Şimdi Ara

ALIRSIN FORD OLURSUN LORD!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim 2010 focus da boya atması var bunun için servise gittiğimde boya hatası olduğunu kabul ettiler ve boyanması gerektiğini söylediler.tabi ben aracımın garantisi bitmediğinden boyanması arabanın değerini düşüreceğinden boyanmasını istemedim. aracın değişmesini istedim. daha sonra forddan bana aracımın boyanmasını ve değer kaybından dolayı 1000 tl para teklifinde bulundular.yada yeni bir araç almam durumunda 1000 tl indirim yapacaklarını söylediler. güleyimmi ağlayayımmı bilemiyorum.zaten aracım sıfır 25000 km de. ben neden sıfır bir araç alayımki nasıl bir mantık anlamıyorum. benim asıl anlamadığım koskoca ford müşterisini böyle durumlarda nasıl yüzüstü bırakabildiği.alırsın ford olursun lord-muş ne fordu ne lordu . siz olsanız ne yapardınız. resimleri indiremedim. boya dökülmesinin olduğu yerde 10 cm gibi bir açılma var.

• quote:

Orijinalden alıntı: murat_60_60

arkadaşlar benim 2010 focus da boya atması var bunun için servise gittiğimde boya hatası olduğunu kabul ettiler ve boyanması gerektiğini söylediler.tabi ben aracımın garantisi bitmediğinden boyanması arabanın değerini düşüreceğinden boyanmasını istemedim. aracın değişmesini istedim. daha sonra forddan bana aracımın boyanmasını ve değer kaybından dolayı 1000 tl para teklifinde bulundular.yada yeni bir araç almam durumunda 1000 tl indirim yapacaklarını söylediler. güleyimmi ağlayayımmı bilemiyorum.zaten aracım sıfır 25000 km de. ben neden sıfır bir araç alayımki nasıl bir mantık anlamıyorum. benim asıl anlamadığım koskoca ford müşterisini böyle durumlarda nasıl yüzüstü bırakabildiği.alırsın ford olursun lord-muş ne fordu ne lordu . siz olsanız ne yapardınız. resimleri indiremedim. boya dökülmesinin olduğu yerde 10 cm gibi bir açılma var.

malesef güvenilir bildiğimiz markalarda bile böyle hatalar olabiliyor. hata olması normal ama hata oluştuğunda müşteri memnuniyetinin sağlanması gerekir. ford otosan ile bağlantıya geçip sorununuzu anlatmanızı tavsiye ederim.

• boyatıp üstüne 1000 lira alıyorsanız fordun bu teklifini kaçırmayın :D cayabilirler
  • Servisle muhatap olmayı bırak direk ford direk hattını ara müşteri temsilcileri ile görüş tekrar tekrar ara olmadı sorunu otosandan forda taşıyacağını belirt ford ile muhatap ol

Baktın ordanda sonuç çıkmadı tüketici hakem heyetine başvur.Bulunduğun ilin vali yada kaymakamlıklarında masaları vardır araştır..Git durumu anlat olayı yardımcı olsunlar..Benim akrabama boyalı focus sattılar sıfır km alındığı gün ortaya çıktı bu şekilde aracı 5000 km'de değiştirdi sıfırı ile

Hiç birinden sonuç alamazsan yeni bir araç için iyi bir indirim talebinde bulun zaten ford aldığın için daha önce bir inidirim olur,ekstra bir indirim iste aracı ver gitsin onlara

• Hocam ne oldu bu mevzu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1987 MERCEDES 200 D ALDIM! ! !
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.