Şimdi Ara

Rolanti düşmesi sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2001 model ford focus otomatik vites ve LPG li bir aracım var. Frenleyip durmaya yakın ve rolanti halde dönüşlerde rolanti 490'a kadar düşüyor ve sonra kendini tekrar toparlıyor.
    İki kerede şehir içinde böyle rolanti halde seyrederken stop etti.

Aracın bobini, buji kabloları, bujiler değişti. Carbon clean ve LPG ayarı yapıldı. Rolanti valfi ve gaz kelebeği temizlendi.
    Karter havalandırma hortumu değişti. Halen sorunum devam ediyor.

Sizlerin yorumu nedir?

• bende de 135.000 km de 2004 focus collection var, benimde aynı sorunum var. bi ustaya gösterdim, LPG de sürekli çalıştığından dolayı motor sibopları kurum bağlamış dedi (sıralı sistem de sabahları benzinde çalışarak başladığı halde).. çekişten düşme ve motor teklemesi onun yüzünden dedi. motor silindir kapağı açılıp siboplara bakılacak, yenisi takılacak 700-1000 tl bulur. düşünüyorum ne yapsam diye,,
  • benim araç soğuk havada ilk çalıştırmada motordan rahatsız edici çıt çıt diye ses geliyor motor ısınınca kesiliyor. ustaya gösterdim motordaki yağ kartere indiği için siboblardan ses gelir dedi. motoru acmamıza gerek yok dedi. bu sıkıntılı ses ilerde daha büyük problem verir mi?
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.