Şimdi Ara

'Kara Cuma'ya Özel Yeni DSi Renk Modelleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

greends

Nintendo Amerika, 'Black Friday' yani nam-ı değer 'Kara Cuma' gününde çıkarılmak üzere yeşil ve turuncu renkte 2 yeni DSi modeli duyurdu.

Sadece Amerika'da çıkacak olan bu renklerdeki DSi'ler 149.99 dolara alıcılarını bekliyor olacak. İçlerinde ise Mario Party DS oyunu bulunuyor. Bu renk modellerinin Avrupa'ya da çıkıp çıkmayacağı ise henüz belli değil. Nintendo'nun kısa süre içerisinde bu konuyu aydınlatması bekleniyor.

• Kara Cuma?
  • "Nintendo Amerika, 'Black Friday' yani nam-ı değer 'Kara Cuma' gününde"
  • Çıkmasa da olur :D
    Bu arada ben de bilmiyorum bu kara cumanın ne olduğunu.
  • Arkadaşlar internetten bulduğum bilgilere göre bu kara cuma gününden itibaren yılbaşı hazırlıklarına başlanıyormuş o yüzden kara cuma gibi bi isim takmışlar daha içeriği varsa bilemicem ama yılbaşı(christmas mı ne onların özel birşeyleri daha var tatil matil falan) ona hazırlıkmış .
  • Bu tür pazarlama taktikleri bana saçma geliyor doğrusu.Yapacaksanız steam gibi 'Kara Cuma'da indirim yapın
  • Kara Cuma yani Black Friday, Amerika'nın resmi ucuzluk günüdür. o kadar indirim vardır ki anlatamam 150 dolar indirimler bile gözükür xboxlar 60 dolara filan düşer o biçim wii ler ps3ler gırla.. yılbaşı alışverişleri ya pre-sale olayları filanda vardır ölenler bile olmuştur işe gitmez kimse sadece amerika değil kankaları kanada filan da böyle wall-mart çalışanı ezilerek öldü kapıyı filan kırdılar o biçim vahşileşiyolar şayet ben 5 iphone 1 wii 2 ds 2 hdbook almıştım belli millete hediye diye yani o biçim bir epic olaydır. çok ama çok önemlidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

Kara Cuma yani Black Friday, Amerika'nın resmi ucuzluk günüdür. o kadar indirim vardır ki anlatamam 150 dolar indirimler bile gözükür xboxlar 60 dolara filan düşer o biçim wii ler ps3ler gırla.. yılbaşı alışverişleri ya pre-sale olayları filanda vardır ölenler bile olmuştur işe gitmez kimse sadece amerika değil kankaları kanada filan da böyle wall-mart çalışanı ezilerek öldü kapıyı filan kırdılar o biçim vahşileşiyolar şayet ben 5 iphone 1 wii 2 ds 2 hdbook almıştım belli millete hediye diye yani o biçim bir epic olaydır. çok ama çok önemlidir.

Sağol bilgi için, süper valla.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.