Şimdi Ara

Creative t3 mü? Logitech z623 mü?(T3 Alındı Memnun Kalındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
7.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki sistemide dinlemiş arkadaşlardan yorum bekliyorum bass önemli bir okadarda mid tizde sizce hangisini almalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 20 Nisan 2011; 21:38:55 >

• Senle diğer sohbetlerimizdede ısrarla dile getirmiştim bunların yerine solo 6 + aktif woofer kombinasyonu her şekilde tatminkar ve bahsrttiğin sistemlerden 3-5 gömlek üstün olacaktır

t3 mid tiz olarak yeterli bass karakteristiği ve gücü olarak yetersizz

z623 dinlemedim fakat bass olarak bildiğimiz logitech bass konusunda sıkıntı yaratmayacaktır ama mid ve tiz konusunda logitechin bu sistemde bu sorunu iğileştirme adına radikal değişiklik yaptığını göremedim maalesef

Seni yakından tanıdığım ve beklentilerini bildiğim için yorumlarım bu yönde oldu umarım pişman etmez kararın
  • T3 ün bassı çok güçlüdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tibitermo

T3 ün bassı çok güçlüdür.

Z623 Güçsüz müdür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuvars10

quote:

Z623 Güçsüz müdür?

ramazan davulu güçsüz müdür?
  • t3 siparişi verdim artık vatan ne zaman gönderirse test edicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLind35

t3 siparişi verdim artık vatan ne zaman gönderirse test edicem

Hayırlı uğurlu olsun ebnce güzel tercih müzik için ideal pişman olmazsın gelincede test eder yazarsın inş .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Creative T3 vs Logitech z623
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kuvars10

quote:

Z623 Güçsüz müdür?

ramazan davulu güçsüz müdür?

Ramazan davulu dediğin T3 ise muhakkak güçlüdür.
  • T3 iyi seçim olmuş 6 7 aydır kullanıyorum.Basslarıda yeterlidir bana bazen basslar fazla bile geliyor çoğu müzikte kıstığım olmuştur..
  • Hayırlı olsun ben de almayı düşünüyodum hangisi diye kararsızdım.
    siz int. özel fiyatla aldınız sanırım %25 ile 320 tl.
    ben de sipariş vercektim world kart bulana kadar indirim bitmiş...
    acelem yok bi daha ki % 25 te kısmetse ben de T3 istiyorum.
    kutunun içinden 2 kanallı RCA kablosu çıkıyor mu TV bağlantısı için
    ve eğer bir lcd'ye bağlantı yapma zamanınız varsa ondaki
    performansını merak ediyorum...
  • Evet ben worldkart %25 kampanyasından aldım 319tl :) bu ürünü dinleme fırsatı buldum mid tiz bass çok hoşuma gitmişti telefona bağlamama rağmen, ama ses seviyesini ölçemedim telefon çıkışı ve ortam yüzünden, sesi fazla açmadım gücü konusunda tereddütte kaldım.Logiteche gelirsek dinleme fırsatı bulamadım wooferının performansından memnun kalacağımı bilsemde uydularda mid tiz eksiklikleri olursa tahammül edemiyeceğimi düşünerek bu sistemi tercih ettim.Şuan aklımdaki tek soru işareti acaba çıkış gücü beni tatmin edicekmi elime ulaşınca detaylı bir inceleme yapmayı düşünüyorum.Ayrıca bose companion 3 de kullandım baya o sistemle bass karakteri çok benziyordu t3 ün.
  • quote:

Evet ben worldkart %25 kampanyasından aldım 319tl :) bu ürünü dinleme fırsatı buldum mid tiz bass çok hoşuma gitmişti telefona bağlamama rağmen, ama ses seviyesini ölçemedim telefon çıkışı ve ortam yüzünden, sesi fazla açmadım gücü konusunda tereddütte kaldım.Logiteche gelirsek dinleme fırsatı bulamadım wooferının performansından memnun kalacağımı bilsemde uydularda mid tiz eksiklikleri olursa tahammül edemiyeceğimi düşünerek bu sistemi tercih ettim.Şuan aklımdaki tek soru işareti acaba çıkış gücü beni tatmin edicekmi elime ulaşınca detaylı bir inceleme yapmayı düşünüyorum.Ayrıca bose companion 3 de kullandım baya o sistemle bass karakteri çok benziyordu t3 ün.

hocam ses gücü nasıl merak ediyorum sizi tatmin ediyor mu bass ve tiz açısından???

• Daha elime ulaşmadı bugun gelıcek kurye dagıtıma cıktı dıyor gelınce bılgılendırırım
  • Evet arkadaşlar sistem bügün 3 gibi elime ulaştı vatan world kart kampanyasından almıştım amcamın kartıyla kargo görevlisi illaha amcamın kimliğini istedi bir 10 dakika tartışmanın ardından aynı soyad iste sen daha neyin derdindesin deyince verdi gitti.Gelelim sisteme aldığımdan beri dinlemekteyim flac dan mp3 e rapden rock a bütün türleri dinledim, mid tiz beni resmen büyüledi çok berrak bir ses var sesi istediğinz kadar açın uydularda asla bozulma çatlama olmuyor, woofer ise başta hoşuma gitmedi masanın altına koymuştum uğultu geliyordu sonra odanın köşe tarafına aldım hiç bu kadarını beklemiyordum muazzam bir bass var odanın tam çaprazı duvar dibine gittiğimde duyduğum bassın hazı tarif edilemez :) creative den hiç böyle bir sub performansı beklemezdim bass seviyesini ortanın biraz altına ayarladım.Ses şiddeti çok yüksek.Elinde bu sistem olan arkadaşlar (Kinkfolk Kia Shine - So Kirspy) şarkısını bi çalmasını tavsiye ederim :) Bu sistemi tercih etmeme yardımcı olan arkadaşlarada teşekkür ederim.Özellikle tibitermo ya.Bir arkadaşda basslar kısıldığında dahi çok geliyormuş demiş hayır bass ayarını kısarsan nerdeyse hiç duyulmuycak seviyeye kadar iniyor.Sistem daha yeni ilerliyen zamanlarda detaylı bir inceleme yapmayı düşünüyorum.Bu zamana kadar kullanıp sattığım sistemler arasında bir kıyasalama yapayım Bose Companion3(T3 güç bakımından 2 ye çok rahat katlar.)>Harman Kardon SoundSticksII>Creative T3>Creative G500>Logitech z2300(Megaworks uydulu)>Logitech z5500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 20 Kasım 2013; 11:58:09 >

• quote:

Bir arkadaşda basslar kısıldığında dahi çok geliyormuş demiş hayır bass ayarını kısarsan nerdeyse hiç duyulmuycak seviyeye kadar iniyor.

Evet evet bunu diyen bendim. Bu çok merak ettiğim konuydu. Dostum öncelikle ürünün hayırlı olsun.İyi günlerde kullanman dileklerimle.En kısa zamanda detaylı incelemeni bekliyoruz.zira ben de bundan almayı düşünüyorumda.Teşekkürler.
  • Hayırlı olsun.

Ben bunu lcd tv ile kullanacaktım ama herhalde ses kartı olmadığı için kaliteli bir ses elde edebilmem mümkün değil. detay açısından nasıl olur lcd ile uyumu acaba? logitech malum detay özürlüsü dolayısı ile hala kararsızım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cromartie

Hayırlı olsun.

Ben bunu lcd tv ile kullanacaktım ama herhalde ses kartı olmadığı için kaliteli bir ses elde edebilmem mümkün değil. detay açısından nasıl olur lcd ile uyumu acaba? logitech malum detay özürlüsü dolayısı ile hala kararsızım.

Bence kesinlikle memnun kalırsın telefonla dinlediğimde bile çok detay bir ses alıyorum.Daha önceden dinlediğim sistemleride yazdım en çok memnun eden bu oldu.
  • Kullandığınız sistemlere baktımda bana göre kayda değer g500 olmuş ki o da megaoworks kadar kaide değer değil. Bose ise hiç beğenmediğim ses karekteristiğine sahip, pahalı ama boş bir sistem ama bu creative çok iyi duruyor gerçekten. Bu fiyata da iyi bakalım. benim elimdeki Technics receiver+ Wharfedale'e nasıl bir referans olur bilemiyorum.
  • Hayırlı olsun.
  • Dinleme imkanın varsa dinle diycem ama mağzada dinlediğim sesle evdeki çok farklı gerçekten bilmiyorum,parasını fazlasıyla hak eden bir sistem.Ben pişman olcağınızı sanmıyorum uyduların yapısı çok farklı ortadaki yuvarlak yerler aliminyum tweeter vari birşey bunun için tizler çok iyi çıkıyor diyorurum,resim ekledim o dediğim yere kırmızı x koydum.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.