Şimdi Ara

Apple, gelecek nesil iMac'lerin dokunmatik panellerini test ediyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Uzun süredir dillendirilen ve bu yılın son döneminde satışa sunulacağı iddia edilen dokunmatik ekranlı iMac'ler için Apple çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Uzakdoğu'nun önemli yayın organlarından Digitimes'ın haberinde yer alan iddiaya göre Sintek Photronics, yeni nesil iMac'lerde kullanılmak üzere hazırlanan kapasitif dokunmatik panellerin bazı örneklerini Apple'a gönderdi.


    Haberde proje kapsamında hazırlanan kapasitif dokunmatik panellerin üretimin prosesinin panel üzerine dokunmatik sensörlerin yerleştirilmesi başladığını ve bir sonraki aşamada sensörlerin üzerinin cam ile kaplandığını belirtildi.


    Ocak ayında Digitimes'ın Commercial Times'ı kaynak gösterdiği iddiasında Apple'ın bu yılın ikinci yarısında yeni nesil dokunmatik ekranlı iMac'i gün yüzüne çıkaracağı dile getirilmişti. Diğer bir iddiaya göre de yeni nesil iMac'lerde işletim sistemi olarak iOS ve Mac OS X'i içeren hibrid işletim sistemi kullanılacak.









  • Vayt.
  • Bu iMac ler all in one seklinde degil mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: konman4245

    Bu iMac ler all in one seklinde degil mi?


    Evet
  • Masaüstü ve dizüstü sistemlerde dokunmatik ekran ne kadar kullanışlı olur tartışılır. 10 dakika sanki dokunmatik ekranda sörf yapıyormuş gibi elinizi ekran üzerinde gezdirin bakalım ne oluyor. Yenilik yapacam diye de saçmalamaya gerek yok bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .WondercrafteR.

    Vayt.

  • ekrandaki parmak izlerini görür gibiyim :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erci541

    Masaüstü ve dizüstü sistemlerde dokunmatik ekran ne kadar kullanışlı olur tartışılır. 10 dakika sanki dokunmatik ekranda sörf yapıyormuş gibi elinizi ekran üzerinde gezdirin bakalım ne oluyor. Yenilik yapacam diye de saçmalamaya gerek yok bence.


    +1


    ergonomiden çok fazla ödün verilir oldu





    edit: imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team McLaren -- 3 Ekim 2010; 19:28:13 >
  • Şimdi bu aletlere de invisible shield almak lazım kaç para olur Allah bilir
  • Olaya nette sörf olarak bakmamak lazım, adamlar ergonomi üstadı her yaptığı işte. Çizimci olabilirsiniz, fotoğrafçı olabilirsiniz, tasarlama üzerine yazılmış bir programda uzman olabilirsiniz aslında bu örnekler dj mesleğine kadar uzatılır. Sıradan ev kullanıcısı iseniz, aperture üzerinde fotoğraflarınızı editleyebilirsiniz şahsen benim şahsi ve indirdiklerim dahil 11000 küsür fotoğraf arşivim bulunmakta bi kaptırdımmı editleme işine 2-3 saat bırakamıyorum bunu multitouch ile daha pratik şekilde gerçekleştirebilirim, iMovie'ye gelelim arkadaşlar arasında bir çok video ve foto çekiyoruz anı olsun diye, bunları iMovie'de işlerken parmaklarla herşeyi toplamak ve klibi hazırlamak müzik aralıklarını seçmek fln derken çok pratik olacaktır, iwork de sunum hazırlarken, iweb ile web sayfası hazırlarken mutlaka pratikleştirecektir bir kullanım. Sonuçta teknolojinin bir en önemli amacı hayatımızı pratikleştirmek değilmi, appleda burdan yola çıkmış olsa gerek.




  • Hani sene 2012 nerede çıkmış mı hibrit mibrit dokunmatik falan?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sodomizer43 -- 24 Mayıs 2012; 18:38:14 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fotifoti

    ekrandaki parmak izlerini görür gibiyim :)

    mat ekran jelatini
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.