Şimdi Ara

ORİJİNAL PARFÜM TAVSİYELERi ve DEĞERLENDİRMELERİ KONU BAŞLIĞI (1018. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
21.637
Cevap
326
Favori
1.615.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10161017101810191020
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kalıcılık konusunda zara iyi degildir.

    3-4 saat fln maksimum. Arada sıkmak icin ideal bence.
  • Police icon , TR'de baktığım kadarıyla yok kardeşim italyadan getirmiş gayet güzel olgun erkek parfümü çok çok kalıcı değil ama rahat 1.5 2 günü var parfümü bir kez kullandım farklı parfüm kullanıyorum bu kokuyu bilen varsa uygun fiyata da veririm dh halkına kıyağımız olsun. Parfüm şuhttps://fimgs.net/images/secundar/o.27502.jpg
  • Selamlar,dior homme cologne kullanıyordum bir süredir.Kokusu tam bana göre fakat yoğunluğu ve kalıcılığı çok kötü.Intense tavsiye edilmiş acaba iki parfümü de kullanmış biri varsa karşılaştırma yapabilirse memnun olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K U N kullanıcısına yanıt
    Sabah işe gelmeden önce 4 fıs DHI sıktım. Etrafımdaki kimseden kokuyla alakalı olumlu veya olumsuz bir şey duymadım. "Etki alanı" olayı 2/5 diyebilirim. Kış parfümü olmasında rağmen pek etki gösteremedi anlayacağın. (Oda sıcaklığı 23 derecenin altında dışarısı da ortalama 18 derece)

    Ama kalıcılık konusunda 4/5 rahat alır. Sürekli burnuma kokusu geliyor. Boynuma sıktığım için kan dolaşımının hızlanıp vücut sıcaklığının az da olsa arttığı zaman tatlı bir koku ön plana çıkıyor.

    Kıyafette pek kullanmadım ama istem dışı gömleklere bulaştığı için ertesi gün aynı kıyafeti giyerken klas bir koku alıyorum.
  • Merhaba arkadaşlar, daha önce özel bir parfümüm yoktu ama yaz da gelirken kalıclığı yüksek bir parfüm arayışına girdim. Versace Eros , Hugo Boss Orange ve Davidoff Brilliant Game önerenler oldu ama forumdanda önerileri almak isterim. Fiyat aralığım 150 tl ye kadar. Yaşım 25.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AloneAssassin -- 12 Mayıs 2016; 13:51:09 >
  • selam arkadaşlar kızların su aralar en bayıldıgı sürekli kokusunu sordugu parfum bleu de chanel edp evden çıkmadan 7-8 fıs sıkıyorum özellikle tene saça kol kıllarına sıkıyorum etki alanı dahada artıyo ve kızlarla sürekli etkileşim halinde oluyosunuz tavsiye ederim.
  • only the brave sıcak yaz aylarında kullanılabilir mi ?
  • Kullanılır ama çok fazla sıkmamaya özen gösterin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşamları kullanırsınız. Gün içinde kullanmaya yeltenip kendinizi ve çevrenizdekileri boğmayın.

    Kafede falan yan masadan rahatlıkla duyuluyor koku 25○ üzeri sıcaklıkta...
  • SKYSOL!D kullanıcısına yanıt
    okulda kullanılmaz mı 4-5 fıs ?
  • okulların kapanmasına bir ay var dersek, kullanılır neden kullanılmasın...

    henüz almadıysan alma aşamasındaysan bence vazcay. onun yerine; versace pour homme veya versace eau fraiche al. gözün kapalı alabilirsin bunlar tarafımca kadınlar üzerinde test edilmiş onaylanmış kokular özellikle pour homme olan (:
  • SKYSOL!D kullanıcısına yanıt
    ikisine de baktım da uzun araştırdım aklıma daha yattı only the brave tek sorunum çok baymasını istemiyorum havalar sıcak zaten üstüne böyle şekerli bi parfüm de gelirse boğulmasın insanlar
  • kuzgun1984 kullanıcısına yanıt
    Hocam yaz işin bi parfüm söylesene bana farkedilirliği yüksek olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mmertkk kullanıcısına yanıt
    acqua di gio essenza. klasik gioya göre daha iyi farkedilirliği var.koku da ufak değişmeler var. güzel bir koku.
    bleu de chanel edt. bu parfüm zaten patladı gitti.ama fiyat yüksekliğinden dolayı hala yaygınlaşmadı. yine güzel bir koku.
    chanel- allure homme sport extreme. bu parfüm de yine chanelin pahalı bir kokusu. farkedilirlik muazzam.
    issey miyake eau fraiche. bu parfüm diğerlerine göre çok yeni. yeni yeni mağazalara düşünüyor. farkedilirlik gayet güzel.

    çok pahalı bir öneri: creed aventus. ben kokusunu kendime çok yakın bulmasam da kullandığım dönemde çevremde çok beğeniliyordu.
    bu parfümlerin doldurmalarını falan önermem.onu da söyleyim.
  • Arkadaşlar Givenchy Pi için yorumlarınızı alabilirmiyim ?
  • 20 yaş beyaz tenli erkeğe yazın kullanabileceği bir parfüm önerebilir misiniz? fiyatı 200 civarı, maksimum 300tl olursa iyi olur
  • Gidin doldurma parfüm alın daha iyi. Formülünü değiştirmişler. Koku aynı fakat kalıcılık taş çatlasa 3 saat. O da kışın kıyafete sıkacaksınız hiç terlemyeceksiniz falan. Verdiğiniz paraya değimez kesinlikle. Ama dersiniz ki ben atomizer alırım cebimde taşırım gün içinde sık sık tazelerim, o zaman düşünün derim.

    Bu arada koku ağır baya. Kışın ve son baharda kullanmanızı tavsiye ederim. İlk bahar için bile koyu bir renge sahip benim yorumum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKYSOL!D -- 21 Mayıs 2016; 9:02:04 >
  • SKYSOL!D değerli yorumun için teşekkürler. Deo stiğini aldım Tekin acardan Givenchy Pİ geçtiğimiz hafta. Kontrol ettim, üretim tarihi Ocak 2012 !

    Fişi duruyor, iade hakkım var mı?
  • Notalarında Hanımeli olan erkek parfümü var mıdır acaba?

    Bu arada geçen markafoniden favori kokum buglari extreme pour homme aldım ama tam bir hayal kırıklığı oldu. Kalıcılık hiç yoktu. Markafoninin çakma satma ihtimali nedir? Online parfüm almak için en güvenilir site hangisi?
  • phoenix_88 kullanıcısına yanıt
    Markafoni sahte satmaz, reformüle edilmiştir belki aldığınız parfüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 10161017101810191020
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.