Şimdi Ara

1 TB Samsung 32 MB görünüyor Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1TB lık Samsung dahili harddiskim durduk yere 32MB görünmeye başladı. 2 gündür geziyorum forumlarda bi çare bulamadım. Hep önce hd nin 1TB görünmesinin sağlanması ardından da veri kurtarma yazılımları ile verilerin kuratarılabileceği yazılmış. Veri kurtarmayoı daha önce bozulan 160GB lık hardiskte becermiştim ama bu harddiski bir türlü 1TB olarak gördüremedim pcye. 32mb Raw görüyo, hem disk yönetiminde hem de BIOSta.
    Yardım bekliyorum teşekkürler...

• başka bir pcye takıp dene hdd ömrü gitmiş gibi hddlife programıyla bi bak hddnin ömrüne bunları dene olmaz ise format atabilirsen disk yönetimiyle formatla olmaz ise yapacak bişey yok belki yöntemi olan arkadaşlar vardır benim başıma gelmedi ama çözüm ürettim

Lenovo IdeaPad Z580 Kullanıcılar Platformu

Lenovo Z580-59347084 8 GB Ram 1 TB HDD NVİDİA GT635M
  • Format menüsüne girdimde de 32MB görünüyo. Formatlamak istemedim o yüzden, teşekkürler...

Eğer ki sorun devam ediyorsa, HDD'niz de fiziksel bir problem oluşmuş demektir. Garanti kapsamında yer alıyorsa göndermelisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 22 Ekim 2010; 19:20:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8 GB ram 4 GB gözüküyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pardus kurman bişey farketmez başka bir bilgisayarda makedonn adlı üye arkadaşın verdigi yöntemi denemeni öneririm

Lenovo IdeaPad Z580 Kullanıcılar Platformu

Lenovo Z580-59347084 8 GB Ram 1 TB HDD NVİDİA GT635M
  • Sorun çözüldü. Aslında çok basitmiş Samsungun Estool diye bi programı var harddisklerin hatalarını falan düzeltiyo. Onu indirip cd ye kaydettim. Cd den boot edince samsung harddiski görüyo, menüyü biraz kurcaladım hd eski kotasını buldu. Win7 ile biçimlendirdim sorunusz 1Tb olarak görünüyo NTFS formatında. Şu anda ise kurtarma programı ile verileri kurtarmaya çalışıyorum. Çok şükür :))
  • 2 sene olmuş fakat aynı sorun 3 gündür teşkil etti ve kafayı yemek üzereyim senin dedigin yöntemi yaptım o dosyayı bulup cdye yazdım boot ettim böyle bi kaç işlem yapıp command.com gibi yazıların yazdıgı yerde benim komut yazmam gerektigi yerde kaldım şu olayı tam bi anlatsanda kurtulsam şu beladan sana sonsuz teşekkür edicem
  • Evet hocam 2 sene olmuş üzerinden geçeli yukarıda zzaten ayrıntılı anlatmışım daha ne ayrıntısı verebilirim ki? Zaten hatırlamıyorum da. Şunu söyleyebilirim, formatı hallettikten sonra içindeki dosyalarımın hemen hemen hepsini kurtardım. Sonra HD yi kullanmayadevam etttim ama yaklaşık 1 yıl önce falan ortada bişey yokken ve içinde 100 lerce filmim varken bir anda hd çöktü ve bir daha da kendinden haber alınamadı
  • arkadaşlar konu hortlatmak değil maksadım sadece faydalı olabilmek başkasının başınada aynı sorun gelebilir benim başıma bugun geldi ve sorunu çözdüm program linkini veriyorum sorunla karşılaşanlar b uyöntemle çözebilirler sadece 1 tb diskdeğil bütün disklerde işe yarıyor işte link Disk Düzeltme Programı

Orijinalden alıntı: elessar13

Evet hocam 2 sene olmuş üzerinden geçeli yukarıda zzaten ayrıntılı anlatmışım daha ne ayrıntısı verebilirim ki? Zaten hatırlamıyorum da. Şunu söyleyebilirim, formatı hallettikten sonra içindeki dosyalarımın hemen hemen hepsini kurtardım. Sonra HD yi kullanmayadevam etttim ama yaklaşık 1 yıl önce falan ortada bişey yokken ve içinde 100 lerce filmim varken bir anda hd çöktü ve bir daha da kendinden haber alınamadı

dediğin sekilde sorunu 4 ay önce çözdüm bende,ve hardisk sağlam şuanda kullandıgım ana pcde
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.