Şimdi Ara

<<<<< RENAULT LATİTUDE KULÜBÜ >>>>> (97. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.960
Cevap
68
Favori
542.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Giriş
  • Yakıt göstergesi kesinlikle doğru değil, 100 km şehir dışında yaptım ortalama yakıt 5,5 lt idi. Şehir içinde yaklaşık 200 km daha yaptım, ortalama şuan 5.9 litre. Normalde şehir içinde 200 km yapsam 7 litre yakıyor ortalama. bir gariplik olduğu kesin.

Dün aracımı İzmir bornova mais e 20.000 bakıma götürdüm;

*Diresksiyonumda soyulma vardı, değiştirmek üzere siparişi verdiler.
    *Sol ayna katlanırken ses yapıyordu, değiştirmek üzere siparişi verdiler.
    *Bagajdaki krom Latitude yazısında küçük bi kabarma vardı,değiştirmek üzere siparişi verdiler.
    *Arka kapı gıcırdıyordu, kapı gergisini değiştirmek üzere siparişi verdiler.

Hiç böyle bir cömertlik beklemiyordum, özellikle krom bagaj çıtasında. Saolsun takdirimi kazandı renault. 20.000 bakımı için 297 tl ödedim. 17 aralık'a kadar %20 indirim varmış.

Orijinalden alıntı: yek_ka

quote:

Orijinalden alıntı: kubilay1973

öncelikle ilgin için teşekkür ederim.çok sağol...bir de bu yakıt deposundan gelen çalkalanma sesi doğal mı sizde de varmı...özellikle yarım ve tam depoda sorun yok ...yarımla tam arası mazot varken sorun başlıyor resmen bir bidon su ile geziyorum sanki.....

bu arada ankaradan katılıyorum....tel numaramı yazdım foruma... işallah görüşürüz...

herkezde var çözüm ; volumü 15 üstü tutunuz :)

yek_ka kardeş esprili yanıtın için teşşekkür ediyorum......bende dediğinin yapıyorum zaten...ama merak ettiğim sadece benim aracındamı böyle bir ses var genel olarak sizlerde de varmı....bu gün servise gittim sordum sesi bütün latitude ve fluence lerde bu şikayet var fransa ya merkeze iletiyor renault tarafından dedi ama şimdilik bir çözüm yok dedi....ama bana pek inandırıcı gelmedi...onun için forumdaki arkadaşlara soruyorum sizlerde de aynı ses varmı

• quote:

yek_ka kardeş esprili yanıtın için teşşekkür ediyorum......bende dediğinin yapıyorum zaten...ama merak ettiğim sadece benim aracındamı böyle bir ses var genel olarak sizlerde de varmı....bu gün servise gittim sordum sesi bütün latitude ve fluence lerde bu şikayet var fransa ya merkeze iletiyor renault tarafından dedi ama şimdilik bir çözüm yok dedi....ama bana pek inandırıcı gelmedi...onun için forumdaki arkadaşlara soruyorum sizlerde de aynı ses varmı

tek sizde yok abi gönlünüzü rahat tutunuz :))

• quote:

Orijinalden alıntı: senechaux

Yakıt göstergesi kesinlikle doğru değil, 100 km şehir dışında yaptım ortalama yakıt 5,5 lt idi. Şehir içinde yaklaşık 200 km daha yaptım, ortalama şuan 5.9 litre. Normalde şehir içinde 200 km yapsam 7 litre yakıyor ortalama. bir gariplik olduğu kesin.

*Bagajdaki krom Latitude yazısında küçük bi kabarma vardı,değiştirmek üzere siparişi verdiler.

Hiç böyle bir cömertlik beklemiyordum, özellikle krom bagaj çıtasında. Saolsun takdirimi kazandı renault. 20.000 bakımı için 297 tl ödedim. 17 aralık'a kadar %20 indirim varmış.

Abi yol pc sinin işleyiş şekli yaptıgın yol ve yaptıgın yoldaki anlık tüketimin ortalaması yani uzun yola çıkarsan ortalaman düşük olur hep çünkü anlık tüketimin düşük oldugu için ortalamayı sıfırlamadan şehir içine daldgınızda o hala eski ortlama üzerine yazmaya devam eder ve buda bir anda yüksek degerlere ulaşama 1 2 hafta daha şehir içinde atak kullanın o ortalama 6.5 lere ulaşır inş anlatabilmişimdir :))

birde renault servisleri LTT müşterileri ayrı ilgili davaranıyorlar nedenini anlamadım :))
    birde baya indirimli yaptırmışsınız ben 312 TL yaptırmıştım beni yoldularmı ne

• quote:

Orijinalden alıntı: heavy_guy

quote:

quote:

Arkadaslar aracimizi dun teslim aldik bugun sonax a ic dis komple koruma yaptirdik. Arac gercekten seri bi arac bugun baya bi test ettm ses sistemi gercekten diger araclara gore olaganustu. Mest oldum arabama :)

kardeşim tekrardan hayırlı olsun allah kaza bela vermesin :))

Sağol kardeşim iyi dileklerin için. Allah cümlemize kaza bela vermeden araçlarımızla keyifli sürüşler nasip etsin. Şimdi depoyu fulledik bakalım oranlar nasıl olcak :) haftaya araca Sonax ta film çekilcek ondan sonra Allah nasip kısmet ederse resimleri ekliyecem :)

hayırlı forumlar

Merakla bekliyoruz kardeşim...Ben de arabama film çektirdim. Ama bu işi yapan arkadaşların tavsiyelerine göre yaptım ki çok da güzel oldu. Mesela ön cama açık renkli, ön kapı camlarına biraz daha koyu, arka kapı camlarını biraz daha koyu ve arka camı da en koyusundan tavsiye ettiler ben de öyle yaptım. Önceki sayfalarda resimleri var istersen bakabilirsin...

• quote:

quote:

quote:

öncelikle ilgin için teşekkür ederim.çok sağol...bir de bu yakıt deposundan gelen çalkalanma sesi doğal mı sizde de varmı...özellikle yarım ve tam depoda sorun yok ...yarımla tam arası mazot varken sorun başlıyor resmen bir bidon su ile geziyorum sanki.....

bu arada ankaradan katılıyorum....tel numaramı yazdım foruma... işallah görüşürüz...

Kubilay kardeşim bu bahsetiğin sorun ben de yok açık söyliyeyim...Özellikle bu tür şikayetleri duyunca daha dikkatli dinledim ve müziği komple kesip dinledim yine de kulağıma takılan bir ses bulamadım eğer sağırlık alametlerim başgöstermiyorsa [simage][/simage][simage][/simage][simage][/simage]

• quote:

Orijinalden alıntı: tomkedi

quote:

quote:

quote:

Kubilay kardeşim bu bahsetiğin sorun ben de yok açık söyliyeyim...Özellikle bu tür şikayetleri duyunca daha dikkatli dinledim ve müziği komple kesip dinledim yine de kulağıma takılan bir ses bulamadım eğer sağırlık alametlerim başgöstermiyorsa [simage][/simage][simage][/simage][simage][/simage]

abi ilk başlarda bende duymuyordum ama şimdi duyuyorum :))

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: senechaux

Yakıt göstergesi kesinlikle doğru değil, 100 km şehir dışında yaptım ortalama yakıt 5,5 lt idi. Şehir içinde yaklaşık 200 km daha yaptım, ortalama şuan 5.9 litre. Normalde şehir içinde 200 km yapsam 7 litre yakıyor ortalama. bir gariplik olduğu kesin.

Abi yol pc sinin işleyiş şekli yaptıgın yol ve yaptıgın yoldaki anlık tüketimin ortalaması yani uzun yola çıkarsan ortalaman düşük olur hep çünkü anlık tüketimin düşük oldugu için ortalamayı sıfırlamadan şehir içine daldgınızda o hala eski ortlama üzerine yazmaya devam eder ve buda bir anda yüksek degerlere ulaşama 1 2 hafta daha şehir içinde atak kullanın o ortalama 6.5 lere ulaşır inş anlatabilmişimdir :))

birde renault servisleri LTT müşterileri ayrı ilgili davaranıyorlar nedenini anlamadım :))
    birde baya indirimli yaptırmışsınız ben 312 TL yaptırmıştım beni yoldularmı ne

Emrecim seninle tanıştık ve sende bir kaz edası göremedim yani :)))))))))))))))))

• Latitude kullanıcılarına selamlar,
    Adım Savaş KAYAN,47 yaşında,evli bir çocuk babasıyım.30 yılı aşkın bir süredir motorlu araçlar üzerindeyim.Bir buçuk milyon km yi ne zaman aştığımı hazırlamıyorum:)
    halen 2011 model 1.5 dci exc.LTTD kullanıyorum.Henüz 16.600 km deyim.bu Km nin önemli bir kısmını Yurtdışı yollarda yaptım.
    ayrıca http://forum.donanimhaber.com/m_11046865/mpage_1/key_dizel//tm.htm#21615614deki konuyu ben açtım ve dizelci arkadaşlara naçizane tavsiyelerimi aktardım.
    Burada da diğer LTTD kullanıcılarıyla sohbet etmekten keyif alacağımı umuyorum,Saygılar.

quote:

quote:

quote:

Arkadaslar aracimizi dun teslim aldik bugun sonax a ic dis komple koruma yaptirdik. Arac gercekten seri bi arac bugun baya bi test ettm ses sistemi gercekten diger araclara gore olaganustu. Mest oldum arabama :)

kardeşim tekrardan hayırlı olsun allah kaza bela vermesin :))

Sağol kardeşim iyi dileklerin için. Allah cümlemize kaza bela vermeden araçlarımızla keyifli sürüşler nasip etsin. Şimdi depoyu fulledik bakalım oranlar nasıl olcak :) haftaya araca Sonax ta film çekilcek ondan sonra Allah nasip kısmet ederse resimleri ekliyecem :)

hayırlı forumlar

Merakla bekliyoruz kardeşim...Ben de arabama film çektirdim. Ama bu işi yapan arkadaşların tavsiyelerine göre yaptım ki çok da güzel oldu. Mesela ön cama açık renkli, ön kapı camlarına biraz daha koyu, arka kapı camlarını biraz daha koyu ve arka camı da en koyusundan tavsiye ettiler ben de öyle yaptım. Önceki sayfalarda resimleri var istersen bakabilirsin...

Oncelikle herkese butun Forumdaslarimiza anilerimize ve kardeslerimize hayirli forumlar ve hayirli aksamlar. Valla film konusunda ben butun hepsine tek numara cektircem oyle cok koyu olmaz polis baya bi sıkıntı cikartiyor istanbul trafiginde. Ayrica nedense on cama film cektirmek hosuma gitmiyor diyebilirim :)

• http://imageshack.us/photo/my-images/824/resim11f.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/545/resim22w.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/641/resim33.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/803/resim44.jpg/

filmi çektirmeden de atayım dedim resimleri :) az ama olsun :) araba baya bi tarz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavy_guy -- 16 Aralık 2011; 22:14:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Savaş KAYAN

Latitude kullanıcılarına selamlar,
    Adım Savaş KAYAN,47 yaşında,evli bir çocuk babasıyım.30 yılı aşkın bir süredir motorlu araçlar üzerindeyim.Bir buçuk milyon km yi ne zaman aştığımı hazırlamıyorum:)
    halen 2011 model 1.5 dci exc.LTTD kullanıyorum.Henüz 16.600 km deyim.bu Km nin önemli bir kısmını Yurtdışı yollarda yaptım.
    ayrıca http://forum.donanimhaber.com/m_11046865/mpage_1/key_dizel//tm.htm#21615614deki konuyu ben açtım ve dizelci arkadaşlara naçizane tavsiyelerimi aktardım.
    Burada da diğer LTTD kullanıcılarıyla sohbet etmekten keyif alacağımı umuyorum,Saygılar.

hocam konunun ilk mesajını okudum, gerçekten çok faydalı bilgiler vermişsiniz, elinize sağlık

Ltt lerimizi nasıl kullanmalıyız, bize biraz fikir verebilir misiniz, mesela konunuzda hava filtrelerinin 2000-3000 km den sonra iş yapmacağını söylemişsiniz, benim aracım 13500 km de, bakımı 20binde diyor servis, şimdi erkenden hava filtresini değiştireyim mi

• merhaba kulüp üyesi arkadaşlarım,

yeni katılan arkadaşlarım, araçlarınız hayırlı uğurlu olsun diyorum, kazasız, belasız ve cezasız sürüşler diliyorum..

öncelikle ve tekraren söylemeliyim ki ben latitude aracımı çok sevdim ve her geçen gün daha çok içim ısınıyor..

bu hafta (perşembe ve cuma) ilk kez uzun yolda kullandım aracımı, merak ettiğim herşeyi test etme imkanım olacaktı, bu sebeple pür dikkat kullandım aracımı.. bugün sabah erkenden manyas adliyesindeki keşif için manyas'a gittim ve daha sonra da edremit'teki duruşmaya gittim, yaklaşık 400 km aracı sürme imkanım oldu..ve tün gün boyunca yağmur çok şiddetli yağdı, tüm yollar su ile kaplı ve kaygandı..

1-Latitude tam olması gerektiği gibiydi, yol tutuş çok iyiydi, asla kayma ve savrulma yaşatmadı, yüksek hızda kasti frenleme yaptım yönünden hiç sapmadı..
    2-Edremit'teki duruşma için vakit az kalmıştı, haliyle çok yüklendim, agresif bir sürüştü :) 1.5 bir araçtan böyle bir performans almak çok şaşırtıcı emin olun, sollamalarda, ani gaza yüklenmelerde ivmelenmesi çok iyiydi..
    3-Güzergahın bölünmüş yol kısmında hız sabitleyiciyi deneme imkanım oldu, gerçekten çok güzel çalıştı..
    4-Müzik sistemi olağanüstü bu kesin, size tavsiyem Santa Esmeralda - Don't Let Me Be Misunderstood şarkısını ses 20 ve üzerinde bir dinleyin :) tuşlara, direksiyondaki kumandalara yavaş yavaş alışıyorum.. bu şuna : uzun yıllar nokia kullanan birinin samsung alınca çok zorlanmasına benziyor galiba..
    5-Koltuk ısıtma sabah soğuk anlarda çok hoş bir süpriz ama sıcağı fazla sevmeyen bir insan olarak bir süre sonra kapatıyorum..
    6-Koltuk masajı da çok sevdiğim bir özellik ama aynı zamanda dikkat dağıtıcı..
    7-Cam tavan ise apayrı bir zevk, arabaya muhteşem bir görünüş güzelliği katıyor..Bakmaya doyamıyorum, aracın içindeyken de çok hoş bir duygu veriyor..bugün oluk oluk yağmur yağdı, hep endişe ettim bu sunroof su alır mı acaba diye..
    8-Yarısı şehir içi olmak kaydı ile yaklaşık 900 km yapmış olacağım bir depoyla..bu sonuç benim için çok tatmin edici arkadaşlar..
    9-Bluetooth işini ben başaramadım arkadaşlar..bluetoothu açıyorum, bağlantı kuruluyor, hatta içindeki mp3 leri çalmaya da başlıyor ama görüşmeyi yapamıyorum, arayan kişinin sesini duyamıyorum.. Ben Samsung'un en ucuz, en dandik modelini kullanıyorum ondan mı acaba arkadaşlar :)

daha önce sıfır km passat comfortline almıştım, yaklaşık 1.5 yıl kullandım, latitude'ü aynı sınıfta ve ayarda görüyorum, kesinlikle passattan aşağı kalır bir yanı yok, fazlası olduğunu hepimiz biliyoruz..

bayçetin arkadaşımız latitude rot ayarından bahsetmiş, çok dikkatimi çekti..bu konuda ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? bizlerde bu ayarları yaptırsak mı?

size bir sorum olsun hadi: latitude marka aracınızda en beğendiğiniz özellik nedir? tamam bir çok özelliğini çok seviyorsunuz ama en çok hangi özelliğini??

ben çok cam tavanlı uzaktan görünüşünü çok seviyorum :) selamlar hepinize..

<<<<< RENAULT LATİTUDE KULÜBÜ >>>>>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi advocat -- 16 Aralık 2011; 23:22:59 >

Latitude Executive 1.5 dCi 2011 İnci Beyaz Prestij Paket + Cam tavan

• quote:

quote:

quote:

selamlar..
    arac calkalanma sesı burda dıle getırıldıkten sonra ıyıce be dıkkatlı bır sekılde dınledım..bızım aracta kesınlıkle boyle bır calkalanma sesı duyulmuyor:S
    yanı sonucta sızde duymadıysanız duydum demıyecegınıze gore bnce sadece soyle bı acıklaması olabılır ;
    atıyorum depo belırlı bı sevıyesınde ıken bu ses gelıyor olabılır sızede sans eserı oyle denk gelmıs olabılır..cunku bende dıkkatlı dınledım ama calkalanma sesı falan kesınlıkle duymadım..

• quote:

Emrecim seninle tanıştık ve sende bir kaz edası göremedim yani :)))))))))))))))))

• quote:

abi ilk olarak aramıza hoş geldiniz sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız ve geniş bilginizden yararlanmaktan büyük zevk alırım yazınızı hiç sıkılmadan bir solukta olukudum ellerinize saglık üşenmeden yazmıssınız ..

LTT hakkında da bilgilerinizi bekliyorum

birde listemize ekliyecegim fakat nerden katılıyorsunuz ?

• quote:

http://imageshack.us/photo/my-images/824/resim11f.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/545/resim22w.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/641/resim33.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/803/resim44.jpg/

filmi çektirmeden de atayım dedim resimleri :) az ama olsun :) araba baya bi tarz :)

maşşallah allah nazardan saklasın cam tavan çok ayrı bir hava katıyor bizim araclara :))

• quote:

Orijinalden alıntı: advocat

bayçetin arkadaşımız latitude rot ayarından bahsetmiş, çok dikkatimi çekti..bu konuda ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? bizlerde bu ayarları yaptırsak mı?

size bir sorum olsun hadi: latitude marka aracınızda en beğendiğiniz özellik nedir? tamam bir çok özelliğini çok seviyorsunuz ama en çok hangi özelliğini??

ben çok cam tavanlı uzaktan görünüşünü çok seviyorum :) selamlar hepinize..

<<<<< RENAULT LATİTUDE KULÜBÜ >>>>>

Abi aracınızı gittikçe sevmeniz çok güzel benim en çok sevdigim özellik eller serbest sistemi herkez çok şaşırıyor :))ufak iki anımı anlatım :) bir avm otoparkına aracımı çekmiştim yanında da f10 vardı çıkışta şans eseri adamla aynı anda çıktık ve araclarımıza yöneldik bu abimim elinde poşet oldugu için poşetleri yere indirip sıkı kot pantolonundan aracının anahtarını çıkartım aracının kapılarını açtı ben ise ellerim serbest halde aracın kapısına yönelim elimi kapıya attım okadar tabi adam bön bön baktı bu nasıl kapıları açtı diye :))

Dün ise bir arkadaşlar buluştuk öle araba muhabbeti açıldı . arkadaşta 2008 1.6 fsI comfort passat var . benm anahtarın üzerindeki lamba işariti görünce dedi yunus sizin aracta kapıları kumandadan açınca farlar yanmıyor mu benm 2008 aracta bile var bu hava atmaya çaşıyor dedim ben kapıları açmakla uraşmıyorum farlarda yansın ortalık bi 10 15 sn sessizlik oldu

Rot olayını servise sordugumda bize öle bilgi gelmedi cevabını aldım .. bende üstelemedim daha da

• quote:

Orijinalden alıntı: apeksss

quote:

hocam konunun ilk mesajını okudum, gerçekten çok faydalı bilgiler vermişsiniz, elinize sağlık

Ltt lerimizi nasıl kullanmalıyız, bize biraz fikir verebilir misiniz, mesela konunuzda hava filtrelerinin 2000-3000 km den sonra iş yapmacağını söylemişsiniz, benim aracım 13500 km de, bakımı 20binde diyor servis, şimdi erkenden hava filtresini değiştireyim mi

Ben hava filtresini 2500-5000-7500-1000,12500-15000 de değiştirdim şimdiye kadar.
    10.000 de yağ değiştirmeye gittiğimde servistekiler 20.000 bakımına gelmeyecek misin diye bön bön baktılar,Parasıyla di mi kardeşim değiştirin deyince değiştiriyorlar tabii.
    Hava filtresini en son 38 Tl.ye taktırdım serviste.
    Benim tarzım bu şekilde kullanmaktan yana.

• quote:

quote:

abi ilk olarak aramıza hoş geldiniz sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız ve geniş bilginizden yararlanmaktan büyük zevk alırım yazınızı hiç sıkılmadan bir solukta olukudum ellerinize saglık üşenmeden yazmıssınız ..

LTT hakkında da bilgilerinizi bekliyorum

birde listemize ekliyecegim fakat nerden katılıyorsunuz ?

teşekkür ederim,benim bilgilerim teknik adam olmaktan kaynaklanmıyor.
    Sadece" kullanıcı tecrübesi" diyelim :)
    elimden geldiğince katkıda bulunmaya çalışacağım.
    Foruma Çorlu Tekirdağ'dan katılıyorum.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.