Şimdi Ara

ORİJİNAL PARFÜM TAVSİYELERi ve DEĞERLENDİRMELERİ KONU BAŞLIĞI (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.746
Cevap
340
Favori
1.673.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karademir10

Dün dp den armani aldım. kodu:A2

Orjinalini bilmediğim için benzerlik hakkında birşey diyemem. Koku kalıcı ve güzel. Yalnız yakından elbiseye sıkıldığında leke yapıyor.

2 koku denedim armani ve bulgari. Nedense bulgarinin kokusunu hiç hissedemedim. Bu neden kaynaklanır. Başkalarına koklattığımda onlar kokuyu alıyor.

dp nin bütün parfümleri yakından sıkıldığı zaman leke yapıyor

kokuyu kendinin alamanın sebebi burnun kokuya duyarsızlaşması ama başkası kokuyu çok rahat algılar bu her parfüm için olmasada bi çok parfüm için geçerli

A2 yanlış yönlendirmiyim ama aklımda acqua di gio olarak kalmış fresh bir koku sıcak mevsimlere iyi gider doğru bir seçim

Orijinalden alıntı: deeply11

quote:

Dün dp den armani aldım. kodu:A2

Orjinalini bilmediğim için benzerlik hakkında birşey diyemem. Koku kalıcı ve güzel. Yalnız yakından elbiseye sıkıldığında leke yapıyor.

2 koku denedim armani ve bulgari. Nedense bulgarinin kokusunu hiç hissedemedim. Bu neden kaynaklanır. Başkalarına koklattığımda onlar kokuyu alıyor.

dp nin bütün parfümleri yakından sıkıldığı zaman leke yapıyor

kokuyu kendinin alamanın sebebi burnun kokuya duyarsızlaşması ama başkası kokuyu çok rahat algılar bu her parfüm için olmasada bi çok parfüm için geçerli

A2 yanlış yönlendirmiyim ama aklımda acqua di gio olarak kalmış fresh bir koku sıcak mevsimlere iyi gider doğru bir seçim

2 sayfa önce "haydarank" adlı arkadaşımız yaz için ixoradan

E 001 212 MAN CAROLINA HER. TURUNÇGİL
    E 008 AQUA DI GIO MAN GIORGIO ARMANI AROMATİK
    E 031 POLO BLUE RALPH LAUREN AROMATİK
    E 171 LOCOSTE ESSENTIAL LACOSTE MEYVE

ürünleri önermişi. Bulunduğum ilde sadece dp olduğu için dp ye gittim gio armani denemek istiyorum dedim A2 yi verdiler :). İnşallah dediğiniz gibi doğru seçimdir.

Birde yaz için dp den I3 ve c14 kodlu parfumleri denemek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimefe -- 3 Nisan 2011; 18:29:19 >

• quote:

ürünleri önermişi. Bulunduğum ilde sadece dp olduğu için dp ye gittim gio armani denemek istiyorum dedim A2 yi verdiler :). İnşallah dediğiniz gibi doğru seçimdir.

Güzel seçim de çok tercih edilen bir koku sıkıntısı o. Bir kaç kişi ile pişti olabilirsin. Turunçgil kokuları yaza yakıştırıyorum hayırlı olsun parfümün güle güle bitir.

Orijinalden alıntı: GKHN1905

quote:

Güzel seçim de çok tercih edilen bir koku sıkıntısı o. Bir kaç kişi ile pişti olabilirsin. Turunçgil kokuları yaza yakıştırıyorum hayırlı olsun parfümün güle güle bitir.

Teşekkürler. çok tercih edilmesi iyi demekki seviliyor :)

pişti olmak gibi konulara çok takılmam. gerekirse evde arabada kullanırım kokuyu. Sonuçta 150 TL vermedik, O zaman koyardı :).

1-2 hafta içinde 4 koku belirledim onları deneyeceğim. I3-C14-B4-B6 bu kokulardan birini alabilirim.

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler. çok tercih edilmesi iyi demekki seviliyor :)

pişti olmak gibi konulara çok takılmam. gerekirse evde arabada kullanırım kokuyu. Sonuçta 150 TL vermedik, O zaman koyardı :).

1-2 hafta içinde 4 koku belirledim onları deneyeceğim. I3-C14-B4-B6 bu kokulardan birini alabilirim.

c14 yerine bence bir onun intense'ni sorun derim ck euphoira intense onu daha çok beğenirsiniz ellerine gelmiş olabilir.
    b4 baharatlı yaza gitmeyebilir.
    i3 ben beğenmiyorum ama beğeneni çok.

Çok sevilmesinden öye parfümcüye fresh koku istiyorum dediğiniz zaman hemen aqua di gio'yu çıkartıyor beğenilme olasılığı yüksek bir de uğraşmak istemiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ASUSX51

Sizlerle Avon parfüm deneyimlerimi paylaşmak istiyorum Eğer çevrenizde Avon satan kişiler varsa mutlaka alıyorsunuz, ki mahalledeki marketimiz Avon toptancısıydı, rahat rahat deneyebiliyorduk ve indirimli alıyorduk :)

İlk olarak Perceive'den bahsetmek istiyorum; odunsu ve turunçgil ağırlıklı bir koku ve de kalıcı. Kışın çok iyi gidiyor ama yazın biraz ağır kaçabilir. Essence ise hafif olmakla birlikte harika bir kokuya sahip, bayanlar beğeniyor bu kokuyu :), Surrender da turunçgil ağırlıklı bir koku, biraz daha hafif, yaz için ideal ama artık satışı yok. True Force keskin nane ve turunçgil kokulu, ben pek beğenmedim,tanıtımında yazdığı gibi adamı dinçleştiriyor, gelelim herkesin pek beğendiği FullSpeed'e, ben kokusunu tam anlamıyla alamadım, kalıcı diyenler kadar kalıcı değil diyenler de var, arkadaş testerını koklatmıştı ama kokusu yok gibi, Simple Elements ise çam ve çikolata kokusu içeriyor, çam kokusu daha ağır basıyor, açıkcası bunu hiç beğenmedim. Just Play ve I'm Perfect'in kokularının harika olduğu söyleniyor onları da denemek isterim doğrusu ama şu an satışta yoklar.Black Suede touch ise tam bir kış kokusu, biraz baharatlı. Bir de yeni çıkan Simply Because for him parfümü merak etmiyor değilim Ben içlerinden Essence'i ve Perceive'i beğendim ve kullandım.Favorim Essence, indirime girerse Essence almayı düşünüyorum. Tabi bunlar benim görüşlerim, deneyerek almak en iyisi.

yorum için sağol arkadaşım baya merak eden vardı avon kokularını fikir sahibi olurlar bu yorumundan sonra eline sağlık

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ASUSX51

Sizlerle Avon parfüm deneyimlerimi paylaşmak istiyorum Eğer çevrenizde Avon satan kişiler varsa mutlaka alıyorsunuz, ki mahalledeki marketimiz Avon toptancısıydı, rahat rahat deneyebiliyorduk ve indirimli alıyorduk :)

İlk olarak Perceive'den bahsetmek istiyorum; odunsu ve turunçgil ağırlıklı bir koku ve de kalıcı. Kışın çok iyi gidiyor ama yazın biraz ağır kaçabilir. Essence ise hafif olmakla birlikte harika bir kokuya sahip, bayanlar beğeniyor bu kokuyu :), Surrender da turunçgil ağırlıklı bir koku, biraz daha hafif, yaz için ideal ama artık satışı yok. True Force keskin nane ve turunçgil kokulu, ben pek beğenmedim,tanıtımında yazdığı gibi adamı dinçleştiriyor, gelelim herkesin pek beğendiği FullSpeed'e, ben kokusunu tam anlamıyla alamadım, kalıcı diyenler kadar kalıcı değil diyenler de var, arkadaş testerını koklatmıştı ama kokusu yok gibi, Simple Elements ise çam ve çikolata kokusu içeriyor, çam kokusu daha ağır basıyor, açıkcası bunu hiç beğenmedim. Just Play ve I'm Perfect'in kokularının harika olduğu söyleniyor onları da denemek isterim doğrusu ama şu an satışta yoklar.Black Suede touch ise tam bir kış kokusu, biraz baharatlı. Bir de yeni çıkan Simply Because for him parfümü merak etmiyor değilim Ben içlerinden Essence'i ve Perceive'i beğendim ve kullandım.Favorim Essence, indirime girerse Essence almayı düşünüyorum. Tabi bunlar benim görüşlerim, deneyerek almak en iyisi.

yorum için sağol arkadaşım baya merak eden vardı avon kokularını fikir sahibi olurlar bu yorumundan sonra eline sağlık

Rica ederim, ne demek. Aslında Avonun çok beğenilen birkaç kokusu daha var onları da denemek istiyorum fakat avon toptancılığı yapan marketimiz uzak bir yere taşındığı için gidemiyorum. Patrick Dempsey 1 ve 2, Ungaro ve Christian Lacroix Nior en beğenilenleri olarak geçiyor ama kişiye göre değişir. Bir de, Avon satan kişi eğer tanıdığınızsa indirim isteyin, indirim yapma hakları var, ille de liste fiyatından almak zorunda değilsiniz. Geçenlerde her zaman alışveriş yaptığımız kozmetikcimiz bir avuç dolusu Tiara's Surf'ün numunesini verdi :) Turunçgil sevenler için birebir diyebilirim. Yalnız çok keskin bir kokusu var, portakal kabuğunu andırıyor. Tiara'sın kırmızısı daha güzel bence, biraz baharatlı.

• Tiaras'ın yeşil renkli olanını da bir deneyin derim. Sanırım adı "Calm" idi. Çok iyi bir koku.

Eşim, Oriflame'den, sanal yönetici konumundaki yakın bir arkadaşının sayesinde Danışman kodu alarak, indirim alışveriş yapma imkanına kavuştu, tabi bu durumda bu konumunu koruyabilmesi için belli aralık ve tutarlarda alışveriş yapması gerekiyor.

Ben de fırsattan istifade Oriflame'in kokularını denemek istiyorum. Fakat, kokuları hakkında henüz ne eşimin ne de benim hiçbir bilgi ve fikrimiz yok.

Kullananlar varsa önerilerini bekliyorum.
  • Oriflame ürünleri hakkında kadınlar klübündeki foruma bakabilirsiniz. Orada kullananlar ve satıcılar görüşlerini belirtmişler.Yalnız işin içine parfüm girince mutlaka deneyerek almak gerekiyor. Bir de Nike parfümler var, deneyip kullanan arkadaşlar yorum yaparlarsa memnun oluruz :) Pazaristan'da 75ml parfüm+deo 29 lira, 150ml parfüm 39 liraydı. Tester olmadığı için deneyemedim.

http://www.kadinlarkulubu.com/erkek-parfumleri-f644/
  • Oriflame nike'ın kokularını bilmiyorum yalnız biraz güneş gözlüğü olayına benzetiyorum ben bunu. Parfümünüzü sordukları zaman ck,bvlgari,carolina herrera, paco rabbane,burberry mi demek istersiniz yoksa avon,oriflame,nike,adidas mı?
    Tamam şüphesiz iyi hoş kokular olabilir buna katılıyorum ama bizde marka takıntısı olduktan sonra bunlara çok rağbet olacağını düşünmüyorum.

bir abim bu konuda yardımcı oldu, sana baharatlı kokular gider dedi ve YKM'ye girdik, orada Azzaro Silver Black EDT 100 ml önerdi, gerçekten kokuyu sevdim.

Kendisi de 212 MAN CAROLINA HER. TURUNÇGİL kullanıyor o koku da çok güzeldi.

ixorada azzaronun bu modeli yok. YKM de ise 200 tl. netde 184 tlye de var ama yinde de çok pahalı benim için.

daha önce burberry kullanmıştım güzel kokuydu.

kendime bir koku seçmek istiyorum ve sabitlemek istiyorum, yaz/kış ayrımı ile iki koku da olabilir tabii.

şimdi ne yapayım ne kullanayım kararsızım...

Önerilerinizi bekliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

kendime bir parfüm seçmeye çalışıyorum, esmer tenliyim ve 41 yaşındayım.

bir abim bu konuda yardımcı oldu, sana baharatlı kokular gider dedi ve YKM'ye girdik, orada Azzaro Silver Black EDT 100 ml önerdi, gerçekten kokuyu sevdim.

ixorada azzaronun bu modeli yok. YKM de ise 200 tl. netde 184 tlye de var ama yinde de çok pahalı benim için.

kendime bir koku seçmek istiyorum ve sabitlemek istiyorum, yaz/kış ayrımı ile iki koku da olabilir tabii.

Terre Hermes ile Gucci by Gucci, Gucci pour home 2 bunları bir dene derim. Baharatlı hoş kokulardır
    Yaşına çok iyi gideceğini düşünüyorum.Ankarada yaşıyorsan mor parfümeri'yi tavsiye ederim güzel yapmışlar bu kokuları.

• Arkadaşlar ixora'da okyanus kokusu bakıyorum bana yardımcı olabilirmisiniz. Acilen sizlerden cevap bekliyorum. Diğer firmalardan önermeyin lütfen

Orijinalden alıntı: ozdilek

Arkadaşlar ixora'da okyanus kokusu bakıyorum bana yardımcı olabilirmisiniz. Acilen sizlerden cevap bekliyorum. Diğer firmalardan önermeyin lütfen

Bvlgari Aqva kardeşim varsa kenzo leaupar da iyidir.e076 e175 kodları da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GKHN1905 -- 5 Nisan 2011; 18:08:49 >

Orijinalden alıntı: kocaballi

kendime bir parfüm seçmeye çalışıyorum, esmer tenliyim ve 41 yaşındayım.

http://www.pazarland.com/pinfo.asp?pid=11698

165 tl'ye buldum sizin için takip ederseniz %25 üstünde indirime giriyor pazarland ordan iyi fiyata alabilirsiniz.

• Teşekkür ederim Gökhan kardeşim, E027 beğenildi, Davidoff - Cool Water

Orijinalden alıntı: ozdilek

Teşekkür ederim Gökhan kardeşim, E027 beğenildi, Davidoff - Cool Water

Okyanus kokusu aramıyormuş ki fresh koku arıyormuş İxora'da aqva'yı yeterli görmüyorum acil geliştirmeleri gerekiyor. Gucci pour home 2 de aynı şekilde. Terre hermes, Kenzo leaupar indigo, Carolina herrera ch,bvlgari aqva marine ve blue de chanel çıkarsa çok tutulacak kokular aslında.
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.