Şimdi Ara

Bu imzanın kural dışı olması imkansız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda bu tür binlerce imza türü var, ufak resim ve altına yazı.

Bu imza gerçekten kural dışı mı sayılıyor , yoksa bi yöneticinin tersine mi geldim ?

Bu 1 uyarı puanımın kalkmasını istiyorum , tabii bu imza kural dışı değilse.

İmza ve kodu ;

Gökmen Özdenak Fan Club

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_46450952/tm.htm][center][image]https://store.donanimhaber.com/23/06/f6/2306f6c11808b2ad35e788c82a501f8e.jpg[/image] 
    [size=1][b][u][color=#990000]Gökmen Özdenak Fan Club[/color][/u][/b][/size][/center][/link]

• İmza kurallarını okumayı denediniz mi?
    LG 32MB25HM 82 Full HD Monitor
    Logitech Driving Force G29
    Asus N552VW-FW149T

• Önceden çok kez okudum , ama hata yapıldığını sandığım için uyarıdan sonra tekrar okumadım.

Demek ki kural dışıymış , ışık hızında cevap için teşekkürler.
  • Demekki neymiş; atar yapmadan önce oturup araştırmak lazımmış, yöneticiye ithamda bulunmadan önce kendimize bakmak lazımmış, işlem yapıldı ise "bu hatalı kardeşim" demeden önce kurallara uymak lazımmış.
    Asus N552VW-FW149T

• benim şu andaki imzam silindi. imza kurallarına uygun zaten imzamda resim yok niye silindi çok merak ediyorum
    Sony NWZ-ZX1/Sony MDR-1A/BT/ AKG K518DJ
    PlayStation4/PlayStation3/PS Vita
    Asus N552VW-FW149T

• quote:

Orijinalden alıntı: rds
    Size imzanızı düzeltmenizi daha doğrusu üyeleri doğru şekilde bilgilendirmenizi söylemiştim. Yalan yanlış şekilde yönlendirme yapmanıza müsade edecek değilim.

bana mi?bana oyle bir sey solemediniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fazla okuma alışkanlığınızın olmadığını biliyorum.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=46984779

quote:

Bu arada imzanızda eksiklik var. Lütfen alıntı yaptığınız mesajıda yazın ki üyelerimiz doğru şekilde bilgilensinler.
    Asus N552VW-FW149T

• quote:

Fazla okuma alışkanlığınızın olmadığını biliyorum.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=46984779

quote:

Bu arada imzanızda eksiklik var. Lütfen alıntı yaptığınız mesajıda yazın ki üyelerimiz doğru şekilde bilgilensinler.

ne zamandan beri uyarı onaylama 1,5gün sürüyor? ayrıca ben mail attıktan sonra 1 gün sonra bana cevap geldi ve tam o sırada uyarı sebebim değiştirildi yane yine benim sölemem ile değiştirildi

ayrıca şeyi merak ettim kontrol olarak hesabım niye 3 güne indirildi?ayrıca hala bu soruma cevap arıyorum benim ban yememle uyarı puanı aşımı ne alaka?

• Sizin söylemenizle herhangi bir şey değiştirilmedi. Sürekli birşeyleri merak ediyorsunuz ama bu meraklarınızın sonucunda öğreneceğiniz şeyler size fayda etmeyecek, durumu değiştirmeyecek. Yinede merakınızı gidereyim.

Uyarıların onaylanması adminlerin takdirindedir. 1 saat, 5 saat, 10 saat, 1.5 gün, 5 gün gibi bir süre yoktur. Eğer uyarınız 1.5 gün sonra onaylanmışsa buradan bir hak talep edemezsiniz. Müsaitimdir verilen uyarıyı kontrol ettikten sonra hemen onaylarım, o an başka işler vardır uyarıları bekletirim. Bu süre de bazen 2 gün olur.

Hesabınız küfür sebebi ile kapatıldığında bunun nedeni size gözükür. Ancak daha sonradan yaptığım işlem sebebi ile bu neden size gösterilmeyip ceza puanı üst limiti veya başka neden gösterilmiş olabilir. Bunun sebebi sistemdir. Uyarı puanı üst limiti uyarı puanlarının 5 puana ulaşması demektir. Küfüre verdiğimiz en az ceza 4 gündür, bununda karşılığı 5 uyarı puanıdır.

Sizin aldığınız ceza 4 gündür. Benim işlemimde hesabınızın açılmasına 3 gün kaldığı için size de 3 gün olarak gözüktü. Bunda da anormal bir durum yok. Neticede cezanız 4 gündü ve hesabınız 4 gün kapalı kaldı.
    Asus N552VW-FW149T

• quote:

Sizin söylemenizle herhangi bir şey değiştirilmedi. Sürekli birşeyleri merak ediyorsunuz ama bu meraklarınızın sonucunda öğreneceğiniz şeyler size fayda etmeyecek, durumu değiştirmeyecek. Yinede merakınızı gidereyim.

Uyarıların onaylanması adminlerin takdirindedir. 1 saat, 5 saat, 10 saat, 1.5 gün, 5 gün gibi bir süre yoktur. Eğer uyarınız 1.5 gün sonra onaylanmışsa buradan bir hak talep edemezsiniz. Müsaitimdir verilen uyarıyı kontrol ettikten sonra hemen onaylarım, o an başka işler vardır uyarıları bekletirim. Bu süre de bazen 2 gün olur.

Hesabınız küfür sebebi ile kapatıldığında bunun nedeni size gözükür. Ancak daha sonradan yaptığım işlem sebebi ile bu neden size gösterilmeyip ceza puanı üst limiti veya başka neden gösterilmiş olabilir. Bunun sebebi sistemdir. Uyarı puanı üst limiti uyarı puanlarının 5 puana ulaşması demektir. Küfüre verdiğimizen az ceza 4 gündür, bununda karşılığı 5 uyarı puanıdır.

Sizin aldığınız ceza 4 gündür. Benim işlemimde hesabınızın açılmasına 3 gün kaldığı için size de 3 gün olarak gözüktü. Bunda da anormal bir durum yok. Neticede cezanız 4 gündü ve hesabınız 4 gün kapalı kaldı.

küfürü ben mi ettim? gereksizler bölümünde adam 3 kez üst üste hakaret ve küfür etti ve 4 gün yedi ? o adam 4 gün ban alıyo ve o mesaja sadece ve sadece cevap verdiğim için 4 ay bölüm uzaklaştırması alıyorum . acaba mesajımın neresi kural dışı yada rahatsız ediciydi?

• Defalarca kez anlattım neden ceza aldığınızı. Burada bölümü amacı dışında kullanmanıza artık izin veremeyeceğim.
    Asus N552VW-FW149T

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.