Şimdi Ara

İşte Samsung'un yeni 'amiral gemisi' telefonu: 1.2GHz işlemci, Android Gingerbread, sAMOLED 2 ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
6.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Akıllı telefon pazarında rekabet artarken, üreticiler gelişmiş donanım özelliklerine sahip yeni nesil modellerle daha fazla kullanıcıya ulaşmanın planlarını yapıyorlar. Motorola'nın Android tabanlı Droid 2 Global modelini, 1.2GHz işlemciye sahip ilk telefon olarak pazara sürmesinin hemen ardından Güney Kore merkezli elektronik devi Samsung'un, Android dünyasına sunmaya hazırlandığı yeni model de gün ışığına çıktı. 2011 başında, muhtemelen Şubat ayında Barselona'da yapılacak Mobil Dünya Kongresi '11 etkinliğinde tanıtılması beklenen yeni telefonun pazara Galaxy serisinin bir parçası olarak sunulması beklenirken, hangi isimle sunulacağı hakkında şu an için net bir bilgi bulunmuyor.





    Samsung'un yeni telefonu, sahip olduğu teknik özelliklerle, firmanın olduğu kadar piyasanın da yeni amiral gemisi olmaya aday gibi görünüyor. Haberimize konu olan dökümanda iki farklı bilgi olduğu için henüz net bir bilgi olmasa da yeni telefonda 4.3-inç veya 4.5-inç büyüklüğünde Super AMOLED 2 ekran kullanılması bekleniyor. Ultra-ince tasarımıyla dikkat Galaxy S'in çizgisinden gidecek gibi görünen telefon, tasarım anlamında köşeli hatlarıyla yerini alacağı modelden ayrılmayı başarıyor. Gingerbread kod adlı Android 2.3 işletim sistemiyle gelecek olan Full HD destekli telefon, üzerinde yer alan 8 Megapiksel çözünürlüğündeki kamera ile 1080p video kaydı da yapabilecek.





    1.2GHz hızında çalışan işlemcisiyle Galaxy S'den daha hızlı olacak yeni modelde 16GB dahili depolama kapasitesine yer verileceği belirtiliyor. 14.4 HSPA, Bluetooth 3.0, 802.11n WiFi gibi farklı bağlantı hızlarına destek sunan yeni telefon, büyük ekranı genel kullanım amacıyla değerlendirmek isteyenler için evrensel kitap okuyucusuna da sahip olacak. Samsung'un yeni telefonu aslında Nvidia tepe yöneticisi Jen-Hsun Huang'ın açıklamalarını da destekler nitelikte. Hatırlanacağı üzere Huang, geçtiğimiz ay yapılan Grafik Teknolojileri Konferansı'nda, 2011'in "Süper Telefonların Yılı" olacağını iddia etmiş ve donanım anlamında güçlü özelliklere sahip modellerin pazara sunulacağını belirtmişti.








  • samsung galaxy s modelinden vaz geçtim bundan alıcağım
  • Gelecek yaz için iyi bir seçim olacak gibi. Tasarımı bir yerden hatırlıcam ama nerden :)
  • Galaxy S eskidi artık bunu beklemekte fayda var :D Bide Türkiyeye daha erken girse şu telefonlar hep 6 ay sonra geliyor sonra telefon eskiyor ne eskisini alabiiyoruz ne yenisini Dünya ile aynı anda çıksın türkiyede şu telefonlar. Bide şu telefonlarda ekranın alttan ve üstten bir sürü boşluk bırakıyorlar illa tuş koyacaz diye bişey yok arkadaş ekran mümkün olduğunca full led olsun çok az bir boşluk kalsın istiyorum HTC az çok bunu başarıyor. birde şu telefonların pillerini geliştirin arkadaş özellikle HTC nin pilleri çok düşük kapasiteye sahip, Bi kafama göre telefon çıkartmadılar. İphone bu pil konusunda iyi görünüyor.Samsungunda ekranı çok güzel hoşuma gidiyor.şimdik 3 ününde artılarını ve eksilerini toplayıp bir telefon çıkartmadılar en sonunda kendim yapacam ...
  • kulaga hos geliyor fakat haberin ne kadar dogru oldugu tartisilir.ozellikle resimlerden birinin yillar once yayinlanmis bir voip cihazina ait oldugu dusunulurse..

    google a ultra slim phone yazmak yeterli.


    http://www.usbgeek.com/prod_detail.php?prod_id=0608
  • Telefon ekranları da giderek daha fazla büyüyor. 4.5" ekran nedir ya! İstediği kadar ince olsun. Tamam video izlemek için, internette gezinmek için daha iyi ama telefonlarda giderek boyut bakımından da PMP'ye benzemeye başladı, ergonomi 2. planda kaldı.
  • Acaba bunda flash olacak mı? SE x12 gibi ekran çözünürlüğünü de (1080x720) artırsalar bari. Symbian telefon alanlar ne düşünür bilinmez. nHD de yeterli, işlemci de yeterli. Ne gerek var canım "diyorlar".
  • Teknolojik olarak bir adım daha önde olan bir model olsada Samsung firmasına sempatim olmasına rağmen şu fotoğraftaki telefonun iphone 3g modellerine benzediği gerçeğini kabul etmem gerek..
  • bu gemi batar
    yandan bakınca resmen iphone 3g.ayrıca çok da hantal
  • super amoled 2 nedir arkadaş??? daha birini göremedik bunun!! sanırım gelişme sadece ekranın inceliğinde olsa gerek.. yoksa görüntü kalitesi olarak zaten mükemmellerdi.. telefonun genel olarak inceliğinden de bu çıkarılabilir.. artı 1080p video kaydı ise acaba ne zaman çıkar 1080p video kaydı yapabilen telefonlar diye kendi kendime doruduğum sorunun yanıtı olmuş oldu.. sankim tahminlerimin biraz daha öncesinde oldu gibi.. Tabi bu arada kaliteyi de düşürmemeleri gerekir..

    Ama bunların adına telefon demektense cep bilgisayarı demek bana göre daha uygun :) telefon özelliği çok küçük bir özellik kalıyor yanında..
  • kesinlikle bende galaxys in yerine bunu beklicem :) acaba s-amoled2 nasıl bişeydir ??
  • mükemmel
  • Samsung'dan beklenmeyen darbe.Ama hala Iphonne 4 değil.
  • @bilalMW

    "Samsung'dan beklenmeyen darbe.Ama hala Iphonne 4 değil."

    HAHAHA

    Yemişim iPhone4'ü yaw. iPhone4'ün rakibi Galaxy S, ki Galaxy S bir çok konuda önde. Bu telefonun rakipleri HTC ve Motoroladan gelecektir. iPhone5 (veya iPhone 4G veya her ne olacaksa) ise muhtemelen gene 3,5 inç ekranıyla farklı kitlelere hitap edecektir.
  • Iphone 4 kullanmadan bilmişlik yapmayın gençler ben 1 hafta önce sizden daha tepkiliydim ayfona ama kullanınca işin rengi değişti(;
  • 4.5" ne læ
  • Galaxy s in dumanı tüterken bu telefon erken diye düşünüyorum

    yeni telefon çıkaracaklarına galaxy s in yazılım eksikliklerini kapatmaları daha doğru olur

    yeni galaxy sahiplerini ve telefon alacakların kafasını karıştırıyorlar
  • 2011 yarısı ancak girer piyasaya yani nerden baksan 7 ay sürer,buda telefon alıcakları çokda etkilemez misal ben galaxy almam an meselesi şimdi bu çıkıcak diye 7 ay beklicekmiyim sanmıyorum.
  • valla ben yaklasık 3 yıldır :) iyi bir tel bekliyorum kuluşturle idare ediyorum :) almışken iyisi olsun hesabı :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kirmizibulten

    kulaga hos geliyor fakat haberin ne kadar dogru oldugu tartisilir.ozellikle resimlerden birinin yillar once yayinlanmis bir voip cihazina ait oldugu dusunulurse..

    google a ultra slim phone yazmak yeterli.


    http://www.usbgeek.com/prod_detail.php?prod_id=0608


    Hocam iyi hoş diyorsunda, YILLAR önce çıkan bir resimde olsa; bu işlemci, BT3.0, 2.3 işletim sistemi v.s yoktu o zamanlar... Eski bir protatip olsa dahi, içini güncelleyip satsalar çoook iş yapar bu model ! Bence çıkması kuvvetle muhtemel bir model ve 1.500 altında olursada iyi iş çıkarır gibime geliyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By40bir -- 13 Kasım 2010; 14:35:55 >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.