Şimdi Ara

ses yapmaya basladi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
3.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bilgisayarda örnegin bi oyun açiyorum tir tir diye bi ses gelmeye basladi önceleri o sesi yapm1yordu bir haftadir yapiyor fandan olabilir diye tahmin ettim ve bakim yaptim yagladim fakat aynen deevam ediyor ses bilgisi olan varsa söylesin

pentium 4 - 3 ghz - 512 ram - 80gb hard disk -böyle bi pc

SAYGILAR

• ekran kartının fanını
    işlemcinin fanını
    hatta psunun fanını temizle
    tozlanmıştır
  • quote:

Orjinalden alıntı: efece

ekran kartının fanını
    işlemcinin fanını
    hatta psunun fanını temizle
    tozlanmıştır

inan ben kendim temizledim bir de kendime inanmayip bu sektörde çali_an bi arkadasima bakt1rdim fanlarda bi sorun yok dedi ama ses çok gicik bi sey sanki araba marsi gibi oynatacam allah
  • hdd mi acaba
  • quote:

hdd mi acaba

ondan olabilir diye korkuyom ve bi sey yazmadim ama bilmiyorum emin degilim
  • oyun sırasında ekran kartın ısınmadan dolayı fanı yüksek devirlerde ses yapabilir öncelikle kasayı yan yatır kapağını açık bırak ses yapmaya başlayınca dinle bakalım
  • quote:

oyun sırasında ekran kartın ısınmadan dolayı fanı yüksek devirlerde ses yapabilir öncelikle kasayı yan yatır kapağını açık bırak ses yapmaya başlayınca dinle bakalım

ok hdd ne yapayim ama içinden sanki baska bi sey de var galiba anlayam1yom servisemi göstersem acaba ama onlarda benden az anl1yo kardesim yaww hemen yeni verelim oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fanların üzerinde etiketler yapışılı o etiketleri sök sprey yağlar var.O ortadaki noktalara sık.Ama önce fanları sök sıktıktan sonra biraz elince çevir.Sonra bir bezle kurula.
  • guc kaynagindaki fandan geliyor olabilir.
    veya fanlar donerken bir yere takiliyordur o ses yapiyordu bu sikca olan birsey
  • dostum oyunları hdd den oynuyorsan ve ses kesik kesik geliyorsa sorun hdd dedir.
  • hdd veya cd rom...
  • buyuk ihtimalle hdd... aslinda anlamanin basit bir yolu var... birlestirme yap, eger ayni sesler gelirse bilki hdd...
    kolay gelsin...
  • arkadaşlar o ses bende de var ve sanırım CPU fanından geliyor.. genellikle 3D uygulamalarda çıkıyor ve kesik kesik değil yani süreklilik var...
  • ses gelirken arkadan fanların üstüne tıkla dostum eğer seste bi değişiklik söz konusu ise fanını değiştir.büyük ihtimal fandan kaynaklanır ve öyle compact temzileyici ymiş yağmış fayda etmez.al yenisini kurtul.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GuRKaNKa

buyuk ihtimalle hdd... aslinda anlamanin basit bir yolu var... birlestirme yap, eger ayni sesler gelirse bilki hdd...
    kolay gelsin...

DOSTUM SU AN PC NIN BASINDA DEGILIM AYNEN DEDIKLERINI YAPIP EN KISA SÜREDE BAKACAGIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdinç35

dostum oyunları hdd den oynuyorsan ve ses kesik kesik geliyorsa sorun hdd dedir.

DOSTUM SORUN SADECE OYUN OYNARKEN YOK ZATEN OYUN LARI SINIRLENDIM VE SILDIM OYUN YAZMAM SADECE ÖRNEKTTIR

SAYGILAR
  • hani burda dönen muhabbet 1 sayfa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NonStop® -- 4 Temmuz 2007; 18:22:02 >
  • Bana da açıklamana bakılırsa HDD gibi geliyor sesin kaynağı.
  • Vay be 2.5 sene hiç hortlamamış adeta derin dondurucudan yeni çıktı
  • Kötü oyuna gelmişiz. Hiç dikkat etmemişim yav tarihe.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.