Şimdi Ara

EVGA, GeForce GTX 570 için arka plaka hazırladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Tüketici Elektroniği Fuarı'nda çift grafik işlemcili Fermi X2 modelini gösteren EVGA, GeForce GTX 570 için hazırladığı arka plakayı duyurdu. 40nm üretim teknolojisiyle hazırlanan GF110 GPU'sunun güç verdiği, 480x paralel işlemcili GeForce GTX 570 için hazırlanan arka plaka, referans tasarımlı GeForce GTX 570'ler ile uyumlu olduğu için kullanmak için illa ki EVGA üretimi ekran kartına sahip olmanız gerekmiyor.


    Sahip olduğu petekli tasarımı ile baskılı devrenin soğutulmasına katkı sağladığı belirtilen arka plaka, yurt dışında 20$ seviyesinden satışa sunuluyor. EVGA tarafından gelecekte çıkacak özel tasarımlı GeForce GTX 570 modellerinde kullanılması beklenen arka plaka'nın detayları için EVGA'nın resmi internet sitesine bakabilirsiniz.
















  • ya tam benim düşündüğümü düşünmüş kerata
  • evga parayı bun tür şeylerden kazanıyor.maliyetine baksan 1 dolar bile yoktur
  • evga sakin şampiyon, fermi x2 çıkartıyor hem heveslendi hem heyecanlandı çocuk tabi doğal güçlendirmek istiyor, iyi bir düşünce, kaç derece düşürür göreceğiz hep beraber. yüksek ısıda çalışacak bir kart için bir derece de önemlidir bence ama daha fazla katkı yapacağı kesin.

    @alpa07 hocam illaki kazanacak, nokia n8'in de maliyeti 182.5$ civarı hatta iphone4 de 182.75 mi neydi çok fark yok ama firmaların önerdiği satış fiyatı 500$'lara zıplıyor :) 20 dolar ne ki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vulcain

    evga sakin şampiyon, fermi x2 çıkartıyor hem heveslendi hem heyecanlandı çocuk tabi doğal güçlendirmek istiyor, iyi bir düşünce, kaç derece düşürür göreceğiz hep beraber. yüksek ısıda çalışacak bir kart için bir derece de önemlidir bence ama daha fazla katkı yapacağı kesin.

    @alpa07 hocam illaki kazanacak, nokia n8'in de maliyeti 182.5$ civarı hatta iphone4 de 182.75 mi neydi çok fark yok ama firmaların önerdiği satış fiyatı 500$'lara zıplıyor :) 20 dolar ne ki.



    O kadar basit değil işte o ar-ge aşamasında milyon dolar gidiyor o aletlere
  • Bu backplate ne işe yarıyor peki? Soğutmaya bir katkısı olduğunu pek sanmıyorumda.
  • Burada yapılsa 1 liraya mâl olur. Satılmaya kalkılsa 10 lira dense millet "Yuhh kazıkçıya bak. 1 liraya mâl edip 10 liraya satmaya kalkıyor çakal" derler. Bizim milletimiz böyledir. Tasarımmış, fikir üretimiymiş değersiz şeylerdir. Bizim millete göre ne kadara üretilip kaça satıldığı önemlidir. 10 Liraya anakart üret. Doğal 6x USB3.0 ve 10 Sata3 olsun. 100$ a sat. Maliyetini bilsinler. Demediklerini bırakmazlar.

    180$ a üretilen iPhone dan önce takozlara 1000 Lira para verirler. Tabi onun maliyeti söylenmiyordu. iSupli söyledi 180$ diye. Tamam iPhone mundar oldu...
  • bu kadar ısınan bi karta bu plakanın soğutacağını pek aklım kesmiyor benim
  • benimde aklıma takılan bir konu vardır hep konu soğutucu olunca yine geldi aklıma kartların hepsinin görünümü neredeyse aynı ama binbir çeşitde ve görsellikte sınır tanımayan soğutucu yapıyorlar ne gerek varsa o kadar görselliğe sonuçta altta kalıyor anlamadığım konu ise ekran kartlarını niye işlemcisi üstete kalacak şekilde yapmıyorlar ????
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OverClocKing

    Burada yapılsa 1 liraya mâl olur. Satılmaya kalkılsa 10 lira dense millet "Yuhh kazıkçıya bak. 1 liraya mâl edip 10 liraya satmaya kalkıyor çakal" derler. Bizim milletimiz böyledir. Tasarımmış, fikir üretimiymiş değersiz şeylerdir. Bizim millete göre ne kadara üretilip kaça satıldığı önemlidir. 10 Liraya anakart üret. Doğal 6x USB3.0 ve 10 Sata3 olsun. 100$ a sat. Maliyetini bilsinler. Demediklerini bırakmazlar.

    180$ a üretilen iPhone dan önce takozlara 1000 Lira para verirler. Tabi onun maliyeti söylenmiyordu. iSupli söyledi 180$ diye. Tamam iPhone mundar oldu...


    +++1000 Çok doğru



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alidarkstone -- 13 Ocak 2011; 8:32:01 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: canerpense

    Bu backplate ne işe yarıyor peki? Soğutmaya bir katkısı olduğunu pek sanmıyorumda.

    Ekran kartının, kasa içindeki hava akımından daha fazla faydalanmasını sağlıyor. Özellikle de VRM ve bellek soğutucusu olmayan kartlarda soğutma performansını yükseltiyor. AMD yeni nesil kartlarında soğutma performansını artırmak için bunu yapıyor ancak Nvidia böyle bir girişimde bulunmuyor. GTX480 ve GTX470'te yapılması güzel olurdu.



    @drkayzer

    G500 serisi kartlar bulundukları sınıfa göre gayet serin ve sessiz çalışıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@U -- 13 Ocak 2011; 9:41:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.