Şimdi Ara

2010 - Türkiyedeki En iyi Masaüstü EVGA Classified SR-2 + Xeon5650 X2+Apple POWER G5 Proje (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
3
Favori
22.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunlar daha yeni :D aralıkda aldım ben tüm parçaları Ayrıcao ürün Oem . son kullanıcı ürünüde değilmiş :D

Nedemek rica ederim. bu arada o hızlara ulaşırım daha professionel bir sogutma olsa. fakat 7/24 baş arısız bir sistem isteniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mult!_61 -- 16 Mayıs 2011; 1:01:46 >
  • Peki sence xeonlar masaistu pclerde terch edilmeli mi?
  • maşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motörhead

Peki sence xeonlar masaistu pclerde terch edilmeli mi?

hocam çok çok pahalıdır. tamamen kullanım amacınızı ölçmeniz lazım. forumda 55xx serisini kullanım gamer makinesi yapan bir arkadaş war çok çok memlundu. xeonlar ram kullnımında i serisi işlemcilere göre çok üstün. örneğin pc yi aylarca kapatmadıgınız halde ramleri dolduramıyorsunuz:)
  • Hocam tebrik ediyorum sizi muhteşem bi sistem toplamışsınız. Kıskanmamak elde değil.

Son durum nedir?
  • ısı sorunu hala war. Tam o.c. yi arıyorum şuanda doru voltajları 10 gün ara verdim :)
  • normal anakartın altına su haznesi yapsan bloktan anca soğutursun galiba

hayırlı olsun geç gördüm biraz
  • Hocam kasa g5 mi yoksa değiştirdiniz mi ? kasayla ilgili foto çizim vs ekleyecektiniz hani bende ona bakarak bi el atacaktım :))
  • Güzel proje Emeginize sağlık TAkipdeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: honneur

Hocam kasa g5 mi yoksa değiştirdiniz mi ? kasayla ilgili foto çizim vs ekleyecektiniz hani bende ona bakarak bi el atacaktım :))

2. sayfada çizimler mevcut.
  • Acaba benim TP43E Combo Anakartımı normal G5 Kasaya taksam ön, arka panellerde sorun olur mu ki? Bu kasa olayı çok güzel olmuş bende Apple Hastalığı var ama işte fiyatlar malum böyle bir şey olabiliyorsa hemen alırım aynı kasadan
  • Proje güzel ve pahalı
  • Kasayı 400 e satarım boş halde
  • Proje merak uyandırıyor. Durum nedir acaba?
    Aslında lazerde büyük bir kasa kestireceksin. Kasa içi alüminyum dışı MDF tarzı sesi emsin. MDF ve alüminyum arası yine izoleli. Alüminyumun üzerinde klima evaporatörü bakır borular dolaşacak ve çift iç ünite destekli klima dış ünitesine bağlanacak. Ayarlayacaksın +4 dereceyi, mikropta üremez. İçerisi morg gibi.....
  • Proje bitti hocam 1 sayfa atladınız galiba
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mult!_61 -- 16 Eylül 2011; 9:34:48 >
  • ilgilendiğin için çok teşekkürler abi... çok geç olmadan remi değiştiriyim ama hangisini alaçağımı bilmiyorum yardımcı olursan... yanlız bn işlemci neden uyumlu değil onu anlamadım... teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holigan_bjk -- 26 Temmuz 2011; 19:43:39 >
  • benim uyumsuz olarak söylediğim tek parça düşündüğünüz kasadır.

ram ve işlemci tabki uyuyor fakat iyi bir seçim değil.
  • sağul abii... iyi çalışmalar sanada...:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holigan_bjk -- 28 Temmuz 2011; 18:20:58 >
  • 3 sayfayı da okudum tek kelime ile hayran kaldım :)
    peki hocam ben 3ds ve autocad ile uğraşıyorum
    http://forum.donanimhaber.com/m_51065658/tm.htm
    bana yardımcı olabilirmisiniz kafayı sıyırıcam imzamdaki sisteme anakart işlemci ram ve ekran kartı takviye yapıcam
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.