Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: pagan_chris

zoomplayer ilk defa duydum ama hemen indiriyorum codec istiyormu ??????

Zoom Player'ı ayrı indirmek yerine burdan C.C.C.P. paketini indir, onu kurduğunda hem ZoomPlayer kurulmuş olacak, hemde sistemin ihtiyaç duyduğu tüm codec'ler yüklenmiş olacak çok pratik bence bu paket

quote:

bide türkçe kulanımı varmı ??????

Agam aklın fikrin türkçe yahu , aş bence bunları artık, açıl biraz enginlere farklı lisanları farklı insanları tanı/öğren, bi noktaya sabitleme kendini...

@Chaishe hocam galba son zamanlarda giremiyorsun nete ama genede yazayım belki denk gelirsin, daha önceki hitap şekillerinden farklı olarak Ai yori Aoshi serisini izlerken -rin ve -chin olarak iki farklı şekil daha yakaladım, tabi doğal olarak adamlar bunları altyazıya aktarmamış yada aktaramamışlar, bende bayağı merak ettim bunnarın ne anlama geldiğini artık umarım kusuruma bakmazsın en ufak bi soru işaretinde bile sana danışıyoz ama inşallah başını ağrıtmıyorumdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaiji -- 5 Aralık 2006; 2:13:16 >
  • Artik buralardayim..baglanti sorununu bugün hallettim..ne demek ne zaman, ne isterseniz sorabilirsiniz...
    chin ve rinin hitap sekli olduklarini sanmiyorum..çünkü ilk defa duyuyorum..sözlüklerde de hitap sekli olduguna dair bi ipucu yok...
    hitap sekli degil de isimden sonra bi sifat getirmis olabilir...duymadan tam olarak anlayamiyorum..bir de chin ve rin olarak okunan farkli farkli anlamlarda heceler ya da kelimeler var...tam olarak ne oldugunu kestirmek zor..
    yine de ben bi arastirma yaptim..
    hitap sekli oldugunu sandigina göre rin; ortak, es, dost, yoldas anlaminda kullanilmis olabilir.chin; imparator,kral felan kullaniyorsa "biz" anlaminda kullanmis olabilir ya da karsisindakine merakli anlaminda söölemis olabilir..bir tür lakap olarak da kullanilmis olabilirler...benim varsayimlarim bunlar...
    ya senden çok iyi bir japonca ögrencisi olur..ne kadar dikkatli dinliyosun..
    selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChaiShe

hitap sekli degil de isimden sonra bi sifat getirmis olabilir...duymadan tam olarak anlayamiyorum..bir de chin ve rin olarak okunan farkli farkli anlamlarda heceler ya da kelimeler var...tam olarak ne oldugunu kestirmek zor..hitap sekli oldugunu sandigina göre rin; ortak, es, dost, yoldas anlaminda kullanilmis olabilir.chin; imparator,kral felan kullaniyorsa "biz" anlaminda kullanmis olabilir ya da karsisindakine merakli anlaminda söölemis olabilir..bir tür lakap olarak da kullanilmis olabilirler...

Hocam hitap şekli olarak sanmamın sebebi ismin sonuna ekleyerek söylemeleri, ama lakaplarda aynı şekilde söyleniyorsa sanırım lakapda olabilir, mesela kullanıldığı yerden örnek vermek gerekirse; Taeko adlı sakar bir şahıs var buna yakın bi arkadaşı Tae-chin olarak sesleniyor (sesleniyor derken ona her hitab edişinde bu ismi kullanıyor demek istedim). Gerçi -rin için ismi değiştirmiyor (misal Chika adlı genç bir kıza Chika-rin diyor) ama herhalde oda senaryo gereği büründüğü rollere bakılınca yoldaş anlamına geliyordur, uğraştığın için sağol hocam eywallah...

Arkadaşlar bugün Noir'ın son bölümünü izleyim diye uyduyu açtığımda bittiğini farkettim, tam TV'yi kapatacakken enteresan bir girişle yeni bi seri başladığını gördüm ve bir solukta ilk iki bölümünü izledim, hakikatende ilginç bir seri; kılıç/silah/döwüş sanatı gibi bilindik şeyler yerine herkesin kendine özel değişik bir gücü var ve onlarla sawaşıyorlar. Misal bizim eleman gazete fotoğrafçısı, fotoğraf makinası ile çektiği bir yeri sanki C4 konmuş gibi patlatabiliyor, böyle yazınca saçma gibi beldi bende kabul ediyorum ama izleyince eminim sizinde hoşunuza gidecektir. Özellikle son zamanlarda sürekli romantizm içeren animeler izledikten sonra, hatta Basilisk'in son bölümlerinin resmen Türk Filmlerine dönmesi ile bozulan sinirlerime bu anime ilaç gibi geldi. Şöyle kanlı-canlı ve değişik bi tarz anime istiyorsanız size Speed Grapher derim...

© << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaiji -- 15 Aralık 2006; 19:57:10 >
  • Speed Grapher

istersen bir tanıtımını yap öğrenelim dostum
  • s.a yaw bayaadırda gremyodm hee nete foruma yaw beyler yaw istanbuldaym ynede takas ettgmz yok kmseyle hee..yaw torrent etseemmm kası yo bilg..aylar sürüyo zten enaz daralıyorm drekt download bulmak zten zor olmadı rapdshare ckıyo oda sınırlı gnlük...yaw bukadar anime seven ve anime sevdrmek istyen adam var nden hç yardmcı olmuyosnz...kanka olmadı parasyla satn yaw dvd ye kopyalıyp....yani sevaptr dimi:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasova -- 5 Aralık 2006; 11:34:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tasova
    yaw torrent etseemmm kası yo bilg..aylar sürüyo zten enaz daralıyorm

Alla alla senin bağlantıda bir sorun var yada indirdiğin torrent projesinin sağlığı çok kötü imiş yoksa 256K'lık bir bağlantıya göre örnek verirsem (benimki okadarda ) 5-6 GB'lık bir anime projesini indirmen en geç [bak en geç diyorum yani en kötü ihtimalle] 1 hafta olmalı, yani öyle aylar sürecek bir mewzu yok. Hatta benim ark ın bağlantı 1M idi, ben 32GB'lık Ranma ½ projesini ona indirttim herif 2,5 haftada halletti yaw. Hoş bağlantısı sınırlıydı kotayı aştığından dolayı cezalı gelen faturayı ben ödemiştim ama Ranma ½ için değerdi...

quote:

drekt download bulmak zten zor olmadı rapdshare ckıyo oda sınırlı gnlük...

Direkt download olarak fazla bir yer bilmiyorum ama birdewww.realitylapse.com u dene derim, ben şu anki anime listemin neredeyse yarısını buradan indirdim, ha adamlar indirmesi kolay olsun diye dosyaları real medya formatına çewirmişler, görüntüler DVD-rip'lerdeki gibi pek ahım şahım değil, amma bence idare eder, dene derim yani...

quote:

yaw bukadar anime seven ve anime sevdrmek istyen adam var nden hç yardmcı olmuyosnz...kanka olmadı parasyla satn yaw dvd ye kopyalıyp....yani sevaptr dimi:D

Satma olayına karşıyım, sonuçta hepimiz anime severler olarak birbirimize köstek değil destek olmalıyız diye düşünüyorum. Ama takas istersen olabilir derim, önceden biraz soğuktum kargo olayına ama @pagan_chris kargo olayını bana izah edince bunca zaman boşuna uzak durduğumu annadım dokuzuncu sayfada **İndirilmiş Animeler Listem** var oradan benimkilere bakarsın, sende listeni yazarsın, ilgimizi çeken birşeyler bulursak yaparız bi takas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaiji -- 23 Ocak 2007; 17:44:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GUNDAM
    Speed Grapher, istersen bir tanıtımını yap öğrenelim dostum

Hocam walla sen tanıtım olayında aşmışın, ben o kadar kasamam yaw Kısaca şöle söliim; 2005 yapımı, 24 bölümden oluşan, uçuk senaryolu, kanlı-canlı bişe İstersen bu linke bak adamlar açıklamış, ben liseden kalma ingilizcemle burdakileri çewirmeye kalksam zate ayaküstü bir skandal yaşardık Bu arada Space Adventure Cobra'yı az önce bitirdim, birden anılarım debreşti Yıllar önce Show TV'de izlemiştim ama tabi çocuktuk o zamanlar, yetişkin olarak izlemenin keyfi ayrı walla, buda şiddetle tawsiye ettiklerimdendir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaiji -- 15 Aralık 2006; 19:59:27 >
  • quote:

s.a yaw bayaadırda gremyodm hee nete foruma yaw beyler yaw istanbuldaym ynede takas ettgmz yok kmseyle hee..yaw torrent etseemmm kası yo bilg..aylar sürüyo zten enaz daralıyorm drekt download bulmak zten zor olmadı rapdshare ckıyo oda sınırlı gnlük...yaw bukadar anime seven ve anime sevdrmek istyen adam var nden hç yardmcı olmuyosnz...kanka olmadı parasyla satn yaw dvd ye kopyalıyp....yani sevaptr dimi:D

Anime listemi isteyenler bana özelden mesaj atsınlar. İzlemek istedğiniz aniimeleri bulmanızda yardımcı olmaya çalışırım.
  • yevaud şimdi öyle diyonda kardeşim ingilizce olsa tmm ne diyecem ama kardeşim ben ne anlarım japoncadan ispanyolcadan

bu arada bi msn de görüşelim
  • quote:

yevaud şimdi öyle diyonda kardeşim ingilizce olsa tmm ne diyecem ama kardeşim ben ne anlarım japoncadan ispanyolcadan

Aga animeleri türkçe istemene lafım yok, ingilizcen pek iyi olmadığından diyalogları kaçırabilirsin bu doğal birşey, ammavelakin kalkıpta bir programın türkçe wersiyonu warmı diye sorduğunda yarıldım yahu, o yüzden öyle şakayla karışık yazdım Ne bileyim yani herhangi bir programı sırf türkçe wersiyonu yok diye kullanmıycaksan pes derim be abem

quote:

bu arada bi msn de görüşelim

Görüşek, görüşekde agam seni hiç bulamıyomki MSN'de Girdiğin belli saatler varsa yazda, bari ona göre ayarlayayım kendimi, çünki bende MSN'i fazla açık tutmuyorum, torrentte sicil düzeltme operasyonlarına başladım, o zate bütün net bağlantımı yiyo, bırak MSN açmayı herhangi bir siteye bile bağlanamıyom
  • baba ben programın türkçesi varmı diye sordum mesela
    1-bsplayer
    2-crystal player
    3-media palyer
    bunların hepsinde türkçe kurulumu var ama bazı bi programlar var allahın adamdan saymadıgı ülkerlerin dilleri var mesela bi afrika ülkesi var onun dili var türkçe yok bu yüzden sinir oluyorum ülke aıds hastalıgından ölüyor (üzülüyorum) onların dili var bizim dilimiz yok
  • yaw bu arada kite bi türlü inmek bilmedi bende sinirlendim sildim

• quote:

yaw bu arada kite bi türlü inmek bilmedi bende sinirlendim sildim

Hımm yukardaki resim Kite'den alınmaysa benim düşündüğüm anime değilmiş Gerçi sildiğin iyi olmuş her ne kadar güzel bi anime olma ihtimali varsada bir-iki bölümlük OVA'lar bence pek istenileni veremiyor, tercihim serilerden yana. Bak yukarda yazmıştım ama bir daha yazayım "Space Adventure Cobra" eski tarz ama sağlam bir animedir İlk olarak filmdi, beklenenden fazla ilgi görünce filmin konusunu ve ek senaryoları 31 bölüme yayarak seri haline getirdiler, hoş o yıllardaki amerikan filmleri furyasından etkilenmiş olsada bence kült olabilecek bir animedir, sağlam senaristleri olsaydı bence bir naruto yada bleach kadar uzun ömürlü olabilirdi, çünki Star Wars gibi kendine ait bir ewreni olan bilim-kurgu tarzındaydı; farklı ırklar/dinler/teknolojiler/gezegenler vs. ve en önemlisi ana konuda aslında çok genişti; "amacı tüm kainatı ele geçirmeye çalışan, yüzlerce galaksiye yayılmış, acımasız Korsan Loncası ile başkahramanımızın [kendisi bağımsız korsandır] sawaşı" nedense ya reytingler beklenileni veremediğinden yada adamlar kasmaya üşendiklerinden koskoca Korsan Loncası'nı 31 bölümde harcadılar, buna rağmen bence kaçırılmayacak animelerden biridir bulursan hiç tereddüt etme, bodoslama indir...
  • onu duymuştum bakıcam
  • quote:

onu duymuştum bakıcam

Bu arada sen Trinity Blood'ı izlemiştin galiba konusundan kısaca bahsedebilirmisin? Ben ilk dört bölümünü izledim ama japonca , eh haliyle pek bişe anlamadım, ana kahramanımız normalde layt biriyken nasıl oluyorda dellenince en baba vampire dönüşüyor aklım mantığım almadı, belki sen bana izah edebilirsin
    Birde görülen oki sende MSN bağlantısı kuramıcaz, özel mesaj yollayalım yada hiç olmadı bana mail atarsın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yevaud

Hımm yukardaki resim Kite'den alınmaysa benim düşündüğüm anime değilmiş Gerçi sildiğin iyi olmuş her ne kadar güzel bi anime olma ihtimali varsada bir-iki bölümlük OVA'lar bence pek istenileni veremiyor, tercihim serilerden yana. Bak yukarda yazmıştım ama bir daha yazayım "Space Adventure Cobra" eski tarz ama sağlam bir animedir İlk olarak filmdi, beklenenden fazla ilgi görünce filmin konusunu ve ek senaryoları 31 bölüme yayarak seri haline getirdiler, hoş o yıllardaki amerikan filmleri furyasından etkilenmiş olsada bence kült olabilecek bir animedir, sağlam senaristleri olsaydı bence bir naruto yada bleach kadar uzun ömürlü olabilirdi, çünki Star Wars gibi kendine ait bir ewreni olan bilim-kurgu tarzındaydı; farklı ırklar/dinler/teknolojiler/gezegenler vs. ve en önemlisi ana konuda aslında çok genişti; "amacı tüm kainatı ele geçirmeye çalışan, yüzlerce galaksiye yayılmış, acımasız Korsan Loncası ile başkahramanımızın [kendisi bağımsız korsandır] sawaşı" nedense ya reytingler beklenileni veremediğinden yada adamlar kasmaya üşendiklerinden koskoca Korsan Loncası'nı 31 bölümde harcadılar, buna rağmen bence kaçırılmayacak animelerden biridir bulursan hiç tereddüt etme, bodoslama indir...

baba bu "space adventure cobra" zamanında show tv de verilen anime değil mi?herifin sol kolunda lazer topu gibi bir şey vardı.kolunu istediği zaman çıkarıp ateş edebiliyordu.Zamanında izlemek için sabahın köründe kalkardım ah ne günlerdi onlar.olsa da tekrar izlesek harbiden.ben bilim kurguları pek sevmem ama o anime süperdi. bir de slam dunk vardı o zamanlar tabi, hanamichi unutulur mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: siegfried

baba bu "space adventure cobra" zamanında show tv de verilen anime değil mi?

Bikaç mesaj yukarıda bahsetmiştim zaten yıllar önce Show TV'de izlediğimden, hatta Loncanın Mutlak Lideri Semender'in fotosunuda koymuştum, pek dikkat etmiyosun galiba mesajlara

quote:

ben bilim kurguları pek sevmem ama o anime süperdi.

Bilimkurgu sevmeyen adamada bir bakın hele, GANTZ hastası değilmiydin sen yaw

quote:

herifin sol kolunda lazer topu gibi bir şey vardı.kolunu istediği zaman çıkarıp ateş edebiliyordu.

Lazer topu değil o hocam PSYCHOGUN, tamamen irade gücüyle kontrol ediyor o silahı ve enerjisini sahibinin ruh enerjisinden çekiyor, bu yüzden vücuda entegre edilmesi lazım, böyle bir silaha sahip olmak isteyen tek psikopatta bizim Kobra adam bir silah için sağ kolunu kesermi yaw
  • baba kahramanımız aslında wampir gelecekte geçiyor ve vatikan adına çalışan rahiptir.Birgün normal seyir halindeyken papa nın yardımcısına saldırıyorlar ve o gün onun hayatını kurtarıyor o günden sonra vatikan adına beş parasız deçen bir avcı özel güçleri falan var gücünü karşısındaki düşmana göre ayarlıyor

mesela güç kılıcı %35 aktif diyor kılıc çıkıyor ona göre dograma işlemi başlıyor güzeldir herkese tavsiye ederim

ha bu arada animedeki papa daha 16 yaşında ve çok sevdigi bi arkadaşı öldürülüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yevaud

Bikaç mesaj yukarıda bahsetmiştim zaten yıllar önce Show TV'de izlediğimden, hatta Loncanın Mutlak Lideri Semender'in fotosunuda koymuştum, pek dikkat etmiyosun galiba mesajlara

hmm... evet görmemişim o mesajını.sayfayı aşağı doğru scroll ederken geçmişim.

quote:

Bilimkurgu sevmeyen adamada bir bakın hele, GANTZ hastası değilmiydin sen yaw

Gantz farklı, onu bilim kurgu statüsüne sokmuyorum ben. zaten gelecekte değil günümüzde geçiyor.

quote:

Lazer topu değil o hocam PSYCHOGUN, tamamen irade gücüyle kontrol ediyor o silahı ve enerjisini sahibinin ruh enerjisinden çekiyor, bu yüzden vücuda entegre edilmesi lazım, böyle bir silaha sahip olmak isteyen tek psikopatta bizim Kobra adam bir silah için sağ kolunu kesermi yaw

valla o kadarını hatırlayamadım.aradan kimbilir kaç yıl geçti. hatırladığım hiç bir zaman hedefini kaçırmıyordu, attığını vuruyordu.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.