Şimdi Ara

Sinan Şamil Sam Türkiye Seninle Gurur Duyuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üzülsem de gerçekten yüreğimiz seninle, şimdiye kadar hep gurur duyduk şimdiden sonra da seninle gurur duyacağız. Alnının akıyla yıkılmadan gene bu maçı da geçtin, tüm kalbimizle TÜRK Milleti adına SENİNLE GURUR DUYUYORUZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOĞA_AŞKI -- 13 Kasım 2005, 2:10:58 >

• 1 maçla adam satılmaz...şamille gurur duyuyoruz...
    ama vücudunu artık geliştirmesi lazım karşısındaki adam 36 yaşındaymış 1 gram yağ yok vallahi...
  • Abi maç sonunda Sinan Şamil sapasaglamken, rakibinin yüzü haşat durumdaydı. Resmen bi güzel dövmüş bizim eleman rakibini, ama ufak puan oyunları sayesinde kazandı rakip malesef. Dikkat ettinizmi adam yumruk yiyecegi zaman ya hep egilip Şamilin bacaklarına sarıldı, yada boynuna. Maç 12 degilde 20 raund falan olsaydı iyi bir pataklardı rusu heralde Şamil :)

Benim gözümde Sinan Şamil sam kazandı maçı zaten.
  • Biz bence son 2 round da kaybettik, dün Türkiye için zeten uğursuz bigün dü milli takımın ölü maçı diyeceğim sadece.Ama Sinan'ın yıkılmayacağını önce rakibi sonra tüm dünya gördü
  • Artık, Dünya ağır siklet boks şampiyonluğu ihtimali yok mu Sinan için?
  • Sinan her zaman bir numara hakemin gereksiz yere Sinanın puanını alması ve ihtar vermesi kaybetmesine yol açtı aynı hataları rus da yaptı ama ne ihtar aldı ne de puan kaybetti Sinan burada yenilsede yoluna devam edecek ..ama rusu gerçekten dağıttığı da bir gerçek adamın yüzü haşat oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaMKaN

Artık, Dünya ağır siklet boks şampiyonluğu ihtimali yok mu Sinan için?

öyle şekilsiz, yağlı ve hantal birinin dünya ağır siklet şampiyonluğu ihtimali olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warblade -- 13 Kasım 2005, 13:40:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sami yusuf büyük sanatçı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sinan Şamil Sam ı hiç beğenmiyodum dünde beğenmedim.Kafasına yediği o yumruklarda sinirim zıpladı habire.Ok karşındaki adamda ağır sıklet kolay değil o yumruklara dayanmak ama bir insan aptal gibide suratına suratına yumruk yemez.
    Şamil den hiç bi halt olmaz Türk diyede atgözlüğü takıp peşine takılacak değilm.Şamil koca bi balon.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarSaw

Sinan Şamil Sam ı hiç beğenmiyodum dünde beğenmedim.Kafasına yediği o yumruklarda sinirim zıpladı habire.Ok karşındaki adamda ağır sıklet kolay değil o yumruklara dayanmak ama bir insan aptal gibide suratına suratına yumruk yemez.
    Şamil den hiç bi halt olmaz Türk diyede atgözlüğü takıp peşine takılacak değilm.Şamil koca bi balon.

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarSaw

Sinan Şamil Sam ı hiç beğenmiyodum dünde beğenmedim.Kafasına yediği o yumruklarda sinirim zıpladı habire.Ok karşındaki adamda ağır sıklet kolay değil o yumruklara dayanmak ama bir insan aptal gibide suratına suratına yumruk yemez.

al bendende o kadar,çoğu insan gördüğünü değil,hayalini anlatıyor
  • Warblade, WarSaw, 2000watts nickli şahıslar;
    1. Bu başlıklı bu topice böyle birşey yazılır mı? (Cewap istemiyorum düşünün bir kere)
    2. Anladık sizi temsil eden insanlara saygınız yok, Ülkenize bari saygı duyun!
    3. İnsanlar herzaman hata yapabilir (sizin ki kadar olmasa da) ama hemen satılamaz, şimdiye kadar sizi olmasa da bizim gibileri sewindirdi!!
    4. İnsanın yağlı olup olmadığını tartışmaktan önce kuralları bilmeden yorumlar yapmanın hoş olmadığını da söyleyeyim! Yağlı deselerdi sizin gibi hakem kurulları o maça çıkamazdı.

YAZIK DİYORUM VE LÜTFEN BENİM AÇTIĞIM TOPİCLERE SİZLERİN ÖNCE BAŞLIĞI OKUYUP SONRA CEWAP VERMENİZİ DİLİYORUM. GENE DE SAYGILAR...

• Sinan Şamil Sam bir numara bence çok güçlü çok dayanıklı ama puan alamıyor ... Şamil çalış abicim sen yaparsın bu işii...
  • Sİnan antremansızdı sanırım ve rakibide şimdiye kadarki rakiplerinden çok daha güçlüydü...
    Sinanın şimdiye kadar ki maçlarını az çok izlemişseniz kafasına yediği yumruklardan dolayı geri adım atmadığını gardını düşürmediğini ve o andaki atağına devam edebildiğini görürdünüz. çünkü sinan her ne kadar fiziken öyle görünmesede dayanıklı bir boksör
    ancak oleg ile yaptğı maçta yüzüne ve kafasına yediği bazı yumruklarda sarsıldığına gardını düşürdüğüne tanık olmuşsunuzdur.
    Rakibinin çok güçlü olduğunu düşünüyorum (ki 36 yaşında 106 kiloluk bir adamda dikkat ettiyseniz yağın gramı yok)
    Tabi sinanın en büyük avantajlarından biri de dayanıklılığı yanı sıra hızlı solu ve indirici sağı... Ancak ne yazık ki maçta fazla göremedik bu kaliteli ikiliyi... Zira dediğim gibi Sinan antremansızdı. Belki de milli maçı izlemişti ve moralsizdi kim bilir...

• Orjinalden alıntı: talip333

Warblade, WarSaw, 2000watts nickli şahıslar;
    1. Bu başlıklı bu topice böyle birşey yazılır mı? (Cewap istemiyorum düşünün bir kere)
    2. Anladık sizi temsil eden insanlara saygınız yok, Ülkenize bari saygı duyun!
    3. İnsanlar herzaman hata yapabilir (sizin ki kadar olmasa da) ama hemen satılamaz, şimdiye kadar sizi olmasa da bizim gibileri sewindirdi!!
    4. İnsanın yağlı olup olmadığını tartışmaktan önce kuralları bilmeden yorumlar yapmanın hoş olmadığını da söyleyeyim! Yağlı deselerdi sizin gibi hakem kurulları o maça çıkamazdı.

YAZIK DİYORUM VE LÜTFEN BENİM AÇTIĞIM TOPİCLERE SİZLERİN ÖNCE BAŞLIĞI OKUYUP SONRA CEWAP VERMENİZİ DİLİYORUM. GENE DE SAYGILAR...
    [/quote

arkadaşım bu işin ülkeye veya birisine saygıyla ilgisi ne?ben maçı gördüm rakip daha iyiydi,daha antremanlı idi ve maçıda haklı olarak kazandı
    yanlış bir şey yok demekki,yalan yok dolan yok,gereksiz pohpohlamamı yapalım yani,yoksa maçı anlatan orhan ayhan gibi gözlerimiz şaşımı olsun
    bizim boksör resmen kafa attı,hala öyle bir şey olamaz diyor,yanlış diyor,dayak yiyor,bizimki dövüyor diyor
    kusura bakma ama,bu maç orhan ayhanın eskiden anlattığı boks maçları aklıma geldi,hep bizimkiler döverdi ama hakemler öteki boksörü galip ederdi(bende hep bu hakemlere kızardım)neyseki televizyon sayesinde artık gerçekleri daha iyi görüyoruz
    yani senin kızmanıda hala anlamadım,birisini hak etmediği gibi pohpohlamanında ülkemlede ilişkisini hele hele hiç anlamadım

• sen hala konuşuyonmu bu başlık altında sus bakayım
    şakşakcılara izin var tek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raskolnikov -- 14 Kasım 2005, 14:48:32 >
  • Ben açıkladım kızmamı ama gene de uzasın istemiyorum. Kızma nedenim böyle bir başlık adı altında yok yağlıydı yok bilmem neydi yok artılar... Canınızın sıkılması gerekirken ya da birisi gene de helal olsun derken dalga geçmenizdi. Neyyse.. Bişey olmadı sayalım, dalgaydı diyelim. Lütfen biraz dikkat diyorum, kimseyi kırmak yada kimseyle bir problem yaratmak değil amacım.
  • şamil artık düşüşe geçti ,bunda da boks haricinde atlarla uğraşması sebeb gösterilebilir bana göre ,normalde o kazak boksörü yenmeliydi daha iyilerini yendi ayrıca sinanın çenesi kırılmış diye duydum geçmiş olsun umarım toparlanır bir an önce
  • lanet hakemler ne yaparsanız yapın sam bir gün o kemeri alacaktır
  • O beğenmediğiniz Sam kıtalar arası boks şampiyonluğu ünvanına ulaşmış bir kişidir ayrıca efendiliği ve çalışkanlığıyla tüm övgüleri haketmektedir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.