Şimdi Ara

Yeni Spider Man Gözüktü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
8.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •      Örümcek Adam bir çok çizgi roman severin olduğu gibi benim de favori karakterlerimden biri olduğunu söylemeliyim. Spider Man serisinin beyazperde de boy göstereceğini ilk duyduğumda oldukça sevinmiştim. Bu sevincim ve heyecanım film sinemalarda çıkınca yerini şaşkınlık ve biraz da hayal kırıklığına bırakmıştı.
     
         Özellikle üçüncü film ile birlikte iyice soğuduğum Spider Man film serisi  2012'de baştan ve yenilenmiş bir şekilde karşımıza çıkacak. 500 Days of Summer (tavsiye olunur) filminin yönetmeni Mark Webb'in kamera arkasına geçeceği yeni Spider Man filminde Peter Parker rolünde ise Andrew Garfield'ı göreceğiz.
     
         Son olarak Social Network'te yıldızı parlayan oyuncunun Peter Paker rolü için iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum. En azından Toby Maguire'dan daha çok Peter Parker'ı anımsatıyor. Henüz adı dahi belli olmayan yeni filme ait ilk görüntü ise şimdiden ortaya çıktı. Bu tek karelik görüntüde Garfield'ı Örümcek Adam kostümü içerisinde görüyoruz.
     
         Yeni Örümcek Adam filmi ile birlikte muhtemelen film ile paralel ilerleyen bir Örümcek Adam oyunu da yapılacaktır. Söz tekrar oyundan açılmışken bugün yayılan dedikoduya göre Spider Man: Shattered Dimensions'un altında imzası bulunan Beenox firmasının yeni filmin oyununu yapabileceği söyleniyor.
     
         Filmden ilk kareye aşağıdan göz atabilirsiniz.
     
     







  • Toby Maguire'den daha iyisini bulcaklarını sanmıyordum ama yanılmışım
  • Yakışmış Andrew Garfield
  • KOSTÜM GÜZEL OLMAMIŞ.TOBEY MAGUİRE'Lİ SERİ BENCE MÜTHİŞTİ.2.5 MİLYAR DOLAR HASILAT YAPMIŞTI O SERİ.
  • Kostüm berbat. Bence Toby Maguire daha çok anımsatıyordu Peter Parker'ı. Bu elemanı hiç yakıştıramadım. Umarım film güzel olur.
  • Toby mal mal bakıyordu ya nesini yakıstırıyodunuz Peter'a...Ayrıca filmlerde çizgi romanda ki veya çizgi flimlerindeki mizah anlayısı hic yoktu hatta mizah yoktu o yuzden de ben pek begenemdım Peter'in alaycı tavırlarını bos bos bakısları almıstı...
  • Spiderman üçlemesi tam anlamıyla rezaletti. En sevdiğim Marvel karakterinden tiksinmeme yol açmıştı. Umarım bu yeni film çizgi romana sadık olur.
  • kostüm çin malı beyler
  • Bileklerine dikkatlice baktığımızda kartuş kullandığını görebiliyoruz.
  • Yazık olmuş orjinal üçlemenin dışında bir film çıkarıcaklarsa neyse derdim ama 3 filmden beri görmeye alıştığımız kostüm dahi Toby Maguire filmden çıkarılması beni gerçekten hayal kırıklığına uğrattı.Ayrıca Toby Maguire kötü diyenleride anlayamadım açıkcası örümcek adam rolü daha iyi nasıl yapılır ki mal mal bakıyodu diyenler alaycı tavırları üçlemede yoktu diyenler demekki yapımcılar örümcek adamı filmde bu şekilde yansıtmak istemişler ki alaycı tavırları yoktu.Zaten bir süper kahramanın ciddiyeti yoksa bana sorarsanız çocuk filminden öteye gidemez.
  • Kostüm rezalet..
  • Toby Maguire daha da yakısırdı bence
  • Benim izledigim cizgi filmlerde peter bole kalıplı guclu bir adamdı ve hatta ezik bir adamda degildi acaba cizgi romanda zayıf bir sekilde yansıtılmısta oyuzden mi boyle zayıf karafterler kullanıyor merak ediyorum dogrusu.

    SAYGILARLA
  • Tobey Maguire'li seri 2004 yılında çıkan Spider-Man 2'yle hayatta kaldı aslında.Eğer 2.filmde kötü olsaydı şu an aklımızda bile olacağını sanmıyorum...
    2.Film'de 2004 yılını gerçekten aşan görsel efektler ve düzgün senaryoyla hepimizi fazlasıyla büyülemişti ama 3.filmde sadece boş efektler vardı...
    Hatırlıyorumda küçük kuzenimle 2.filme gittiğimizde benle beraber o da büyülenmiş ve web sitesindeki countdown'dan her gün 3.filmi beklerdi.O bile 3.filmi beğenmemişti.
    Tobey Maguire işini iyi yaptı ancak çizgi romandaki görüntüsüyle yakından uzaktan alakası yoktu...

    Andrew Garfield genç ve geleceği oldukça parlak bir oyuncu.The Social Network'tede yeniden kendisini gösterdi zaten...
    3'lemedeki gibi lisenin sonlarına doğru ısırıldığı değilde, çizgi romandaki gibi olucak senaryo.Yani Peter'ın gençliğini anlatıcak.Kostüme bakarsanız buram buram çizgi roman havasının geldiğini koklayabilirsiniz.
    Ben bu filmin iyi olacağı kanaatindeyim.Zaten film 65 milyon dolar gibi çok düşük bir mebla




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Last_Gamer

    Yazık olmuş orjinal üçlemenin dışında bir film çıkarıcaklarsa neyse derdim ama 3 filmden beri görmeye alıştığımız kostüm dahi Toby Maguire filmden çıkarılması beni gerçekten hayal kırıklığına uğrattı.Ayrıca Toby Maguire kötü diyenleride anlayamadım açıkcası örümcek adam rolü daha iyi nasıl yapılır ki mal mal bakıyodu diyenler alaycı tavırları üçlemede yoktu diyenler demekki yapımcılar örümcek adamı filmde bu şekilde yansıtmak istemişler ki alaycı tavırları yoktu.Zaten bir süper kahramanın ciddiyeti yoksa bana sorarsanız çocuk filminden öteye gidemez.


    Bilmiyorum kendıne gore haklısındır ben kendi adıma yazıyorum bana cok itici gelmişti Toby ayrıca öocuk fılmınden oteye gıtmez dıyorsunda spidermanı spidermanı yapan ciddiyetsizlik degil zaten icindeki mizah unsurlarıdır...




  • kartuş olayına girerlerse kötü olur ama karanlık bi hava var çok hoşuma gitti
  • Bir kostümü cafcaflamak ancak böyle olur herhalde. İçine etmişler farklı boyuttan gelmiş gibi
  • bu pek bi sevimsiz.
  • Çizgi Romanına sadık kalması gayet güzel mızah duygusunu yansıtmalı bencede çocuk filmi olmaz bence hem kocaman bir örnaek var bununla ilgili önümüzde "Why so serious".Sonuç olarak filmden iyi şeyler bekliyorum kartuş olması ve kostümden çizgi romana sadık kalındığı izlenimini verdi bana...
  • İyi de SpiderMan kaslı kuvvetli bir kahraman değil miydi? Tobey Maguire SpiderMan rolüne gayet iyi oturmuştu.Bu pek bi amatör bakıyor.Beğenmedim...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.