Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY GIO [ANA KONU] ★★ (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19.245
Cevap
61
Favori
1.133.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ibhalyet

quote:

Orijinalden alıntı: ibhalyet

mrb arkadaşlar bende gio aldım da benim arkadaşdan 3G bağlantısı ile wifi tarattıroyorum onun bağlantısı bulmuyo ama normal telefonlarda wifi ile bağlanılıyo onun ayarını nasıl yapabilirim bilen arkadaş varsa yardımcı olabilirmi çok teşekkürler

YOKMU YARDIM EDEN BİRİS LÜTFEN...?

Öncelikle küçük harfler ile yazalım. Büyük harf ile yazmak hakarettir internette.

Çocuk gibi sürekli tekrarlamak çözümü daha hızlı getirmez aksine insanlarda antipatiye neden olur ve biliyor ise de cevaplamaz. Anlaşıldığı kadarı ile durum da öyle hayati bir durum değil. Mesela telefonum kapandı açılmıyor gibi bir sorun değil.

Forumda gereksiz mesaj atılmaz. Yani bilmeyen herkes alıntı yapıp bilmiyorum demez. Bilen biri konuyu açar ise görür cevaplar. Sorunuza bir sayfada cevap gelmez ise ancak bir sonraki sayfada tekrarlarsınız.

Ve son olarak.

Mesajınızdan pek bir şey anlamadım. Yaşadığınız sorunu tane tane anlatırsanız daha fazla yardımcı olabilir insanlar.

Saygılarımla.

DigitalWorld

quote:

Orijinalden alıntı: ulker98

Bu Kies programıyla içersine müzik ve resim aktarırken hata oluyor yada Kies programı donuyor başka şekilde atamaz mıyım ? Bu arada telefonu taktığım zamanda hafıza kartına giremiyorum.

Kies le atmaana gerek yok. Telefonu USB ile bağla bilgisayarına. ( Kies e gerek yok ve açman da gerekmez ama kies yüklü olmalı PC de çünki kies yüklerken kablo sürüüsü de yükleniyor.. ) Teelfonun ekranında parmağını en üstten alta doğru kayır. Menude "USB bağlandı" ya tıkla. Gelen ekranda da " USB Belleği Bağla" ya tıkla.

Telefonunu USB bellek olarak görecektir bilgisayar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 26 Nisan 2011; 8:13:38 >

• Kayitllarda mesajlar da görünüyor. Orda sadece aramalarin yazmasini nasil sağlıyoruz? Ayarlarda baktım göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orijinalden alıntı: Haddat
    Bendede şarz bitti, tel kapandı.. yarım saat oldu şarza takalı hala açılmadı .. kaç saatte açılır acaba.. bilgisi olan var mı?

Pili cikart ve tekrar tak. Statik yukleme oluyor. Bu yeni tip cihazlarda pili telefon kapanana kadar bitirmeyin. Sadece ayda bir pil performansini korumak icin kontrollu olarak kapanana kadar acik birakin

Eyvallah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: matis01
    1 numara mavi dolar işareti parayı ödediğini gösterir. yani ödeme gerçekleşirse dolar mavi renk olur.
    2 numara satıcının ürünü postaya verdiğini gösterir. rengi aşağıdaki gibi sarı ise ürün postaya verilmiş demektir.
    3 numara alıcının satıcıya Feedback verdiğini gösterir. alıcı satıcıya feedback verirse rengi mavi olur.
    4 numara satıcının alıcıya Feedback verdiğini gösterir. satııcı alıcıya feedback verirse rengi mavi olur.
    Sizin gönderdiğiniz resime göre ödeme yapılmamış görünüyor.

çok teşekkür ederim, önce sanal kartla ödemeye çalıştığımdan , paypala üye olduktan sonra ödeme girişimi yapmadım, 2 kere ödemiş olmayım diye (olmaz ama ...), mesajından sonra paypaldan normal masterkart ile ödemiş oldum ve dediğiniz gibi $ işareti mavi oldu.
    ebay dan ilk alışverişim(gg deki 500 küsürü saymazsak). şimdi satıcıya mesaj falan atmak gerekir mi? herhangi bir durum için.
    tnrskr ve matis01 çok teşekkürler, artık ne olduğunu yeni öğrensemde ekran kılıfım var. daha önce böyle bir aksesuar kullanmamıştım burada yazanlardan bende iphone için mat ekran koruyuculardan aldım geçen ve sadece samsung yazısının altıyla orta tuşun üstünün arasını kapatacak şekilde kesip yapıştırdım, çok gerekli bir aksesuar olduğunu gördüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur87

Kayitllarda mesajlar da görünüyor. Orda sadece aramalarin yazmasini nasil sağlıyoruz? Ayarlarda baktım göremedim.

çözümü 21. sayfada yazıyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trablon

igo navigasyon programını kullanırken gps yi açinca telden kontur gidiyormu ?

GPS açıkken kontör gitmez.
  • Arkadaşlar şöyle kullanıcılardan inceleme yapacak olan yok mu ? video olarak mesaj yazma olsun oyun oynama olsun?
  • sn ne istiyorsunki
  • Bu arada dosya yada resim, video vs. kilitlemek isteyenler için güzel bir program var markette. Adı Lock Files. Oldukça kullanışlı. Mantığı basit uzantı değiştirmek sanırım. Kolay ve hızlı. Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezilen

quote:

Orijinalden alıntı: matis01
    1 numara mavi dolar işareti parayı ödediğini gösterir. yani ödeme gerçekleşirse dolar mavi renk olur.
    2 numara satıcının ürünü postaya verdiğini gösterir. rengi aşağıdaki gibi sarı ise ürün postaya verilmiş demektir.
    3 numara alıcının satıcıya Feedback verdiğini gösterir. alıcı satıcıya feedback verirse rengi mavi olur.
    4 numara satıcının alıcıya Feedback verdiğini gösterir. satııcı alıcıya feedback verirse rengi mavi olur.
    Sizin gönderdiğiniz resime göre ödeme yapılmamış görünüyor.

çok teşekkür ederim, önce sanal kartla ödemeye çalıştığımdan , paypala üye olduktan sonra ödeme girişimi yapmadım, 2 kere ödemiş olmayım diye (olmaz ama ...), mesajından sonra paypaldan normal masterkart ile ödemiş oldum ve dediğiniz gibi $ işareti mavi oldu.
    ebay dan ilk alışverişim(gg deki 500 küsürü saymazsak). şimdi satıcıya mesaj falan atmak gerekir mi? herhangi bir durum için.
    tnrskr ve matis01 çok teşekkürler, artık ne olduğunu yeni öğrensemde ekran kılıfım var. daha önce böyle bir aksesuar kullanmamıştım burada yazanlardan bende iphone için mat ekran koruyuculardan aldım geçen ve sadece samsung yazısının altıyla orta tuşun üstünün arasını kapatacak şekilde kesip yapıştırdım, çok gerekli bir aksesuar olduğunu gördüm.

satıcıya mesaj yazmaya gerek yok. o zaten gönderir.
    resimde 2 ile işaretlediğim yere bak orası sarı renk olduysa postaya vaerildi demektir.
    birde ürün gelmeden pozitif feedback verme.

• Google "Sesli Arama" yı Türkçe ye çevirebilen var mı?

Türkçe destekli ama ingilizce olarak açılıyor Google sesli arama??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulker98

Arkadaşlar telefona antivirüs porgramı yüklemek gerekiyor mu ? Sticker ( Ekran koruyucusu) almak istiyorum arkadaşlar satanlar mesaj atsın yada cevap atsın =)

antivirüs için şunu söyleyebilirim, yalnız legal market den program yüklüyorsan hiç gerek yok, geçen hafta marketten bir program indir demiştim, indirmedi diye işaretlendi ve mail geldi market güvenliğinden, bu program malware içeriyor diye yüklemeniz iptal edildi falan yazıyordu. Ama internetten farklı kaynaklardan apk indiriyorsan bence olmazsa olmaz bir antivirüs programı, ben avg yi yükledim, henüz diğerlerini denemedim. Bir de program kurarken büyük ve güvenilir firmalar tarafından yapılmamış uygulamalarda "kişisel bilgiler" erişimi yapanları kurmamaya çalışıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozdemiralp

Google "Sesli Arama" yı Türkçe ye çevirebilen var mı?

Türkçe destekli ama ingilizce olarak açılıyor Google sesli arama??

Bende ise durum şöyle Türkçe sesli arama yapmıyor. İngilizce sonuçlar çıkıyor.
    Ayrıca en başta gelen araç çubuğunu da kaldırmıştım ben. Acaba nasıl düzeltilir?
  • Arkadaşlar telefonda renk ayarlarını nereden yapıyoruz? Örneğin müzik çalarda lacivert bir renkte yazıyor şarkı isimlerini ben diyelim yeşil, kırmızı falan yapmak istiyorum bu mümkün müdür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyAnaconda

quote:

Merhaba,

Kılıf olarak gittigidiyordan S5660 GIO için 20 TL'ye satılan kılıfı almıştım. Malesef o kılıf biraz bol geldi. Geçen hafta eşim resimdeki kılıfı farklı bir modeldeki kendi telefonu için 10 TL'ye almış. Denedim benim telefonuma tam oldu. Hemen el koydum, şimdi ben kullanıyorum. Internetden aldığım kılıfda aynı bu şekilde kutulu olarak gelmişti. Yalnızca üzerinde model yazan kağıt bulunmuyordu. Galiba farklı bir model için yapılmış kılıfı GIO kılıfı olarak gönderiyorlar.

http://urun.gittigidiyor.com/Samsung-S5660-Gio-Deri-Cekmeli-Zarf-Kilif_W0QQidZZ38077196 bu üründen bende almayı düşünüyodum sonra vazgeçtim galaxy gio yazıyor ama farklı ürünmü geldi size ?

Farklı bir ürün gelmedi, aynı şekilde ve gösterilen ürün, ancak ürünün üzerinde benim gönderdiğimdeki gibi ürün modelini gösteren bir ibare bulunmuyor. Sanırım ölçülerine bakarak başka bir telefon için olan kılıfı GIO kılıfı şeklinde satıyorlar ve malesef o ürün telefona bol geliyor. Gönderdiğim resimdeki ürün tam olarak benim telefonuma oldu. Naçizane tavsiyem resimdeki ürünü bulup almanızdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

quote:

quote:

quote:

açık havada terasa (yüksek bayağı) çıktım.Navigasyonu açtım 4dk felan bekledim olmadı.İgo indirmek istedim bir arkadaş link vermiş link kırık applanete girdim ordan indirdim paket ayrışma hatası verdi sonra applanetten nfs indirdim oda açılmadı titreşiyo telefon ve masaüstüne atıyor. sinirlendim :S yardım edermisiniz...

Oyun program için bunları indirin

http:// hotfile.com /dl/115260543/f56f7c2/Android_tools.rar.html (aradaki boşlukları silin indirin)

açtım içinden 5-6 oyun yükledim çalıştı. nfs yine applanetten indirdiğim gibi oldu güncelleme felan yaptı oyunu indirdi 96 mb .sonra ea yazıyor ve telefon titreyip masaüstüne atıyo...

Telefonunda task killer ve tarzı program varsa kaldır hepsini, zaten görev yönetici var yüklemeyin boşuna, benim tele yükledim telefon kafayı yedi, mecburen fabrika ayarlarına yükledim, şu anda 20 e yakın oyun yüklü hepsini açıyor, program sadece bunlar yüklü

FPse -- ps1 emulatör
    Rock player -- divx programı
    SPB - tv programı
    Applanet tr - marketin beleş versiyonu
    psxdroid v2 -- ps1 emulatör 2
    Barkod tarayıcı
    Root explorer -- telefonun ve hafıza kartı içini gösteren program
    multi touch paint - bence en iyi resim yapma programı, iki parmak tanıyor
    flash player 10.01

Arkadaşlar uyarı hafıza kartını çıkarmadan önce, ayarlardan kartı devre dışı bırakmadan çıkarmayın, yoksa oyunlar ve programlar hata verebilir, telefon kilitlenme olayıda oluyor, benden uyarması

Hocam Flash Player 10.01'i nereden yüklediniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Farrfann

quote:

quote:

quote:

quote:

açık havada terasa (yüksek bayağı) çıktım.Navigasyonu açtım 4dk felan bekledim olmadı.İgo indirmek istedim bir arkadaş link vermiş link kırık applanete girdim ordan indirdim paket ayrışma hatası verdi sonra applanetten nfs indirdim oda açılmadı titreşiyo telefon ve masaüstüne atıyor. sinirlendim :S yardım edermisiniz...

Oyun program için bunları indirin

http:// hotfile.com /dl/115260543/f56f7c2/Android_tools.rar.html (aradaki boşlukları silin indirin)

açtım içinden 5-6 oyun yükledim çalıştı. nfs yine applanetten indirdiğim gibi oldu güncelleme felan yaptı oyunu indirdi 96 mb .sonra ea yazıyor ve telefon titreyip masaüstüne atıyo...

Telefonunda task killer ve tarzı program varsa kaldır hepsini, zaten görev yönetici var yüklemeyin boşuna, benim tele yükledim telefon kafayı yedi, mecburen fabrika ayarlarına yükledim, şu anda 20 e yakın oyun yüklü hepsini açıyor, program sadece bunlar yüklü

FPse -- ps1 emulatör
    Rock player -- divx programı
    SPB - tv programı
    Applanet tr - marketin beleş versiyonu
    psxdroid v2 -- ps1 emulatör 2
    Barkod tarayıcı
    Root explorer -- telefonun ve hafıza kartı içini gösteren program
    multi touch paint - bence en iyi resim yapma programı, iki parmak tanıyor
    flash player 10.01

Arkadaşlar uyarı hafıza kartını çıkarmadan önce, ayarlardan kartı devre dışı bırakmadan çıkarmayın, yoksa oyunlar ve programlar hata verebilir, telefon kilitlenme olayıda oluyor, benden uyarması

Hocam Flash Player 10.01'i nereden yüklediniz?

http://www.androidapk.net/?p=53 indir

• quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orijinalden alıntı: bahadiry_61

quote:

Orijinalden alıntı: bahadiry_61

quote:

shadownextgen

mrb arkadaşlar benim bir sorunum var telefonumda karşıdan gelen aramalarda ses kulağıma çok boğuk geliyor daha evelden nokia 5200 kullanıyordum böyle bir problemle ilk defa karşılaşıyorum misal dışarda karşı tarafın dediklerini anlamakta zorlanıyorum sormak istediğim diğer kullanan arkadaşlrdada böyle bir problem var mı yada bu telefonun standart kendi ahize sesimi bu arada kullandığım operatör avea fakat dediğim gibi daha evel kullandığım telde böyle bir sorunla karşılamadım yada telin ayarlarından sesin kalitesini ve netliğini arttırabileciğimiz bir yöntem varmı birde kiesden son sürümü bugün yükledim fakat değişen bir şey olmadı

arkadaslar aynı sorun bende de vardı. ben de avea kullanıyorum ve bu problem beni ciddi manada üzdü.

telefonda üst bildirim çubuğunda 3g veya edge yazmıyor hicbir zaman. acaba bununla alakalı olabilir mi yani avea 3g şebekesini kullanmıyor olabilir mi? arkadaşımın samsung wave i var ve onda yazıyor. eğer 3g aktif değilse, nasıl aktif edebilirim. bi ayar yapmam gerekiyor mu? ayarlarda mobil ağlar menüsündeki sadece 2g ağlarını kullan tıkı kaldırılmış durumda telefonun otomatik olarak 3g ye bağlanması gerekmez mi?

özellikle avea hat kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. sizde de böyle bir problem var mı

please yardım!! sorun giderek büyüyor. telefonu ciddi manada geri vermeyi düşünüyorum

Kardeş.

Şu yolu izle.

Menu > Ayarlar > Kablosuz ve Ağlar > Mobil Ağlar

"Paket veri kullan" işaretli olmalı. Buna tik koyman gerekiyor. Eğer işaretli olduğu halde nete girmiyor ise. Bu tiki kaldır ve .....

"Ağ Operatörleri" buna tıkla. Baya bekletebilir. Çevredeki baz istasyonlarından hizmet veren firmaları gösterir.

Önce otomatik olarak seç i tıkla ve ardından "Paket veri kullan" a tekrar tik koy.

Eğer bu çözüm olmaz ise "Paket ver kullan" daki tiki tekrar kaldır ve "Ağ operatörleri" ne tıkla

Hattın Avea ise "TR AVEA" yı

Vodafone ise "VODAFONE TR" yi

Turkcell ise "TR Turkcell" i seç.

Ve tekrar önceki menude yer alan "Paket veri kullan" a tıkla. Eğer o da çözüm olmaz ise sana APN ayarları yaptıracağım.

Öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ederim. dediklerini yaptım ve ekranın üstünde gri tonda 3g yazısı çıktı. arada bir H olarak değişiyor yazı. ilk bağlantımda da direk 0.20 tl düştü bakiyemden. uygulamaları güncelledi sanırsam. fakat paket veri kullan tıkını kaldırınca gidiyor 3g.

benim isediğim telefonun sürekli 3g ye bağlı olması. yani internet için değil konuşma kalitemin çok düşük olduğunu söylemiştim daha önce. belki buna çözüm olur diye 3g ile görüşme yapmak istiyordum. kısacası telefonun paket veri kullanımı tıkı kapalı iken 3g ye bağlanması mümkün değil mi acaba? şu an için internet paketim yok ve sürekli bakiyemin düşmesini istemiyorum. tekrar teşekkürler cevap için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serpico,,, -- 26 Nisan 2011; 10:50:13 >

• Merhabalar..ben laptopu wifi router olarak kullanıp internete girmek istiyorum ama bağlantıyı görmüyor bir türlü nedendir acaba ?? Samsung monte ile çok rahat bağlanıyorum aynı yöntemle ama gio görmüyor ??

Birde telefonun ağ bağlantılarını yapılandırmamda yardımcı olabilir misiniz hangi işlemleri yapmam gerekiyor ?
  • Merhaba arkadaşlar,

Ben hala jelatinini çıkarmadım ekranda duruyor. 11 gün önce ebuy'dan fazla fazla jelatin siparişi verdim. Eğer isteyen arkadaşlar olursa gönderebilirim.
    Geçici kullanım için bir yerden kılıf almıştım ama onu çok beğenmedim.
    Sahibinden'den bir kılıf aldım. Hem deri, hem güzel tam telefona göre.
    İhtiyacı olan arkadaşlar için ise link ; Samsung S5660 Galaxy Gio Kılıf

Uygulama olarak çok bir şey yüklemedim. Pek oyun oynayan birisi değilim ama ufak tefek oyunlar da mevcut

- Gauge Battery (Batarya Şarj Durumunu Gösteriyor)

- aGibbits (Asılan adamı kurtarma oyunu)

- Angry Birds Rio (Meşhur Kuş Oyunu)

- Norton Utilities (Antivirüs Proğramı)

- Opera Mini (Tarayıcı)

- Solo Lite (Gitar Çalma)

- Unblock Me Free (Sakin bir oyun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eriond -- 26 Nisan 2011; 12:49:20 >

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.