Şimdi Ara

BU İPAD'İN EKRANINA NOLDU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25 aralık cmt, yani ilk çıktığı akşam bimeksten ipad aldım.
    bu akşama kadar da sorunu yoktu.
    bu akşam kendi kendine bir arıza yaptı
    ekranı kırık cep telefonları gibi oldu
    çok acayip moralim bozuldu bu işe
    kullanıcı hatası derlerse gel de bak şimdi!
    düşmedi etmedi...
    5 dakka önce kullanıyodum, masadan bile kaldırmadım
    5 dakka sonra masadaki kılıfından bi çıkardım, böyle !!!
    "hemen değiştirelim" diye zaten diyemezler, çünkü ellerinde yok!!!
    off, çok canım sıkkın !

bu aletleri türkiyede neresi yapıyor?
    iphonelar bozulunca kim yapıyor türkiyede?

• arkadaşım geçmiş olsun gerçekten çok şansızmışsın

ama yinede servisine götüe mutlaka hakkını ara o kadar para vermişsin kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: prooge
    arkadaşım geçmiş olsun gerçekten çok şansızmışsın

ama yinede servisine götüe mutlaka hakkını ara o kadar para vermişsin kardeşim

Servise verme cok ugrastirirlar git aldigin yerden yenisini iste o kadar para veriyoruz hakkimizi arayalim !
  • Gecmis olsun. Dedikleri gibi önce aldığın yere sonra servise verirsin.
  • herhangi bir darbe izi yoksa sorun cıkartacaklarını sanmıyorum.

geçmiş olsun bu arada
  • Bencede ilk olarak bimeks'e git. Onlar yardım etsinler sana en kötü yol göstersinler. Bende Toshiba bilgisayar almıştım vatan computer'dan. Ekran ilk gün normal açılırken açılmamaya başladı. BIOS menü filan çıktı. Götürdüm 2 gün servis baksın büyük ihtimal değiştiririz dediler. 2 gün sonra gittiğimde yenisini verdiler. Seninkinide büyük ihtimal değiştirecekler.

Bu arada çok geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tby -- 29 Aralık 2010; 10:39:20 >
  • Koşulsuz İade ve Değişim : Bimeks web sitesinden satın almış olduğunuz ürünleri 7 gün boyunca herhangi bir neden göstermeksizin iade edebilirsiniz. Internet sitemizdeki talep formu ile başvurarak veya müşteri hizmetlerimizi arayarak iade işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Detayları öğrenmek için tıklayınız.

Arızalı Ürünler İçin İade ve Değişim : Bimeks'ten satın almış olduğunuz ürünleri satış tarihinden sonraki 30 gün içinde üründe ayıp olduğunun yetkili teknik servis tarafından tespit edilmesi durumda tüketiciye iade, ayıpsız misli ile değişim, ayıp oranında indirim veya ücretsiz onarım talep etme hakkını verir. Detayları öğrenmek için tıklayınız.
  • likit kristallerin de hata olduğu çok açık

darbe izi yok ise değişeceği de çok açık ama seni bekleticeklerdir servis görecek rapor verecek vs.
  • Aradım bayrampaşa forum bimeksi, hayri (teknik servis) arkadaş
    GETİRİN İADE ALALIM, YA DA BILKOMA YENISINI VERMESİ İÇİN FORM AÇALIM... dedi.
    Ayrıca ...AMA BENCE İADE EDİN ÇÜNKÜ 3 AYDAN ÖNCE YENİSİNİN GELECEĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM, BÜTÜN BÜYÜK ZİNCİR MAĞAZALAR OLARAK BILKOM'UN KAPISINDA KUYRUKTAYIZ dedi.
    5 dakika önce bilkomu aradım. ARIZA VARSA YENİSİ SİPARİŞ EDİLİR, 3-4 HAFTAYI BULUR ONUN DA GELMESİ dediler.
    Offf, sıkıntı yuva yaptı içime.

Bu arada prosedürleri biliyorum, 3 laptop (hp, acer toshiba), 1 mouse (logitech mx revolution) iade etmişliğim var.
  • birşey sölicem ama yanlış anlamayın. ben çektiğiniz fotoyu ilk gördüğümde bu nasıl bir ipad dedim.çünkü bende kullanıyorum. ben fotografta kare bir ipad görüyorum.ipad kare değil ki? acaba fotograf açısındanmı aldanıyorum yada makinenizin lensindemi ama bana bu görüntüsü çok tuhaf geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovian

birşey sölicem ama yanlış anlamayın. ben çektiğiniz fotoyu ilk gördüğümde bu nasıl bir ipad dedim.çünkü bende kullanıyorum. ben fotografta kare bir ipad görüyorum.ipad kare değil ki? acaba fotograf açısındanmı aldanıyorum yada makinenizin lensindemi ama bana bu görüntüsü çok tuhaf geldi.

yanlış anlamayın ama bu bizim kendi üretimimiz iPad...
    ailecek evde kendimiz üretiyoruz, adına da HiPad diyoruz.

Fotoğraf makinası da budur :
    http://ak.buy.com/buy_assets/merch/RachelleG/213814879_003.jpg
    Sony W330

• Bence cihazı iade edip paranızı geri alın, sonra gidip başka bir yerden direk satın alırsınız, böylelikle 3-4 hafta da beklememiş olursunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cagdas dv6196

quote:

birşey sölicem ama yanlış anlamayın. ben çektiğiniz fotoyu ilk gördüğümde bu nasıl bir ipad dedim.çünkü bende kullanıyorum. ben fotografta kare bir ipad görüyorum.ipad kare değil ki? acaba fotograf açısındanmı aldanıyorum yada makinenizin lensindemi ama bana bu görüntüsü çok tuhaf geldi.

Sony W330

Tanesini kaçtan veriyorsunuz bunların

Geçmiş olsun, umarım çokça uğraşmadan halledersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cagdas dv6196

quote:

Sony W330

Senin fotoğraf makinanda galiba bir problem var arkadaşım (zaten ipaddan dolayı canın sıkkın,tuz biber ekmek istemiyorum ama) jovian söylediğinde haklı,fotoğrafda cihaz kare görünüyor.Resmi webe yüklerken mi en/boy oranı değişiyor acaba?

• YEHUUUUUUU...
    BİMEKS'TEN DİREKT KREDI KARTINA IADE SLIBI ÇEKTİRDİM...
    ŞİMDİ AÇIKLIYORUM, TÜRKİYEDE BILKOM GARANTİLİ 3G IPAD BİR TEK BEYLİKDÜZÜ MEDIAMARKT'TA KALMIŞ!!!
    BUGUN 40'A YAKIN MAĞAZA ARADIM, PUPA, LYDIA, BIMEKS(X5), TEKNOSA(X4), MEDIAMARKT(X3), SATURN, VATAN(X3) VS VS, NE KADAR VARSA!!!!
    BİR TEK ONDA KALMIŞ!!! TAKSİYLE GİTTİM ALDIM WALLA!!!
    BUGÜN BU İŞ İÇİN İŞTEN ERKEN ÇIKTIM, 100 KİLOMETRE YOL YAPTIM (HADIMKÖY-BAYRAMPAŞA,BEYLİKDÜZÜ,KADIKÖY FALAN FİLAN

Edit = font boyutu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xagdas -- 2 Mayıs 2011; 15:10:10 >

• Kanyon troy ada baksaydin keske 2 tane vardi 3g li makina....
  • hayırlı olsun .
  • iyi ki kullanıcı hatası dememişler.. sevindim hayırlı olsun.
    Bir ara bimekslerde almanyadan iade edilen ekran sorunlu acer laptopların kampanyalı fiyattan satıldığını okumuştum forumda. Hatta az kalsın kendim de alıyordum onları. Ne zaman bimeks duysam aklıma hep ekran sorunu gelir bu yüzden.

Not: yaklaşık 3-4 yıl önceydi, kimseyi töhmet altında bırakmak istemem. Sorumlu daranıp iade almaları güzel olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vincent Lord
    iyi ki kullanıcı hatası dememişler.. sevindim hayırlı olsun.
    Bir ara bimekslerde almanyadan iade edilen ekran sorunlu acer laptopların kampanyalı fiyattan satıldığını okumuştum forumda. Hatta az kalsın kendim de alıyordum onları. Ne zaman bimeks duysam aklıma hep ekran sorunu gelir bu yüzden.

Not: yaklaşık 3-4 yıl önceydi, kimseyi töhmet altında bırakmak istemem. Sorumlu daranıp iade almaları güzel olmuş.

Ya teknik serviste çalışan arkadas da sagolsun... Giciklik yapmadılar.
    Gitmeden fabrikadan mail attım ona ekranın fotolarını, tel.la konuştuk.

Bu arada magza tarihinin ilk Apple arizasiymis ;)))
    Bı kere bir iPod touch gelmiş, yazılım hatası, yazzilim yüklemiş gecmis.
    Donanimsal ilk hata!!!

Size benden tavsiye = cam filmi yapistirirken kalan hava balonlari çıksın diye cama çok yüklenmenin.
    Benim %99 ondan oldu!!!
    İlginç tarafı bu film yapistirma ısinden 3 saat sonra ekran gitti.
    Ne kadar üzülmüştüm anlatamam.

Neyse gecmis olsun bana, umarım baskasına olmaz.

Konu mutlu sonla bitmiştir !!!

• sevindim hocam güle güle kullan...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.