Bildirim
En fazla 600 TLye android işletim sistemli bir telefon önerisi?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
LG gt540 -
quote:
Orijinalden alıntı: demir76
LG gt540
+1 -
Peki başka bir alternatif var mı? -
1-2 hafta içinde LG Optimus One gelecekmiş, ona bakabilirsiniz. Fazladan kapasitif ekran, multi-touch ve Android 2.2 var.
2. olarak Internet'te 600'e de bulabileceğiniz Samsung i5510 var, fazladan klavyesi var, işlemcisi de 600MHz yerine 667MHz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fato65 -- 28 Ocak 2011; 18:30:11 > -
Alternatif yok mu başka? -
Alternatif çok.
Turkcell T10, Huawei (TTNet) 8230, Samsung 5503, bulabilirseniz Samsung Spica (i5700), HTC Wildfire (650 civarı). -
Galaxy 551-i5700-7500 Lg 540 rezif.galaxy al. -
600TL ye Android cihaz alıyorsunuz 2 gün sonrada bu Android ne beter şeymiş deyip satıyorsunuz iPhone ile yarışamaz diyorsunuz.
Sözüm meclisten dışarı olsun Android cihaz alınacaksa üst segment bir cihaz seçimi yapılmalı kulağınıza küpe olsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: 1337
600TL ye Android cihaz alıyorsunuz 2 gün sonrada bu Android ne beter şeymiş deyip satıyorsunuz iPhone ile yarışamaz diyorsunuz.
Sözüm meclisten dışarı olsun Android cihaz alınacaksa üst segment bir cihaz seçimi yapılmalı kulağınıza küpe olsun.
Valla hocam telefonla pek aram yok. En son 5 sene önce w810i almıştım hala onu kullanıyorum. iPhone alacak kadar param yok. Açık kaynak kodlu olmasından ötürü Android'e sempati duyuyorum. -
quote:
Sözüm meclisten dışarı olsun Android cihaz alınacaksa üst segment bir cihaz seçimi yapılmalı kulağınıza küpe olsun.
Peki öneriniz ne olurdu? -
Arkadaşım sana önerim yaz başına kadar beklemen olurdu.
Bekleyemem diyorsan eğer,
Optimus 2X bi süre sonra ulaşma imkanı bulabilirsin,
Güncel olarak ise Nexus S & Desire HD almanı tavsiye edebilirim. -
quote:
Arkadaşım sana önerim yaz başına kadar beklemen olurdu.
Bekleyemem diyorsan eğer,
Optimus 2X bi süre sonra ulaşma imkanı bulabilirsin,
Güncel olarak ise Nexus S & Desire HD almanı tavsiye edebilirim.
hocam üst segment demişsin ama arkadaş max 600 demiş senin öneriler güzel de bütçeyi ikiye katlaması lazım biraz tuzlu gelmedin arkadaşa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killarmy -- 31 Ocak 2011; 23:57:06 > -
Ben x10 mini diyom hem android hemde süper bisey yada x10 mini pro, onu beğenmezse arkadas gt540 ve HTC touch pro II olur TAVSIYEM :) -
HTC Wildfire tavsiyemdir. Çok şık bir cihaz özellikler de güzel -
i5510 iyi bir secim bence. kullanan arkadaşım çok memnun.
-
htc wildfire'a baktım teknosada. taksitle alacağım zaten alırsam. vade farkıyla 730 tlye geliyor. 730 tlyi hak eden bir telefon değil bana kalırsa wildfire. -
quote:
Orijinalden alıntı: Alessio Nikky
htc wildfire'a baktım teknosada. taksitle alacağım zaten alırsam. vade farkıyla 730 tlye geliyor. 730 tlyi hak eden bir telefon değil bana kalırsa wildfire.
+10000000000000000 kesinlikle -
i5503, i5510 -
x10 mini
Benzer içerikler
- samsung türkiye garantili ne demek
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- 4k 60 fps video çeken telefonlar
- yurt dışı telefon yılbaşında açılmadı
- telefon önerileri 2024
- telegramda video izleme
- play protect nedir
- device health services nedir
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X