Şimdi Ara

Limango Hediye Çeki Yardımlaşma ve Menfaatsiz Dayanışma Derneği (529. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.299
Cevap
40
Favori
720.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 527528529530531
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sms çekleri gelmiş kpntrol edin hesapları
  • ilgimi ceken bir nokta tv ve radyo reklamları gırla gidiyor en cok ta limangoyu görüyoruz ..uygun fiyatlı ürünler ve güzel kampanyalarda ters oranda azaldı ..hayırlısı bakalım
  • Kaç gündür şu konuya girmeyeli seviye ne kadar düşmüş böyle? Hakaretin bini bir para.

    Biraz sakin ve saygılı olsanız ne kaybedersiniz???
  • 7tl kargo ceki var isteyen ozelden yazsin
  • sms çekleri geldi kontrol edin. Kargo çeki isteyen de pm atsın
  • Kargo çeki isteyen pm atsın.

    Çek gönderilmiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izzy76 -- 14 Kasım 2011; 13:36:05 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rudolfo3639

    sms çekleri geldi kontrol edin. Kargo çeki isteyen de pm atsın

    Teşekürler kullandım banada 7 TL verdiler bir daha
  • quote:

    Orijinalden alıntı: terbiyesüzcanavar

    son kullanım tarihi bugün olan çek var, iyi bişi olmazsa o da diğerleri gibi yanacak, çekleri bitirip artık kargo bedava yapmayacak bu limango büyük ihtimal.

    ben o çekleri çözemedim. çekin geçerlilik tarihine bakınca 15.11.2011 23:59 yazıyor... yani normalde yarın da geçerli olması gerek. ama önceki çeklerde uygulama nasıl olmuştu hatırlamıyorum?
  • 21.günümde Mudo Kids siparişlerim geldi kalitesi süper 2 tane alabildim ona yanıyorum.
  • reeder2 e kitap okuyucu var techde 319 lira, girince 30 lira da bunda geçerli çek veriyor haberiniz olsun. Buarada dobour ayakkabılarda hareketlenme var, batik duruyor hala inş iptal etmezler.
  • batikler de hareketlenmiş kargoya verilmek üzere
  • quote:

    Orijinalden alıntı: terbiyesüzcanavar

    batikler de hareketlenmiş kargoya verilmek üzere

    Benim batik ler dün sabahtan beri kargoya verilmek üzere bekliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildirimr -- 14 Kasım 2011; 16:13:35 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: unsal07

    Kaç gündür şu konuya girmeyeli seviye ne kadar düşmüş böyle? Hakaretin bini bir para.

    Biraz sakin ve saygılı olsanız ne kaybedersiniz???

    Boşver arkdaşım arada birileri gelip fakirsizniz eziksiniz 3 kuruşa mal alıyorsunuz ben dünyaları alıyorum size çek koklatmam muhabbeti yapıp gidiyor biz aylardır forumda birbirimizi tanıyoruz yeri geldiğinde kargolar havada uçuşuyor..
    4 Kasımda Vitriol bıdı bıdı yapıyorsun diyordum 14 Kasım'da Vitriol nerdesin diyorum o denli alıştık birbirimize




  • varya şurda limango kargoyu bedava bi yapsın nasıl herkes birbirine sarılıyor. 1aylık kargo bedava olduğunda çek dağıtıldıydıda off off yani:D herkes can ciğer oldu:D zaten çek dağıtıldığını yeni yazılan syafa sayısının çokluğundan anlaşılıyor. limangonun yüzünden sinirler gergin:D
  • rubber dock da kiraz var 50tl
  • arkadaşlar ipad2 için öneriniz bu fiyat nasıl..acil olduğunda burada soruyorum
  • Su tech kampanyalarina guzel seyler gelse keskeeeee
  • kiraz çek ne işe yarıyor acaba bana da gelmiş..
  • arkadaşlar 7TL çek isteyen..1 günlük
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrKys

    quote:

    Orijinalden alıntı: K4TL14M

    quote:

    Orijinalden alıntı: akanthus

    quote:

    Orijinalden alıntı: K4TL14M

    bayguruya limangoya karşı sitem etmek konusunda katılıyorum.Gerçekten şurda bedavaya o kadar şey aldık.Para verdik bile sayılmaz çoğu ürüne.Kargo ücretinden çok şikayet ediliyor ama limango paso 10 TL çek veriyor zaten .Ürünü alacak olsanız ürün fiyatını ödersiniz +3 TL de cebinize kalır.Kargo 7 TL olduğu için.Bu yüzden kargo ücretinden şikayet edenler işi %100 beleşe getirmek isteyenlerdir.Ben de hep alışverişlerimi beleşe getirmeye uğraştım ama hiç bir zaman kargo çok pahalı diye sitem etmedim.Çünkü zaten benim alacağım ürün olsa (gerçekten beğenip alacağım) kargo parasını çekle karşılamış olucam zaten.Limangoda işime yarar bişey bulamadığım için ben de beleşçilerdenim.Herşey bayanlara göre çıkıyor.Bi kere t-shirt aldım ben hep s beden giyerim.Resmen çocuk t-shirti geldi.Bu yüzden daha da güvenip kıyafet almadım.Kıyafeti mağazada deniyip alacaksın en iyisi.Başka ihtiyacım olan tek şey cüzdan diye hatırlıyorum.Aylarca bekledim limangoda düzgün bir cüzdan göremedim.Hiç adı sanı duyulmamış markalar bi de tasarımı da iğrenç cüzdanlar 50-60 liraya satılıyodu.Trendyolda cat cüzdan gördüm 50 Tl ye aldm.Limangoda da olsa alırdım.Evet ben limango konusunda beleşçiyim.Ama ihtiyacım olan bir ürün çıksa kargo bedava olsun diye beklemem alırım o ürünü kargo parasından da şikayet etmem ki zaten kargoyu çekle ödüyoruz bedavaya gelmiş oluyor.

    bu açtığın konu ne olduğunu gösteriyor zaten,

    http://forum.donanimhaber.com/m_53047407/mpage_1/f_/key_//tm.htm#53047407

    Evet ben zaten çekinmeden konu bir çok kez yazdım zaten bunu.O kadar eşyayı alıp hepsini kullanacak değilim dimi.Konudaki birçok arkadaş benden belki 2 kat daha fazla alışveriş yapmışlardır.Ben hiç kimseye sormadım ne yapıyosunuz bu kadar şeyi.Aldıklarımdan kendime 10 tane filan ayırdım ki bu bana en az 3 sene yeter.eee diğerlerini ne yapacaktım?.Millete beleş mi dağıtacaktım.Millet limango çeklerini parayla satarken böyle tepki göstermiyosunuz ama ben aldığımı parayla satarken neden bu tepki?.Aynı şey değil mi? 10 liralık çekler 3-4 liraya satılıyordu ben de çekle aldığım mach3 ü 4 liraya satıyorum çok fark var mı?.En azından satamazsam da bana yarayabilecek şeyler aldım.Satmasam bile o mach3 ler bana bir ömür yeter.Zaten pek sattığım da söylenemez sadece çevremden 2-3 kişiye sattım onlar da çok sevindiler ucuza aldıkları için.

    çok çakalsın katliam. kargo çeki. senin bu ürünlerden bende aldım ama lazım olan ne ise ve ne kadarsa o kadar aldim.. ama senin gibiler yüzünden heralde o gün akşama doğru kaldırdılar kargo çekini. bizim 30 tane mach 3 e ihtiyacımız yokmu bizim o kadar ürün alacak paramız yokmu var elbet. zaten tanesi 10 kurusa bile gelmiyordu.. ama adamlar bi güzellik yapıyorlar bokunu çıkartmasanız olmuyor dimi.. adam işi ticarete dökmüş zengin olucağını zannediyor heralde :D. o sattığın fareye eğer bakma imkanları olsa o fiyata rağmen kimse almaz. çünki o kadar kalitesiz bir fare.. zaten limangodan aldığım gilette after shave traş jelide cildime zarar verdi suratimda kizarikliklar çıktı direk çöpe attım tavsiye etmem kesinlikle.

    heyy ağzını topla.Kargo çeki sürekli verdiğinde daha ben limangoyu bilmiyordum bile ne sallıyorsun.O açıktan faydalanmadım bile.10 kuruşa bile gelmiyormuş bak bak.Ben hiç 80 kuruştan aşağı bir sipariş denk getiremedim sen 10 kuruşa bile gelmiyordu demişsin.Bi de utanmadan yazmışsın ki sizin gibiler yüzünden o gün akşama doğru kaldırdılar kargo çekini.Şimdi bu cümlede ne olduğunu belli etmişsin.O zaman her alışverişte kargo çeki veriyormuş sistem ama bu bir açıktı limango bile bilmiyordu.Forumdan bir arkadaş merak edip arayıp sorunca limango da açığı farketti hemen kapattı.Yani bizim gibiler yüzünden değil de bir insan dürüstlük yapıp aradığı için o açık kapandı.Sen gelmişsin bana çakallıktan bahsediyosun ama yazdığın cümleden şunu anlıyorum.Açık kapandı biz yeterince sömüremedik açıktan faydalanamadık.Bu mu dürüstlük.O gün kargo çeki olduğunda millet 1 saat içinde 60-70 sipariş verdi kimse senin gibi alanlara çakal demiyodu ama.Benim aldığım tüm ürünler daha 70 olmadı.Ben limangoyu ilk öğrendiğim zamanlar hiç ucuza denk getirmeyi bilmiyordum.3.5 TL ye 2.5 TL ye kombinasyonlar yapıyodum.Mouseleri de öyle aldım zaten.Son siparişlerde biraz işi kaptık 80 kuruşa denk getirebildik.Sen 10 kuruşa denk getirdiğinden bahsediyorsun.Evet ben çakalım sen dürüst temiz bir insansın.Herkesin yaptığı alışveriş dağı aştı kimse kimseye hesap soruyor mu da sen kalkmış bana soruyosun ister satarım ister çöpe atarım.




  • 
Sayfa: önceki 527528529530531
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.