Şimdi Ara

ORİJİNAL PARFÜM TAVSİYELERi ve DEĞERLENDİRMELERİ KONU BAŞLIĞI (964. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
21.637
Cevap
326
Favori
1.615.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 962963964965966
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: napoleon07

    quote:

    Orijinalden alıntı: HAKGÜN68

    quote:

    Orijinalden alıntı: napoleon07

    quote:

    Orijinalden alıntı: HAKGÜN68

    quote:

    Orijinalden alıntı: napoleon07

    quote:

    Orijinalden alıntı: HAKGÜN68

    quote:

    Orijinalden alıntı: napoleon07

    http://www.n11.com/guess-seductive-homme-edt-100-ml-erkek-parfumu-P29541534

    bu parfüme ne diyorsunuz ? fiyatı çok uygun

    Kısaca yorumlamak gerekirse, uygun fiyatının hakkını veren, amber orkide ortaklığıyla soğuk havalara yakışan, atak, tam genç işi, başarılı bir koku.

    hocam ben üniversite öğrencisiyim. bir insanla yan yana yürürken yani arada bi 10 santim belki mesafe. normal yürüme işte.
    birde çalıştığım yerde falan insanlara tarafından onlarla konusurken farkedilsin istiyorum. 3-5 saat arası kalıcı olsa yeterli olur bana. sürdükten 1 saat sonra tenime burnumu gömüp koklucaksam o parayı vermiyim hiç. kalıcılıktan kastım bu. çok parfüm kullandım. 30 liraya 100 ml parfümler var. privacy, xo falan. çoğu çok kalıcı değil. 2 saatten sonra ucuyorlar tamamen. benim aradıgım 3-5 saat arası hoş bir koku. bu kokuya alışırsam sürekli kullanırım güz dönemlerinde.

    mart sonuna kadar kullanmak istiyorum bu parfümü.

    Yüksek dozaj/püskürtme yapmadığın takdirde Guess Homme'dan da beklediğin verimi alamazsın.

    Bu durumda bir de "Ted Lapidus Pour Lui"ye bak derim, uygun fiyatlı designerların en kalıcı ve farkedilir olanı budur diyebilirim "Jacques Bogart Pour Homme" ile birlikte, yalnız Bogart yaşıına göre biraz ağır kaçabilir.

    "Playboy VIP" de baskın beyaz çikolata içerdiğinden yaşına çok uygun düşer, çok da kalıcıdır, fiyatı da makuldur.

    Bu 3 parfümü deneneyip öyle karar ver derim, kanaatimce senin beklentini agresif yapısıyla en çok "Ted Lapidus Pour Lui" karşılar.

    Tester parfümlerden de uzak dur bence, yüzlerce parfüm aldım fakat güvenemediğimden tester işine hiç bulaşmadım.

    Ted Lapidus erkeksi bir koku mudur ?

    playboy VIP ile 2sini inceleyeceğim teşekkürler.

    bir parfüm daha buldum Azzaro Visit Homme isimli bir parfüm mavi şişeli. Çok kalıcı olduğu söyleniyor

    http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/azzaro-visit-edt-100ml-erkek-parfumu-131536282


    buyrun azzaro bu.

    Hem kalıcı/farkedilir olsun, hem de maskulen (erkeksi) olsun dediğin zaman ister istemez 1970 ve 80'lere ait berberbari (aynı zamanda powerhouse) diye tabir edilen kokulara da yönelmen gerekebilir, zira günümüzün modern trendist kokuları genellikle feminen unsurlar taşımakta.

    TL Pour Lui, yoğun vanilyalı yapısı ile feminenliğe de göz kırpmakta, fakat genç bir erkek kardeşimizde kesinlikle sırıtacağını düşünmüyorum, kaılcılığı gerçekten çok üst seviyede, biraz baygın bir yapıya sahip ama bence tam bir clubber parfüm, yaşım izin verse dışarıda severek kullanırım, tabi buradan evde kullandığım sonucuna da varırsınız :)

    Playboy VIP de markasına uygun genç işi tam bir dış ortam kokusu, bu da malesef yaşım gereği evde kullanmak zorunda kaldığım kokulardan.

    Azzaro Visit başarılı bir kokudur, ancak bence biraz daha yaş ister, yer yer rahatsızlık veren sentetik tarafları da mevcut, illa bu tarz bir koku kullanmak istiyorsanız amberden dolayı oryantal unsurlar taşısa da odunsu ve baharatlı yapıya da sahip olduğundan DG The One For Men daha iyi bir seçenek olur.

    Son olarak foruma önemli katkılar sunan "trakia, atroce, jaka, echelon" nickli arkadaşlarımızdan da tavsiye al derim.

    Selam ve sevgilerimle..



    Azzaro ile aynı 100 ml ikisi de fakat The ONE'ın fiyatı 162 lira. beğeneni çok. ama beğenmeyeni de çok.

    fragnatica.com diye bir sitede oylamalar var parfüm oylamaları. Azzaro Visit için çok kalıcı yorumu yapılmış.
    gençler de kullanabilir çok yaşlı işi parfüm değil denmiş. o yüzden ona yöneldim biraz. 20-21 yaşlarında birinde çok çok kötü kokmaz diye düşünüyorum.

    farklı seçenekleri değerlendiriyorum hocam.

    ted lapidus pour Lui baktım bulamadım onu düşünüyordum almayı ama yok hiçbir sitede

    Madem öyle yelpazeyi genişletmek ve seçim şansını artırmak adına yeni önerilerde bulunalım o vakit.

    - Juicy Couture - Dirty English (efsane Gucci Pour Homme'a hayli benzeşik bir koku ve dolayıısyla Azzaro Visit'ten çok daha başarılı, bulabilirsen mutlaka dene)

    http://www.fragrantica.com/perfume/Juicy-Couture/Dirty-English-for-Men-2701.html

    - Versace - Dreamer (tütüne karşı değilsen kalılıcık ve fark edilirliği üst seviyede olan her daim beğendiğim bir koku, tonka-tütün işbiriliği gücünü katlamış, haliyle biraz bayan bir yapıya da sahip, fikrin olması adına muhakka dene)

    http://www.fragrantica.com/perfume/Versace/Dreamer-642.html

    - Calvin Klein - One Shock For Him (uygun fiyatını çok üstünde bir lezzete sahip, tütün, paçuli ve amber üçlüsü müthiş bir gece kokusu çıkarmış, tam bir oryantal, gençlere çok daha uygun, ama bana da uygun )

    http://www.fragrantica.com/perfume/Calvin-Klein/CK-One-Shock-For-Him-12520.html

    Lanvin Avant Garde (One Shock, Spicebomb ve Tobacco Vanille karışımı bir koku desek yeridir, niche kalitesinde bir koku kanaatimce, kesinlikle dene derim)

    http://www.fragrantica.com/perfume/Lanvin/Avant-Garde-13612.html

    Victor Rolf - Spicebomb (günümüz trendine fazlasıyla uygun, çok esaslı bir koku, tarçın ve tütüne ağılıkla biber eşlik etmekte, beğenmemek çok zor)

    http://www.fragrantica.com/perfume/Viktor-Rolf/Spicebomb-13857.html

    Şimdilik aklıma gelenler bunlar, yeni kokulardan "Bvlgari Man In Black" de bu listeye rahatlıkla ekleyeceğim kokulardan, aklıma geldikçe ve fırsat buldukça yeni önerilerde bulunmaya çalışırım.

    Selam ve sevgileirmle..




  • Paul Smith - Man (şimdilerde nedense bunu bulmak da zorlaştı, fakat imkanın olursa mutlaka denelemelisin)

    http://www.fragrantica.com/perfume/Paul-Smith/Paul-Smith-Man-6273.html

    Biraz daha öneride bulunacak olursam kapı yine "Dior Homme"a çıkacak gibi, zaten ondan iyisi de yok , o nedenle şimdilik burada kesmek en iyisi.
  • Azzaro visit for men şahsen önermiyoum..bergamot ve sedirin farklı versiyonu kullanılmış koku oturmaya başladığında sentetik dağ esitili detarjana benzeyen koku oluşuyor..azzaroları hemen hepsinde bu sorun var kanatimce.. ilk sıkıldıktan sonra biraz bekleyince kendini bozuyor...şahsen azzarro markasını önermiyorum.
    tarzına uygun olarak Azzaro chome sport deneyebilirsin..

    Dolce gabbana the one, çok önceden denemiştim bu kokuyu, o dönemler forumda başka bir arkadaşın yorumu vardı, pişmemiş iyi harmanlanmamış bir koku diye aynen katılıyorum.burnu yoruyor. ama yinede tekrar denenebilir!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 29 Ocak 2015; 10:57:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EcheLoN_

    Azzaro visit for men şahsen önermiyoum..bergamot ve sedirin farklı versiyonu kullanılmış koku oturmaya başladığında sentetik dağ esitili detarjana benzeyen koku oluşuyor..azzaroları hemen hepsinde bu sorun var kanatimce.. ilk sıkıldıktan sonra biraz bekleyince kendini bozuyor...şahsen azzarro markasını önermiyorum

    Dolce gabbana the one, çok önceden denemiştim bu kokuyu, o dönemler forumda başka bir arkadaşın yorumu vardı, pişmemiş iyi harmanlanmamış bir koku diye aynen katılıyorum.burnu yoruyor. ama yinede tekrar denenmeli

    Azzaro Pour Homme hariç Azzaro'nun diğer kokuları konusunda ben de aynı görüşteyim.

    D&G The One konusunda Özgün Bey'in (saklınotalar) yorumunun birçok parfümseveri etkilediğini düşünüyorum, seneler önce bende de bu kokuya karşı önyargı vardı, fakat son 1 yıldır bu görüşüm neredeyse tamamen değişti, sentetik yönünü yok saymak olmaz, fakat günümüzde hangi kokuda sentetiklik algılamıyoruz ki, kanaatimce sentetikliği kabul edilebilir seviyede, bundan daha iyisi Gucci Pour Homme'dur, onu da bulmak malum artık imkansız gibi, harmanında burun bükücü bir yapı olmakla birlikte bütünsel açıdan bakıldığında kendi kategorisinin günümüzdeki en iyi designerlarından olduğu da açık, belki bana katılmayacaksınız ama yine de yeni bir şans vermelisiniz The One'a.

    Selam ve sevgilerimle..




  • http://www.hizlial.com/azzaro-visit-100ml-edt-erkek-parfumu/10014282


    http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/oriflame-architect-erkek-edt-75-ml-orjinal-142435797


    http://www.n11.com/calvin-klein-one-shock-for-him-200-ml-edt-erkek-parfum-P13701175


    http://www.n11.com/lanvin-avant-garde-edt-100-ml-erkek-parfumu-P28889349



    arkadaşlar 4 parfüme indirgedim durumu. Kesin alıcam ve KIŞ-BAHARIN BAŞI kullanacağım çok aşırı ağır olmayacak kalıcı birşey arıyorm.
    calvin kleinin ve oriflame'in fiyatı çok uygun ama aklım diğerlerine kayıyor. yorumlarınız çok önemli karar verip forumdaki bir arkadaştan satın alacağım parfümleri eğer olursa.
    20 yaşında beyaz tenli bir erkek için en iyi en alınmalı diyeceğiniz ürün hangisidir dostlar ?
    yorumlarınız için canı gönülden teşekkür ederim :))




  • Parfümleri denemeden almaya çalışıyorsunuz almayın! Ayrıca siz daha turuçgilli temiz ferah kokulara yönelseniz iyi olur...biraz karabiber uzencefil gibi baharatlarla desteklenmiş kokular hoşunuza gidebilir. Deri tütün gbi notalar herkesin sevebilceği tarzlar değil
    Ayrıca ben soğuk havalar için yaşlı ağaç(ebony tree) kokusunu daha uygun buluyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 30 Ocak 2015; 21:37:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar burası yeri değil ama elimde min 65-70 ml(fazla da olabilir) şişeli Thierry Mügler Pure Havane var takas düşünen olursa tekliflere açığım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canaydo -- 31 Ocak 2015; 14:04:15 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: napoleon07

    quote:

    Orijinalden alıntı: HAKGÜN68

    quote:

    Orijinalden alıntı: napoleon07

    quote:

    Orijinalden alıntı: HAKGÜN68

    quote:

    Orijinalden alıntı: napoleon07

    quote:

    Orijinalden alıntı: HAKGÜN68

    quote:

    Orijinalden alıntı: napoleon07

    http://www.n11.com/guess-seductive-homme-edt-100-ml-erkek-parfumu-P29541534

    bu parfüme ne diyorsunuz ? fiyatı çok uygun

    Kısaca yorumlamak gerekirse, uygun fiyatının hakkını veren, amber orkide ortaklığıyla soğuk havalara yakışan, atak, tam genç işi, başarılı bir koku.

    hocam ben üniversite öğrencisiyim. bir insanla yan yana yürürken yani arada bi 10 santim belki mesafe. normal yürüme işte.
    birde çalıştığım yerde falan insanlara tarafından onlarla konusurken farkedilsin istiyorum. 3-5 saat arası kalıcı olsa yeterli olur bana. sürdükten 1 saat sonra tenime burnumu gömüp koklucaksam o parayı vermiyim hiç. kalıcılıktan kastım bu. çok parfüm kullandım. 30 liraya 100 ml parfümler var. privacy, xo falan. çoğu çok kalıcı değil. 2 saatten sonra ucuyorlar tamamen. benim aradıgım 3-5 saat arası hoş bir koku. bu kokuya alışırsam sürekli kullanırım güz dönemlerinde.

    mart sonuna kadar kullanmak istiyorum bu parfümü.

    Yüksek dozaj/püskürtme yapmadığın takdirde Guess Homme'dan da beklediğin verimi alamazsın.

    Bu durumda bir de "Ted Lapidus Pour Lui"ye bak derim, uygun fiyatlı designerların en kalıcı ve farkedilir olanı budur diyebilirim "Jacques Bogart Pour Homme" ile birlikte, yalnız Bogart yaşıına göre biraz ağır kaçabilir.

    "Playboy VIP" de baskın beyaz çikolata içerdiğinden yaşına çok uygun düşer, çok da kalıcıdır, fiyatı da makuldur.

    Bu 3 parfümü deneneyip öyle karar ver derim, kanaatimce senin beklentini agresif yapısıyla en çok "Ted Lapidus Pour Lui" karşılar.

    Tester parfümlerden de uzak dur bence, yüzlerce parfüm aldım fakat güvenemediğimden tester işine hiç bulaşmadım.

    Ted Lapidus erkeksi bir koku mudur ?

    playboy VIP ile 2sini inceleyeceğim teşekkürler.

    bir parfüm daha buldum Azzaro Visit Homme isimli bir parfüm mavi şişeli. Çok kalıcı olduğu söyleniyor

    http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/azzaro-visit-edt-100ml-erkek-parfumu-131536282


    buyrun azzaro bu.

    Hem kalıcı/farkedilir olsun, hem de maskulen (erkeksi) olsun dediğin zaman ister istemez 1970 ve 80'lere ait berberbari (aynı zamanda powerhouse) diye tabir edilen kokulara da yönelmen gerekebilir, zira günümüzün modern trendist kokuları genellikle feminen unsurlar taşımakta.

    TL Pour Lui, yoğun vanilyalı yapısı ile feminenliğe de göz kırpmakta, fakat genç bir erkek kardeşimizde kesinlikle sırıtacağını düşünmüyorum, kaılcılığı gerçekten çok üst seviyede, biraz baygın bir yapıya sahip ama bence tam bir clubber parfüm, yaşım izin verse dışarıda severek kullanırım, tabi buradan evde kullandığım sonucuna da varırsınız :)

    Playboy VIP de markasına uygun genç işi tam bir dış ortam kokusu, bu da malesef yaşım gereği evde kullanmak zorunda kaldığım kokulardan.

    Azzaro Visit başarılı bir kokudur, ancak bence biraz daha yaş ister, yer yer rahatsızlık veren sentetik tarafları da mevcut, illa bu tarz bir koku kullanmak istiyorsanız amberden dolayı oryantal unsurlar taşısa da odunsu ve baharatlı yapıya da sahip olduğundan DG The One For Men daha iyi bir seçenek olur.

    Son olarak foruma önemli katkılar sunan "trakia, atroce, jaka, echelon" nickli arkadaşlarımızdan da tavsiye al derim.

    Selam ve sevgilerimle..



    Azzaro ile aynı 100 ml ikisi de fakat The ONE'ın fiyatı 162 lira. beğeneni çok. ama beğenmeyeni de çok.

    fragnatica.com diye bir sitede oylamalar var parfüm oylamaları. Azzaro Visit için çok kalıcı yorumu yapılmış.
    gençler de kullanabilir çok yaşlı işi parfüm değil denmiş. o yüzden ona yöneldim biraz. 20-21 yaşlarında birinde çok çok kötü kokmaz diye düşünüyorum.

    farklı seçenekleri değerlendiriyorum hocam.

    ted lapidus pour Lui baktım bulamadım onu düşünüyordum almayı ama yok hiçbir sitede

    ted lapidus pour homme haci yagi gibi bir koku.pour lui dediginin de hafif bir sey oldugunu sanmiyorum.bu tip kokularda kör alıs yapmayin pisman olabilirsiniz.





  • LOEWE SOLO PLATINUM




    Yeni aldım. Farklı ve özel bir koku isteyen, özellikle orta yaş grubu erkeklere tavsiye edebilirim. Çok dikkat çekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 1 Şubat 2015; 14:39:51 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .45 ACP

    quote:

    Orijinalden alıntı: napoleon07

    quote:

    Orijinalden alıntı: HAKGÜN68

    quote:

    Orijinalden alıntı: napoleon07

    quote:

    Orijinalden alıntı: HAKGÜN68

    quote:

    Orijinalden alıntı: napoleon07

    quote:

    Orijinalden alıntı: HAKGÜN68

    quote:

    Orijinalden alıntı: napoleon07

    http://www.n11.com/guess-seductive-homme-edt-100-ml-erkek-parfumu-P29541534

    bu parfüme ne diyorsunuz ? fiyatı çok uygun

    Kısaca yorumlamak gerekirse, uygun fiyatının hakkını veren, amber orkide ortaklığıyla soğuk havalara yakışan, atak, tam genç işi, başarılı bir koku.

    hocam ben üniversite öğrencisiyim. bir insanla yan yana yürürken yani arada bi 10 santim belki mesafe. normal yürüme işte.
    birde çalıştığım yerde falan insanlara tarafından onlarla konusurken farkedilsin istiyorum. 3-5 saat arası kalıcı olsa yeterli olur bana. sürdükten 1 saat sonra tenime burnumu gömüp koklucaksam o parayı vermiyim hiç. kalıcılıktan kastım bu. çok parfüm kullandım. 30 liraya 100 ml parfümler var. privacy, xo falan. çoğu çok kalıcı değil. 2 saatten sonra ucuyorlar tamamen. benim aradıgım 3-5 saat arası hoş bir koku. bu kokuya alışırsam sürekli kullanırım güz dönemlerinde.

    mart sonuna kadar kullanmak istiyorum bu parfümü.

    Yüksek dozaj/püskürtme yapmadığın takdirde Guess Homme'dan da beklediğin verimi alamazsın.

    Bu durumda bir de "Ted Lapidus Pour Lui"ye bak derim, uygun fiyatlı designerların en kalıcı ve farkedilir olanı budur diyebilirim "Jacques Bogart Pour Homme" ile birlikte, yalnız Bogart yaşıına göre biraz ağır kaçabilir.

    "Playboy VIP" de baskın beyaz çikolata içerdiğinden yaşına çok uygun düşer, çok da kalıcıdır, fiyatı da makuldur.

    Bu 3 parfümü deneneyip öyle karar ver derim, kanaatimce senin beklentini agresif yapısıyla en çok "Ted Lapidus Pour Lui" karşılar.

    Tester parfümlerden de uzak dur bence, yüzlerce parfüm aldım fakat güvenemediğimden tester işine hiç bulaşmadım.

    Ted Lapidus erkeksi bir koku mudur ?

    playboy VIP ile 2sini inceleyeceğim teşekkürler.

    bir parfüm daha buldum Azzaro Visit Homme isimli bir parfüm mavi şişeli. Çok kalıcı olduğu söyleniyor

    http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/azzaro-visit-edt-100ml-erkek-parfumu-131536282


    buyrun azzaro bu.

    Hem kalıcı/farkedilir olsun, hem de maskulen (erkeksi) olsun dediğin zaman ister istemez 1970 ve 80'lere ait berberbari (aynı zamanda powerhouse) diye tabir edilen kokulara da yönelmen gerekebilir, zira günümüzün modern trendist kokuları genellikle feminen unsurlar taşımakta.

    TL Pour Lui, yoğun vanilyalı yapısı ile feminenliğe de göz kırpmakta, fakat genç bir erkek kardeşimizde kesinlikle sırıtacağını düşünmüyorum, kaılcılığı gerçekten çok üst seviyede, biraz baygın bir yapıya sahip ama bence tam bir clubber parfüm, yaşım izin verse dışarıda severek kullanırım, tabi buradan evde kullandığım sonucuna da varırsınız :)

    Playboy VIP de markasına uygun genç işi tam bir dış ortam kokusu, bu da malesef yaşım gereği evde kullanmak zorunda kaldığım kokulardan.

    Azzaro Visit başarılı bir kokudur, ancak bence biraz daha yaş ister, yer yer rahatsızlık veren sentetik tarafları da mevcut, illa bu tarz bir koku kullanmak istiyorsanız amberden dolayı oryantal unsurlar taşısa da odunsu ve baharatlı yapıya da sahip olduğundan DG The One For Men daha iyi bir seçenek olur.

    Son olarak foruma önemli katkılar sunan "trakia, atroce, jaka, echelon" nickli arkadaşlarımızdan da tavsiye al derim.

    Selam ve sevgilerimle..



    Azzaro ile aynı 100 ml ikisi de fakat The ONE'ın fiyatı 162 lira. beğeneni çok. ama beğenmeyeni de çok.

    fragnatica.com diye bir sitede oylamalar var parfüm oylamaları. Azzaro Visit için çok kalıcı yorumu yapılmış.
    gençler de kullanabilir çok yaşlı işi parfüm değil denmiş. o yüzden ona yöneldim biraz. 20-21 yaşlarında birinde çok çok kötü kokmaz diye düşünüyorum.

    farklı seçenekleri değerlendiriyorum hocam.

    ted lapidus pour Lui baktım bulamadım onu düşünüyordum almayı ama yok hiçbir sitede

    ted lapidus pour homme haci yagi gibi bir koku.pour lui dediginin de hafif bir sey oldugunu sanmiyorum.bu tip kokularda kör alıs yapmayin pisman olabilirsiniz.

    Evet haklısınız, tıpkı Ted Lapidus Pour Homme gibi Pour Lui de çok agresif bir koku, epey de şekerli diyeceğimiz türden, fakat zamane gençlerinin bu tür kokuları sevdiği de bir gerçek :)

    napoleon07 kardeşimize de körlemesine alıp yapmaması konusunda özelden tavsiyelerde bulunduk, önerdiğim bazı açık parfümler kısa vadede işini görecektir, umarım heyecanını dizginler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAKGÜN68 -- 1 Şubat 2015; 15:14:21 >




  • Madrid ve Türkiye duty free den parfüm isteyenler söylesin yarın dönüyorum.fiyat vs için bilgi verebilrim.
  • Millet yves roches ambre noir nasıl bir parfüm? Bfnim hoşuma gitti ama hiç erkeksi değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başlangıç kullanıcısıyım. hep avon vs.. kalıcı olmayan farkedilir olmayan dandik diye tabir ettiğimiz kokular kullandım. 21 yaşında beyaz tenliyim.

    şu 2 parfümü alacağım kör alış yapıyorum. kokuları denemedim ama notaları güzel görünüyor çok araştırdım.
    en hesaplı bu aşağıda linkte verdiğim 2 ürün var. Hangisini alayım kararsız kaldım. 2 ay falan kullanacağım.

    - Oriflame Architect
    - Guess Seductive Homme


    http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/oriflame-architect-erkek-edt-75-ml-kargosuzz-143433882

    http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/guess-seductive-homme-edt-100-ml-147881165



    *Ayrıca öneriniz olursa lütfen yazın değerlendirmeye alayım.
    öğrenci olduğum için bu 2 parfüme kör alış yapabiliyorum.
    Dior-Chanel falan düşündüm ama 300 lira civarındalar. kokmadan alamam.


    En olmadı Bargello'ya gideeceğim. Bargello'dan önereceğiniz ''ÇOK BAŞARILI'' 2 koku varsa onları da söyleyin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: HAKGÜN68

    quote:

    Orijinalden alıntı: EcheLoN_

    Azzaro visit for men şahsen önermiyoum..bergamot ve sedirin farklı versiyonu kullanılmış koku oturmaya başladığında sentetik dağ esitili detarjana benzeyen koku oluşuyor..azzaroları hemen hepsinde bu sorun var kanatimce.. ilk sıkıldıktan sonra biraz bekleyince kendini bozuyor...şahsen azzarro markasını önermiyorum

    Dolce gabbana the one, çok önceden denemiştim bu kokuyu, o dönemler forumda başka bir arkadaşın yorumu vardı, pişmemiş iyi harmanlanmamış bir koku diye aynen katılıyorum.burnu yoruyor. ama yinede tekrar denenmeli

    Azzaro Pour Homme hariç Azzaro'nun diğer kokuları konusunda ben de aynı görüşteyim.

    D&G The One konusunda Özgün Bey'in (saklınotalar) yorumunun birçok parfümseveri etkilediğini düşünüyorum, seneler önce bende de bu kokuya karşı önyargı vardı, fakat son 1 yıldır bu görüşüm neredeyse tamamen değişti, sentetik yönünü yok saymak olmaz, fakat günümüzde hangi kokuda sentetiklik algılamıyoruz ki, kanaatimce sentetikliği kabul edilebilir seviyede, bundan daha iyisi Gucci Pour Homme'dur, onu da bulmak malum artık imkansız gibi, harmanında burun bükücü bir yapı olmakla birlikte bütünsel açıdan bakıldığında kendi kategorisinin günümüzdeki en iyi designerlarından olduğu da açık, belki bana katılmayacaksınız ama yine de yeni bir şans vermelisiniz The One'a.

    Selam ve sevgilerimle..



    The ONE için yapılan en olumsuz yorum şuydu ;

    birisi kulağınıza birşey söylemek için hafifçe eğildiği zaman çok net duyabilir kokuyu.
    onun dışında konuşurken yada yanınızdan yürürken çok net şekilde belli etmez kendini. (Projection dediğimiz olay zayıfmış)

    farkedilirliği düşük olduğu için kendisine olumsuz yaklaşıyorum ben de.




  • 22 yaşındayim üni okuyorum bir çok parfüm kullandım ama hiç biri beni mutlu etmedi hangi parfümü kullanıyosun sorusunu duyamadim yani farkedilir ve kalıcı bir parfüm buğday tenliyim 150 tl ye kadar önerilere açığım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar, şu an rochas man kullanıyorum, kokusunu beğeniyorum ama kalıcılığı pek yok gibi geliyor bana, onu 79 TLye almıştım, şimdi 150 TL civarı, kalıcılığı ve etkileyiciliği çok olan ve güzel kokan bir parfüm önerisi bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 6 Şubat 2015; 23:21:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Esatsahinn

    22 yaşındayim üni okuyorum bir çok parfüm kullandım ama hiç biri beni mutlu etmedi hangi parfümü kullanıyosun sorusunu duyamadim yani farkedilir ve kalıcı bir parfüm buğday tenliyim 150 tl ye kadar önerilere açığım

    amaç parfümün ne diye sordurmaksa bunu al çevrendeki herkes senden kaçsın acı bize elini ayağını öpelim diye.

    http://www.hepsiburada.com/liste/yves-saint-laurent-body-kouros-edt-100-ml-erkek-parfumu/productDetails.aspx?productId=sgtaysl05l0257000&categoryId=32010685

    beğenmediğin koku kullandıktan sonra ne anlamı var ağır kokular seviyor musun?diyelim sevmiyorsun millet koklasın diye süreceksin sen nasıl dayanacaksın?diyelim seviyorsun o zaman kolay en ağır parfümleri söyleyelim ama bahar yazın ne yapacaksın bu kokular kışın kullanılır ve insanlar farketsin sorsun derken onları rahatsız etme ihtimalin de yüksek.koklamadığın ve zevkin dışında koku alma bence.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fenerliso

    merhabalar, şu an rochas man kullanıyorum, kokusunu beğeniyorum ama kalıcılığı pek yok gibi geliyor bana, onu 79 TLye almıştım, şimdi 150 TL civarı, kalıcılığı ve etkileyiciliği çok olan ve güzel kokan bir parfüm önerisi bekliyorum.

    rochas'ın kalıcılığı vardır aslında.bu durumda iki şey olabilir ya burnun alışıyor farkında değilsin ya da teninde kokular durmuyor.ikincisiyse durum kötü ne alırsan al milletin günlerce gidiyor dediği kokular bile senin tende durmayacaktır.birincisi ise burnun her kokuya alışıyorsa yine yukarıda arkadaşa dediğim durum olabilir sen kokuyu alacaksın diye insanları rahatsız edebilirsin.şöyle de bir durum var kalıcı kokular güzel kokmaz, güzel kokular kalıcı olmaz ama sen rochas'a güzel koku diyorsan mesele yok aynı benzeri kokular mevcut ama piyasa olmuş ve farklı koku zor bulursun.koklamadan sen de alma piyango kokular var nette guess gibi kimsenin bilmediği ama hiç uğraşma git bir parfümericiye koku beğen netten al herkes öyle yapıyor.




  • Anladim hocam, bir arkadaşım acik parfum onerdi bunlari al pisman olursan parasini ben verim dedi, bakalim bir onlari deniycem hosuma gitmezse tekrar orijinale doncem, saolun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuoni

    quote:

    Orijinalden alıntı: Esatsahinn

    22 yaşındayim üni okuyorum bir çok parfüm kullandım ama hiç biri beni mutlu etmedi hangi parfümü kullanıyosun sorusunu duyamadim yani farkedilir ve kalıcı bir parfüm buğday tenliyim 150 tl ye kadar önerilere açığım

    amaç parfümün ne diye sordurmaksa bunu al çevrendeki herkes senden kaçsın acı bize elini ayağını öpelim diye.

    http://www.hepsiburada.com/liste/yves-saint-laurent-body-kouros-edt-100-ml-erkek-parfumu/productDetails.aspx?productId=sgtaysl05l0257000&categoryId=32010685

    beğenmediğin koku kullandıktan sonra ne anlamı var ağır kokular seviyor musun?diyelim sevmiyorsun millet koklasın diye süreceksin sen nasıl dayanacaksın?diyelim seviyorsun o zaman kolay en ağır parfümleri söyleyelim ama bahar yazın ne yapacaksın bu kokular kışın kullanılır ve insanlar farketsin sorsun derken onları rahatsız etme ihtimalin de yüksek.koklamadığın ve zevkin dışında koku alma bence.

    Hocam iyi anlamda sorsunlar 😄😄 ck intense europia nasildir. Kalılık ve farkedilirlik önemli iste anladiniz ne demek istediğimi 😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 962963964965966
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.