Şimdi Ara

'Bug'sız Oyun Yapabilecek Bir Firma Yok !'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  
         Call of Duty : Black Ops, Playstation 3 versiyonunda yer alan hatalarla pek çok münakaşanın ana konusu olmuştu. Oyunun içerdiği yoğun bug sebebi ile oyuncuların tekrar iade etmek istedikleri PS3 sürümü hakkında konuşan Treyarch ise endüstride yer alan hiç bir oyun firmasının bug'sız bir oyun yapamayacağını ve binlerce oyun sahibinden yüzlercesinin bu "defolu" versiyondan memnun olduğunu dile getirdi.

Treyarch İletişim Menajeri  Josh Olin, firması adına yaptığı açıklamada : " İdeal bir dünyada, bug sorunu içermeyen bir oyunu raflara göndermeyi biz de çok isterdik." cümlelerini sarf ediyor ve ekliyor:

" Kusursuz bir oyun deneyimi yaşayan binlerce oyuncunun yüzlercesi var. Hemen hergün onlarla konuşuyorum. Twitter hesabım üzerinde gelen cevaplarda  'Bu oyun mükemmel, insanlar neden şikayetçi.' tarzı yorumlar alıyorum. Evet, bu problem yaşayan müşterilerimizi daha iyi hissettirmez ama bir de işe bu yönden bakmak gerekir."

Çıkış yapmasının ardından 3 ay geçmiş olmasına rağmen, Call of Duty : Black Ops PS3 sürümü 7 güncelleme görmüştü.

• Treyarch da hata yaptığının farkında ama "Herkes yapar"ın arkasına saklanmış. Eh artık sık sık hata yaparlar ve böyle demiştik de derler

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • quote:

The Analyzer Katılıyorum ve eklıyorum!! o kadar büyük firmasınız söyledikleri söze bak, daha iyisini yapmaya çalışıcaz diyecegine ''Herkes Yapar'' demesi hiç yakıştıramadım!!
  • "Kusursuz bir oyun deneyimi yaşayan binlerce oyuncunun yüzlercesi var"

Bu nasıl bi kelime yaw :D:D:D
  • Adam haklı oyuncuların %90 ı böyle sorunu göz ardı etmiyordur zaten.ama yinede böyle bi söyleşi yapması firma için utanç verici.hatasını gidericeğine öteki oyunlardan daha farklı olduğunu göstericeği yerde dahada kendini karalamış.yani her oyunda bug siz oyuncuları bekliyo dercesine bi söyleşi olmuş...treyarch olmadı olmadı :(:(:(
  • Adamın demek istediği insanların gözüne sanki herkes Black Ops'tan şikayetçi gibi gösterilmeye çalışılması (PS3 sürümü). Ondan böyle bir açıklama yapma gereği duymuş anladığım kadarıyla. Zaten en sonunda da söylemiş, bu problem yaşayan müşterilerimizi daha iyi hissettirmez diye. İnsanlar bu iade imzalamalarını, bazı oyun sitelerinin oyuna yüklenmelerini falan görünce sanıyor ki bu oyunun PS3 sürümünü kimse oynayamamış, sakın almayalım. Adam da buna karşılık memnun binlerce müşterimiz de var demiş. Ama herkes hata yapar kısmını ben de yadırgamadım değil. Öyle demek yerine bu sorunları çözmek için çok uğraşıyoruz deseydi çok daha iyi gözle bakardık. Neyse, biraz da kendimizi onların yerine koyalım. Bu adamların üzerinde inanılmaz bir baskı var. Bir yandan Activision baskısı, bir yandan da MW hayranlarının baskısı, ön yargıları. Oyunda ne kadar hatalar olsa bile oldukça kaliteliydi, özellikle hikaye bakımından. Buna rağmen hala belli bir kesim çok yükleniyor firmaya. Bu baskılardan usanmı

• Bu baskılardan usanmışlar ki böyle bir açıklama yapma gereği duymuşlar. En büyük temennim sorunları çabucak çözmeleri ve olayların daha fazla büyümemesi.
  • PC ye bu sabah patch gelmıstı
    onlar oyunu inceliyor sana onay veriyolar satıyosun...Buradaki hata aslında sony'de o kadar bug'ı görmedimi bu adamlar..Treyarch olabildiğince bug temizlemiştir eminim ama adamlar haklı bugsız oyun yoktur her oyunda bug vardır...
  • bugsız oyun yapmak çok zor hatta imkansız olabilir ama böyle bir şey olduğu içinde buglarla dolu bir oyun yapılmazki kardeşim. bugları temizleme işini malum tarihine(!) yetiştiremiyorsan ertelersin. ve treyarchın bugüne kadar yaptığı call of duty oyunları her zaman bir yönden eksik olmuştur. "evet biz iyi yapamıyoruz ama uğraşıyoruz" demek yerine "biz bunu yarım yamalak yaptık ama o kadar oynayan var sizimi dinleyecez hem zaten her oyunda bug olur" demek resmen bu işin pişkinliğidir.
  • Arkadaslar oyunları oynayan okadar farklı insan varki okadar farklı seyler deniyorlarki 100 kişilik bir grup insan bunları kesfedemez ornegin ben oynarken bir oyunu daha once oynamıs arkadaslarım benim oynayıs tarzımda farklı olaylar farklı actionlar farklı tepkiler gorurler yani 2 kisi arasında bile bukadar fark oluyorsa milyonlarca insan arasında fark cok daha fazla olur ve yasanan actionlara karsı alınmıs sınırlı onlemler yeterli gelmez.Eger siz oyuncuya gorunmez bir duvar ceker gidecegi yolu sabitlerseniz yapacagı hareketleri sıralı olarak koyarsanız sorun olmaz ama oda oyun olmaz.

SAYGILARLA

• Waltran'cığım, 'sana göre' her zaman bir yönden eksik olmuştur. Oyunu Xbox 360'da oynadım, oynuyorum. Bir tane bile hataya rastlamadım. Multiplayer'da her oyunda olduğu kadar ping var, o kadar. Hiçbir değişiklik olmamasına rağmen sürekli "your computer appears to have changed since the last time you ran Modern Warfare 2" diyen MW2 mi eksiksiz, kaplamaları hep geç yüklenen MW mi ?
  • Oldukça emek ve para harcayıp topladığım sistemimde de, yine benzeri hatta biraz daha iyi bir sistemde oyun bana FPS açısından işkence ediyo, bunu anlayamıyorum, oyun güzel ama hala optimizasyon problemleri sürüyo; bu da bir CoD sever olarak üzücü :)
    LG OLED Evo 48C3 + Alienware AW2723DF / Argon Audio Forte A5 White / Asus RoG Azoth Snow + Monsgeek M1 V5 / Razer Deathadder v2 Pro + Razer Deathadder v3 Pro / Razer Razer BlackShark V2 Pro 2023 / Steelseries QcK Prism Destiny Edition
    Xbox Wireless Controller / Moza Racing R5 + TSW + SRP LC / Moza HGP Shifter + MAN TGA Knob / DIY Button Box / Moza Multi-function Stalks
    Fiat Egea Cross Urban 1.4 Fire 2023
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.