Şimdi Ara

BMW 3 SERİSİNDE İNDİRİM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar beni Borusandan aradılar ve 3 serilerinde (3.16 ve 3.20) sadece bu haftasonuna özel indirim olacağını belirttiler. Ben siparişimi vermiştim ama yeni almayı düşünenler için çok iyi bir fırsat olabilir diye düşünüyorum. En azından bi gidip görmek lazım.



  • kesinlikle değerlendirilmeli
  • benide kosiflerdenn aradılar arkadaşlar sanırım indirimler 3.16 ve 3.20i lerde var
  • Öğrenebildiğim kadarıyla indirim oranı %5 civarında olacakmış. Beklediğimden az ama yine de fena değil.
  • Kampanyadaki son durum ve indirim oranı hakkında net bilgi sahibi olan var mı?
    Özellikle teslim tarihi bilgisi... Ellerindeki mevcut araçlar için mi acaba bu fırsat, yoksa ileri tarihli teslim mi?

    Tşk.
  • ben gittim Borusan İStinye'ye test etme imkanımda oldu. 5000 lira indirimden bahsediyorlar. stokta araç bitiiğini showroomdakilerin bile bir veya iki adet kaldığını söylediler. Fırsatı değerlendirmek isteyenler bence vakit kaybetemden en yakın borusan'a gitsinler.
  • Merhaba,
    Bu haftasonu (kampanyadan habersiz bir şekilde) Borusan İstinye'ye gittik. 320d'mizin siparişini verdik ve oradan ayrıldık Kısmetse Ocak ortalarında aracı teslim alacağız. İzlenimlerim şöyle oldu;
    - Şimdiye kadar test sürüşünde bulunduğum araç sayısı BMW 320d dahil 5, ama ilk kez bir aracı gerçekten TEST etmiş olduğumu anladım, aracı bir tek duvara vurmadığımız kaldı,
    - Borusan İstinye'ye gidene kadar hiç bir otomobil bayiinde "ağırlanmamış" olduğumuzu anladık,
    - Biri bana ülkemde BMW'nin peynir ekmek gibi satıldığını söylese inanmazdım, gözlerimle gördüm (14 satış elemanının 14'ü de aşırı derecede meşguldü ve satıyorlardı)
    - İçeriden bir tanıdık vasıtası ile "biraz daha indirim alma imkanı bulur muyuz acaba" diye yoklayalım dedik, "bugün resmen geliş fiyatına satıyorlar, alacaksanız bugünü kaçırmayın" yanıtıyla karşılaştık.
    Halihazırda kullanmakta olduğum Honda Civic ile karşılaştırdığımda bazı extra donanımlardan feragat etmiş oldum (DVD Navigasyon, bluetooth vs gibi) ama bir araba sahibi oldum :)

    Selamlar.




  • Geliş fiyatınıda bi yazsaydınız :) ona göre yarın bakardım bende
  • Bir turlu net bir indirim orani ogrenemedik gitti.
  • Tekrar Merhaba,
    Net indirim oranı %5 oldu sanırım. Kaç euro üzerinden indirim yapıldığını şu an hatırlamıyorum, ama eve gidince bakar yazarım.

    Bu arada, bayiiden istenebilecek extralar hakkında (cam filmi dışında) fikir verebilir misiniz? Şu anda bir boya koruma ve iç döşeme koruma hediye ettiler.

    Teşekkürler.
  • Geçen haftasonu Borusandaki toplam indirim miktarı %5.5 idi. Ancak hala bu kampanya devam ediyormu bilmiyorum. Bence daha fazla da indirim olmaz. Satış danışmanım bana arabanın geldiği rakamı göstermişti ve cidden neredeyse karsız satıyorlar şuan. 3 serisi alınabilecek en iyi dönem. E90 ilk çıktığında bildiğiniz gibi 60-70 bin eurolara satıldı. 1 yıl sonra yeni kasa çıkmasından rahatsız olmayacaklar bence bu fırsatı kaçırmasın.
    Hediyelere gelince, ben de iç-dış koruma, bide kışlık paspas hediye sözü aldım. Bazıları ilk servis bakımı ücretsiz gibi bir hediyeden bahsediyorlardı ama o da bazı dönemler yapılan bir kampanya imiş. Yani anlıyacağınız fazla bir hediye vermiyorlar maalesef.
  • Yanıt için teşekkür ederim.
    Karşılaştırdım, tam olarak %5 indirim almışız. Toplam indirim miktarı %5.5 derken, hafta sonu boyunca tüm modellerde (1,3,5,7 serileri) olan indirimi mi kasdettiniz yoksa yalnızca 3 serisi mi demek istediniz acaba?
    bu arada kosiflerde de geçen hafta sonu kampanya vardı ve trafik ilyardım seti, yangın söndürücü, jant-lastik seti indirimi, paspas, tween hediye çeki (€50 tutarındaymış) gibi hediyeleri vardı. Önceki hafta da indirim/kampanya olduğunu söylemişlerdi, anlaşılan o ki her hafta sonu bir kampanyaları var şu ara... En azından önümüzdeki hafta da olabileceğini tahmin ediyorum.

    Selamlar.
  • Arkadaşlar 320D siyah içi bej sensatec deri döşeme SPOR DERİ DİREKSİYON-HMJ/ÇİFT KOLLU,STİL 268,16""- ELEKTRİKLİ CAM TAVAN-SİGARA DONANIMI-ISITMALI ÖN KOLTUKLAR-FAR YIKAMA SİSTEMİ-PARK MESAFE KONTROL/ARKA-BI-XENON FARLAR (502 İLE)-OTOMATİK KLİMA -CRUISE CONTROL 46.800 euro ya anlaştım plaka masrafları hariç liste fiyatı 51.294 euro yılsonu primlerimizide size verdik dediler artık ne kadar doğrudur bilmiyorum
  • Yaklaşık yüzde 9 oranında indirim demek bu. Böyle birsey yapabileceklerini hiç zannetmiyorum. Yuzde 6 bile yapmıyorlar. Bu fiyatı cidden aldıysanız hiç durmayın derim. Bu fiyatı neresi verdi acaba öğrenebilir miyiz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drcool

    Yaklaşık yüzde 9 oranında indirim demek bu. Böyle birsey yapabileceklerini hiç zannetmiyorum. Yuzde 6 bile yapmıyorlar. Bu fiyatı cidden aldıysanız hiç durmayın derim. Bu fiyatı neresi verdi acaba öğrenebilir miyiz?


    Walla ne diyeyim şimdi ben yaptırdım oldu desem yılsonu primleri dahil hepsini düştük üstüne 200 euro da zarar ediyoruz dediler Konya'dan Feride Hanım verdi fiyatı Ocak 7 de teslim alıyorum aracı
  • Geçen hafta içi Borusan'a gittiğimde hafta sonu uygulanan indirimi uygulayabileceklerini söyledir, sanırım sene sonuna kadar geçerli. İndirim oranı %6
  • Hangi fiyat üzerinden yüzde 6 yapılıyor bilgisi olan varmı?
    Bmwnin sitesindeki fiyatlar üzrindenmi acaba?
  • bu köprülü oto'nun verdiği indirimleri anlamak mümkün değil.. adamlar bildiğin zararına satış yapıyorlar nedense.. geçenlerde 5.20d'in baz versiyon fiyatı olan 75.000€ üstünden 69.000€'a düştüğünü duydum, doğru mu değil mi bilmiyorum ama ne iş anlamış değilim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bafbaf

    Hangi fiyat üzerinden yüzde 6 yapılıyor bilgisi olan varmı?
    Bmwnin sitesindeki fiyatlar üzrindenmi acaba?


    BMW sitesindeki fiyatlar uzerinden yapilacak %6'lik indirime ben fitim. Keske yapsalar.
    Sevgiler,
  • Indirim bekliyorduk, galiba bindirim geliyor. Baksaniza fiyat listesi guncelleniyor yine.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.