Bildirim
1e1: Playstation Move'u inceliyoruz!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
44:50 Vay be süreye bak :)
Gerçekten çok iyi bir inceleme olmuş. Açıkçası move hakkında bu kadar olumlu düşünmüyordum ama artık sıcak bakıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackdreamss -- 26 Ekim 2010; 13:26:14 >_____________________________ PSN - Dreamssworld -
Electroworld'te deneme fırsatım oldu çok eğlenceli ama move'yi bilmeyenler sizi o hal içinde görünce biraz garipsiyorlar :) _____________________________ psn:soyhaa -
-
Mükemmel bir inceleme olmus gercekten,45 dakikayi bir solukta izledim :).. Özellikle Move`u almak isteyenler icin faydali bilgiler verilmis.. Cok basarili,kaliteli ve keyifli bir inceleme olmus,tesekkürler :) _____________________________ -
muhteşem bi video olmuş bence....gerçekten mesut bey ve erdinç bey süper olmuş ellerinize sağlık aranızdaki dövüş oyunu hariç geri kalanı süper olmuş tekrar tekrar tşklr ve hep böle videolu umarım sırada x box kinect vardır çünkü ben x box sahibi birisiyim :):):):) _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur. -
Süper bir inceleme olmuş. Teşekkürler... _____________________________
-
hobaaaa girişe baaakkkkk erdinç abiiiiiiiiii _____________________________ -
çok güzel parası olanlar alsın bu arada 1e1 in facebook sayfası ne yaf ben 1 e 1 yazınca cıkmyıopr :S _____________________________ AMD Ryzen 5800x3D/NZXTX63/Asrock B550 Phantom Gaming ITX ac/Nvidia RTX 4080 FE/Kingstone A2000 1 TB m.2 Nvme/G.Skill32GB 3600mhz cl16/CM NR200P /Corsair SF750P/IIyama 34" 144Hz 3440x1440/HyperX Cloud2 Wireless/GK64XS Custom Board Klavye+Gateron Yellow lubed+PBT Keycaps/Logitech g502 Wireless/Iphone 11 Siyah/ Sony Alpha 7R2+Sony 50mm F1.8 FE+Tokina 70-200 f4 FD/Macbook Air 2015/Kediciklerim icin instagram : Buraya TiklayinSTEAMKuzuCevirme -
bende görünce şok oldum BSC nin farkı olsa gerek ;) kinnect incelemesini merakla bekliyorum bakalım o nasıl ? _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
harika bir inceleme olmus elinize saglık -
ps3 sahibiyim ama 1e1 de kinecti de görmek isterim _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
-
move wiiden özenti diyorsunuz ama bu fikir ilk sonynindi ps2 için eye toyu çıkarmışti microsoft da eyepet in fikrini çaldı _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
Sony'nin move teknolojisi sayesinde yeni bir oyun konsolu almış gibiyim. Oyun yelpazesinin genişlemesini ve aksesuar sayısının artmasını merakla bekliyorum. İnceleme için teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 27 Ekim 2010; 13:36:48 >_____________________________ 
-
Kesinlikle bundle paket şart yoksa inanılmaz pahalı geldi bana move. Birde yaygınlaşması uzun sürebilir bundle paket olmadığı için. _____________________________ "Erdemlerimiz ve kusurlarımız birbirinden ayrılamaz, güç ve madde gibi. Onlar ayrıldığında insan bir hiçtir." - Nikola Tesla
"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."System.out.print("Beşiktaş JK"); -
Eski fps oyunlarınada destek gelirse şayet, bu alet şu hali ile satacağından 4-5 misli daha fazla satacağına bahse girerim. -
inceleme için teşekkürler _____________________________ -
Harika bi inceleme olmuş gerçekden mesut bey biraz yaşlanmışınız sanki hemen yorulmuşunuz :) güzel olmuş ama tek bitane kolun çıkması içinden kötü bişey şimdi bi navigasyon bide 2 ci move almaya kalksam 300 + oyun 380 bilemedin 420 burda sony biraz bişeyler yapması lazım diye düşünüyorum 200 daha koysan bi konsol alırsın.Bu arda şunuda belirteyim sizin işiniz çok iyi tmm benlik oyunlar incelemeler harika eleman arıyorsanız gelim hemen :) iyi çalışmalar _____________________________ İNTEL İ7 950 ASUS P6T DELUX V2 KİNGSTON HYPERX 3*2 6 GB 1600 MHZ SAPHİRE HD6790 SEAGATE 1 TB 32 SAMSUNG 256 GB TERMALTAKE VHB6000 SİLVERSTONE 600W LOGİTEC Z5500 LOGİTEC MX1000 LASER A4 TECH X7 LOGİTEC G510 SAMSUNG 2232 BW PLAYSTATİON 3 EVEREST Z1000 -
video ortalardan sonra ilerlemiyor sanırım boyut oldukca yüksek olmasından olabilir mi?, _____________________________
Benzer içerikler
- qr kod okutma indirmeden
- instagram hikaye süresi uzatma
- youtubeden video nasil indirilir
- silo dizisi hangi platformda
- en iyi emülatör
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı