Şimdi Ara

Döngel Karhanesi (2005)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başrolünde metin akpınar ve ahmet uğurlu'nun oynuyor. yan rollerin de şebnem sönmez, şenay gürler, fadik atasoy, goncagül sunar, gazanfer özcan var.

TMSFnin el koymasıyla "yanlışlıkla fona geçen bir genelevi" anlatan komedi filmiymiş.

akpınar'ın genelev patronunu, uğurlu'nun ise geneleve atanan memuru canlandırıyor. filmin yönetmeni ise

avrupa yakası'ndan hakan algül..

28 Ekimde vizyonda.

filmin fragmanını buradan indir direkt link

bence dandik bir film.

evet yorumları alalım
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bence Türkiye ye göre güzel bir film. N bekliorsun yeni bir Star Wars mu..?

Her ne kadar efekt ve teknoloji olarak olmasa da içerik ve mizah olarak çok zenginleştiğimizi düşünüyorum. Hollywood'un efekt bakımından zengin ama felsefi ve toplumsal bakımdan boş işlerinden, çerezlik filmlerden çok daha iyidir diye düşünüyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Somebodysomeone

Bence Türkiye ye göre güzel bir film. N bekliorsun yeni bir Star Wars mu..?

O da fikrini söyledi ne var? herşeye celâllenme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayattakiler -- 27 Ekim 2005, 14:03:33 >

• Boş bi film gibi geldi bana
    ............................................................................................................................................................................
    ............................................................................................................................................................................
    .............................................................................................................................................................................
  • Kim ne derse desin, Turk sinemasi dunyada cok farkli bir yere sahip. Klasik amerikan filmleriyle karsilastirarak Turk filmlerine kotu diyen arkadaslar bence yanlis yapiolar. Holywood filmlerinde gordugumuz 'efektler' yok belki ama oyunculuk ve hele hele senaryo sonuna kadar bizde var.. Bunu inkar eden de Turk sinemasini gercekten izlemiyodur.. Bi Mustafa Hakkinda Hersey, Insaat, Gemide, Yazi Tura, Eskiya, vs vs.. Hangi amerikan sinemasinda boyle senaryolar var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barlas -- 28 Ekim 2005, 11:26:45 >

Samsung Galaxy Z Fold4 (12/256) | M20 Action Cam | Chevrolet Cruze LS AT | NSD Powerball | iPad Pro 11" | LG 49SJ800V | Intel I7 13700k, Noctua NH-D15, MSI MPG Z690 FORCE Wi-Fi, GSkill DDR5 6000MHz CL36 32GB, NZXT H510 Elite (w/ mesh front panel), MSI GeForce RTX 3090 SUPRIM X 24G, ASUS ROG THOR 1200W 80+ Platinum

• quote:

Orjinalden alıntı: Somebodysomeone

Bence Türkiye ye göre güzel bir film. N bekliorsun yeni bir Star Wars mu..?

arkadaşım film vizyona girmedi ama sen seyretmişsin bravo ! sanırım galasındaydın dün akşam !

peki yukarıda verdiğim linkteki fragmanı indirip izledin mi? sen kimsin kimi banlıyorsun?

filmi merakla bekleyip forumda duyulsun diye başlığı açan benim , sonuna küçük bir "dandik" ibaresiyle kendi yorumumu ve ilk izlenimimi eklemişim , gel gör ki aniden türk sineması düşmanı oluyorum.

biraz daha zorlasalar vatan haini bile ilan edilebilirim eminim

2 dakikalık fragmanı bile vasat bir film olduğunu anlamaya yetti benim için.

şu an filmi değerli kılan bana göre ahmet uğurluyu sinema perdesinde izlemektir.

sinemanın gelişmesini istiyorsak hep beraber önümüze konan herşeye sorgusuz sualsiz eyvallah diyelim vasatı yüceltelim yeteneksizliğe prim verelim arkadaşlar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zekeriya beyaz da artık her bi .ok un içinde yahu....

Orjinalden alıntı: WoraZ

Kim ne derse desin, Turk sinemasi dunyada cok farkli bir yere sahip. Klasik amerikan filmleriyle karsilastirarak Turk filmlerine kotu diyen arkadaslar bence yanlis yapiolar. Holywood filmlerinde gordugumuz 'efektler' yok belki ama oyunculuk ve hele hele senaryo sonuna kadar bizde var.. Bunu inkar eden de Turk sinemasini gercekten izlemiyodur.. Bi Mustafa Hakkinda Hersey, Insaat, Gemide, Yazi Tura, Eskiya, vs vs.. Hangi amerikan sinemasinda boyle senaryolar var..

woraz kardeşime katılıyorum(özellikle inşaat ın senaryosu çok kaliteliydi)

bana göre filmin bir hayli ilginç bir konusu var bu metin akpınar ve ahmet uğurlu zaten kalite oyuncular fırsat bulursam izlerim

Orjinalden alıntı: aceventura

Zekeriya beyaz da artık her bi .ok un içinde yahu....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Game Over

Bi ara Ahmet Mete ışıkara da böyleydi
    quote:

Orjinalden alıntı: aceventura

Zekeriya beyaz da artık her bi .ok un içinde yahu....

hatta sexy erkek falan seçilmişti

zekeriya beyazı da sexy erkek seçmezler inşallah
    Ay’ın kadim dilini kim biliyor şimdi? Ve kim konuşuyor Tanrıça’yla hala? Şimdi sadece taşlar hatırlıyor ayın çok eskiden bize anlattıklarını ve ağaçlardan, çimenlerin hışırtısından ve çiçeklerin kokularından öğrendiklerimizi.

• Üstüne para verseler belki gidilecek bir film.
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

Üstüne para verseler belki gidilecek bir film.

Güzel film beğendim. Ama sonunda neden büyük ortadoğu projesi için o adamı çağırdılar anlamadım.

• quote:

zekeriya beyazı da sexy erkek seçmezler inşallah

SAÇİLEBİLCEK KAPESTESİ VAR ALSINDA
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.