Şimdi Ara

NEC'den IPS panelli ve DisplayPort destekli 23-inç monitör: EA232WMi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Japon elektronik üreticisi NEC, IPS panel kullandığı EA232WMi modeli isimli yeni monitörün Avrupa'da lanse etti. 23-inç boyutunda olan ve 1920 x 1080 piksel çözünürlüğünü destekleyen monitör, W-LED teknolojisini esas alıyor ve 14ms tepki süresiyle geliyor. NEC'in açıklamalarına göre parlaklık seviyesi 30 cd/m2, karşıtlık oranı ise 1000:1 olan monitör, ortam ısış sensörü ile parlaklık seviyesini otomatik olarak ayarlayabiliyor. Üzerinde yer alan ECO butonu ile ekonomi modunu devreye sokak ve bu sayede enerji verimliliği unan monitör, görüntü aktarımı için D-Sub, DVI ve DisplayPort konnektörlerini kullanırken aynı zamanda dört adet USB portunu da üzerinde barındırıyor.


    Her biri 1 Watt kapasiteli iki adet hoparlöre ve hem yüksekliği ayarlanabilen hem de farklı hareket kabiliyetlerine (yüksekliği ayarlanabilen, öne-arkaya yatırılabilen ve döndürülebilen) panele sahip monitör, Avrupa'da 374 Avro olarak telaffuz edilen son kullanıcı satış fiyatıyla kullanıcıların beğenisine sunuluyor.








  • 374 € IPS için güzel fiyat. Her ne kadar bununla eşit tepkime süresi olmasa da 1424 € luk IPS monitöre "UCUZ" diyenler utansın.
  • yeni çıkan çoğu IPS panel 8 ms iken 14ms çok fazla olmuş ama IPS monitör için fena fiyat sayılmaz
  • Fazladan 1 gün de tasarıma çalışıp, monitörü 1 gün geç tanıtsalarmış daha iyi olurmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pulstar
    Fazladan 1 gün de tasarıma çalışıp, monitörü 1 gün geç tanıtsalarmış daha iyi olurmuş.

    Ayak konusunda doğru olabilir ama kenarları çok hoşuma gitti. İnce kenarı çok severim ben. Ekrana daha iyi focus olabilmemi sağlıyor.
  • o fiyattan bizde de satılıyor olsaydı yani gelseydide satılsaydı, sanırım kimse bazı markaların yarı tv yarı monitör full hd diye çıkarılan modellere 500/600 tl verip almak yerine 200 fazla verip bu klasik şık aynı zamanda sırf hareketliligi en az 100/150 tl eden bu ıps ürünü tercih ederdi. piyasada monitör görmüş olurdu. ancak bizim ülkeye sadece çakma modelleri ve modeller giriyor genelde.sanırım bu kaliteyi stabil kılmak için en uygun gerçekçi tepki süresini koymak zorunda kalmışlar. sanırım 2 ms adı altında gerçekten 2 olup olmadıgını asla anlayamayacagımız ibarelerden kaçınmışlar.ıps panel için şimdilik mümkün degil muhtemelen belkide hiç olmayacak öyle seri tepki süreleri.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.