibu Uyanıklığı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar olay tvibu tv hizmetini 8mb le gülünç bir hızla sorunlu altyapıda tv verdikleri için bu çok uyanık kuruluş yırtdışında en az 20mb verirler bu hizmeti son 2-3 aydır şikayetler dev gibi artmış tvibu kullanlardan cihazlarını parçalayan olmuş tvibu alıp aynı yada aynı santrali kullanan kişiler yaşadı hızları 8-9 mb arası gider sadece net kullanan genelde dar gelirli halk kesim etkilenmiştir tvibu yaygın kullanan yerlerde bant genişliği arttırılmış olmayan,almayan yerlerde düşürülmüş 5 4 3 2 1 mb gibi ülke genelinde trafik rahatlasın tvibucular güzel tv izlesin diye rezillik! zaten şikayet bolumunede bakarsanız olayın çok ciddi boyutlarda olduğunu anlarsınız çoğu kullanıcı etkilenmiştir.

MAYISIN BAŞINDAN BERİ MUTLAKA MODEM ARAYÜZÜNDEN BANWİTİHiNİZE ALDIĞINIZ HİZMETE BAKIN SESİNİZİ YÜKSELTİN!

VE ÇIKARILAN HIZLAR GECE 1:00 1:40 CİVARINDA YİNE İNDİRİLİYO..DALGA GEÇER GİBİ ÇÜNKÜ TTNET AYARINI VERMİŞ ARKDAŞLAR ZATEN TTNET TEKNİK KADRONUN BİLE HABERİ YOK ZAVALILAR HIZ YÜKSELTMEKTEN HAL OLMUŞLARDIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Mayıs 2011; 16:18:19 >

• Bu ay ben de cok buyuk oranda bı hız düşüşü yaşadım.8mb sınırsız kullanıyorum.Tek bır fotoyu bıle zor acar oldu.Bu ne rezillk.
  • kardeş Türkçe konuş gözünü seveyim. bi yazmayı öğrenin ya. imla kullan.
  • Hız daha dün kendine geldi, 100kb/s idi 2 haftadır
  • ne dediysen anlamadım. bi dahakine türkçe yazarsın artık.
  • Benim hız hiç düşmedi : ADSL Hızı: 16379 kbps

Galiba bu biraz şans işi kiminin sınırı geçince hemen düşüyor,kiminin biraz daha yüksek download yapınca düşüyor kiminin ise hiç düşmüyor.
  • Benim Netlimitsiz 8MBit. 2 aydır sorundus bağlanırken bu ay hızım 4MBit'e çekilmiş bunu da modem arayüzünden görebiliyorum. Ama yüksek downloadımdan dolayı ses edemiyorum tabi. Normalde 1MBite düşmesşi lazım
    Bunlar için de eylem yapılmalı. Aylardır yalın internet diyorlar ama kullanmadığımız telefona para ödüyoruz hala. Hangi çağdayız ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superonline hız yanıltmacası
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asimetrik Piyango

kardeş Türkçe konuş gözünü seveyim. bi yazmayı öğrenin ya. imla kullan.

bunlar biraz teknik knulardır elimden geldiği kadar düzetirim 1000 lerce insan muzadriptir tabi halkımızn çoğu daha modem arayüzüne bile bakmayı bilmediği için ondan faydalanıyolar bu konulardaki saflığımızdan..
    modem rayüznden aldığınız.

Line rate - upstream:
    Line rate - downstream
    kısmına bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bursaspor™

Benim hız hiç düşmedi : ADSL Hızı: 16379 kbps

Galiba bu biraz şans işi kiminin sınırı geçince hemen düşüyor,kiminin biraz daha yüksek download yapınca düşüyor kiminin ise hiç düşmüyor.

bknz. konuyu okumadan cevap yazan kullanıcı
  • bende direk santraldaki adama bağlanan telefon numarası var yiyosa düşürsünler saniyesinde arayıp yükselttiriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: irFaNLiNe

Benim Netlimitsiz 8MBit. 2 aydır sorundus bağlanırken bu ay hızım 4MBit'e çekilmiş bunu da modem arayüzünden görebiliyorum. Ama yüksek downloadımdan dolayı ses edemiyorum tabi. Normalde 1MBite düşmesşi lazım
    Bunlar için de eylem yapılmalı. Aylardır yalın internet diyorlar ama kullanmadığımız telefona para ödüyoruz hala. Hangi çağdayız ya

aynen senin gibi bir sürü insan var. olay mayısın başında başladı..donanım haberdeki ttnet bolumune bakabilrisiniz

olay hattı 8mb desteklemeyip sabitleyenler için değildir karıştırmayın ttnetin keyfi bant genişliği düşürmesidir ülke genelinde
    tvibuculara ozel torpil. herkez de düştü diye algılamayın belli bolgeler seçilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Mayıs 2011; 15:48:10 >

• 1 sene sabit 8mbit kullandım ancak son 2 aydır 4mbit kullanıyorum. Arayıp şikayet ettiğimde hat değerleriniz düşük diyorlar halbuki aynı hat değerleriyle 8mbit kullandım 1 sene boyunca
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nobody5

bende direk santraldaki adama bağlanan telefon numarası var yiyosa düşürsünler saniyesinde arayıp yükselttiriyorum

25GB'ı geçtiğinde de yükseltiyorlar mı yani ne diyorsun ki onlara?
  • TTNET HIZIM ÇOK DÜŞÜK!
    17.05.2011 12:08:35 tarihinde,
    Ziyaretçi tarafından soruldu.
    189319*** hizmet numaralı Ttnet kullanıcısıyım. Netlimitsiz Paketini kullanmaktayım. İnternet aboneliğimi bundan 5 ay önce başlattım. İçinde bulunduğumuz aya kadar bağlantı hızı problemi yaşamıyordum. Son 2 haftadır bağlantı hızımda önemli oranda düşüş yaşadım. Ttnet hız testi ve bağımsız test kuruluşlarının sonuçlarına göre download hızım: 4,09 Mbit/s, upload hızım : 0,67 Mbit/s. Ben bu durumdan aşırı derecede rahatsızım. Hatta şikayetimi müşteri hizmetlerine belirttim. Müşteri hizmetlerindeki görevli sorunumu halletti ve bağlantı hızım tekrardan normale döndü. Aynı günün akşamında saat 01:35 sularında modemimin ışıkları sönüp yandı ve bağlantı hızım tekrar 4 mbit/se düşürüldü; artık ben bunun kasten yapıldığını düşünmeye başladım. Lütfen problemimi ivedi bir şekilde çözün yoksa Ttnet aboneliğimi sonlandırmayı düşünüyorum. İnternet hızım eski haline dönmezse servis sağlayıcımı değiştirmeyi planlıyorum.

Yine Hız Düşüşü
    17.05.2011 12:17:13 tarihinde,
    Ziyaretçi tarafından soruldu.
    Ben anlamakta zorlanıyorum daha dün şikayetim üzerine hızım 8mbit seviyesine yükseltilmişti daha 24 saat dolmadan yine düşmüş ya da düşürülmüş dalgamı geçiyorsunuz bu nasıl bir hizmet anlayışıdır ben sürekli olarak şikeyette mi bulunacağım hızımın düzeltilmesini ve eski seviyesi olan bağlattığım günden beri sorunsuz olarak kullandığım 8mbit seviyesine artık son kez olarak geri döndürülmesini talep ediyorum lütfen bu son olsun gerçekten sıkılmaya başladım dalga geçer gibi ayıp oluyor artık...

şikayetler okursanız daha ii anlarsınız...bunlar gibi 100 lerce var maysın başından beri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Mayıs 2011; 15:53:52 >

• Bende bir sıkıntı yok. Tam tersi artırmışlar hızı. net limitsiz 8 ama 9 luk olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalurjist

Bende bir sıkıntı yok. Tam tersi artırmışlar hızı. net limitsiz 8 ama 9 luk olmuş.

etranfında biri mutlaka tvibu almıştırda ondandır olayın mantığı şu ..
    mesala karşıdaki ahmet veli ve yan komşun aysel aldı tvibu sen almadın ama hepiniz aynı santralde olduğunuz için sende torpilli ttnet ten faydalanacan! kenar koşe semtlerde kim ister tvibu millet zor net faturası oder zaten! kazık bu kesime....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Mayıs 2011; 16:01:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

Bende bir sıkıntı yok. Tam tersi artırmışlar hızı. net limitsiz 8 ama 9 luk olmuş.

mesala karşıdaki ahmet veli ve yan komşun aysel aldı tvibu sen almadın ama hepiniz aynı santralde olduğunuz için sende torpilli ttnet ten faydalanacan! kenar koşe semtlerde kim ister tvibu millet zor net faturası oder zaten! kazık bu kesime....

Bende kullanıyorum tivibu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

Bende kullanıyorum tivibu.

eehhh ozaman en kanıtı sensin işte :) yazdığın iyi oldu miiletimzin bu konuda bilgi seviyesi oldukça düşük çünkü zaten ondan faydalanıyolar koyun misali sürülüyoz işte hakkınızı arayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: irFaNLiNe

quote:

Orijinalden alıntı: Nobody5

bende direk santraldaki adama bağlanan telefon numarası var yiyosa düşürsünler saniyesinde arayıp yükselttiriyorum

25GB'ı geçtiğinde de yükseltiyorlar mı yani ne diyorsun ki onlara?

Düşmüyorki hocam aylık 300 gb falan çekiyorum düşmüyo bi ara ayın 1 günü düşürmüşlerdi 10 gb bile olmamıştı indirme , yükselttirdim bi ara gene aynısı olmuştu gene yükselttirdim

adil kullanımdan dolayı bir kere bile düşürmediler hızımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nobody5 -- 19 Mayıs 2011; 16:06:25 >

• Ben kullanmıyorum fakat hızım arttı gözle görülür biçimde ..

8 kullanıcxısıyım ..

DSL Hızı(Kb/s): 9413 794
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 22780 2300
    SNR Sınırı (dB): 23.6 31.1
    Hat Zayıflaması(dB): 10.5 6.8
    Güç (dB): 19.9 12.9

Speedtesttede 8.63 mGbt'e kadar cikiyor .. Tesekkurler TT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endoplazmikbirkulum* -- 19 Mayıs 2011; 16:13:02 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.