Şimdi Ara

★★Vapor Pro-Vapor COMP-Cleave-Inox En Seçkin İphone 4 Kılıfları Efsane İlan!! SGP GARIZ HEDİYELİ!!★★

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
638
Cevap
7
Favori
60.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Gaziantep
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    EVET ARKADAŞLAR SATIŞA BAŞLAMANIN 1.YILI ŞEREFİNE SÜPER BİR KAMPANYA YAPMIŞTIM VE DEVAM ETMEYE KARAR VERDİM ŞU ANDA HERHANGİ BİR ÜRÜN ALANA (ALİMİNYUM BUMPERLAR) SGP GARIZ HEDİYE EDECEĞİM

★★Vapor Pro-Vapor COMP-Cleave-Inox En Seçkin İphone 4 Kılıfları Efsane İlan!! SGP GARIZ HEDİYELİ!!★★  ★★Vapor Pro-Vapor COMP-Cleave-Inox En Seçkin İphone 4 Kılıfları Efsane İlan!! SGP GARIZ HEDİYELİ!!★★

TANITIM SİTESİ İÇİN TIKLAYIN

★★Vapor Pro-Vapor COMP-Cleave-Inox En Seçkin İphone 4 Kılıfları Efsane İlan!! SGP GARIZ HEDİYELİ!!★★ ★★Vapor Pro-Vapor COMP-Cleave-Inox En Seçkin İphone 4 Kılıfları Efsane İlan!! SGP GARIZ HEDİYELİ!!★★

★★Vapor Pro-Vapor COMP-Cleave-Inox En Seçkin İphone 4 Kılıfları Efsane İlan!! SGP GARIZ HEDİYELİ!!★★ ★★Vapor Pro-Vapor COMP-Cleave-Inox En Seçkin İphone 4 Kılıfları Efsane İlan!! SGP GARIZ HEDİYELİ!!★★ ★★Vapor Pro-Vapor COMP-Cleave-Inox En Seçkin İphone 4 Kılıfları Efsane İlan!! SGP GARIZ HEDİYELİ!!★★ ★★Vapor Pro-Vapor COMP-Cleave-Inox En Seçkin İphone 4 Kılıfları Efsane İlan!! SGP GARIZ HEDİYELİ!!★★

★★Vapor Pro-Vapor COMP-Cleave-Inox En Seçkin İphone 4 Kılıfları Efsane İlan!! SGP GARIZ HEDİYELİ!!★★ ★★Vapor Pro-Vapor COMP-Cleave-Inox En Seçkin İphone 4 Kılıfları Efsane İlan!! SGP GARIZ HEDİYELİ!!★★ ★★Vapor Pro-Vapor COMP-Cleave-Inox En Seçkin İphone 4 Kılıfları Efsane İlan!! SGP GARIZ HEDİYELİ!!★★ ★★Vapor Pro-Vapor COMP-Cleave-Inox En Seçkin İphone 4 Kılıfları Efsane İlan!! SGP GARIZ HEDİYELİ!!★★

★★Vapor Pro-Vapor COMP-Cleave-Inox En Seçkin İphone 4 Kılıfları Efsane İlan!! SGP GARIZ HEDİYELİ!!★★ ★★Vapor Pro-Vapor COMP-Cleave-Inox En Seçkin İphone 4 Kılıfları Efsane İlan!! SGP GARIZ HEDİYELİ!!★★ ★★Vapor Pro-Vapor COMP-Cleave-Inox En Seçkin İphone 4 Kılıfları Efsane İlan!! SGP GARIZ HEDİYELİ!!★★

Vapor Pro : 160,00 TL
    Cleave : 150,00 TL
    Vapor Element Case : 120,00 TL
    Vapor COMP : 120,00 TL

Öncelikle belirtmek isterim getirdiğim ürünler kesinlikle orjial değildir fakat birebir orjinali ile aynı üründür Amerikada bir arkadaşım aracılığı ile 1.sınıf replika ürünler getirdim ürünün resimleri zaten herşeyi açıklayacak istesem bu ürünü orjinal diye satarım fakat benim ticaretimde yalana yer yok ki şu anda TÜRKİYEDE satılan BÜTÜN Vapor Element Case'ler replika arkadaşlar kimseye iftira atmıyorum getiridiğim ürün elinde orjinal olmayan ayırt edemez oradan biliyorum ayrıca bu ürünün Gri/Kırmızısı extreme modeli fakat normal model fiyatına satıyorlar çünkü onlarda replika

Lütfen İlandaki Yorumları okuyun %100 Memnuniyet

Ayrıca StiKit Satış Konusundaki Yorumları Okuyunuz

Çeşitli Ürünlerimi Tercih Eden YÜZLERCE Kullanıcı

Element Case Serisi
    wholet --> Silver / Siyah *** römercan --> Silver / Mavi *** hsngencer --> Silver / Mavi *** Sam0 --> Siyah / Kırmızı *** ahmetonurcura --> Silver / Blue
    ps2mania --> Graphite / Graphite *** WiLdGuNmAn --> Siyah / Pembe *** ksenios --> Siyah/Turuncu - Siyah/Kırmızı *** arshenik --> Siyah / Mavi ***
    batakci --> Siyah / Mavi + Silver / Siyah ***baho8282 --> Siyah / Siyah *** frotolkien --> Siyah / Siyah *** sardemir--> Silver/Red ***
    ozgur.tak--> Silver / Silver *** CTU --> Siyah / Kırmızı *** adali79 --> Siyah / Silver *** Serkan89 --> Silver/Mavi
    yunus569--> Siyah/Mavi *** frostburn---> Siyah/Kırmızı *** z-y-x--> Siyah/Mavi *** ksenios --> Siyah/Kırmızı
    N-Hakan--> Siyah/Kırmızı *** Utku09--> Siyah/Kırmızı *** Can_The_Emperor--> Siyah/Mavi *** promox--> Siyah/Mavi *** baris3000 --> Silver/Siyah
    PA$HA54 --> Silver/Kırmızı *** ksenios --> Vapor Pro *** M__R__T--> Vapor Pro ***
    oguzhansackan --> Siyah / Siyah *** KINGHUNAL --> Silver / Siyah *** mushroom --> Siyah/ Siyah ***
    wholet --> Vapor Pro *** Theogonia --> Siyah / Kırmızı *** H@B!B --> Vapor Pro ***
    ironbird --> Vapor Pro *** snaking --> Vapor Pro *** Wholet --> Vapor Pro Black Ops
    Eagle Claw --> Vapor Pro *** maverick666 --> Vapor Pro *** CCaGDaSS --> Vapor Pro
    war3z --> Vapor COMP - oSah--> Vapor Pro

StiKit
    78erhan78(2Adet) - economyst(5 Adet) - N-HakaN(2 Adet) - Ahmet©(1 Adet) - MPS-55(1 Adet) - ksenios (3 Adet) - emodinho(1 Adet) - hsngencer(2 Adet)
    CTU (1 Adet) - ahmetonurcura (2 Adet) - eklembacak (1 Adet) - ayaz1987 (2 Adet) - okur27 (1 Adet) - a008mania (2 Adet) - prooge (1 Adet) - ksenios (5 Adet)
    _Maxy_ (1 Adet) - N-Hakan (3 Adet) - hakangs1905 (2 Adet) - ksenios (2 Adet) - M__R__T (2 Adet) - Eagle Claw (1 Adet)

Cleave Case
    ksenios *Siyah* - zGr. *Graphite* - karabiber *Silver* - cesaret87 *Siyah* - burcink *Kırmızı ve Mavi*- çağdaş84 *Beyaz* - N1ghtfall_01 *Beyaz* -
    talha0594 *Siyah* - VoLKaN ÇaHaN *Beyaz* - CCaGDaSS *Beyaz* - kendigelen *Graphite* - widuka *Beyaz* - mustall165 *Beyaz* - conjure *Beyaz*

ksenios 1 Adet (SGP ön arka koruyucu) - economyst 1 Adet ( SGP Steinheil Ultra Oleophobic ) - OverD@Se ( SGP Steinheil Ultra Oleophobic ) - Serkan&Merve (SGP Steinheil Ultra Oleophobic)
    promox (SGP Steinheil Anti Fingerprint) - bozkan38 ( SGP Steinheil Ultra Crystal ) - korayme ( SGP Steinheil Ultra Crystal ) - KINGHUNAL ( SGP Steinheil Ultra Crystal )
    Wholet ( SGP Steinheil Ultra Oleophobic ) - BMW 528 ( SGP Steinheil Anti Fingerprint ) - cesaret87 (3 Adet SGP Steinheil Ekran Koruyucu) - Utku09 (SGP Steinheil Anti Fingerprint)
    Theogonia ( SGP Steinheil Ultra Crystal ) - H@B!B ( SGP Steinheil Anti Fingerprint ) - LazPacino ( SGP Steinheil Ultra Crystal )
    ksenios 1 Adet Blade Bumper - CTU 1 Adet (Gökkuşağı Kılıf) - darnglove 1 Adet (imat II deri arka kaplama) - ksenios 1 Adet (Gökkuşağı Kılıf) - N-Hakan 1 Adet(Gökkuşağı Kılıf) - bozkan38 Capdase 0,2mm Kılıf - alperak Capdase 0,2mm Kılıf - BMW 528 Capdase 0,2 mm - kut -> ipad2 Smartcase - ihsanoguz -> ipad2 Smartcase - CTU -> Smartcase - H. Vapor Pro Arka Koruma - HackAV Smartcase

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maknc -- 6 Ekim 2012; 19:26:51 >

• hocam replika urune biraz cok yazmamısmısın sanki. duruslugunede tesekkur ederiz forum olarak...
    -Takasta yine yukarıdaki koşul geçerlidir.
    -Yeni uye olmus uyeler uzerime ev dahi yapsalar rehin olarak alisveris yapilmayacaktir. Bosuna mesaj yazmasinlar.
    -Profili kapali olan uyelere ne urun satilacaktir nede alinacaktir. Bosuna mesaj yazmasinlar.
    -Kurallar bu kadar basittir. Bu kurallara uymak istemeyen ne benden mal alsın nede bana mal satsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataybas
    hocam replika urune biraz cok yazmamısmısın sanki. duruslugunede tesekkur ederiz forum olarak...

Kalitesini hak eden bir fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: maknc

quote:

Orijinalden alıntı: cagataybas
    hocam replika urune biraz cok yazmamısmısın sanki. duruslugunede tesekkur ederiz forum olarak...

Kalitesini hak eden bir fiyat

yada fiyatını hak eden bir kalite.. :)

1 Adet alıyorum PM attım.

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim

@Sam0

Hayırlı olsun kargonuzu bu sabah yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 14 Mart 2011; 19:45:48 >

Orijinalden alıntı: hsngencer

http://img373.yukle.tc/image.php?id=5DSC02552.JPG
    http://img373.yukle.tc/image.php?id=1302DSC02550.JPG
    http://img373.yukle.tc/image.php?id=6105DSC02549.JPG
    http://img94.imageshack.us/i/8522dsc02548.jpg
    vaporların resimleri arkadaşlar.fotoraf makinam pek iyi degil.biraz bulanık cıktı.normalde cok daha iyi.kalitesi mukkemmel .

Merhaba hocam bende metalik mavi aldım acaba senin gibi birde şu renkli sticketlardanmı alsamki (mavisinden)?? Uyumlu olur

• quote:

Orijinalden alıntı: römercan

quote:

vaporların resimleri arkadaşlar.fotoraf makinam pek iyi degil.biraz bulanık cıktı.normalde cok daha iyi.kalitesi mukkemmel .

Merhaba hocam bende metalik mavi aldım acaba senin gibi birde şu renkli sticketlardanmı alsamki (mavisinden)?? Uyumlu olur

Omer hocam alinmazsa telefon zarar gorur diye Hasan arkadasim daha once aldigi 3m i uygulamis ben akil verdim gayet guzel oldu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: römercan

quote:

Omer hocam alinmazsa telefon zarar gorur diye Hasan arkadasim daha once aldigi 3m i uygulamis ben akil verdim gayet guzel oldu

bir bakalım karbonla nasıl durucak kötü olursa yine işimiz düşücek size :D

• Evet arkadaşlar ürün elime geçti resimlerini paylaşayım baya kaliteli eline alınca hissediyor insan bu arada kahve için teşekkürler hocam...
     ★★Vapor Pro-Vapor COMP-Cleave-Inox En Seçkin İphone 4 Kılıfları Efsane İlan!! SGP GARIZ HEDİYELİ!!★★

• Ömer hocam sonunda sizde tattınız meşhur toz içeceği bu arada hayırlı olsun memnun kalmanıza çok sevindim
  • mesajım bulunsun güzel ürün
    RAFERANSLARIM :somali , maerd , FATALIST , jackalmordor , cj , hakan1018 , treach , goldenflame , eskidende , xeon82 , HECTORTROY , Carazar, visor , polkerem , onkaplan , akdum , magic_ocean , gergozen , epilasa , akin9934 , Du4L!Ty , praqq , barisozer83 , burak9006 , Merichack , ishtare , yasinsahin , enderc , dragonchaser , psychomic , yunuslar , buteo , muratozcirpici , boRa , Berkodamus , TheMarjinalS , faruk
  • quote:

Ömer hocam sonunda sizde tattınız meşhur toz içeceği bu arada hayırlı olsun memnun kalmanıza çok sevindim

evet hocam gerçekten memnunum üründen baya ilgi çekiyor etraftan birde sağlamlığını test ettim kendi çapımda biraz vurmalı kırmalı pek abartmadan korumasıda gayet başarılı ayrı bir hava kattı telefona tekrar teşekkürler herşey için

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim

@römercan

Hocam yazıktır neden vurdunuz telefonu sağa sola

ürün hakkında diyecek fazla bişi yok bana kalırsa bence mükemmel, telefona da ayrı bir hava kattı yanında gelen kahveyi de tadarız yakın zamanda

resimlere gelirsek ben silver/black almıştım çok güzel oldu çok da iyi oldu

• replika ile orginal arasında agırlık farkı var mı ikisini karsılastırma imkanınız oldumu?

Orijinalden alıntı: karti

replika ile orginal arasında agırlık farkı var mı ikisini karsılastırma imkanınız oldumu?

Hocam vidaları ile orjinal 21 GR geliyor Replikada 21 GR geliyor kesinlikle arasında fark yok ağırlık olarak yarın Akşam inşallah tartıp resimlerini çeker koyarım
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.